homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu iubitul si inca o fata??-2

#20 2011-01-28 11:56:32

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: sex cu iubitul si inca o fata??

kathrynn a scris:

Da nu se gandeste nimeni ca ar putea iesi EL ranit din toata chestia? rotfl2

Eu am mai zis-o la topicul asemanator cu asta ca nu vad sexul in 3 ca pe o experienta in care iubitul tau si-o trage cu alta si tu stai si te uiti ca fraiera de pe margine si iti rozi unghiile. Daca asa o vezi, atunci clar n-are rost sa-ti treaca prin cap sa o faci.

Chiar am vazut un film mai demult, comedie de altfel, in care un tip tot insista pe langa nevasta-sa sa mai aduca o femeie, asta nu prea voia, pana la urma a cedat. Si ii arata pe ei trei intr-o piscina cum incep femeile sa se apropie timid una de alta, el le mai incuraja, una-alta, dupa care in urmatoarea imagine se vede cadrul unui pat care se zgaltaie din toate inchieieturile si el, nefericitul se fataia in jurul patului incercand sa participe cumva da astea doua nu-l bagau in seama.  rotfl2  Si mai tin minte o scena in care vine de la serviciu si le gaseste pe astea doua facandu-si de cap in patul conjugal, una fiind legata de pat cu cravatele lui.

LE: Am gasit intre timp trailer-ul:

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi855245081/

rotfl

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#21 2011-01-28 18:41:18

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

kathrynn, am vazut filmul rotfl tare

emotional e mult prea mult. sigur as ramane cu traume. nu as putea sa mai vad pe cineva (indiferent de sex) in pat cu noi. imi vie rau. cred ca as avea nevoie de psiholog daca as ceda si as face asta. smile

#22 2011-01-28 20:40:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

cata_a a scris:

nu vreau sa supar pe nimeni, dar ....D-ne fereste. Ce e cu voi? ati face sex cu persoane pe care nu le iubesti? banuiesc ca unul e iubitul dar cealalta persona? nu as face asa ceva niciodata. ce e al meu, al meu ramane. anna-an, te-ai gandit ca poate iubitului tau sa ii placa mai mult de prietena ta d, dupa aceasta experienta, si sa te parasesca pt ea?

nu te incerede prea tare in prieteni, ca poate te injunghie pe la spate.

ohhhhhhhhhhhhhhh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  dance  majoreta

#23 2011-01-28 21:11:25

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Personal nu cred ca as incerca sa fac sex cu iubitul, si inca o persoana pentru ca sunt prea posesiva cand vine vorba de el, ar fi ca si cum i-as da acordul sa ma insele... dar as putea sa fac acest lucru cu un alt baiat care sa nu aibe statut de iubit, sa fi  doar partener de sex si cu alta fata , care de asemenea nu vreau sa imi fie prietena prea apropriata (nu de alta da m-as simti ciudat cand m-as intalni cu ea) iar implicatia mea in ceea ce priveste contactele dintre mine si respectiva sa fie stabilite in mod strict, ma refer aici la faptul ca actul sexual ar trebui sa se desfasoare dupa criterii pe care le impun eu .Pana la urma este o experienta sexuala , care poate fi placuta sau nu ...

#24 2011-01-28 21:14:38

anna-ann
New member
Inregistrat: 2010-12-10

inainte sa o facem am discutat foarte mult...nu pot sa zic ca nu aveam o mica teama legat de faptul ca poate sa o placa mai mult pe prietena mea dar am mers pe incredere in amandoi...daca s-ar fii intamplat sa o placa pe ea,sau sa se schimbe ceva la relatia noastra a fost riscul meu...pe care mi l-am asumat fiindca eu imi doream f mult sa incercam in 3....ceea ce s-a intamplat in acea seara a fost visul nostru....si legat de relatie totul decurge la fel de frumos....nu s-a schimbat nimic si nici nu regret nimic

Publicitate

loading...

#25 2011-01-28 21:58:04

albinuta_vesela
Insomniac member

anna, vreau sa te intreb de curiozitate: ce/cum te-ai simtit cand el o atingea pe respectiva fata si ea (probabil) gemea de placere ? si invers, ea pe el si el in culmea placerii ? intelegerea mea se blocheaza la asta neutral

#26 2011-01-28 22:30:17

anna-ann
New member
Inregistrat: 2010-12-10

nu au fost momente in care eu sa fiu neglijata si sa ma uit la ei cum o fac,totul a fost un "lant",adica nimeni nu statea deoparte sau alte chestii din alea...chiar deloc...am avut o oarecare mica gelozie in momentul in care a penetrat-o dar a trecut imediat...stiu ca nu au fost sentimente cand o faceau,cum sunt intre noi...e o alta chestie...eu am planuit tot si nu as avea de ce sa regret....si nu am nici un fel de teama ca intre ei va fii ceva pe la spatele meu...

#27 2011-01-28 23:35:25

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

am obs ca multe scriu pe forum ca vai iubitul meu nu m ar insela niciodata....vai ca iubitul meu etc...daca ar putea sa scrie el forum.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#28 2011-01-29 00:00:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

adina84 a scris:

anna, vreau sa te intreb de curiozitate: ce/cum te-ai simtit cand el o atingea pe respectiva fata si ea (probabil) gemea de placere ? si invers, ea pe el si el in culmea placerii ? intelegerea mea se blocheaza la asta neutral

Si eu eram curioasa de asta dar vad ca Anna a raspuns deja. Si mai eram curioasa de ceea ce-au facut fetele intre ele  big_smile ce-ai simtit diferit fata de sexul cu un barbat, etc bineinteles, daca vrei sa ne spui si asta.  smile

(Eu am uitat sa adaug ca n-as face-o nici in ruptul capului cu o persoana cunoscuta, eventual cu una de pe alt continent. )

Andyno, ce legatura are inselatul cu ce se vorbeste aici? Aici e vb de sex in 3 care nu e echivalent cu inselatul.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#29 2011-01-29 10:51:29

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu am uitat sa adaug ca n-as face-o nici in ruptul capului cu o persoana cunoscuta, eventual cu una de pe alt continent.

tummenupp  rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#30 2011-01-29 19:15:49

albinuta_vesela
Insomniac member

k?reste a scris:

Eu am uitat sa adaug ca n-as face-o nici in ruptul capului cu o persoana cunoscuta, eventual cu una de pe alt continent.

poate de pe alta planeta rotfl
nici eu nu as putea. si nu e doar teama. dar nici nu ma atrage ideea in vreun fel.

#31 2011-01-29 19:17:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

adina84 a scris:

k?reste a scris:

nici eu nu as putea. si nu e doar teama. dar nici nu ma atrage ideea in vreun fel.

forgetit  nici eu nu am astfel de fantezii

#32 2011-01-29 21:44:29

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

adina84 a scris:

suntem singuri in Univers

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#33 2011-01-29 22:50:57

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

tot_el23 a scris:

adina84 a scris:

offtopic De unde sti tu? big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#34 2011-01-30 13:09:20

albinuta_vesela
Insomniac member

k?reste a scris:

tot_el23 a scris:

adina84 a scris:

offtopic De unde stii tu? big_smile

chiar asa  chicot
daca eu am fantezii cu ei...  lol eu ii astept pe aia de pe alte planete.

#35 2011-01-30 13:11:08

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

adina84 a scris:

si eu si eu  lol

#36 2011-01-31 12:59:12

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

adina84 a scris:

k?reste a scris:

tot_el23 a scris:

offtopic De unde stii tu? big_smile

chiar asa  chicot

Dovada tongue

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#37 2011-02-01 10:37:51

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

k?reste a scris:

din cercetarile altora smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#38 2011-02-01 11:36:37

albinuta_vesela
Insomniac member

tot_el23 a scris:

k?reste a scris:

din cercetarile altora smile

albert   uite cum imi spulberi tu fanteziile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.