homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-21

#381 2011-01-17 19:49:04

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

blue..toate am fost asa...cel puti  si eu am fost  puss , bebelino al tau o sa se faca mare si cu tzitzi si cu laptic...si eu am fost f stresata la inceput si speriata ca pierd lapte...si dc il pierzi nu e un pacat, dar cat mai ai , bine ca ai,,,,,dar de stat o ora...ti-am zis si Andu sta uneori si acum smile

la noi para cu iaurt, sau caisa cu iaurt...e bomba cacacioasa ( vb lui kata )

offtopic  la multi ani anton, antoaneta..si derivatii

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-01-17 19:49:56)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#382 2011-01-17 20:06:51

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

blue linisteste-te si ai sa vezi ca o sa fie bine...in primul rand starea ta conteaza...David are nevoie ca mami sa fie odihnita si nestresata ca sa poata avea grija de el...a propos..la ce pediatru mergeti?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2011-01-17 20:07:01)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#383 2011-01-17 20:37:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss walkiria
Noi am fost la dr de la clinica Eva (dr Baciu) si suntem inscrisi la o doctorita de familie cu competente de pediatrie insa nu am inca un medic pediatru la care sa-l duc... Doc de la Eva e tare dragut, ne-a dat nr de telefon si il putem suna oricand ziua, insa nu stiu inca daca asta e suficient. nustiu Tu ai putea sa ne recomanzi pe cineva? smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#384 2011-01-17 21:24:57

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici...de la ce varsta se trec bebelinii la cheltuielile de bloc?!

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#385 2011-01-17 21:38:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Noi l-am trecut pe Vlad imediat cum am ajuns acasa de la maternitate.

Publicitate

loading...

#386 2011-01-17 21:39:46

lucky777
Insomniac member

Atentie la ce folosim pt a fi mai " frumoase"

Cel mai mare lant de magazine din SUA - Wal-Mart, precum si producatorul de cosmetice Johnson&Johnson, sunt actionati in judecata de catre mii de cetateni americani, pentru producerea si comercializarea unui sampon, respectiv sapun lichid pentru bebelusi, care contine o toxina ce cauzeaza cancerul hepatic. Aceasta este clorura de metilen si este interzisa de catre agentia responsabila cu siguranta mancarii si a medicamentelor din SUA (FDA).
Macar acolo au inceput sa se miste lucrurile, chiar daca foarte incet. Dupa atatia ani de folosinta a produselor cosmetice, femeile au absorbit literalmente tone dintr-o alta familie de substante, numite parabeni. Voi lasa loc unei descrieri a parabenilor, dupa ce mai intai am sa atrag atentia asupra efectelor lor:
Deoarece compozitia lor chimica e asemanatoare cu cea a estrogenului, parabenii au efecte dezastruoase asupra copilasilor de sex masculin, atat asupra celor aflati in burta mamei, cat si a sugarilor, daca mamele folosesc cremele, ojele si samponurile cu parabeni. Cum ?
Efectul cel mai clar, este subdezvoltarea organelor sexuale si afectarea ulterioara a functiei reproductive. E ca si cum ai injecta estrogen intr-un baiat - se face praf. Suspectez ca in balanta hormonala rezultata, produce barbati mai efeminati, cu potential crescut de a deveni homosexuali.
Nu sustin Doamne fereste ca aceasta se va intampla neaparat, dar e bine ca femeile sa inceapa a da atentie la ce folosesc pentru infrumusetare: unghiile acelea frumos ojate in rosu, ar putea costa scump barbatia viitoare a baietelului Dvs. Merita riscul ? E evident de ce aceste produse trebuiesc evitate si-n timpul alaptarii.
Catherine Zeta Jones care isi permite orice cosmetice din lume foloseste numai oua crude si bere pentru parul ei minunat. Noua celor care ne numaram banii, ni se promoveaza boala in ambalaje stralucitoare, contra unui cost care adunat peste timp e semnificativ. Stie femeia ce stie, e si ea mama de copii...!!!
In loc de a-i admira pe actori pentru toate lucrurile gresite pe care le fac, sa luam mai bine un exemplu bun, in cazul atat de rar in care ni-l ofera.
Otrava din comert care te face "frumoasa"
Produsele de ?nfrumuseţare, de curăţare, ?ngrijire, exfoliere sau hidratare: cremele, loţiunile, gelurile, şampoanele sau balsamurile, conţin, adeseori, ?n compoziţia lor chimică, substanţe extrem de periculoase care, ?n timp, pot provoca boli grave.
Dacă ar fi să aruncăm o privire pe eticheta unde sunt scrise, intenţionat cu litere minuscule, "ingredientele", putem observa că mai toate cremele, loţiunile şi gelurile produsele pentru păr, deodorantele, fardurile, fondurile de ten, rujurile, parfumurile, conţin parabeni. Aceştia pot fi recunoscuţi foarte uşor după următoarele denumiri, greu de pronunţat, dar al naibii de toxice: Methylparaben, Propylparaben, Buthylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben. Parabenii sunt conservanţii cei mai des folosiţi ?n produsele cosmetice. Există ?n toate tipurile de produse cosmetice, de la loţiuni pentru bebeluşi, p?nă la farduri de pleoape, şampon, creme, geluri de ras, lubrifianţi, pastă de dinţi şi chiar ?n creme pentru tratament. Ne lovim de ei p?nă chiar si ?n cele ce se pretind "de lux". Adică omul dă o grămadă de bani pe marcă, dar conţinutul e c?t se poate de otrăvitor. Parabenii se absorb rapid, sunt metabolizaţi şi apoi eliminaţi, ?nsă anumite cantităţi răm?n depozitate ?n organism, mai ales ?n apropierea s?nilor, (deodorantele, cremele) şi pot afecta sănătatea. ?n interiorul organismului, parabenii se comportă ca şi propriii noştri hormoni (estrogenul), perturb?nd sistemul endocrin (hipotalamusul, ovarele, tiroida). Acţiunea lor este slabă, dar ?n timp, devine ameninţătoare. Parabenii au fost identificaţi şi ?n laptele de mamă.
Parabenii "s-au ascuns" ?n tumorile mamare
Şi să ne mai g?ndim la un alt aspect: majoritatea oamenilor consumatori de cosmetice suferă de anumite afecţiuni, mai grave sau mai puţin grave. Unii au diabet, acnee, insomnii, gastrită, ovare polichistice, fibroame uterine de mici dimensiuni, o vezică biliară leneşă, pietre la rinichi, o glandă tiroidă inflamată, etc. C?ţi dintre aceştia folosesc produse naturale 100% care să nu le dăuneze, ?n timp, sănătăţii? P?nă şi ?n banalele şampoane şi balsamuri de păr "urlă" parabenii. Există şi păreri contradictorii, care susţin că parabenii sunt inofensivi şi demontează ipoteza ca aceştia pot creşte riscul de cancer mamar. Dar oamenii de ştiinţă britanici au descoperit, ?n anul 2004, că substanţele respective se aflau ?n tumorile mamare a 19 din 20 femei supuse studiului. De atunci, alăturarea cuv?ntului "cancer" cu "parabenii" a băgat spaima ?n toţi cei care utilizează frecvent produse de ?ntreţinere. Unele firme de cosmetice, mai mici şi mai puţin cunoscute de publicul larg, au ?nceput deja să creeze creme fără parabeni, spre lauda lor. O bulină neagră revine ?nsă marilor concerne recunoscute care nu au adoptat această strategie şi continuă să v?ndă produse care "?noată" ?n parabeni.
Şerveţele umede şi loţiuni pentru bebeluşi cu parabeni
Nici copiii, care ar trebui apăraţi şi feriţi c?t se poate, nu sunt scutiţi de prezenţa substanţelor nocive. Loţiunea Johnsons baby-badtime, reomandată pentru toată familia, conţine, pe l?ngă altele, şi Metylparaben, Ethylparaben, Prophylparaben. P?nă şi banalele şerveţele umede sunt ?mbibate cu această substanţă controversată. Pe ambalaj scrie, cu litere de-o şchioapă: "Vitamina E", ca mamele să se bucure şi să aibă ?ncredere ?n valoarea produsului. ?nsă şerveţelele umede Baby-Delfi de la Bella au şi Methyl, Prophyl, Ethyl, Buthyl şi Isobuthylparaben.
Uneori, chiar dacă acestea se găsesc la Plafar, au inscripţionat ?nsemnul: NATURAL sau BIO pe ambalaj, conţinutul e puţin diferit. "Balsamul cu Propolis", are scris pe eticheta de prezentare "produs natural" cu toate că, ?n compoziţia lui intră: "Mineral Oil", produs sintetic, obţinut din petrolul procesat chimic şi folosit datorită preţului scăzut. ?nfăşoară pielea ca ?ntr-o folie de plastic, ?mpiedic?nd-o să respire şi să elimine toxinele. Balsamul respectiv mai conţine şi lanolină, un emolient rezultat din l?na oilor, care provoacă forme grave de acnee, iar alcoolul (care se găseşte şi el ?n compoziţia balsamului at?t de natural) usucă pielea, ?mbătr?nind-o.
"Crema cu propolis şi extract de gălbenele", de la Hipocrate cosmetics, "Unguentul cu camfor" pentru nevralgii sciatice, stimulent respirator şi circulator sau "Laptele Doina", produs de Farmec SA, şi recomandat pentru orice tip de ten, - conţin, de asemenea, parabeni. Dermatologii atenţionează că alcoolul/isopropylul care este un solvent ce denaturează structura altor compuşi, usucă pielea şi poate provoca fisuri mici la nivelul epidermei şi infecţii.
Şi scump şi dăunător!
Cercetătorii au mai descoperit că parabenii afectează funcţiile reproductive masculine, iar riscul de melanom este mare, fiind şi potenţiali cauzatori ade alergii ale pielii atunci c?nd sunt folosite mai multe tipuri de parabeni ?n produse. Studiile pe care le efectuează marile companii cosmetice, nu iau ?n calcul efectele parabenilor acumulate, ?n timp, ?n zeci de ani de folosire, cum se ?nt?mplă ?n realitate, nici eventualele sensibilităţi şi boli ale consumatorilor (nu toţi suntem sănătoşi, dar cu toţii trebuie să ne spălăm şi să ne dăm cu cremă pe m?ini) ci se rezumă la teste efectuate ?n prezent, pentru a putea scoate pe piaţă produsul c?t mai rapid. De ce sunt folosiţi parabenii şi nu substanţele naturale? Pentru că sunt foarte ieftini şi.ţin mai mult. Asta nu ?nseamnă că produsele respective vor fi şi ele ieftine ca braga. Nu! Chiar firmele de renume utilizează parabeni ?n compoziţia unor produse, cărora li se face frecvent reclamă şi sunt destul de scumpe. Dăm şi bani, dar măcar să ne alegem cu nişte afecţiuni grave!
Femeile ?nsărcinate şi care alăptează trebuie să se ferească de cosmeticele cu parabeni pe c?t posibil. Mai bine să se spele pe cap cu un ou frecat cu lăm?ie şi să-şi ungă pielea uscată cu ulei de măsline. O alternativă la produsele cosmetice cu parabeni sunt şi cele organice, care folosesc uleiuri esenţiale de arbore de ceai, lavandă, rozmarin; vitaminele E (tocopherol), A, C, şi unele substanţe de conservare semi-naturale. Termenul de valabilitate va fi mult mai scurt dec?t cel al cosmeticelor cu parabeni, dar vom şti sigur că produsul e de calitate şi mai scump. Dar cine n-ar da un ban ?n plus pentru sănătatea lui? (Răzvan Mateescu)

#387 2011-01-17 21:43:27

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

blueeyes a scris:

Pai atunci la mine e un cerc vicios, caci cu cat mai putin lapte am, cu atat sunt mai stresata si implicit mai obosita pentru ca bebe suge mai des si o alaptare tine mai mult de o ora supa In consecinta, lapticul e si mai putin neutral

Multumesc pentru raspuns, ally_na si flowerpot par

I-o incet. Gandeste asa smile: cat am lapte am lapte, cat nu...ii dau formula. Daca ti se termina laptele tau nu-i tragedie ca ii dai formula ca nu esti nici prima si nici ultima din lume. Ia si partea plina a paharului: poti sa mai rogi pe careva sa il mai hraneasca si cand o sa aiba David 1 an asa cum este Carol o sa manance lapte de vaca fara nicio problema si nu mai stai cu emotii si stresuri ca mine. Poti sa iesi pe la magazine fara nici  emotie; poti sa faci o grmada de chestii. Daca sta atat de mult la san citeste ceva. Eu o tinem pe Carol cu o mana si cu cealalta tinem cartea. Am citit mult tare in primele luni de la nastere.
Cu cat te stresezi mai tare, cu atat nu o sa ai. Asta este, nu mai ai lapte, nu mai ai. Macar linisteste-ta ca sa nu ii transmiti si lui din agitatia ta. Zii merci ca iti mananca lapte praf (in cazul meu nu a vrut sa manance o masura macar).

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#388 2011-01-17 21:43:50

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

blue, cand sta mai mult la tzata si vezi ca nici nu mananca, ci doar molfaie, ia-l de acolo, pune-l la verticala in brate si plimba-l prin casa, canta-i, arat-i oglinda, joaca-te cu el si fa-l sa rada si sa uite ca sta acolo lipit la san si ii place. big_smile apoi cand se relaxeaza complet, pune-l iar la san daca mai cere si va trage bine, cu forta. eu asa fac si merge de fiecare data, inainte si eu eram disperata ca sta ore in sir la san si daca ii luam sanul urlaaaaaa mult. acum ii arat toate jucariile din casa si ii distrag atentia cumva de la san, apoi mananca mult mai relaxat.

Daca e si agitat cat sta la san cate o ora-doua eu tot cred ca sunt colicii, asa se manifesta si ei micutii cand simt durerile alea in burtica se sudeaza la san pt ca acolo se simt ei cel mai bine. Sebi are zile de colici si zile in care nu are nici macar o criza mica, si am constatat ca atunci cand il doare sta muuult la san si nu mananca bine.

#389 2011-01-17 22:11:01

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

rruxxy a scris:

Noi l-am trecut pe Vlad imediat cum am ajuns acasa de la maternitate.

si noua ni l-a trecut administratorul tot asa.
ne-a lasat 1 luna fara micuta la intretinere, a zia asaa .. sa ne obisnuim.
puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#390 2011-01-17 22:16:15

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

cica din prima luna se trece, noua ni l-a trecut d ela 3 luni
blue...eu cand alaptam ( si ma tinea asa mult ) si acuma la fel...ma "plimbam" prin lume smile imaginar....poate par nebuna, andu nu adormea cu lumina aprinsa mereu ca sa citesc, deci ne "plimbam" , pe udne am fost eu il introduceam si pe el lol

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#391 2011-01-17 22:21:10

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

noi am venit acasa pe 12 iulie si am bagat-o incepand cu 1 august...nu de alta , dar parca vedeam ca ne sareau vecinii in cap....

9 ani de copilarie ....

#392 2011-01-17 23:07:16

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si pe noi ne-a trecut imediat la intretinere.Adica din august, ca noi am venit acasa din spitale doar pe 16 iulie.
Ce stiti de Lili?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#393 2011-01-18 08:07:23

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

neata

pe eric nu l-au bagat inca la intretinere smile m-am mirat si eu ca au trecut 3 luni ... mai ales ca stie admnistratorul ca il avem  cesafac

fetele, ce cantar pt bebei imi recomandati?

Mamica de Eric Andrei hjarta

#394 2011-01-18 08:37:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Ali, eu il am pe asta http://www.bestkids.ro/p-3256-cantar-di … ional.aspx l-am luat din farmacie.

#395 2011-01-18 10:30:40

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  wave  wave

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#396 2011-01-18 10:43:45

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!
am ajuns si noi acasa,dar maine ne intoarcem pt scosul firelor
a fost totul ok,am avut un bebe curajos si mai cuminte ca acasa;toata lumea ne-a laudat...
cel mai greu a fost cand l-am lasat din brate asistentei si l-a luat la sala de operatii,el deja incepand sa planga si pana s-a intors de la operatii si s-a trezit a terapie,dar cu calm si fara sa plang in fata lui am trecut cu bine...
am avut si rezerva la spital si conditiile ff bune

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#397 2011-01-18 11:10:42

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

neața
lili, mă bucur mult pentru voi  puss
sănătate multă!

fetelor, de c?teva zile mă confrunt cu o problemă căreia nu știu cum să-i fac față. cati nu mai suportă nici căruțul, nici marsupiul. se plictisește repede și ?ncepe să pl?ngă, așa că trebuie s-o țin ?n brațe, dar e f grea și nu pot s-o țin cu o m?nă și cu cealaltă să ?mping căruțul. așa că nu mai fac față și mi-e din ce ?n ce mai groază s-o scot afară. stă cel mult o jumătate de oră liniștită
s-a mai confruntat cineva cu problema asta? sad

#398 2011-01-18 11:19:49

lucky777
Insomniac member

Lili hjarta puss ce ma bucur pentu voi!

#399 2011-01-18 11:21:43

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

anabella_n a scris:

neața
lili, mă bucur mult pentru voi  puss
sănătate multă!

fetelor, de c?teva zile mă confrunt cu o problemă căreia nu știu cum să-i fac față. cati nu mai suportă nici căruțul, nici marsupiul. se plictisește repede și ?ncepe să pl?ngă, așa că trebuie s-o țin ?n brațe, dar e f grea și nu pot s-o țin cu o m?nă și cu cealaltă să ?mping căruțul. așa că nu mai fac față și mi-e din ce ?n ce mai groază s-o scot afară. stă cel mult o jumătate de oră liniștită
s-a mai confruntat cineva cu problema asta? sad

da... big_smile eu faceam asa :

ii dadeam putin ceai (era vara ) , bagam viteza la carut ...faceam scheme, piruete, formla 1 .. lol
sau cantam .... ne stia tot parcul big_smile ii cantam in drum spre casa toate cantecele pe care le stiam ...
cam asta . a trecut de la sine, apoi a revenit, apoi iar a trecut ... cand ies afara ies cu repertoriul repetat ca nu pot sa o tin in brate ...nici asta vara nu puteam si se mai intampla sa imi planga tot drumul spre casa iar in fata blocului sa adoarma cred ca e o faza, ceva ..

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.