homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-22

#400 2011-01-18 11:25:31

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

salutare

Bravo Lili, aveti un baietel curajos. ma bucur ca totul e ok.

si noi am patit asa, cu fata si cu carutul. a avut o perioada.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#401 2011-01-18 11:39:49

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

salutare fetele wave
eu sa stiti ca aici intru si va citesc mereu pt ca aici sunt fetele  care le stiu la prenatal sunt o straina si nu ma simt bine
sa va spun si eu din experenta mea de mamica ca laptele il avem in functie de ce manci si cat lichid bei eu la fetita aveam o sticala de 2 litri de apa care trebuia sa o beau musai intr-o zi si apoi ce mai era pe langa iar daca vreti sa evitati din colici macar o mica parte mare atentie la ce mancati eu am mancat 5 luni mancare de om operat de stomac adica nu rosii ,nu mamaliga ,nu citrice,nu mere pere ca fermenteaza ,nu muraturi,nu maioneza si multe alte nuuri mancam usor si ff des + multe lichide si fetita nu a avut colici deloc si laptic pana la 6 luni fara pic de formula apoi am dat de mancare si nu prea mai vroiam san si usor am intarcat.
asta e ce am facut eu invatata de un medic pediatru prietena ff buna cu familia mea care vedea saptamanal acasa si ma invata tot ce era nevoie
acum pup fetele dragi de aici si pe frumosii copilasi si mi-e dor de voi gasca puss  puss  puss  teiubesc  teiubesc  teiubesc
PASS mi-am adus aminte ca acum intr-o zi am citit listuta de la inceput cu mamici si bebelusi mi am ramas uimita cand am citit ca pe baietelul tau il cheama ANDREI SEBASTIAN  pt ca atunci cand am ramas cu fetita insarcinata nu am stiut ca e fetita si am zis ca daca v-a fi baiat sebastian andrei se v-a numi........si stii ce mai vroiam sa te intreb ai facut imunizare la 28 de saptamani??

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#402 2011-01-18 11:40:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

aliy, noi il avem pe asta: http://www.mediflex.ro/catalog/articole … -by20.html

Are si 30% reducere fata de pretul afisat.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#403 2011-01-18 11:40:21

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

la mine nici una din variantele astea nu funcționează sad
nici măcar jucăriile. le-am ?ncercat pe toate zilele astea și nimic. sper să treacă. p?nă una alta o scot la bloc, ?n brațe și stăm puțin

#404 2011-01-18 11:48:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lili applause

ana, DA!! al meu de la 2 luni n-a mai stat in carut. si asa am ajuns la wrap big_smile (NU e aceeasi chestie cu marsupiul, bb sta muuult mai strans, ca in brate....deci io zic sa incerci)

bre blue, io ma gandeam la tine aseara... si mi-am amintit ce faceam io cadn voiam sa-mi RIDIC MORALUL ref la cantitatea de laptic: bagam pe mine o bustiera stramta (atentieeeeeee!! nu FOARTE stramta, ca e anti-laptic... adica sa te simti comod cu ea, dar sa fie mai stramta decat un sutien normal de-al tau). nu stiu explicatia, dar io ma "umpleam" mai reede asa si pocneau tzatzele de mandrie rotfl lapte evident ca nu era mai mult, dar mi se parea mie ca aaaaaaaammmmmm rezerve lol poti sa incerci si tu smile

madutu, raspund si eu... tot cu rh neg, imunizare doar dupa nastere.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#405 2011-01-18 11:53:21

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Ruxxy, Blue mersi  puss acusica ma hotarasc.

se pare ca noi avem reflux gastroesofagian grater

Mamica de Eric Andrei hjarta

#406 2011-01-18 11:56:16

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lili, ma bucur mult ca e bine Serban kram

Ana, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.

#407 2011-01-18 11:58:38

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Blue, are si gradatie cu cm??

Zicea cineva de cantarele Laica ca ar fi cele mai bune???!!! parca.. cesafac

Lili, acum am citit, ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#408 2011-01-18 12:13:13

anabella_n
Hero member

kata, o să-mi iau wrap dacă nu mai merge treaba cu căruțul
p?nă la ce kg este?

#409 2011-01-18 12:23:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

wrapul? pana la 50 big_smile
ala tesut. ala elastic teoretic pana la 15, practic dupa 7 se lasa

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#410 2011-01-18 12:30:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

aliy a scris:

Blue, are si gradatie cu cm??

Are smile Dar eu nu stiu cum s-o folosesc, copilul meu e argint viu  big_smile

katami, David a papat bine in ultimele zile, doar ca am fost eu proasta de am confundat cate o criza de colici cu foamea si am bagat supliment in el, supliment ce l-a ragait inapoi instant  disperat  Dar asa ma invat neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#411 2011-01-18 12:30:53

anabella_n
Hero member

dar nu te doare spatele de la el?
tu de care-mi recomanzi? chiar și un model, ceva, am ?ncredere să-l iau pe cel recomandat de tine că știu că și tu folosești de mult

#412 2011-01-18 12:30:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

aliy a scris:

Ruxxy, Blue mersi  puss acusica ma hotarasc.

se pare ca noi avem reflux gastroesofagian grater

aliy , cum ai descoperit faza asta? si eu inclin sa cred ca ana are, ca prea vomita, i-am zis iara pediatrei si mi-a zis sa nu-mi fac probleme , a luat in greutate , deci e ok....dar parca sincer mi sa luat, peste tot numai vomitatura de-a ei, la o 1h si ceva dupa ce mananca ea vomita...

anabella si noi am patit-o , si acum o mai patim uneori, dar aceelasi metode ca geo le am si eu : am norocul ca stau langa parc si bag tare sa mergem acasa, cu cantece, cu miorlaiala ei, cu o jucarie care-i place ei adica are niste panglici asa micute si ea le suge incontinuu...sling eu am dar nu l-am folosit  nu ma descurc cu el deloc....

9 ani de copilarie ....

#413 2011-01-18 12:31:15

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

katami a scris:

lili applause

ana, DA!! al meu de la 2 luni n-a mai stat in carut. si asa am ajuns la wrap big_smile (NU e aceeasi chestie cu marsupiul, bb sta muuult mai strans, ca in brate....deci io zic sa incerci)

bre blue, io ma gandeam la tine aseara... si mi-am amintit ce faceam io cadn voiam sa-mi RIDIC MORALUL ref la cantitatea de laptic: bagam pe mine o bustiera stramta (atentieeeeeee!! nu FOARTE stramta, ca e anti-laptic... adica sa te simti comod cu ea, dar sa fie mai stramta decat un sutien normal de-al tau). nu stiu explicatia, dar io ma "umpleam" mai reede asa si pocneau tzatzele de mandrie rotfl lapte evident ca nu era mai mult, dar mi se parea mie ca aaaaaaaammmmmm rezerve lol poti sa incerci si tu smile

madutu, raspund si eu... tot cu rh neg, imunizare doar dupa nastere.

da asta stiam ca se face doar in cazul in care copilul are alt rh fata de al mamei dar am citit ca la a 2 sarcina se face o imunizare la 28 de saptamani ca sa se evite aparitia anticorpilor ca la a 2 sarcina riscurile sunt mai mari mai ales ca baietii in general se zice ca nu au rh mamei ci pozitiv eu la fetita nu m-am vaccinat ca a avut grupa tatalui si rh meu
multumesc mult de raspuns puss  puss  puss  puss

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#414 2011-01-18 12:37:01

anabella_n
Hero member

adina, eu stau ?ntr-o zonă 0 dp ăsta dv. așa că p?nă ajung ?napoi cu ea acasă din centru, e jale. nu mai știu ce să mai fac, că merge cu jucăria, c?ntatul, vorbitul și mersul ?n zig-zag fix c?te 2-3 minute. și nici brațele nu mă țin, c?nd ies singură cu ea, de luni p?nă vineri

#415 2011-01-18 12:41:40

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

te cred anabella, si eu o mai luam in brate, si impingeam cu o mana carutul, dar e destul de greu, ma chinuiam asa uneori...in marsupiu nu ai pus-o , noi avem unul, am pus-o de vreo 2 ori in el si atat, acum nu prea mai intra cu fasul pe ea ....o sa mai incerc cu slingul poate acum imi iese  imbarligatura lol

9 ani de copilarie ....

#416 2011-01-18 12:46:00

anabella_n
Hero member

ba da, asta spuneam mai sus, că s-a plictisit și de căruț și de marsupiu. ne luăm și noi wrap, o merge cu el, măcar o vreme, apoi le alternez, ca să nu se plictisească prea repede

#417 2011-01-18 12:49:58

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

applause  applause  applause lili
ce ma bucur ca serban e bine.recuperare rapida va dorim si adsteptam pozici sa vedem puiul frumos
vai ana,cand citesc ma ia groaza,eu nu am iesit cu puiul decat in brate ca nu am montat inca caruciorul pe motiv ca e greu si nu il pot cobori si urca mereu..pana rezolvam cu uscatoria de jos sa-l tinem acolo..mi si frica de hoti ca au spart de curand acolo..asa ca dk am si eu vreo surpriza sa nu stea in carucior

Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-01-18 12:51:46)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#418 2011-01-18 13:06:43

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ana stiu parca si flow a trecut cu carolina prin faza asta...nu mai stiu sfarsitul

blu..kata are dreptate cu bustiera, am incercat-o si eu la sfatul ei de pe aici de pe forum si mi-a mers...in zilele in care ma simt goala la tzatze...
eu sunt la CM si e andu atat de agitat...ca ma termina, toata noapte a molfait la tzitzi...ma durea umarul, mana, sfarcurile...uffffffff..abia astept sa treaca perioada asta

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.