homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-17

#305 2011-01-14 17:31:15

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

cesafac deci nu suntem singurii care nu zicem maam-ma si ta-ta.
buga  buga  buga

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#306 2011-01-14 18:05:33

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Buna mamici!
Am intrat si eu un pic sa vad ce mai este pe aici si sa va intreb daca voi ati facut vreuna depresie post natala dupa nastere?Ca eu am fost la medic si asta a fost diagnosticul meu!

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#307 2011-01-14 18:26:56

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Carra eu n-am zis nici un cuvant pana la 2 ani  lol  m-au dus la dr. sa vada ce am si a zis dr. sa stea linistiti ca o sa vb cand o sa vreau eu , ca sunt mai incapatanata  lol  si am vorbit dupa 2 ani  rotfl2  dupa ce i-am bagat oleaca in sperieti pe a mei  rodnar  chicot
gugu puss   neutral  sorry... da te simteai rau? sau? o prietena de-a mea a facut...dc te intereseaza ceva anume o pot intreba  puss

#308 2011-01-14 18:37:08

guguluta
Full member

Da ma simt ca si cand toate problemele lumii sunt pe umeri mei!Ceva de genul!Nu mai am pofta de viata ,de mancare de nimic stau si plang din orice si multe alte sintome!Daca poti intreaba daca a facut un tratament sau cum a reusit sa scape de depresie!Multumesc mult!

#309 2011-01-14 18:41:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gugule, incep io sate tratez... zicandu-ti ca esti frumoasa rau in poza aia de la avatar!! hjarta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#310 2011-01-14 18:48:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

carra_verona a scris:

cesafac deci nu suntem singurii care nu zicem maam-ma si ta-ta.
buga  buga  buga

Dar esti singura care se streseaza din cauza asta big_smile

Gugu  supa  eu nu stiu ce sa-ti spun.

#311 2011-01-14 19:31:46

dana82
Hero member

gugu   puss  am s-o intreb azi sau maine...cum o prind ca acuma are si ea bebe mic iar ...ea la prima sarcina a facut depresie ..stiu ca din cauza ca s-a inbolnavit micutza ei si a stat prin spital cu ea...
In schimb ce pot zice eu e sa stai mai mult cu noi pe aici...nu te mai stresa  puss Uite ce viata faina ai! Sunteti o familie faina! Frumosi foc! Ai un copil sanatos!  puss  pupam sa treaca din griji  puss  si cand vrei sa vorbesti cu cineva nu uita ca noi suntem aici  par  par  par  puss  puss  kram  kram

#312 2011-01-14 19:35:50

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Gugu  puss  kram  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#313 2011-01-14 19:36:32

guguluta
Full member

Va multumesc la toate pentru sprijin si sper sa treaca sa nu am probleme mai mari!!! hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  puss   puss

#314 2011-01-14 19:42:05

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Gugu iubita puss  par  puss  kram intra mai des pe forum, mai vb si noi wink

Mamica de Eric Andrei hjarta

#315 2011-01-14 20:14:18

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

gogu ali are dreptate, intra mai des pe aici si te tratam noi smile...

carra...Andu pana acum o saptamana zicea f clar MAMA, tata....acum s-a decis ..prea multe litere si zice MAM si TE....deci nu te stresa ca nu zice...mama si tata ca o sa te stresezi ca mai tarziu renunta la litere rotfl

noi avem si premergator reglabil..si il pun 10-15 min cand intarzie sotul si eu am treaba si Andu nu vrea sa stea singur nici in ruptul capului...( asta se intampla la 2, 3 zile)....andu merge de-abuselea si nu stiu dc are mersul deformat ca el nu are curajul sa faca pasi singuri decat in tarc...si face acolo smile

referitor la datul jos...si al meu e bebecut..cu capul innainte tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#316 2011-01-15 06:36:33

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Gugu am o prietena care a facut depresie dupa nastere (acum s-a reintors in romania definitiv). A fost la pamant, nu am vazut pe cineva asa. Uite ce a facut ea: a iesit pe afara cate 30 min/zi (si erau niste geruri de minus 40 de grade). Si-a schimbat alimentatia, a mancat numai legume, peste si fructe. Dupa un timp a introdus si orez dar integral si alte mancaruri. Si a mancat muuuuuuuuulta miere de albine. zicea mereu ca o linisteste. Din tara i-au trimis parintii ei ceai de sunatoare si a baut cate trei/zi chiar daca alapta.
Mai stiu ca citea numai "porcarioare", carti usoare, 'de iubire"; nu se uita la tv deloc., dar avea ceva filme de desene animate si se ducea mai des la biserica. Si-a revenit si, sincer, este mai bine decat inainte de depresie.
Multa sanatate! O sa treaca; putine mamici sunt care nu fac depresie. Gandeste pozitiv, gandeste ca puiul tau are nevoie de o mamica linistita si va linistiti reciproc.
Te pup cu drag.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#317 2011-01-15 08:15:07

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Gugu kram

noi nu spunem chiar nimic. maraie doar lol . nici macar nu spune silabe. intr-o noapte cand sa o schimb mi-a spus la nervi: neh-neh-nimine rotfl

iubesc+Camelia+Matei

#318 2011-01-15 09:58:34

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata' fetelor

HELP !!
Raul are niste secretii in gat si se tot ineaca cu ele si am scos si ceva mucusori, cum sa fac cu secretiile alea, ma dispera cum le aud grater

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#319 2011-01-15 10:09:57

dana82
Hero member

Lavi ai scos mucisiori albi ...sau chestie asa ca spuma? Daca da sunt secretiile de care tre sa scape ei(asa mi-a zis pediatra si dr. de fam)...numai destul de greu scapa(ca nu stiu sa sufle ca noi sau sa si-i scoata din gat) ca si Ale inca mai are...pune ser si din cand in cand aspira-l...da nici des ca nu-i bine...
Daca sunt mucisiori galbui sau verzi...e raceala, mergi la un dr. cu el
Gugu puss  am vorbit cu prietena mea. Ce a zis flower nu mai repet ca sunt exact aceleasi sfaturi. In plus sa vorbesti mult cu sotul si cu prieteni dragi sa inteleaga situatia ta si sa fie acolo langa tine ca a zis prietena mea ca e f important. Si mi-a mai zis ca daca simti ca e mai rau...sau foarte rau sa nu stai asa sa mergi sa vorbesti cu un prihoterapeut ca nu e de glumit  puss Da eu zic ca o sa fi bine! sa intri pe aici si sa ne zici toate ofurile tale  puss  ca de aia suntem aici  puss  pusilici multi pt tine!! puss  puss

#320 2011-01-15 10:26:02

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

neata, par
gugu cred ca si eu am patit la fel ca tine, imi aduc aminte ca plangeam,nu puteam sa mananc,sa fac curatenie mancare,sa-mi fac baie,stateam toata ziua numai cu bb in casa,nu ma suna nimeni,nu trecea nimeni pe la mine,imi spuneau ca sa nu ma deranjeze ca sunt cu bb,nu stiau ca simt nevoia sa comunic cu cineva sa stau de vorba,am incercat sa nu ma mai stresez cu curatenia,mancarea si tot felul de chesti dinastea,timpul care il aveam atunci cand dormea fata il foloseam doar pt mine,imi faceam unghiile,tot felul de masti pt fata,stateam pe net cu voi,acum sunt ok si mai ales datorita voua,va citesc zilnic par

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-01-15 10:27:26)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#321 2011-01-15 10:37:19

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Dana sunt mucusiori albi si se aude in gat ca si cum ar fi flegma, scuzati expresia smile
uff sper sa scape cat mai repede, credeam ca pot face ceva sa nu se mai auda asa grater

Gugu ma gandesc ca te simti asa si ca ai plecat din tara, probabil e mai greu acolo, de fapt sunt sigura, cunosc si eu, tocmai de aceea eu am preferat sa mai stau in tara cu el, pana mai creste, trebuie sa iti faci un program astfel incat sa iti fie si tie bine, cand ai timp liber sa faci ceva ce te multumeste sufleteste, mai stai pe forum, comunica si eu zic ca vei trece si de perioada asta grea smile pupici

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#322 2011-01-15 10:49:19

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza fetele
eu cred ca intr-o oarecare masura toate facem o depresie dupa nastere. eu am avut vreo 2 luni in care abia daca puneam gura pe mancare. eram ba nervoasa.. ba sensibila. si acum uneori ma simt aiurea. bine.. la mine e si problema ca nu am foarte multe prietene. cea mai buna prietena mi-am pierdut-o in timpul sarcinii. nu ma viziteaza mai nimeni ziua.. stau singura cu daria si incerc sa ma joc cat mai mult cu ea, sa vorbesc.. sa-mi treaca timpul. de multe ori ma uit in agenda de telefon sa sun pe cineva si nu gasesc pe nimeni. ma apuca asa o suparare.. imi sun sotul care imi spune ca are treaba si ma oftic de numa.. imi ador copilul.. este viata si sufletul meu insa mai ales acum ca e vreme rece si iesim mai putin afara, uneori deloc.. simt cum se prabusesc peretii pe mine. ma simt inchisa.. rupta de lume. inainte eram mereu in contact cu lumea.. ieseam mult.. acum recunosc si eu ca mi-e tare greu uneori. dar eu zic ca pe masura ce au sa creasca piticii va fi mai usor. ma autosugestionez cu ideea ca nu e depresie si merg inainte!

Daria Ioana - 06.08.2010

#323 2011-01-15 10:54:48

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

sanca a scris:

neatza fetele
eu cred ca intr-o oarecare masura toate facem o depresie dupa nastere. eu am avut vreo 2 luni in care abia daca puneam gura pe mancare. eram ba nervoasa.. ba sensibila. si acum uneori ma simt aiurea. bine.. la mine e si problema ca nu am foarte multe prietene. cea mai buna prietena mi-am pierdut-o in timpul sarcinii. nu ma viziteaza mai nimeni ziua.. stau singura cu daria si incerc sa ma joc cat mai mult cu ea, sa vorbesc.. sa-mi treaca timpul. de multe ori ma uit in agenda de telefon sa sun pe cineva si nu gasesc pe nimeni. ma apuca asa o suparare.. imi sun sotul care imi spune ca are treaba si ma oftic de numa.. imi ador copilul.. este viata si sufletul meu insa mai ales acum ca e vreme rece si iesim mai putin afara, uneori deloc.. simt cum se prabusesc peretii pe mine. ma simt inchisa.. rupta de lume. inainte eram mereu in contact cu lumea.. ieseam mult.. acum recunosc si eu ca mi-e tare greu uneori. dar eu zic ca pe masura ce au sa creasca piticii va fi mai usor. ma autosugestionez cu ideea ca nu e depresie si merg inainte!

Daca stateai in Timisoara cu siguranta ne vizitam zilnic puss  kram  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.