homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sweet memories

#1 2011-01-14 21:57:46

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Sweet memories

Acum sunt la mama acasa si sunt in camera mea la fostul meu calculator pe care i l-am lasat ei.
M-au napadit toate amintirile si am o stare tare confuza, usor depresiva.
Am deschis un folder cu poze si am vazut toate amintirile mele de cand eram adolescenta: poze din primii ani de dating cu iubi, din facultate, de cand am mers la munte, la mare, cu prima mea pisica, cu hamsterii mei, cu fosta mea camera, fostii mei colegi, revelioane si concedii petrecute alaturi de ai mei la mare si la munte... tot trecutul mai bine spus.
Inevitabil m-a dus cu gandul la cum era atunci, cat de usor era si cat de fericita eram. Puteam sa fac tot ce vreau, socializam toata ziua cu prietenii, colegii din liceu, ma distram non - stop, eram cu gura pana la urechi de dimineata pana seara, eram tot timpul pe afara, eram in continua miscare.
Acum .... pai acum e trist!
Desi am 23 de ani si varsta la care fac referinta este 18-19 ani, ma simt imbatrnita. Sunt coplesita de viata de om mare, care este foarte trista. Mi-aduc numai aminte, de toate prostiile pe care le faceam, ma imprieteneam cu 1000000000 de oameni/baieti, ieseam la intalniri cu ei, cred ca am avut peste 20 de "iubiti" (casual dating, fara "prostii") Stateam pe mess pana la 3 dimineata, dormeam pana tarziu, ma intalneam cu prietenii toata ziua, aveam gasca noastra.
Ma uitam ca aveam un folder cu poze, un folder cu tot felul de chestii funny luate de pe net, si videoclipuri. M-am uitat acum la Blondy, Activ, Hi-Q, No doubt, linkin park, Simplu, Tatu si ma bufneste plansul. Acum nu mai salvez nimic, nu mai ma uit la videoclipuri si singurele chestii funny sunt alea trimise pe mail de catre colegii de munca.
Citeam carti in prostie, cred ca am avut la activ peste 150 de carti citite si acum trag de o carte cate 2 luni
Ai mei au imbatranit si ma duc la ei doar in vizita. Pe bunica-mea care m-a crescut si care reprezinta intreaga mea copilarie, o vad din an in paste ( din cauza timpului pe care nu il am)
Mi se pare trist ce mi se intampla, s-a dus totul!  Ma uitam la pozele cu iubi cand am fost in 2005 la mare si eram asa de tineri si de slabi amandoi, nu mai spun cat de diferiti eram si ce "aure" aveam, nu era poza in care  sa nu radem sau sa ne prostim. Acum doar zambim in poze, ne-am ingrasat , am imbatranit si suntem seriosi.
Simt ca atunci a fost singura perioada in care imi traiam viata, acum sunt axata pe cariera. Lucrez inr-o multinationala, am un salariu f bun, dar imi lipseste viata mea!
Timpul meu liber lipseste cu desavarsire chiar daca lucrez program standard, ma gandesc numai la cumparaturi si mancare si curat si shopping si in cosmetice. Doar atat a ramas ...
Desi ma cheama pink_martini, ma simt gri.

Mi se pare totul foarte dureros, toata pierderea asta, toata schimbarea si simt ca m-am maturizat prea devreme. La 23 de ani parca erai in continuare tanar ....

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2011-01-14 22:09:00)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2011-01-14 22:11:07

allesandra
Full member
Inregistrat: 2010-09-14

Re: Sweet memories

Hmm.... te cred .si eu am tot 23 de ani .Nu pot sa spun ca nu sunt fericita,sunt foarte fericita ,dar ,Intr-adevar inainte ne bucuram de alte lucruri ,altfel !Si eu zilele trecute am ramas la mami ,ca sotul meu a avut un pic de treaba la work,si am gasit albume din liceu ,o mie de carnetele cu sms-uri copiate de la fosti "iubitzi".Era frumos,ne distram zi de zi ,mesaje peste mesaje ,si stat pe mess pana diminata !Acu singurul regret care il am ca nu mai am atatea prietene ca in liceu ,atunci era invidia mai mica  butter

#3 2011-01-14 22:14:31

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cateodata ne mai lovim de amintiri smile incearca sa iti faci putin timp pentru tine, pentru voi. presupun ca vacante mai aveti, in weeekeduri incercati sa iesiti aiurea prin oras, sau in timpul saptamanii seara. noi cel putin asa facem, ne mai prostim, ne mai dam coate pe strada (desi avem 25, resp aproape 27)big_smile acasa ne mai harjonim, in weekenduri stam pana tarziu in noapte (desi si in timpul saptamanii mergem in pat pe la 00, 01). poti incerca sa iei legatura cu unii prieteni din copilarie sau sa cunosti oameni noi. si eu imi amintesc cu nostalgie de perioada adolescentei dar incerc sa imi pastrez sufletul de copil, si cand am timp liber profit din plin de el. nimic nu e mai placut pentru mine decat hoinaritul prin oras cu sotul, asa cum faceam la inceputuri hjarta
cert e ca nu trebuie sa te axezi doar pe cariera si sa nu mai vezi nimic altceva. si noi muncim, ne gandim cum sa facem sa ne fie mai bine dar cu toate astea macar weekendurile sunt pastrate pentru a ne "redescoperi".
o alta idee ar fi sa iei legatura cu prietenii din copilarie si sa stabiliti cate o intalnire o data pe an, poate o vacanta de cateva zile. eu asa planuiesc cu fostii colegi de liceu big_smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-01-14 22:16:33)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2011-01-14 22:26:35

allesandra
Full member
Inregistrat: 2010-09-14

wink) si sotul meu are 28 de ani ,si ma "chinuie"toata ziua,ba ma gadila ,ne jucam mereu !In afara de cand suntem la lucru ,acolo trebuie sa fim seriosi ,desi cu greu ne abtinem ,cate o glumita din cand in cand mai scapam unul pe seama celuilalt ! Dar e frumos ,cred ca o sa avem destul timp sa fim seriosi !

#5 2011-01-14 22:36:00

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

aoleu...cum naiba ajunsai pe aici? sad
am numai 19 ani si lipsa timpului e deja cea mai mare problema pt mine.
cred ca una din cele mai frumoase amintiri de pe vremea cand mai aveam putin timp, e o plimbare pe care am facut-o cu al meu toamna asta prin Tm. am plecat de nebuni la plimbare, habar nu am sa va spun prin ce zona, pe ce strazi am ajuns, dar a fost superb. o vreme splendida, noi 2 fericiti si galagiosi, fara niciun stres. acum nici la tv nu mai pot sta linistita pt ca imi zboara mereu gandul la cat am de invatat, la ce proiecte mai am de terminat s.a.m.d sad mda...s-au dus o parte din vremurile bune. incerc sa fac si din facultate ceva frumos, ca odata terminand-o si angajandu-ma, ajungand sa ma intretin singura chiar se va duce naiba si ultima secunda de relaxare si distractie lol

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2011-01-14 22:38:17

pink_martini
Hero member
Site

Multumesc pentru raspunsuri.
Nu sunt o persoana sobra, mai glumesc si eu, dar nu mai am rasul de pe atunci. rasul acela sincer, nevinovat.
Ma mai plimb cu iubi, ne plimbam tot timpul, iesim in oras , mergem la shopping de haine, ne plimbam prin parc. Nu am vrut sa se inteleaga ca facem servici-acasa, profitam de timpul liber si avem activitati, eu mai fac tae-bo, etc
Tin legatura si cu colege din liceu/generala/facultate, insa  nu ma simt la fel, ma uit si le vad schmbate.

Ma doare ca nu mai e totul asa de usor si de simplu. Pur si simplu e o atmosfera mult prea incarcata!

#7 2011-01-14 22:53:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pai profita de timpul liber, alunga toate gandurile si lasa-te libera smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2011-01-14 22:56:09

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pink... ai mare dreptate.. și eu mai pățesc așa c?teodată.. c?nd mă uit la pozele vechi ?mi aduc aminte cu plăcere de vremurile trecute.. mi-e dor de ele... dar toți evoluăm... fiecare etapă din viața noastră cuprinde momente pe care le-am imortalizat sau nu ?n diverse moduri: poze, muzică, clipuri... inclusiv momentele astea peste 2 ani ți le vei aminti și-ți va fi dor de ele... chiar dacă este o etapă diferită dec?t ce era acum 5-6 ani..

eu am 24 de ani jumate, soțul meu ?mplinește 29 dar vreau să-ți spun că ?n afară de fizic (care a suferit modificări cu nemiluita, ?ncep?nd de la păr p?nă la forma unghiilor de la picioare lol ) nu ne-am schimbat foarte tare.. dar avem noi principii, un nou mod de a g?ndi și de a privi lucrurile care se ?nt?mplă zi de zi, o viață schimbătoare...
mi-a fost at?t de greu după ce soțul meu și-a schimbat locul de muncă... parcă o dată cu demisia de la vechiul lui loc de muncă am ?ngropat o etapă a vieții mele și a vieții noastre de cuplu.. c?nd lucra ?n armată avea un alt program.. ?l vedeam des, ne făceam planuri (gen ??n ziua X facem asta, asta și asta pentru că ești liber?) acum nu mai este așa.. a lucrat ?n armata 4 ani jumate (p?nă ?n aprilie 2010) ... noi suntem căsătoriți de 2 ani și 2 luni... avem o relație de 5 ani și 3 luni ... deci din 5 ani și 3 luni el a lucrat 4 ani jumate ?n armată (s-a angajat la o lună după ce ne-am ?mprietenit)... și ?n ciuda faptului că de vreo 2 ani tot vroia el să plece din armată și știam că o va face ?ntr-o bună zi, mi-a fost greu...cumplit de greu.. m-am rupt greu de acea etapă...  acum pleacă 2 luni ( sau una sau 3.. depinde) și vine acasă și stă o lună (posibil și o lună jumate sau chiar 2 săptăm?ni, ?n funcție de c?nd anume ?l cheamă) dar niciodată nu știm sigur c?nd pleacă... și planuri gen vacanță nu știu unde nu prea putem să ne facem.. c?nd lucra ?n armată știam că are 3 săptăm?ni concediu păi ?n alea 3 săptăm?ni știam că putem pleca să ne plimbăm și puteam să ne facem planuri... nu mă pl?ng, sunt avantaje și dezavantaje... atunci eram am?ndoi mereu, dar nu erau bani.. acum suntem ?mpreun mai rar dar sunt bani..

dar ?n ciuda acestor schimbări (eu am dat un exemplu) noi suntem aceiași... ne g?dilăm, ne alergăm prin casă ca niște puști de 4-5 ani, mergem la film oridec?teori avem ocazia dacă nu ne uităm acasă la filme.. ieșim cu prietenii, ne facem prieteni noi, socializăm.. doar că ?n alt mod, cu altă mentalitate, la un alt nivel smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#9 2011-01-14 22:56:16

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pink,ma regasesc total in ceea ce ai scris!
chiar acum  cateva zile m-am uitat si eu la poze vechi,am facut o selectie si le-am pus si pe facebook lol
mi-e dor de acele zile,fara stres,fara griji,sa nu-mi pese de ziua de maine sau de ce voi face.
simt k imbatranesc,desi ieri am implinit abia 22 de ani lol  dar simt k trece timpul si ma indepartez tot mai tare de acea perioada frumoasa a copilariei si adolescentei sad 
cand eram mica mereu imi doream sa fiu mare si multi imi ziceau k voi tanji dupa perioada copilariei si sa profit din plin.abia acum imi dau seama cata dreptate aveau!

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-01-14 22:57:29)

#10 2011-01-15 00:25:20

pink_martini
Hero member
Site

nu stiu de ce dar pt mine a fost o seara foarte grea si foarte trista. In timp ce ma pregatesc sa ma duc acasa la mine si il astept pe iubi sa vina sa  ma ia, am intrat la bookmarks unde am zecile se site-uri pe care le urmaream cat timp stateam la ai mei. Am vizualizat lista de bookmarks si printre altele am intrat si pe un blog pe care il salvasem. Era blogul de pe patul de moarte al unui om/domn neunoscut care se cheama Niculae Ionescu. D-nul a fost diacnosticat cu leucemie acuta mieloblastica si tot urmaream postarile lui si speram sa se faca bine.
In seara asta am intrat pe blogul lui, dupa mult timp, sperand ca traieste si ca s-a facut bine de mult, dar din pacate am aflat ca s-a stins din viata in iulie.
Mai bine inchid calculatorul ...

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2011-01-15 00:26:39)

#11 2011-01-15 01:36:40

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

BabyBlueDoll a scris:

pink,ma regasesc total in ceea ce ai scris!
chiar acum  cateva zile m-am uitat si eu la poze vechi,am facut o selectie si le-am pus si pe facebook lol
mi-e dor de acele zile,fara stres,fara griji,sa nu-mi pese de ziua de maine sau de ce voi face.
simt k imbatranesc,desi ieri am implinit abia 22 de ani lol  dar simt k trece timpul si ma indepartez tot mai tare de acea perioada frumoasa a copilariei si adolescentei sad 
cand eram mica mereu imi doream sa fiu mare si multi imi ziceau k voi tanji dupa perioada copilariei si sa profit din plin.abia acum imi dau seama cata dreptate aveau!

subscriu cesafac  cesafac

Love.  Live. Laugh.

#12 2011-01-15 09:59:06

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

M-am intristat si eu.  supa Nu cred ca a fost prea grozava perioada adolescentei pentru mine, dar aveam mai multi prieteni si ne simteam bine facand orice. Nu trebuia sa avem neaparat bani ca sa iesim in oras, ca acum. Si mie imi e dor de vechea Eu, eram mai puternica atunci, parca gaseam solutii pentru orice, traiam clipa. Ce e deprimant, de fapt, e ca vremurile acelea nu se vor mai intoarce. La mine problema nu e prezentul, ci viitorul. supa

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#13 2011-01-15 10:10:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

offf nu avem o viata destul de amarata incat sa ne-o mai amaram si singuri? dati-o incolo de treaba, nu va dati seama ca acum, ca adulti, sunteti niste oameni mai puternici, mai buni, mai destepti, mai apti pentru orice?

eu nu-mi deplang copilaria, pentru mine a fost groaznica, acum o saptamana ma uitam prin pozele vechi si am deci sa le sterg pe toate sau sa le pun pe un cd pe care sa il uit pe undeva. nu vad ce era asa frumos in pisalogeala parintilor in a-mi face temele desi eram nr 1 in clasa, in faptul ca nu ma lasau sa ies absolut nicaieri, nici pana la coltul strazii, ca nu aveam mari prieteni si pe aia doar la scoala ii vedea, la telefon ce mai vorbeam dar nu mult ca vine factura...

eu la mare prima data am fost la 19 ani...da la 19 cu primul si actualul gagic, pe banii lui ca ai mei nu mi-au dat. si nu deplang acele vremuri. ma simt mai bine acum cand pot avea proprii mei ban,i nu mai plang la mama pentru 10 lei, cand pot sa merg unde vreau fara sa fiu controlata, cand daca vad ceva in magazine zic "gata o iau imi place" nu "mamaaaa te roooog imi place asa mult".
daca vreau sa plec undeva, ma duc. daca vreau sa ies cu prietenii, ies. am mai multi acum decat aveam cand eram la scoala pentru ca la scoala am invatat ca disperata, am iesit din ea cu tone de diplome cu locul I care acum aduna praful.

amintirile, trecutul, sunt bine sa ramana acolo, in trecut. iti mai aduci aminte din cand in cand de ele, zambesti si mergi mai departe wink omul din trecut nu este deloc mai bun decat omul din prezent, este mai slab, mai neputincios. regretandu-l nu faci decat sa regresezi si sa dai cu piciorul atator lucruri bune pe care le-ai dobandit pana in prezent

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#14 2011-01-15 15:55:26

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

coraline a scris:

offf nu avem o viata destul de amarata incat sa ne-o mai amaram si singuri? dati-o incolo de treaba, nu va dati seama ca acum, ca adulti, sunteti niste oameni mai puternici, mai buni, mai destepti, mai apti pentru orice?
eu nu-mi deplang copilaria, pentru mine a fost groaznica, acum o saptamana ma uitam prin pozele vechi si am deci sa le sterg pe toate sau sa le pun pe un cd pe care sa il uit pe undeva. nu vad ce era asa frumos in pisalogeala parintilor in a-mi face temele desi eram nr 1 in clasa, in faptul ca nu ma lasau sa ies absolut nicaieri, nici pana la coltul strazii, ca nu aveam mari prieteni si pe aia doar la scoala ii vedea, la telefon ce mai vorbeam dar nu mult ca vine factura...

eu la mare prima data am fost la 19 ani...da la 19 cu primul si actualul gagic, pe banii lui ca ai mei nu mi-au dat. si nu deplang acele vremuri. ma simt mai bine acum cand pot avea proprii mei ban,i nu mai plang la mama pentru 10 lei, cand pot sa merg unde vreau fara sa fiu controlata, cand daca vad ceva in magazine zic "gata o iau imi place" nu "mamaaaa te roooog imi place asa mult".
daca vreau sa plec undeva, ma duc. daca vreau sa ies cu prietenii, ies. am mai multi acum decat aveam cand eram la scoala pentru ca la scoala am invatat ca disperata, am iesit din ea cu tone de diplome cu locul I care acum aduna praful.

amintirile, trecutul, sunt bine sa ramana acolo, in trecut. iti mai aduci aminte din cand in cand de ele, zambesti si mergi mai departe wink omul din trecut nu este deloc mai bun decat omul din prezent, este mai slab, mai neputincios. regretandu-l nu faci decat sa regresezi si sa dai cu piciorul atator lucruri bune pe care le-ai dobandit pana in prezent

cora,cred ca iei totul prea dramatic smile mai ales la ultima parte....doar nimeni de aici nu regreta amarnic ca nu mai e la liceu sau tanar, ne-am exprimat doar mai melancolic si cu nostalgie pt vremurile trecute,ne este dor de acele zile si asta nu inseamna k dam cu piciorul lucrurilor bune din prezent wink daca imi este dor de adolescenta nu inseamna k nu dau doi bani pe ce sunt si ce am  acum.
daca tu ai fost mai nefericita in acea perioada si nu vrei sa iti amintesti este ok,insa altii poate au fost cei mai fericiti atunci si duc dorul acelor vremuri smile

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-01-15 15:56:11)

#15 2011-01-15 16:10:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Sunt dramatica, recunosc,  pentru ca stiu pe pielea mea cat de rau este sa fii copil, adolescent si nici copii nu vreau sa fac cateodata ca sa nu treaca prin aceeasi perioada de 2 bani.
Dar eu din posturile  lui pink_martini asta am inteles, un regret profund, o tristete pentru ceea ce a fost, ca acum nu mai este nimic la fel de frumos ca atunci. Lucru care mi s-a parut trist. Suntem toti amarati in ziua de astazi, ne amaram si mai mult. Si mai ales ca nu conteaza varsta, ci conteaza cum iti este spiritul. la 18 ani este incatusat de parint, profesori, teme.. la 22-24 etc este liber sa faca ce vrea, de ce sa il incatusezi resemnandu-te ca "nu mai este nimic ca atunci"

Mie asta imi inspira copilaria... o neputinta, un moment cand nimeni nu te ia in serios pentru ca esti mic si "ce stii tu". Mi-am adus aminte de versurile ale veeechi si de demult "copilaria n-o vom uita, nu ne mai intalnim cu ea". Doamne ajuta nu ma voi mai intalni! La liceu a fost groaznic, la facultate am muncit de mi-a venit rau ca sa platesc facultatea, ma certau profesorii ca "cum am tupeul sa spun ca muncesc". Ce o fi fost asa frumos nu stiu tongue Normal, vorbesc de mine

Mi-e frica de imbatranire ca multor altora, dar sunt convinsa ca la 30 de ani voi si muult mai fericita ca la 18 smile Si asta pentru ca voi putea alege eu singura ce sa fac si cum sa fac, nu voi mai depinde de nimeni.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-15 16:12:50)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#16 2011-01-15 16:23:06

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Mi-e dor de vremurile in care mergeam in excursie la munte cu clasa si nu-mi puteam cara bagajul deoarece eram prea slaba si nu aveam forta...Mi-e dor de vremurile in care mergeam peste tot cu parintii...Mi-e dor de vremurile in care ma jucam cu catelul meu in curte,iar dupa dormeam 5 ore lol...Mi-e dor de vremurile in care invatam la teze...Mi-e dor de vremurile in care mergeam la magazin cu mama si ma rugam o ora de ea ca sa-mi cumpere ceva lol Dar ce sa facem... Asta e viata...smilesmile

Strong reasons make strong actions!

#17 2011-01-15 16:27:12

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Cora, tu vorbesti asa pentru ca nu ai avut o adolescenta foarte fericita, dar noi, cele care am avut, evident ca ne gandim ca era mai bine atunci cand nu avem nicio grija, niciun stres, singura preocupare era sa ne distram, sa ne simtim bine si marea problema era ca trebuie sa stam 50 de min pe scaunu ala relativ cuminti lol Cel putin la mine  asa a fost hjarta Liceul a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, nu-mi placeau weekendurile, de-abia asteptam sa merg la scoala, sa fiu cu colegii, sa povestim, sa ne prostim & co. Okey, si in facultate a fost bine dar parca viata nu mai era chiar asa roz, trebuia sa fim mai responsabili, sa ne gandim de doua ori inainte de a face ceva, sa incepem sa ne gandim la viitor si altele. Iar acum sa nu mai vorbesc...e jale lol Ganduri, stres, probleme, viata grea lol As da totii banii care-i am acum si libertatea de a face ce vreau pe viata de atunci smile numai ca din pacate nu se poate. Si vremurile in care traim ne "ajuta" rau...

#18 2011-01-15 16:52:17

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Fiecare are trecutul prezentul si viitorul lui, amintiri si oameni diferiti.......fiecare iubeste sau regreta trecutul.....
Eu fac parte din acei oamenipentru care trecutul e o parte superba, pe care nu am stiut sa o traiesc din plin, abia acum imi dau seama de ce imi spunea mama: bucura te de anii astia deoarece trec repede si nu se mai intorc....
Mi e dor de liceu, de covrigii impartiti cu colegii in pauze, de majorate baluri si plimbari fara sens cand chiuleam de la scoala.....
Mi e dor de barfit in ore cu prietena mea prin biletele...mie dor de proful de fizica care deschidea catalogul fix la mijloc si ma asculta pana aveam 3 note in fata celorlalti..mie dor de colegii mei mascote care ne faceau sa radem pana cadeam pe jos.....
Mie  dor de facultate, mie dor de colegutii mei dragi , de sesiune...de examene...de nopti nedormite...de proiecte impreuna.....de picat examene ca proful era intr o pasa proasta... regret enorm ca am pierdut anul 3 de facultate muncind cand as fi putut sa mai fiu copil....si anul asta am renuntat la ei sa vin aici...nu regret, am intalnit alte persoane si mi am facut noi prieteni......dar mie dor de clatitele de sfarsit de curs.......de barfa continua si maimutareala......de faptul ca nu aveam grija zilei de maine....
Mie dor de vacante la bunici, de jucat in drum cu copiii, de mers la discoteca pana dimineata si intrat pe geam ca usa era inchisa de buni.....
Mi e dor de prietenele mele care s-au casatorit, care au relatii si nu mai au timp de "noi"....
Zilele trec mult mai repede acum.....
Mie  dor sa fiu copilul alor mei, sa ma maimutaresc si sa glumesc cu ei...inca o fac....dar nu mai are farmecul zilelelor din copilarie.....
Inca le cer bani alor mei...nu imi e rusine..mereu mi-au dat banuti sa mi satisfac poftele, nu exagerate...doar ca mi-au dat mereu ce mi am dorit.....
Mie imi e dor de copilarie...nu mi place viata de adult..atatea usi inchise si atatea fete acre.......nu e frumos....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#19 2011-01-15 17:05:27

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cora, nu e chiar asa, n-ar trebui sa regreti trecutul pentru ca te-a modelat intr-un anume fel. Fie placut, fie neplacut, te-a invatat ceva. Fireste, un om care a trebuit sa munceasca de la 18 ani pentru ca avea nevoie de bani poate n-o sa-si aminteasca de perioada aia la fel ca unul care 18 ani primea bani de la parinti si avea libertatea sa faca aproape tot ce-si doreste. Insa fiecare am invatat cate ceva din perioada copilariei si a adolescentei, constient sau nu.

Si eu ma gandeam la ce preocupari aveam pana mai acum 3 luni, cum era sa dormi pana la 12 si sa nu faci nimic toata ziua... atunci ma plictiseam teribil, frecam netul la greu... acum au dat responsabilitatile pentru mine si sunt zile la rand cand nici n-apuc sa deschid laptopul. Asta ca sa ma refer la o perioada recenta, nu la anii adolescentei. Ma gandesc cu mare drag la anii petrecuti prin teatru, la tot ce am invatat atunci, la perioada de teatru din liceu si tot asa... si, intr-adevar, mi-e dor uneori de zilele alea, ma apuca nostalgia cand imi amintesc cum era atunci si cand imi dau seama ca acum a sosit clipa responsabilitatii, a salariului, a grijilor etc. Si nu e tocmai usor.
Insa datorita faptului ca mi-e bine in prezent, chiar daca sunt zile cand apuc sa ma vad cu al meu doar seara si asta datorita faptului ca stam impreuna, ca altfel ne-ar fi si mai greu... apreciez altfel perioada asta prin care trec. Si raman pe gandirea mea pozitiva, ca trebuie sa imi fie din ce in ce mai bine ... si sa sper la mai bine si la mai mult smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.