homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu iubitul si inca o fata??-4

#58 2011-02-09 14:21:18

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: sex cu iubitul si inca o fata??

*is waiting for a response from k?reste* big_smile

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#59 2011-02-09 14:54:22

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mie nu imi surade ideea,si iubitului nici atat,nici sa nu auda  applause

#60 2011-02-22 15:05:11

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Dar daca in locul inca unei persoane de sex feminin ar fi o femeie transexuala (trans-woman)?

Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-02-22 15:05:52)

#61 2011-02-22 15:09:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Celor care nu agreeaza ideea de sex in 3 chiar nu cred ca le pasa de ce gen e acea a 3a persoana. In rest, sunt si eu curioasa sa aud raspunsuri.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#62 2011-02-22 23:04:42

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu ma incanta deloc ideea asta. n-am discutat cu al meu, dar sunt aproape 100% sigura ca i-ar mai placea o fata pe langa mine. eu n-as putea participa la asa ceva din 2 motive: ma dezgusta gandul ca as putea sta langa o fata dezbracata si n-as putea suporta sa-l vad pe al meu facand ceva cu ea. nu sunt deloc o fire geloasa, mi se pare normal sa-si doreasca asa ceva, dar n-as putea asista

si daca mi-ar propune vreodata asa ceva, i-as zice si eu ca mai vreau pe unul...i-ar pieri cheful in secunda urmatoare lol

Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-02-22 23:05:56)

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#63 2011-02-22 23:51:32

anna-ann
New member
Inregistrat: 2010-12-10

hmmm...am auzit tot felul de pareri de cand am deschis acest subiect...imi place sa aud si pareri negative,nu toata lumea e la fel...eu am incercat nu din curiozitate ci fiindca era o dorinta a mea ascunsa,imi plac si fetele si aveam aceasta fantezie de a o face cu iubitul si cu inca o fata...a fost super ok,mai fain decat in vis si nu s-a schimbat nimic la rel noastra..
nu vad nimic scarbos in asta,doua femei sa se mangaie si sa se atinga in cele mai sensibile puncte...mi se pare mult mai ok decat doi barbati desi nu am nimic impotriva homosexualitatii....
legat de cum s-a desfasurat toata actiunea vreau sa va spun ca nu au fost momente in care eu sa stau si sa privesc cum iubitul meu o face cu celalta fata...am facut tot ce am vrut fiecare...fara retineri si fara nici un fel de jena...
fiecare are o fantezie si poate ajunge sa o puna in aplicare sau poate nu...depinde de cat de tare isi doreste..as mai repeta oricand experienta...tongue

#64 2011-02-23 10:05:20

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Iasmina15 a scris:

Dar daca in locul inca unei persoane de sex feminin ar fi o femeie transexuala (trans-woman)?

Daca te referi la un TG nu. I'm pretty disgusted by the idea. In mintea mea ce s-a nascut cu un penis atasat a fost stampilat de natura ca M(ascul) si asa ramane indiferent cat avanseaza stiinta. Si daca nu as stii ca ala e transgender si as afla i'd probably go from being pro gay marriage to burn them all ASAP.

@anna-ann. Tu ai avut noroc ca prietena ta sau ma rog... a 3-a fata era compatibila cu voi pe toate planurile. Sau nu ati avut voi cerinte prea mari (desi inteleg ca ai facut tot ce vroiai sa faci cu ea si in teorie si prietenul la fel, asta pe langa atentia acordata prietenului si reciproc). Insa mie mi se pare greu sa gasesti o fata care sa acceptete mai multe chestii. Si mi se pare ca e foarte important ca fetele sa nu se simta ca sunt in competitie ca de acolo se poate duce tot de rapa.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#65 2011-02-23 18:38:32

anna-ann
New member
Inregistrat: 2010-12-10

nu a fost competitie,nici un sentiment de genul asta...intre noi doua s-a desfasurat totul cu f mare dorinta..ne cunoastem de mult timp,am petrecut mult timp impreuna si nu aveam nici o jena una de cealalta..amandoua ne-am dorit sa o facem..in rolul principal am fost noi doua,iubitul meu la inceput ne-a privit pe noi,apoi a intervenit si el si am facut tot ce ne-am dorit....tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.