homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-18

#324 2011-01-15 11:05:57

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

bravo sanca ptr felul cum gandesti , da ai dreptate, la inceput este greu si in general daca nu ai prieteni cu bebei e mai dificil

andreea mi-a dat ideea ...unde stai?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#325 2011-01-15 11:06:41

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

stiu sigur ca ne-am fi vizitat andreea!  par intr-un fel regret ca nu sunt in tm.. pt ca facand facultatea acolo majoritatea prietenelor mele au ramas acolo...

ally_na.. da si tu ai mare dreptate.. noi suntem primii si din familie si din anturajul nostru care avem copil. mai suna tf sa ne cheme si e greu ca nu se gandesc ca la noi exista un program..depindem de daria..
unde stau eu? in arad smile

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-01-15 11:11:09)

Daria Ioana - 06.08.2010

#326 2011-01-15 11:15:11

ally_na
Hero member

sad departe...

eu te inteleg ptr ca dintre prietenele mele bune noi suntem ultimii...si ele au copilasi mai marisori

mai am  cunostinte ce au copii cam de varsta lui andu , dar ne vedem f rar...

si eu am avut momente in care am simtit ca ma "sufoc" , acelasi program zilnic, ai mei la servici, sotul asemenea, prietenele la serivici, dar a avut grija pediatra lui Andu sa ma tina in tensiune lol cu toate supozitiile ei si a trecut repede timpul tongue

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-01-15 11:15:49)

#327 2011-01-15 11:19:29

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

oricum cu andreea tot ajung sa ma vad cat de curand ca tm e mult mai aproape. dar si cu voi din bucuresti promit sa ma vad.. daca o sa vreti/puteti si voi pt ca avand socrii in bucuresti sigur voi ajunge pe acolo la vara par

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-01-15 11:19:50)

Daria Ioana - 06.08.2010

#328 2011-01-15 11:28:41

ally_na
Hero member

noi asteptam vara...sa ne vedem in parc big_smile

Publicitate

loading...

#329 2011-01-15 11:32:14

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

ooo sanca pai ce n-ai zis asa  dumbom  pai eu as veni la tine in fiecare zi da nu mi-s genu sa fiu tiganca sa merg ...na ..neinvitat cum ar veni. Da las' ca  dam noi buzna peste voi daca ne primiti  rodnar  serios acuma. Sau sa veniti voi la noi. Ca si asa cum am vorbit pe mess nu vezi ca nu facem nici noi nimic. Io credeam ca daca zici ca nu ai chef de iesit cu noi nu ai chef de intalneala  dumbom Cand vrei sa vi la noi sau noi la voi numa sa zici  puss
Apopo de sufocat...si eu m-am certat ieri cu a meu tot pe tema asta forgetit  ca el e mereu la firma...noi acasa...cum zice sanca imi iubesc copilu de numa si ne distram noi noutze ....da cu vremea asta cum am stat tot in casa am zis ca capiez  disperat  mai ales ca nu is genu sa stau inchisa.

#330 2011-01-15 11:40:25

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata maimici !!!  puss  Hai , lasati depresiile ca avem niste copii frumosi de crescut !!! Trebuie sa fiti constiente ca nu veti mai viata de dinainte de sarcina, veti avea una mult mai frumoasa si implinta numai ca asta este, la inceput este mai grea acomodarea si sacrificiile sunt mai multe, pe masuta ce cresc va fi mult mai bine. Si eu mai pic in depresii, ca sunt inevitabile, dar tin maxim jumatate de ora (  offtopic  de ieri sunt in depresie ca din casa s-a "volatilizat " un plic cu 10000ron pe care acum nici nu mai am putere sa-l caut ca am cam epuizat toate locurile posibile  bang  bang  bang  - astept vesti de la al meu barbat care, cu capul in nori cum este e pasibil sa-l fi agatat din greseala si sa-l fi aruncat prin masina sau pe la birou - ma doare creierul !!!!!)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#331 2011-01-15 12:16:42

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata mamici smile

Puiul meu e un pic ragusit, dar nu are rosu in gat sau febra si nici nu are comportamentul schimbat, papa bine, doarma bine si e vioi. E cazul sa-mi fac griji? disperat

puss cocof, sper sa gasiti plicul

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#332 2011-01-15 12:18:49

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza mamica.
wow  wow  wow cocooof - asta da motiv de depresie  tongue
si eu sper sa il gasiti, eivedent, cu continut cu tot.
mii de  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#333 2011-01-15 16:27:17

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna fetele

coco am vazut al doilea filmulet......am inima in gat de emotie....superb.....cand o sa ai timp sa-mi spui si mie ca vreau sa te intreb de filmulete astea

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#334 2011-01-15 18:11:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camy, de lili nu mai stii nimic?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#335 2011-01-15 19:07:10

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

buna  wave

Sanca, da' bine zici ... exact in aceeasi situatie am fost si sunt si eu. sad
asa si eu... merg inainte, ca na ... TREBUIE

abia astept sa vii la Bucuresti!!!!  happy

Lavi, si tuseste- mai multicel decat in mod normal (ca na, bebeii mai tusesc, ca sa-si curete secretiile)? eu zic sa mergi la dr. asa facea si Eric... mie  mi se parea ca are ceva la/in gat ... dar erau mucisorii. dr mi-a dat niste picaturi, le puneam, se inmuiau mucisorii si scoteam o gramada. vreo 4 zile, apoi a fost ok.

Blue, nu stiu ce sa zic. urmareste-l. n-are febra, nu?

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-01-15 19:08:30)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#336 2011-01-15 19:14:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nu are febra, si s-a mai dus din raguseala. Cred ca e prea uscat aerul din camera -  o sa luam un umidificator daca problema persista.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#337 2011-01-15 19:26:47

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

katami a scris:

camy, de lili nu mai stii nimic?

O'hara ce mai face? Ce mai face Bogdan?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#338 2011-01-16 11:21:41

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Lili si Serban sunt ok  smile maine spera sa-i externeze.
Va asteptam acasa dragilor puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#339 2011-01-16 12:06:26

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

puss Neata mamici!
Va multumesc de sfaturi si de ganduri bune!
Katami hjarta  mersi ca ai inceput sa ma faci sa ma simt mai bine!
Flowerpot si Dana va multumesc si voua ca ati intrebat pentru mine apropiati vostri si va doresc si eu numai bine voua si puiutilor vostri! puss
Aliy puss ,Andrea,Ally_na,Tomina puss puss   hjarta
LaviG da ai dreptate ai ghicit una din problemele mele mari,departarea de casa si de familia mea e foarte grea mai ales acum cand am si eu un pui mic si nu am pe nimeni pe langa mine sa ma ajute, nu cu munca ca aia reusesc sa imi fac eu singura tot in casa dar, as avea nevoie de o vorba buna si o imbratisare din partea mamei mele cand imi este greu si nu mai vad lumina de la capatul tunelului!Tu ai noroc ca ai putut sa ramai mai mult timp in tara langa familie dar eu nu sunt asa norocoasa am ramas doar cu speranta ca lunile vor trece si vine vara si acasa si pot veni si eu acolo unde sufletul meu infloreste(al meu iubit spune ca sunt ca o floare care cu doua saptamani innainte de plecarea de aici inverzeste cand mai am doar cateva zile incep sa inbobocesc,si cand in sfarsit ajung acasa infloresc si cand se apropie timpul de plecare incep sa ma ofilesc,iarasi cand sunt aici imi cad petalele unele dupa altele)!Noi trebuie sa venim aici din motive de sanatate ale iubitului meu si daca am ales asta acum 5 ani nu mai pot da innapoi nu vreau sa las copilul fara tata sau tatal fara copil,doar ca sa imi fie mie bine,fiindca ii iubesc pe amandoi foarte mult!
Sancaspuneai ca aproape toate mamicile fac depresie si ca si tu ai avut momente grele.Te inteleg perfect dar totusi tu esti in tara ta si oricat de departe e familia ta,tu poti da o fuga pana acolo sau telefona in fiecare zi ceea ce eu in schimb nu pot face!Imi pare rau pentru prietena ta pentru ceea ce sa intamplat atunci cu ea!Si iata ca nici aici nu ne putem asemana fiindca eu nu am pe nimeni aici nu am prieteni,sau pe cineva pe care sa il caut in agenda de telefon sa il sun!Nu vreau sa te superi sau sa crezi ca sunt rea si nici nu vreau sa mi se planga de mila dar atunci cand am intrebat de depresie nu mai vedeam nici o cale spre bine!Si poate ca nu numai singuratatea face omul sa ajunga  la depresie.La mine contribuie si frica ca poate nu o sa pot ajunge sa imi vad copilul crescand!Am un dubiu de cancer la colon,si peste toate astea a  murit si bunica mea pe care o iubeam mult si nu am mai apucat sa o vad!
Acum inchid ca cred ca v-am zapacit de tot cu prostiile mele!Va pup si scuzati-ma ca am scris asa mult azi!

Ultima oara a fost editat de guguluta (2011-01-16 12:11:09)

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#340 2011-01-16 12:12:24

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

gugu kram

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#341 2011-01-16 12:44:52

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Gugu  par off Doamne cat de greu iti este  par .
Nu poate sa vina cineva din tara sa stea cu tine o perioada? Nu ai putea sa o iei pe mama ta la tine?
Multa sanatate!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#342 2011-01-16 12:52:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gugu yikes nu sta asa, SPRE BINELE COPILULUI du-te si fa-ti toate analizele si tratamentul la colon... Doamne fereste, sa nu fieceva grav cum zici!!

in rest puss

io dupa nastere n-am avut nici urma de depresie, din contra, ma simteam minunat... depresia m-a lovit ACU, de cand copilulare pb cu burta si nu le dam de cauza sad si totasa, cu bocit din orice...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.