homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-4

#58 2011-01-04 11:54:07

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

al meu e baiat la prima strigare
maine avem iar intalnire cu bebeul, abia astept

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#59 2011-01-04 12:07:32

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

dap de  stodal cred ca este vorba. multumim felicitari si voua.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#60 2011-01-04 12:14:25

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Helo gagici,
E adevarat ca si eu la prima sarcina mi-am dorit sa am fetitza. Deja visam ce hainutze ii iau si multe altele. Dar dupa ce am pierdut sarcina m-am speriat rau ca va veni o perioada lunga, grea si poate cu multe esecuri pana voi ajunge sa imi tin si eu bebica/ul in brate. De atunci nici mi-a mai trecut prin minte sa ma gandesc ce mi-as dori sa fie primul copil, ma gandeam doar sa il pot aduce pe lume cu bine si sa fie sanatos.
Eu am o parere mai ciudata despre aceste "preferinte". Atunci cand ma intreba cineva care e culoarea mea preferata ma cam pune intr-o dificultate fiindca toate culorile sunt frumoase, nu prefer albastru fiindca am ochii albastrii sau nu prefer verdele fiindca e culoare care te calmeaza, la fel de mult imi plac si celelalte culori.

Le inteleg perfect pe aspirante fiindca acolo am ajuns si eu prima data cand am intrat pe forum si stiu multe persoane care incearca de ani buni sa aiba un bebe si in fiecare dimineata se trezesc disperate sa caute termometrul.

Ca e fetitza, ca e baiat important e sa fie sanatos/a

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#61 2011-01-04 12:22:09

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

ia cineva vitamine FEMIRON???

SAU CAM ASA CEVA ca nu intelegpe reteta si am fost la o farmacie si nic ifarmacista nu a inteles ce scrie...
maimaduc azi si la alte farmacii..daca nu il sun pe dr sa imi spuna clar cum se numesc...

si eu am zis intai de toate sanatos sa fie si sa fie bine pana la  sfarsit...atat im doresc si acum...indiferent ce e...e al meu,ca e fata sau baiat...si l-am facut pt ca ne-am dorit sa avem si noi un prichindel in casa....

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#62 2011-01-04 12:23:34

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Heloo burtici.Am pus si noi pozici cu mamaruta
Papu vad ca esti nr1 happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy
Va pupacim puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

Publicitate

loading...

#63 2011-01-04 12:34:08

blue_ellf
Full member

unde unde?

relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.

#64 2011-01-04 12:35:54

bubutadana
Insomniac member

sweety, uite ce am gasit pe net de femiron
http://www.pharmacyhealth.net/d/femiron-1157.htm

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#65 2011-01-04 12:52:11

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

da bubu, si eu am gasit ceva,dar tot asa in engleza,in romana nu am gasit...nu e problema,ca inteleg ce scrie...insa mi-a zis si dr ca e posibil sa nu le gasesc...si de aia am cautat pe net...mi-a zis ca daca nu le gasesc,sa il sun sa imi prescrie altceva...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#66 2011-01-04 13:01:51

camelia83
Sr. member

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#67 2011-01-04 13:03:49

blue_ellf
Full member

ce parere aveti de maternitatea in sistem  rooming-in ? exista si la noi asa ceva? daca da ce maternintati se numara printre "norocoase"?

relax,take it easy smile

#68 2011-01-04 13:10:05

camelia83
Sr. member

n06d a scris:

Buna fetele,
Am venit de la eco morfologica de 12 sapt, sunt un pic cam supi pt ca dr mi-a zis ca min. 75% e fata...iar eu imi doream mult un baiat. Inca nu m-am obijnuit cu ideea si mai sper sa se fi inselat. Eco am facut la Polisano cu dr. Nicolae Cristian.
Colul are 38mm...cum o fi?
Pliul nucal e bun...0.9.
158 batai pe min, IR 0.69
are 62.5mm
Am facut si 2d dar 3d sau 4d nu stiu exact. Insa la 2d a vazut el o dungulita luminoasa si a zis ca aia e pasarica....grater
Va atasez o poza...filmulet nu cred ca pot sa pun...poate imi spuneti si parerea voastra...eu inca mai am 0.00000001 sperante.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7_bebe.jpg

Ps: n_loredana2008....cumva ai fost la consult azi la Poilsano dupa ce ai cazut? Pt ca eu in timp ce imi faceam eco a sunat o graviduta cu aceasta problema si dr i-a zis sa vina la control ca o asteapta...

Si eu mi-am dorit umpic mai mult baietel, si e fetita.Dar pt aia suntem topiti dupa ea.Eu nu am avut nici o clipa de regret

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#69 2011-01-04 13:40:29

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

blue_ellf a scris:

ce parere aveti de maternitatea in sistem  rooming-in ? exista si la noi asa ceva? daca da ce maternintati se numara printre "norocoase"?

Eu am fost in clinica cu rooming-in. S-a dovedit a fi o inventie buna, caci am avut timp sa ma invat cu bebe, si nu am ajuns acasa chiar 'planta'... Despre ce maternitati au asa ceva - in Brasov sigur au toate (si maternitatea si clinica privata).

Felicitari pt fetita, sweety! puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#70 2011-01-04 13:42:10

bubutadana
Insomniac member

hello blue puss
cum te mai simti? cum e cu bebe?
sa-mi spui te rog daca pot sa-ti trimit un mail, imi raspunzi tu cand poti

#71 2011-01-04 13:43:31

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss bubutadana, ma simt binisor, un pic obosita... E minunat cu bebe! hjarta

Trimite-mi si cand am timp iti raspund cu mare drag wink

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#72 2011-01-04 13:53:24

blue_ellf
Full member

blue parca tu erai din bucuresti nu? aveti idee daca la filantropia exista sistemul asta?n-am apucat inca sa-mi intreb doctorul. am inteles ca e benefica chestia asta. in afara faptului ca bebelul e mai ferit de infectii, stimuleaza lactaia mamei, e mai atenta la el.

relax,take it easy smile

#73 2011-01-04 14:16:06

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Fetelor, multumesc! Trec si pe sirop daca nu cedeaza cu oscilo. Am o tuse usor productiva, nu stiu pe unde e raceala asta, sper numai la plamani s anu fi ajuns!Iar bag lamaie cu ceai, ca de kiwi, rodii si portocale...astea fac parte din meniul zilnic.
Felicitari, burtici, pentru minuni, ca-s fetite sau baietei!Din ce vad, in aprilie-mai-iunie se vor naste fetite...La ultima eco, doctorita imi spusese ca toate burticile din seara aia la consultatie aveau fetite...Mai, ne-om bate pe baieti. Cu cine imi marit eu fetita?!?

Vrabiutzo, pe unde esti? Nu ai intrat azi?

Ultima oara a fost editat de razu (2011-01-04 14:17:00)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#74 2011-01-04 14:19:26

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Hello !
Blue, ai pus povestea nasterii, ca tare vreau sa stiu cum a fost la Eva.

si vreau sa va spun ceva ce ma framanta de ceva vreme. bunica sotului (din partea mamei) este maniaco-depresiva (Psihoza maniaco-depresiva e boala, din ce am vazut eu pe net, pt ca ei nu mi-au zis ce scrie medicul in hartii....). boala a debutat acum vreo 20 de ani. are 2 faze pe an: cateva luni de zile este in depresie, sta in pat, nu vorbeste, nu prea mananca, doarme mult iar cealalta jumatate este "hiperactiva", are o energie de nedescris, vorbeste non-stop, ba e pasnica, ba se cearta cu toata lumea, face crize de nervi, fuge de acasa, se intoarce cand vrea ea. o interneaza in fecare an in faza de apogeu a "maniei" si dupa tratament trece in cealalta.  bunicii lui locuiesc la tara, nu sunt in oras, eu ii vad rar pt ca nu ma duc la ei la tara decat maxim o data pe an, si atunci din obligatie.
eu stiam de mult ca ea e "mai ciudata", din spusele lui, dar m-au tinut departe de adevar multa vreme. abia acum vorbesc deschis despre asta, de fata cu mine. trebuia naibi sa stiu si eu. nu mi se pare cinstit deloc.

ce ma roade pe mine acum e daca boala asta este ereditara,si am citit pe net ca ar putea fi, ca debuteaza dupa 30 - 40 de ani. mi-e teama sa nu ajunga maica-sa asa, sau el, dar mai ales copilul meu. ma ingrozeste asta. poate ca e devreme sa ma gandesc dar nu ma pot abtine.
lui nu i-am spus despre temerile astea. e foarte atasat de bunica-sa, e normal, ca ea l-a crescut o vreme. nu stiu ce sa fac. ce pot face, de fapt ? mi-e teama tare pt bebe.

#75 2011-01-04 14:37:12

bubutadana
Insomniac member

adina, nu poti face nimic
probabil trebuia sa-ti spuna dar nu erau obligati
tot ce poti face este sa speri ca va fi bine toata lumea, inclusiv copilul tau

#76 2011-01-04 14:40:46

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

bubutadana, stiu ca nu pot face nimic sad dar ma framanta tare. si chiar daca as fi stiut de la bun inceput, nu cred ca as fi renuntat la el, gandindu-ma la viitorul indepartat. asta e adevarul. desi mama mea, cam scartaia cand a auzit de problema asta, mai de mult. uuuuuuuuf !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.