homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-7

#115 2011-01-07 15:27:02

cocolina29
Full member
Inregistrat: 2010-12-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38

echinaceea a scris:

salut fetelor. va pup pe toate. eu din pacate intru mai rar pe site, nu prea am timp de computer sad  insa de multe ori va citesc, fara sa ma bag neaparat in seama smile
am o rugaminte... imi poate recomanda cineva un doctor bun in fertilitate, fiv..

am auzit despre dr. laura dracea... dar si de bine si de rau.. apoi despre dr. protopopescu denisa- la fel...
sunt foarte derutata. eu nu sunt din bucuresti si daca tot e sa fac drumuri, as vrea sa vin la cineva care merita...

nu-mi ocoliti intrebarea!!  rodnar rodnar

Buna!
Daca te ajuta cu ceva, eu cunosc o doamna doctor de la Spitalul Filantropia, o cheama Nestianu, cumnata mea a fost la dansa si este un doctor foarte bun.
Eu nu am avut de a face cu medicii ginecologi, dar cand am fost sa imi fac analizele, tot la dansa am mers.
Eu ti-am spus doar ce stiu eu, dar cred ca fetele care au experienta asta te pot ajuta.

In alta ordine de idei, Vrabi, imi pare tare rau de vestea pe care ne-ai dat-o... eu totusi sper sa nu fie adevarat, si te rog, nu iti pierde speranta! Suntem alaturi de tine! puss

La multi ani Smart, Myla si tuturor celor care sarbatoresc azi ziua numelui!  birthday  birthday  party  party

Mika, condoleante...  supa

Ultima oara a fost editat de cocolina29 (2011-01-07 15:28:54)

Sa visezi un inger?...
Dar am deja un vis...
Si am si un INGER...
Iar INGERUL e visul meu...

#116 2011-01-07 15:29:22

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Myla , Smart  LA multi ani ! birthday  storstark

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#117 2011-01-07 15:30:19

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

offtopic Fetele supa supa am nevoie de sfaturile voastre supa ..ne`am certat cam rau cu soacra`mea din cauza la bani ( mereu din cauza asta ) ..stiti si voi ca la inceput a zis ca face ea jumate`din nunta si jumate noi (adica al meu ) ..acum al meu a intrat in concediu fara plata de 3 sapt aproape..si bani nu mai sunt pt ca a trebuit sa platim si facturile , asigurarile de sanatate, banca .. plus altele .I`am spus ca noi nu o sa avem bani cat o sa fie el in concediu si a zis ca ne imprumuta ea  ( pt ca are pe card mii de euro mostenire de la tasu ) dar dupa nunta sa`i dam inapoi..am zis bine..Acum cand a vrut al meu sa se imprumute la ea cu 70 de euro ( care trebuie sa`i dam la primarie ca ne face actele ) zice ca nu are de unde yikes ..pana acum ea nu a facut nimic...decat a dat comanda de prajituri si atata tot..si noi a trebuit sa cheltuim o gramada ..
Am ajuns sa plang din cauza ei in fiecare zi ..al meu s`a enervat si i`a zis ca daca nu sunt bani nu o sa mai fie nici o nunta..ca nu noi am vrut nunta asa repede ..si ea o tot trage intr`una ca ce am facut cu banii..de parca nu am avut atatea de platit..si numai dintr`un salariu e greu.. si ea a zis ca daca nu vrem nunta sa ne pregatim sa plecam si sa nu ne mai vada supa ...nu stim ce sa facem .. ca asa imi vine sa`mi bag piciorul si in nunta ei si in toate grater grater

Georgi, Coco multu` puss puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-01-07 15:33:14)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#118 2011-01-07 15:40:02

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Offf Myla, tot intr-un stres o duceti. sad E greu asa. Nu stiu ce sa zic, dar daca e asa acum iti dai seama cum va fi mai tarziu cand o sa vina si bb. E o situatie tare complicata. Pacat ca nu aveti niste bani pusi deoparte.
Eu as face nunta si cu banii care mi-ar ramane ( fara sa-i dau ei un cent ) m-as muta undeva, ca prea mult stres si nervi aveti din cauza ei.

Si sti ce ma enerveaza cel mai mult: ca din cauza ei nu te poti bucura de aceste momente unice din viata cand ar trebui sa fi linistita si fericita.

Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-01-07 15:42:01)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#119 2011-01-07 15:44:01

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna fetele mele dragi puss
myla, smart si tuturor ce isi sarbatoresc ziua numelui La multi ani
Mika condoleante , dar totusi daca pleci distractie placuta  puss

Myla intelesesem deja ca soacrata e o scorpie dar nici chiar asa , nu stiu ce sa te sfatuiesc decat sa iti pleci un pic capul poate se vor rezolva lucrurile

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#120 2011-01-07 15:45:30

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

myla puss eu nu stiu cum sa te ajut... cel mai linistit ar fi sa stati voi doi fara soacra.... parerea mea...

sa va zic ce am facut... am sunat la un alt medic sa vb de inseminare, marti mergem sa vb cu el si am sunat si la bioloaga sa ne faca analiza HBA (pentru a verifica daca spermatozoizii sunt capabili sa penetreze un ovocit) asta o facem sambata viitoare... daca aceasta analiza nu va iesi bine ajungem direct la FIC cu ICSI, dar macar stim daca sa continuam cu IA sau nu...

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-01-07 15:48:40)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#121 2011-01-07 15:48:03

timean86
Addicted member

Nera, bine ai facut, macar sa stiti un lucru sigur. Oricum eu iti tin pumnii goodluck goodluck

#122 2011-01-07 15:49:14

nerama
Insomniac member

time puss saru-mana kram

#123 2011-01-07 15:51:22

timean86
Addicted member

Nera puss

Eu ies, sa aveti un week-end frumos si odihnitor. wave

#124 2011-01-07 15:52:04

angel_sweety
Platinum member

neruca multa bafta in continuare  puss
time  wave multumim la fel

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-01-07 15:52:43)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#125 2011-01-07 15:54:08

mylacik
Hero member

Time , sa stii ca asa as face..dupa nunta sa gasim sa stam undeva ... supa
Angel puss
Nera puss f bine ai facut..tinem pumnii stransi goodluck

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#126 2011-01-07 15:57:40

angel_sweety
Platinum member

Myla tu acum dai bani in casa lu soacrata la mancare sau chirie ? cand te vei muta singura e adevarat ca vei avea liniste dar gandestete intai de toate daca vei reusi sa te descurci doar cu salariul sotului , eu personal as renunta la tot si l-as lua de mana si am pleca ( sau mai bine zis asa a facut el , m-a luat de mana si am plecat )

#127 2011-01-07 16:12:42

mylacik
Hero member

pai ii dam si in mana ..adica 50 de euro pe luna ..plus ca am luat mereu prin casa detergent , etc ..ba de mancare .. si a zis ca din februarie  sa`i dam 100 de euro pe luna ..dar nici asa nu o sa`i ajunga ..stiu sigur..

#128 2011-01-07 16:17:25

nerama
Insomniac member

myla sa inteleg ca varianta intoarcerii in tara e exclusa...
poate daca aici aveti o casutza mica sunteti mai linistiti... poate te pot ajuta ai tai, nu stiu... trebuie sa calculati toate variantele si sa vedeti voi cum va e mai bine...
eu iti doresc sa luati cea mai buna hotarare pentru tine, pentru sotul tau si pentru bebe, restul nu conteaza, voi sunteti cei mai importanti iar tu acum ai nevoie de multa liniste puss

#129 2011-01-07 16:20:54

cocolina29
Full member
Inregistrat: 2010-12-03

mylacik a scris:

offtopic Fetele supa supa am nevoie de sfaturile voastre supa ..ne`am certat cam rau cu soacra`mea din cauza la bani ( mereu din cauza asta ) ..stiti si voi ca la inceput a zis ca face ea jumate`din nunta si jumate noi (adica al meu ) ..acum al meu a intrat in concediu fara plata de 3 sapt aproape..si bani nu mai sunt pt ca a trebuit sa platim si facturile , asigurarile de sanatate, banca .. plus altele .I`am spus ca noi nu o sa avem bani cat o sa fie el in concediu si a zis ca ne imprumuta ea  ( pt ca are pe card mii de euro mostenire de la tasu ) dar dupa nunta sa`i dam inapoi..am zis bine..Acum cand a vrut al meu sa se imprumute la ea cu 70 de euro ( care trebuie sa`i dam la primarie ca ne face actele ) zice ca nu are de unde yikes ..pana acum ea nu a facut nimic...decat a dat comanda de prajituri si atata tot..si noi a trebuit sa cheltuim o gramada ..
Am ajuns sa plang din cauza ei in fiecare zi ..al meu s`a enervat si i`a zis ca daca nu sunt bani nu o sa mai fie nici o nunta..ca nu noi am vrut nunta asa repede ..si ea o tot trage intr`una ca ce am facut cu banii..de parca nu am avut atatea de platit..si numai dintr`un salariu e greu.. si ea a zis ca daca nu vrem nunta sa ne pregatim sa plecam si sa nu ne mai vada supa ...nu stim ce sa facem .. ca asa imi vine sa`mi bag piciorul si in nunta ei si in toate grater grater

Georgi, Coco multu` puss puss

Myla, cred ca majoritatea fetelor de aici au avut sau inca au divergente cu soacrele.
Si eu inainte de nunta am stat cu al meu la soacra-mea, nunta ne-au facut-o ai mei, soacra-mea cu socra-mio nu au participat cu NIMIC...
Dupa nunta s-au ofticat ca ne-au iesit foarte multi bani de la nunta, si au vrut sa imprumute de la noi niste bani...Si al meu nu a vrut sa le dea...
Si de atunci nu am mai avut viata buna cu soacra-mea...
Bineinteles ca ne-a batut apropouri sa ne mutam si pana la urma am facut-o... si vreau sa spun ca ne intelegem mult mai bine noi doi acum de cand stam singuri...
Nu te lasa umilita de ea! Daca nu mai faci nunta, tot tie o sa iti para rau....ea probabil o sa se bucure ca o scutesti de niste cheltuieli....
punish  sm  pentru toate soacrele!!

Sa visezi un inger?...
Dar am deja un vis...
Si am si un INGER...
Iar INGERUL e visul meu...

#130 2011-01-07 16:30:02

mylacik
Hero member

Nera, nu..in tara acum nu...pt ca al meu trebuie sa invete mai intai limba..sa`si gaseasca de munca ..si nu prea avem timp de asta ..mai ales ca nici ai mei nu`si gasesc de munca in perioada asta .. puss
Coco, asa e.. la inceputul relatiei am stat o luna singuri de nu ne batea nimeni la cap si era bine..ma bucur ca el vede si ca nu tine cu ea..ca asta mai lipsea..

#131 2011-01-07 16:30:31

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

time  wave

Nera goodluck  goodluck  goodluck

Myla , te aflii intr-o situatie tare complicata.In primul rand inainte de a face pasul sa plecati din casa ei trebuie sa va ganditi bine daca va pute-ti intretine cu un singur salariu toti 3 ( sa te gandesti ca o sa vina si copilul)...nu stiu , este greu...Incercati si discutati cu ea , sa puna toti banii ea si dupa nunta ii ve-ti inapoia( apoi voi stiti daca ii mai dati inapoi)..Tu stii cel mai bine ce salariu are sotul , chiriile cum sunt acolo( la pret ma refer) si cat cheltuiti voi pe luna...cel mai bine ar fi sa stati voi singuri chiar daca nu aveti o masa prea bogata  dar numai sa fiti linistiti!!!Am locuit si eu cu soacra  cu ani in urma 3-4 luni dar mai mult nu am putut rezista( plangeam zilnic), am plecat ne-am mutat cu chirie , ne-a fost greu ...dar a fost intelegere intre noi 2 si am suportat si zilele cand mergeam si faceam piata cumparand cate un morcov , un ardei ( ca nu ne puteam permite pentru mai mult) , au fost si zile mai buna..viata ni se schimba de la o zi la alta spre bine..Dar a fost cumplit de greu..Am locuit cu chirie 5 ani de zile, in urma cu 6 ani ne-am cumparat primul apartament....de 6 ani simt ca traiesc....Imi imaginez ce este in sufletul tau , dar gandeste-te bine la ce vei face....Eu am o vorba , sarac si curat sau mananc paine goala si sunt linistita.... puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#132 2011-01-07 16:33:58

angel_sweety
Platinum member

myla vorbeste cu sotul tau. faceti o socoteala cat v-ar ajunge chiria cu toate cheltuielile pe o luna si daca credeti ca o sa va descurcati eu zic sa nu mai stai acolo, gandeste-te ca dupa ce nasti vor fi discutii si mai mari , faceti cum credeti voi ca va e mai bine , eu va doresc sa luati cea mai buna decizie  puss

georgi puss ai fost mai rapida , exact asta am vrut sa zic si eu (o spun din experienta proprie , mai bine sarac si curat )

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-01-07 16:35:39)

#133 2011-01-07 16:44:12

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

fete multumesc  puss  par
v-am pupat si ne citim cand revin  kram  sa gasesc multe teste +++++++++  goodluck
wave

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.