homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-41

#761 2011-01-13 21:17:17

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

Lasa bubutadana ca si eu de cand sunt insarcinata am mai ramas doar cu un neuron si acela doarme....Deci nu esti singura in situatia asta, daca lucrul asta te consoleaza cu ceva

Vrabi  supa  supa  supa  supa  supa  supa nu exista cuvinte pe care sa ti le spun in aceste momente.

Ultima oara a fost editat de deeab (2011-01-13 21:19:35)

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#762 2011-01-13 21:22:32

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Stiu k sunteti toate alaturi de mine si pt asta va stimez si va multumesc!
Nu e nevoie sa-mi spui nimic! Am fost pregatita psihic1 Sper maine sa fiu pregatita si fizic! As vrea doar sa-mi spuneti k medicina a avansat nult si ca aceasta interventie nu imi va pune in pericol sanatatea a.i. sa nu mai pot face copii. Ce sa-mi mai spuneti? Cu ce investigatii sa incepp si cand sa pot incepe?
In rest, sa nu va faceti griji pt mine! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#763 2011-01-13 21:24:58

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

vrabiutza a scris:

Fetele, acum am ajuns casa! Suspansul se incheie si pt mine si pt voi. Maine merg sa-mi scoata sacul gol!  supa

imi pare tare rau....sper ca sa incepi cu analizele...sa vedeti cauza..chiar daca nu alea genetice...si mai incercati... kram  kram  kram  kram speram sa fie bine dar uite....ai grija de tine..pupat si sanatate

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#764 2011-01-13 21:25:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

razu a scris:

Katami, multumesc! Te rog, katami, spune-mi unde gasesc in Iasi magazine cu haine pentru gravide...nu stiu unde sa caut.
Vrabi...nu a intrat?

e unul pe cuza voda, aproape de maternitate... si cam aici se opresc cunostintele mele in domeniu rotfl (in sarcina eu eram intr-ubn maaare gol financiar, asa ca m-am descurcat cu ce aveam prin casa, o per de blugi de gravide din bazar si ce am mai gasit la sh lol )

vrabiutza... Dumnezeu sa iti dea putere sa treci repede peste si sa-ti trimita repede copilasul dorit! grater kram

aaa... mai sunt mag in malluri... moldova, iulius...

Ultima oara a fost editat de katami (2011-01-13 21:29:10)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#765 2011-01-13 21:31:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave

vrabi, draga mea, iti doresc multa putere sa treci cu bine peste ce ti se intampla acum  rugaciune

Publicitate

loading...

#766 2011-01-13 21:34:06

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Noapte buna! Speram sa aflam vesti bune...Suntem alaturi de tine vrabi! Iti doresc multa putere (fizica si psihica) ca sa poti trece si peste ziua de maine!!!

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#767 2011-01-13 21:38:49

vrabiutza
Sr. member

gargarita a scris:

hello  wave

vrabi, draga mea, iti doresc multa putere sa treci cu bine peste ce ti se intampla acum  rugaciune

Garga,Deead, Katami, czuky puss  va promit k vai trece cu bine si nu voi renunta sa sper. Doar mi-e frica de durerea aia insuportabila... supa
Si mi-e teama k prea multe interventii nefericite sa nu reduca sansele de a mai ramane graviduta!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#768 2011-01-13 21:55:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vrabiutza a scris:

gargarita a scris:

hello  wave

Garga,Deead, Katami, czuky puss  va promit k vai trece cu bine si nu voi renunta sa sper. Doar mi-e frica de durerea aia insuportabila... supa
Si mi-e teama k prea multe interventii nefericite sa nu reduca sansele de a mai ramane graviduta!

puss puss increderea ta nu va fi degeaba, Dumnezeu vede wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#769 2011-01-13 21:59:39

vrabiutza
Sr. member

Eu va las, k ma pun la somn. Sper sa ma pot odihni! supa
Sa va zic, mi-am facut si analize beta si am nivelul pt sapt 6 (iar eu st in sapt 8). In plus acum sacul era gol, a disparut si ce era, nu se mai vedea nimic in el. Maine merg la al treilea medic care e mai in varsta si am inteles k face aspiratia f usor si nu te doare asa rau. oricum, inainte de asta imi va face si control si eco si sper sa nu ma mai tina pana luni, k nu-si are rost sa mai astept k sa sangerez!
Noapte buna tuturor!  puss  puss  puss  O sa va mai vizitez, k eu ma mut iar la aspirante,dar sper sa ma mut curand la burtici si sa ma regav cu o parte din voi la mamici, k pe cele mici vreau sa le prind tot la burtici  rugaciune

#770 2011-01-13 23:39:56

CristinaStr
New member
Inregistrat: 2009-11-14

vrabiutza a scris:

gargarita a scris:

hello  wave

Vrabi...nu ma asteptam..nici nu stiu ce sa zic..capul sus si nu te da batuta, ai sa reusesti. si eu credeam ca nu am sa mai pot face copii dupa o interventie la 13 sapt la anterioara sarcina si inca un avort sp.. Insa uite ca dumnezeu nu ne lasa, e doar o incercare..stiu cum e. capul sus si  ai grija de tine. gasestet-ti un medic bun ca asta conteaza care sa ti faca ca lumea. suntem tinere putem sa avem copii, totul depinde sa ai incredere in medic. si in tine.  puss  e bine ca ai vazut acum si nu mai tarziu, pt ca pe atat cat e mai tarziu intreruperea , avortul, pe atat e mai periculos. tu nu ai decat maxim 7 sapatamani. o sa fie bine.  puss

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#771 2011-01-14 07:50:48

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

Vrabiutaza , cuvintele sunt de prisos, sa iti dea dumnezeu forta si sanatate , si nu uita ca ce nu te omoara te face mai puternic. Sunt convinsa ca in curand vei fi din nou la burtici. Doamne ajuta , si bafta la medic, sa nu te doara si sa fie totul ok pentru tine. Te pup si sa fii mereu increzatoare in sansa ta . rugaciune  rugaciune  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Mylacik si eu am aceeasi problema cu soacra-mea, bine ca nu stam impreuna si nici macar in acelasi oras, ca as innebuni. Efectiv vorbeste fara sa gandeasca......... bang  bang  bang  bang . Dar probabil ne asteptam la prea mult de la ele.
o zi frumoasa la toata lumea, eeeeeeeemai am o intrebare : Cele 126 zile de concediu- le poti lua si dupa ce nasti pe toate?
sau pe aproape toate?

Ultima oara a fost editat de simona.elisa (2011-01-14 07:57:27)

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#772 2011-01-14 08:52:53

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna dimineata!
Katami, iti multumesc! Eu caut magazinul doar pentru a-mi procura o pereche de panataloni cu burta, nu ma mai ajung ai mei. Nu intentionez sa fac golul financiar si mai mare, la mine tot gol financiar e...sper sa gasesc ceva.Multumesc mult pentru informatii. Poate ajung azi pe acolo.
Vrabi, nu-ti pierde speranta si credinta!E de admirat taria ta si vei gasi puterea sa mergi mai departe. Noi ne rugam pentru tine si abia asteptam sa te revedem aici!
Pupici tuturor! puss

Ultima oara a fost editat de razu (2011-01-14 08:53:21)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#773 2011-01-14 09:28:28

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata burtici puss
vrabi, imi pare foarte rau! Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste acest hop si sa ne vedem curand inapoi la acest topic

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#774 2011-01-14 09:47:45

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

adina84 a scris:

fetelor, bauturile acidulate ne sunt nerecomandate din ce motive ? stiu ca sunt nesanatoase si etc, dar e adevarat ca bebe dupa nastere poate fi foarte agitat din cauza asta ? are vreo legatura ?

Adina, nu cred ca are ... cu toate ca eu am baut acidulat toata sarcina (apa minerala) si am un copil tare agitat, DAR ... sunt convinsa ca e asa pt ca seamana cu mine (agitata am fost dintotdeauna). Daca poti sa le eviti, e perfect smile daca nu, macar (vb lu' Lavi) sa fie "cu masura"

Vrabiutza, multa putere sa mergi mai departe.  rugaciune

neata burtici

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-01-14 09:58:21)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#775 2011-01-14 09:53:18

Nody
Full member
Inregistrat: 2006-06-25

Neata burtici!

Vrabi, suntem alaturi de tine, daca vrei eu iti pot recomanda sa citesti din cand in cand acatistul Sfintilor Ioachim si Ana (sunt ajutatori pt cei care vor copii) si poti sa mergi daca vrei la Manastirea Ghigiu aproape de Ploiesti pe drumul national. Eu asa am facut inainte sa raman insarcinata...ai incredere ca Dzeu stie cand e timpul tau de a deveni mamica.

Ultima oara a fost editat de Nody (2011-01-14 09:53:52)

bb1-  baietel 4 ani
bb2 - baietel 31 +  gravida

#776 2011-01-14 10:47:21

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata burtici'

Vrabi iti doresc multa putere si Dumnezeu sa fie cu tine  rugaciune

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#777 2011-01-14 10:55:50

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Helo burtici si mamici,

Eu de pe la 15 sapt tot apa minerala bag in mine. Am un flacon de 2 litri peste tot unde stau mai mult timp chicot  (la birou, langa pat, in bucatarie) si beau aprox 2 litri pe zi.  chicot
Nu am avut nici o problema nici cu rinichi nici cu arsurile pana acum si sper sa nici nu am, dar de apa plata deja m-am ingretosat (la inceput de sarcina am baut numai apa plata si tot timpul imi parea ca ar avea ceva gust ciudat).
Vreau sa va spun ca bebicu meu deja e agitat in burtica ca doar ieri a speriat-o pe soacra-mea de i s-au facut ochii cat doua cepe wow ca doar cand eram la ei in vizita baga micutzu la intinderi de burta de soacra nu mai stia in ce parte sa se uite(dreapta sau stanga lol ). Zicea ca ea nu o mai vazut asa bebe gimnast de cand ii ea (60 si ceva de ani  chicot )
Concluzia ei: "Pai nu-i de mirare ca nu poti sa dormi!"  Asta asa si ii, ca sunt nopti in care atata tzopaie si se joaca de abia reusesc sa adorm, azi dimineata de la 6 la 7 am stat in pat si ma uitam la tavanul alb, dar dupa am mai dormit un pic  sover

Vrabi imi pare tare rau pt cele intamplate. Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate  rugaciune

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#778 2011-01-14 11:52:50

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata burtici  puss  puss  puss  puss
Vrabi, imi pare nespus de rau de ce ti se intampla  supa . Sa-ti dea DD putere sa treci pest astea si sa-ti trimita repede bebele mult visat !!!  rugaciune

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#779 2011-01-14 11:55:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

vrabiutza, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. bafta azi si sanatate ! si nu iti pierde increderea ! sad

aliy, nici eu nu cred. apa plata nu pot sa beau, nu ma satur cu ea. la inceputul sarcinii o vomitam automat. si apoi, niciodata nu am putut bea apa plata.

tymoteea lol tare sunt scumpi astia mici. in utima vreme a mea ma lasa sa dorm, dorm pana pe la 10.

razu, ce ai mai facut cu concediul ?

cu cat se apropie momentul cu atat mi-e mai teama. deja am vise despre cum va fi, ma vad in sala de operatie. si incep sa ma panichez la orice: cum simt vreo durere prin burta sau vreun junghi, sau cand misca asta mica foarte jos, mi-e frica sa nu se intample ceva. nu vreau sa nasc mai devreme  disperat

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-01-14 12:01:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.