homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-8

#134 2011-01-07 16:46:57

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38

angel puss  si eu tot din experienta proprie sad stiu ce inseamna saracia si neputinta de a nu putea face nimic , decat sa traiesti cu speranta ca intr-o buna zi o sa fii si tu fericita.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#135 2011-01-07 16:47:08

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Georgi,Angel puss noi i`am spus ca dupa nunta o sa`i dam banii inapoi ..dar chestia e ca ea minte ca nu mai are bani ca sa`i cerem lu mosu` ei..probabil se gandeste ca ei nu`i mai dam inapoi si la mos o sa fim obligati sau nu stiu ce e in capul ei.. si pe mos eu nu am ochi sa`l vad ..e pedofil , mi`e rau cand il vad !!! dar ea vrea sa`l ridice si a gasit motivul cu banii acum..
pana la nunta nu putem sa facem nici o miscare .. nu vreau sa fac un pas gresit si sa`mi fac puiul sa sufere ca nu am gandit bine..eu am suferit destul cat am fost copil ..
ne mai scoate si ochii ca de ce a trebuit sa facem copil acum ...

Mika, vacanta placuta si aveti grija puss puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-01-07 16:48:33)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#136 2011-01-07 16:50:47

bunea georgeta
Platinum member
Site

Myla , apleca capul in fata ei si a mosului ( chiar daca este un nenorocit_ pedofil va ) si cere-i lui bani , ca doar nu ti i-o da prin notariat sa fi obligata sa ii returnezi( o sa ii dea ea , daca stii ca are bani la cec/ banca).Tu si sotul stiti cel mai bine ce este de facut.

Mika , pai astazi pleci , nu pe 9? va Atunci vacanta placuta si sa asculti de '' mos'' wink  sa nu il super ca sa te viziteze asa in fiecare an. Poate va intoarceti 3 sau 4 chicot  rugaciune  goodluck

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-01-07 16:53:04)

#137 2011-01-07 16:58:58

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Bună fetelor puss

?n primul r?nd  birthday  birthday  birthday La Mulți Ani myla și smart și tuturor care poartă numele Sf. Ioan! să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriți! puss puss puss

?n al doilea r?nd:

mikado a scris:

Nera  puss  par  nu stiu cat am sa ma distrez  supa  tocmai am privit vestea ca mi-a murit un var cu care ma intelegeam super  supa  supa

?mi pare rău mika  supa  supa  supa condoleanțe și fii tare! puss puss puss

myla puss piticule kram eu zic să vorbești cu ai tăi.. să vorbești și cu V și să veniți o perioadă ?n țară.. e părerea mea.. măcar c?t este ?n concediu fără plată.. sau... oricum ceva trebuie făcut acum.. ție nu-ți fac bine nervii și supărările.. nici ție nici lui bebe.. mai ales lui bebe.. ?ncercați dacă nu puteți veni ?n țară să mergeți la rude.. nu știu oriunde.. poate vă ajută cineva.. dar sincer eu nu aș mai sta..
noi de exemplu stăm cu ai mei.. dar nu dăm niciun ban ?n casă.. și c?teodată am unele momente c?nd mă mai cert cu mama la cuțite de-mi vine să plec m?nc?nd păm?ntul.. dar eu ?i mai spun: mie ?mi trece de bine de rău că e mama, dar să nu ajungă să-l sictirească pe C (pentru că el e de o calmitate rară și foarte foarte greu ?l scoate cineva din sărite) și dacă ajunge la stadiul ăla, C pleacă fără discuții....
impuneți-vă...

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#138 2011-01-07 16:59:05

mylacik
Hero member

Eu nu aplec capul in fata lui pt ca acum ceva timp a incercat sa ma dea afara din casa lui..din cauza ca nu`l lasam pe al meu sa se duca sa se imbete cu el ..si in afara de asta mi`a povestit cumnata`mea ce facea cu ea cand avea 7 ani neutral ..mi`e si scarba ! daca o sa vrea al meu sa`i ceara nu zic nimic.. dar nu e chiar asa usor..trebuie sa`l rogi frumos si el trebuie sa te tina sa`ti faca morala vreo cateva ore..de`ti vine sa te tot duci ...

Almi, saru`mana puss ...in tara nu avem cum sa venim acuma .. neutral

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-01-07 17:01:16)

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

Publicitate

loading...

#139 2011-01-07 17:01:52

bunea georgeta
Platinum member
Site

Myla , nu stiu ..era o parere de a mea

Almi  puss  puss

#140 2011-01-07 17:07:17

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Mika distractie placuta , sa aveti parte de timp frumos  puss
Myla sa nu iei vreo hotarare acum la suparare , asteapta sa se calmeze putin apele
Almi , ai mai exersat ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#141 2011-01-07 17:10:26

mylacik
Hero member

stiu Georgi.. par saru`mana puss oricum ceva tot trebuie sa facem..nu ma las eu asa usor..sa ma calce ei in picioare..de dragul la puiu` meu ..
mai mi`am revenit..va multumesc ca existati puss puss puss

#142 2011-01-07 17:12:00

bunea georgeta
Platinum member
Site

Myla , ai grija de tine puss gandeste-te bine ce pas vei face . puss

#143 2011-01-07 17:12:05

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

pai myla, pune-l pe al tau sa ii ceara bani..... doar nu vroiai sa ii ceri tu..... sa ii ceara el ca e barbat si el are salar,  nu tu...
dar la voi nu se face nunta ca in Romania? sa platesti totul dupa nunta? nu se poate sa platesti doar un avans si restul dupa? ca daca nu era asa la noi poate nici in ziua de azi nu aveam nunta facuta... ca poate pentru avansuri aveti cuma banii... nu stiu ce sa zic....
sau inca ceva, de ce nu veniti sa faceti nunta in tara?
ca aici ti-am zis, platesti doar un avans, restu dupa nunta.... si eu zic ca e mai bine.... si cine vrea sa vina vine oriunde ati tine nunta... si poate aici aveti mai multi prieteni... acolo sa faceti doar la civil...
hai ca te-am zapacit de cap... tongue dar cel mai bine e sa faci cum crezi ca e mai bine pentru voi...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#144 2011-01-07 17:26:20

mylacik
Hero member

Da nera, al meu o sa`i ceara dar zicea sa fiu si eu acolo ,ca si cum m`as milogi.. in fine..
aici trebuie facut totul inainte..flori pe masa, la masina, in biserica..si daca vezi ce scumpe sunt disperat apoi trebuie sa am 3 rochii ca ma schimb de 3 ori.. disperat etc
in tara la noi nu avem cum sa facem ca se supara toti pe noi aici..au si zis...si soacra`mea nici nu vrea sa auda..a zis ca daca facem in tara sa nu mai contam pe banii ei sau sa ne imprumute..si nici sa nu ne mai intoarcem..ea vrea aici. e complicata treaba

#145 2011-01-07 17:48:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete frumoase wave  puss

acasica si eu puss

myla,fii tare pt bebele tau!bine ca al tau e langa tine puss

mika,vacanta placuta kram

soacra mea e inexistenta chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#146 2011-01-07 17:49:39

bunea georgeta
Platinum member
Site

sonia  puss  puss

#147 2011-01-07 17:53:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

geo puss  kram

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#148 2011-01-07 18:02:11

nerama
Insomniac member

myla pai si parintii tai, prietenii din tara, rudele tale? ce faci? le cari acolo sau te lipsesti de prezenta lor?  eu n-as lasa soacra sa ma coordoneze in halul asta... eu cred ca daca eram in locul tau o si bateam rotfl2 stiu, sunt rea diablo dar eu mi-am facut nunta unde am vrut si cum am vrut..... parintii mei si soacra-mea (ca socrul e mort supa ) au venit ca toata lumea... eu cu moshu meu am umblat dupa toate si am facut dupa posibilitati... si eu zic ca a iesit bine si nu a avut nevoie de ajutorul nimanui, doar eu si sotul meu... si asa nici nu a avut nimeni pretentie la banii nostri dupa nunta...

sper sa poti lua cea mai buna decizie si care sa nu te afecteze prea tare nici pe tine nici pe bebe puss

#149 2011-01-07 18:20:34

mylacik
Hero member

Nera, crede`ma ca`mi vine sa o bat uneori!  pai din cauza ei ca vrea nunta asa repede nu vor venii nici parintii mei, nimeni pt ca nu au bani acum..sunt in criza .. noi am vrut sa ne facem nunta mai tarziu , sa strangem bani si sa o facem noi cum vrem..dar te pui cu vita de soacra`mea... zice " daca ati stiut sa faceti copil acum faceti si nunta "

Sonia puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-01-07 18:21:10)

#150 2011-01-07 18:25:55

nerama
Insomniac member

mylacik a scris:

Nera, crede`ma ca`mi vine sa o bat uneori!  pai din cauza ei ca vrea nunta asa repede nu vor venii nici parintii mei, nimeni pt ca nu au bani acum..sunt in criza .. noi am vrut sa ne facem nunta mai tarziu , sa strangem bani si sa o facem noi cum vrem..dar te pui cu vita de soacra`mea... zice " daca ati stiut sa faceti copil acum faceti si nunta "

Sonia puss

pai ea nu se gandeste? cum sa faci nunta fara parintii tai??? e de neconceput.... saracii supa nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor....

#151 2011-01-07 18:32:04

mylacik
Hero member

ai mei sunt despartiti si am tata vitreg... mai mult ma doare sufletul de mama .. dar ce pot sa fac acum ...am zis ca macar de aveam noi bani le trimiteam .. supa mai si intreaba..ai tai nu vin ?? da de ce nu vin ?? ...deja o sa aud la nunta cum intreaba toti sad

#152 2011-01-07 18:34:30

nerama
Insomniac member

cam nasoala situatia..... dar lasa, voi si bebele sa fiti sanatosi, restul vin de la sine puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.