homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-20

#362 2011-01-17 11:04:04

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

al meu si acum papa la cerere, rar se intampla sa stea 3 ore nemancat (asta dc doarme afara), papa si la  o ora , iar noaptea cam de 3 ori .

mirik... al meu la inceput statea tot cate o ora, doua si avea in fiecare zi cam 30,60 max 90 ml de formula , de cele  mai multe ori era seara, se mai intampla   pe la pranz sa primeasca formula; dupa botez nu a mai vrut formula (am mancat sarmale la greu)
in prima luna a luat 700 gr si in a doua 1150 gr

Ultima oara a fost editat de ginutza (2011-01-17 11:09:01)

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#363 2011-01-17 11:17:16

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Pai daca ar lua si al meu 700g nu mi-as mai face griji dar cum el ia 85g pe saptamana  bang  bang  bang

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#364 2011-01-17 11:19:35

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

mamico nu mai fi asa stresata, sanatos sa fie

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#365 2011-01-17 11:27:59

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

neataaaaa  coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu
dragele mele,pot folosi marsupiu la 7 saptamani?as vrea sa ies afara cu el in marsupiu
am un marsupiu graco

Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-01-17 11:28:14)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#366 2011-01-17 11:54:06

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ddunia vezi ce scrie pe el,
marsupiul pe care il avem noi il puteam folosi si la 7 saptamani, dar scrie pe el de la cate kg si citi cm poate fi folosit

blue fetele au dreptate , vorbeste cu dr pediatra sa nu il "ingrasi " artifical

Andu face pasi singur in tarc big_smile, pe jos ii e frica big_smile.....sa il pape mama pe el   majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-01-17 11:55:15)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#367 2011-01-17 11:54:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ddunia, eu zic ca devreme pentru marsupiu.

Ally, ai baiat mare  applause

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-01-17 11:55:10)

#368 2011-01-17 12:06:18

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

pokemon, laptele de mama sau laptele praf pt un bebe de varsta lui Davidutz tine loc si de foame si de sete. Chiar daca un bebe e pe formula, majoritatea dr nu recomanda ceai (pt sete) decat dupa 2 luni.
Si da... cel mai bine e sa se ghideze dupa ce scrie pe cutie,, dar unii bebei mananca mai mult ( asta nu inseamna ca il ingrasi artificial), alti mai putin. iti spun din experienta ca n-o sa manance mai mult decat ii trebuie... ca n-are unde sa bage.
Al meu mananca asa cum  i-am zis lui Blue, adica cat scrie pe cutie pt varsta lui, cateodata mai putin , alte dati mai mult.

Ally_na, ce baiat mare ai!

Mirik, offf  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#369 2011-01-17 12:14:59

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna fetele

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#370 2011-01-17 12:23:28

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele

hai ca de citit citesc, dar de scris mai greu...ieri am fost la o nunta aici in buc cu ana de la 5 la 8 seara, s-a comportat exemplar, a dormit vreo 1h in carut in muzica orchestrei destul de tare data, si apoi am dansat-o cand eu cand taica-su , s-a mai jucat prin carut si asa a trecut timpul...

intrebare cam nasoala: stiti ca ea face cacuta greu, rar, iar acum de cand cu mancarica , este tare, carnaciorti grosuti rau si destul de uscati as zice eu.....azi dimineata la 6 dupa supt a inceput sa se screama, mi-am dat seama ca face, se scremea saracuta rau, am controlat-o si facuse 2 carnaciori mici, dau sa o schimb pe intuneric ii pun pampersul curat sub ea si ea mai face in continuare tot asa carnaciori mai lungi si parca ceva mai moi....
primul scos, cred ca era primul avea soare urme de sange, adica rosu, cred ca sange era ca altceva ce sa fie...ce sa fac in situatia asta? v-ati mai confruntat cu asa ceva? o sa astept si urmatoarea cacuta si apoi o sun pe pediatra,sa vedem ce zice....?

9 ani de copilarie ....

#371 2011-01-17 12:32:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

aliy, ai dreptate cand spui ca nu au unde sa bage mai mult, insa eu pot spune despre exp unei mamici din gasca noastra a carei fetita ar fi mancat continuu.
daca mama ei nu i-ar fi facut program, fata cerea din ora in ora formula. si tin minte ca manca in grafic, adica nu 20 ml la o masa si asta sa fie motivul pt care cerea iar dupa o ora. manca o masa normala, nu mai stiu exact cati ml si apoi cerea iar.
si atunci ii dadea ceai. tin minte ca era mica-mica, nu stiu daca avea sub 2 luni sau peste, dar oricum mai mult de 4 nu avea, ca abia isi tinea caputul.
de asta spuneam ca nu dupa ureche, ca nu e ca la san.
ca mananca ei la o masa cu 30 de ml mai putin si apoi, la urmatoarea cu 20 mai mult...normal ca nu e bai.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#372 2011-01-17 12:47:05

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare

Adina si a mea afce tare greu neori si se screme saraca si faca niste mingiute uscate, dar nu am vazut urme de sange. eu zic sa suni pediatra. parerea mea

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-17 12:47:22)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#373 2011-01-17 13:09:28

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Neata mamici! wave Si eu ii dau lui Leo cum scrie pe cutie si nu intotdeauna  papa cat scrie pentru varsta lui!O data papa  mai mult alta data mai putin,si acum ii fac tot timpul mai slabut un pic decat scrie pe cutie ca asa mia spus medicul meu din romania ca,Leonardo sa cam umflat multicel! O sa pun poze in cateva minute cu el azi la 4 luni happydance si veti vedea ca sa cam ingrasat cu toate ca medicul de aici imi tot spune ca e in grafic!

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#374 2011-01-17 13:41:50

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss mamici
Eu chiar sper sa nu ajungem sa fim fara laptic, dar e mai bine sa stiu cum sa procedez, decat sa ma panichez atunci pe loc... Deocamdata David papa san in proportie de 90%, cateodata papa formula seara, dar inca nu am depasit 60 ml de formula pe zi. Si am zile (ca ieri de exemplu) ca el sa pape doar san si eu sa mai pot cu usurinta si mulge 60 ml. In alte zile insa, parca nu se satura deloc bang Asta nu inteleg eu, cum pot sa am in exces intr-o zi si lipsa in ziua consecutiva nustiu

Azi am fost afara si am stat la soare aproape 30 de min smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#375 2011-01-17 13:58:37

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

si a mea face acuma greu adina, si eu am intrebat la diversificare: noi de cateva zile facem cu urme asa de parca a mincat numai marar, firisoare negre ca de marar.
de la ce o fi n-am nici cea mai mica idee ... mi-e greu sa cred ca de la cereale face asa acuma ... mai vedem.
cu urme de sange nu e bine, uita-te putin si daca vezi ca are rana la popnet e de acolo, daca nu .. nusg ce sa zic, cum zice si alina mai bine suna pediatra.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#376 2011-01-17 16:32:47

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Adina mai urmareste scaunul Anei si vezi daca maiface cu sange. Si Carol a avut episoade din astea si ni s-a zis ca din cauza ca este (scunul) mai tare, se rup niste vase de sange pe acolo, dar nu-i grav. Daca vezi ca persista sa te duci la medic caci poate s insemne si altceva mai grav.

Blue
ai momente cu lapte sau fara lapte smile in functie de cat de odihnita esti tu. Cu cat esti mai odihnita/relaxata, cu cat dormi mai mult, cu atat vei avea mai mult lapte.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#377 2011-01-17 17:07:42

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

flowerpot a scris:

Adina mai urmareste scaunul Anei si vezi daca maiface cu sange. Si Carol a avut episoade din astea si ni s-a zis ca din cauza ca este (scunul) mai tare, se rup niste vase de sange pe acolo, dar nu-i grav. Daca vezi ca persista sa te duci la medic caci poate s insemne si altceva mai grav.

Blue
ai momente cu lapte sau fara lapte smile in functie de cat de odihnita esti tu. Cu cat esti mai odihnita/relaxata, cu cat dormi mai mult, cu atat vei avea mai mult lapte.

flower m-ai mai linistit un pic,api sunt sigua ca e aceeiasi cauza , ca ea face destul de tare...oricum daca persista clar sun pediatra .....
pupicei lui carol...cand ne-o mai arati si noua?

9 ani de copilarie ....

#378 2011-01-17 19:14:39

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

adina.....tu ce ii dai sa pape exact..poate trebuie sa o reglezi putin din papa cu scaunul ( evita morcovul fiert un timp ) , eu asa am facut cu andu, dc e constipat ii dau pere sau caise si gata...
e un borcanel de caise ( noi folosim de la hipp) si dc ii dau cateva lingurite se rezova
dc mai facecu sange si eu zic sa intrebi pediatra ( eu as intreba'o deja big_smile )

blu incearca sa te relaxezi , nu te mai consuma , nu te mai gandi ca fuge laptele, ptr ca nu o sa iti fuga , o sa vezi  puss

bebeii au zile si zile , zile in care papa mai mult, zile in care papa mai putin, de aia sta uneori mai mult la san sau nu, iar laptele depinde si de noi dc suntem sau nu odihnite si relaxate , dc te linisteste sa sitii ca si la 10 luni andu are seri in care sta si o ora la tzatza....mai papa...mai o molfaie. se mai joaca cu ea, iar suge...uite asa trece timpul  disperat smile disperat  disperat

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#379 2011-01-17 19:25:46

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Si Sara a fost contipata pana la 1 an si ceva.Cateodata iesea mai greu, alteori mai usor, pana cand la un moment dat i-a trecut de la sine si cand a invatat sa nu stranga picioarele cand face caca. Cert este ca fructele amestecate in iaurt erau doar pere, piersici, in nici un caz banana. Suc de portocala la greu. dar sincer, nu mai tin minte de la ce varsta. tiu ca ii placea asa de mult sucul de portocala ca ajunsese ca manance ciorbita amestecata cu suc de portocale.

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#380 2011-01-17 19:38:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai atunci la mine e un cerc vicios, caci cu cat mai putin lapte am, cu atat sunt mai stresata si implicit mai obosita pentru ca bebe suge mai des si o alaptare tine mai mult de o ora supa In consecinta, lapticul e si mai putin neutral

Multumesc pentru raspuns, ally_na si flowerpot par

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.