homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39-141

#2661 2011-02-04 20:48:45

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39

garga .. hjarta  am vazut grasunelul  hjarta  hjarta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2662 2011-02-04 20:48:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mersi,garga puss o sa incep de maine seara.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2663 2011-02-04 20:50:44

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

pai dc e stres, eu zic sa elimini orice stres si sa lasi deoparte si testele de ov. Eu zic sa prestati cel putin o data la 2 zile si nu mai mult de o data pe zi.Am citit undeva k gigeii de maturizeaza in aprox 24 ore si dc  sexinpat  de 2-3 ori pe zi, nu au timp sa se maturiseze k sa se poata produce fecundarea. si la urma urmei nu e atat de imp sa  sexinpat  cat e de imp sa nu te speli  dupa  sexinpat ,k gigeii traiesc pana la 4 zile. Noi aveam inainte o viata linistita, prestam cam la 2 zile,sau 1 data pe zi, si s-a prins a doua luna.Acum m-am monitorizat k sa vad dc ovulez sau nu, dar il stresam rau de tot pe al meu cu sunetul de la termometru  chicot
Acum am de gand sa stau linistita si sa astept sa se intample minunea atunci cand o vrea D-zeu.
Mai bine ne facem analizele necesare si stimk suntem ok si va veni si  bebe .
la fetele care au probleme si nevoie de monitarizari, no comment. Dar ajungem sa ne f... ca robotii, mai! nustiu
O sa ne intrebam, bebe  a fost facut din dragoste sau din stres?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2664 2011-02-04 20:54:20

sonia30
Moderator

vrabi,ai dreptate,da testele de ov nu sunt un stres pt mine.mersi mult de sfaturi puss

garga,e superb bebele tau hjarta

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2665 2011-02-04 21:08:52

vrabiutza
Sr. member

Sonia, nu ai de ce! puss  Eu zic k iti faci prea multe griji! Las-o mai moale,iubita! Vine si randul nostru! puss
Dc tu vrei sa faci teste, e ok, dar nu-ti va indica ziua exacta. Asa k mai bine profita de luna indragostitilor, nu spune nimic sotului de ovulatie, nu mai deschide subiectul bebe si iubiti-va k la  inceput, fara griji... goodluck
Eu acum cica invat pt ex de maine  chicot

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Publicitate

loading...

#2666 2011-02-04 21:10:54

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

vreau sa va multumesc inca o data la toate pentru urari puss puss kram

ma rog sa fie bine beta de maine rugaciune oricum sa stiti ca nu plec de la aspirante pana nu stiu ca e bebe, ca e unde trebuie si ca ii bate inimioara... asa ca nu scapati de mine chicot

garga puss multumesc frumos kram ce zici... e bun beta 8,48? facut in z22 de ciclu, adica la 3 saptamani si o zi.... tare mi-e frica ca e cam mic... mi-e frica ca nu o sa creasca cum trebuie  cesafac

va pup pe toate cu drag puss puss puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-02-04 21:12:52)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2667 2011-02-04 21:12:12

sonia30
Moderator

vrabi,succes maine goodluck  puss

facui dusulet,ma duc in patuc.va pup.noapte buna puss

#2668 2011-02-04 21:13:21

nerama
Insomniac member

sonia puss kram

#2669 2011-02-04 21:15:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

neruca este bun beta. il repeti si maine?

sonia, cmin, multumim smile

#2670 2011-02-04 21:17:12

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

vrabi puss multumesc de rezumat

aoleeeeuuuuuuu.... nerucaaaa esti gravi ????? FELICITARI din tot sufletul!!!!!!!!!! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Doamne cat ma bucur, nu-ti poti imagina!!!! Vai, banuiesc ce e in sufletul tau!!!!!!!
te pup dulce de tot si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate tie si bebelului, avem pui de nera!!!!!! happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy

la ce pagina ai anuntat? hai zi repede ca vreau sa ma duc direct acolo sa citesc...
Doamne Dumnezeule, asta da veste!!!!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2671 2011-02-04 21:18:05

vrabiutza
Sr. member

Noapte buna, Sonia! puss
Neruca  goodluck  maine sa fie minim 30.
Sapt 3-4 val 9 -130
sapt 4-5 val 75- 2600
Ma bag si eu ca musca in lapte, dar cred k e bine goodluck  maine
Unde vad pozele cu puiul de gargarel hjarta

#2672 2011-02-04 21:38:22

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna-seara dragelor, va pup pe toate puss  puss  puss

Neruca tin pumnii pt maine. puss  goodluck  goodluck

Diri maine ne tinem de manuta si suntem tari, da? Si eu in 5 am trecut prin acel cumplit chiuretaj, in aceeasi zi cu tine. puss  Cat mai curand o sa trecem peste toate problemele si o sa avem burtica din nou. rugaciune
Diri La multi ani pt astazi, multa sanatate va doresc tie si sotului, sa scapati de toate lighioanele, problemele si sa vina bebelasul tau cat mai curand! puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-02-04 21:47:34)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2673 2011-02-04 21:41:30

nerama
Insomniac member

garga puss kram da, repet si maine (adica la 48 de ore) acu ar trebui sa se dubleze, nu?

cris puss puss puss sarut-mana mult kram nu mai stiu la ce pagina, dar a fost ieri si a fost pe fuga ca eram la lucru chicot

vrabi puss puss multumesc frumos puss la mine ieri cand am facut beta a fost z22 de ciclu si z10 DPO 3 saptamani si o zi calculat de la UM, nu stiu daca e ok sa fie direct peste 30... din cate stiu trebuie sa se dubleze la 48 de ore...

LE: cris puss la pag 75

ana puss kram

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-02-04 21:47:09)

#2674 2011-02-04 21:50:27

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neruca  puss  par

Acum mi-am amintit ca ati vorbit de casute ( v-am citit de pe tel si acum mi-am amintit). Eu locuiesc la casa, la sat si ma simt foarte bine aici. Casuta nu am cumparat-o noi, parintii mei, dar din pacate tatal meu si un fratior au murit  supa , celalalt frate al meu e la casa lui si noi stam cu mami, deci avem casuta noastra. smile

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2675 2011-02-04 21:55:45

nerama
Insomniac member

diri puss puss la multi ani si de la mine puss cam cu intarziere rodnar

#2676 2011-02-04 21:57:22

cris8
Insomniac member

nerutzule, gasisem pagina, m-am dus repede si am cautat... smile
ce frumos... hjarta i-am spus si sotului meu de tine...
cred ca plutesti de fericire...Doamne ce ma bucur...stii ca noi incercam cam tot de atata timp, asa ca imi imaginez cum e sa reusesti dupa 3 ani de incercari...sper sa te prind si eu din urma in curand, eu in aprilie fac 4 ani...

mie mi-ai dat curaj, oricum pe anul asta sunt f optmista, dar acum tu mi-ai dat si mai mult cu reusita ta puss kram

si-a facut si sotul meu analizele hormonale si sunt bune toate happy
sa vedem ce fac eu pe 17 la laparoscopie si apoi decidem daca urmeaza IA sau FIV...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#2677 2011-02-04 22:03:55

nerama
Insomniac member

crisule puss puss puss pai stii cum era vorba cu muschetarele cu IA big_smile si intra si mika big_smile
inca nu ma bucur prea tare pana nu vad ca e totul bine, maine repet beta sa vad daca e ok... dupa astept sa merg la dr sa imi zica daca e bebe si ca e unde trebuie si ca are activitate cardiaca, deci o sa cam stau cu batzul infipt chicot

#2678 2011-02-04 22:07:23

vrabiutza
Sr. member

Ana  puss  imi pare rau pt ca ai pierdut persoane dragi.
Eu inca ii am pe toti cei dragi, frate, parinti bunicii din partea mamei, pe care ii iubesc mult,dar st f batrani si f bolnavi  supa iar eu st f departe de toata familia mea si nu-l am decat pe sotiorul meu  hjarta
dar sotul meu are doar tata care e f bolnav si bunica din partea mamei care e batrana, bolnava si nu ma suporta si acum nici eu pe ea... box  box  desi imi pare rau, dar am facut tot efortul posibil sa o inteleg si sa o suport, dar faptul k nu i-a convenit k fac bebe ma face sa o urasc... in fine, nu mai vreau sa-mi amintesc
Deci, noi ne avem unul pe altul, avem un caine si un pisic, care s-a facut cam obraznic,din cz k e prea rasfatat!
Neruca, am zis si eu asa, am vrut sa scriu 20. La 48 de ore trebuie sa se dubleze sau sa fie aproape dublu, deci sa creasca considerabil.
Eu in sapt 8 aveam val de 5-6 sapt aprox 8300  cesafac  deci, ne putem da seama cand s-a oprit din evolutie  cesafac
Cris, ma bucur k au iesit analizele sotului bune!  rugaciune  sa fie si la tine bine si sa ai acelasi rez k si neruca  goodluck

#2679 2011-02-04 22:07:42

cris8
Insomniac member

da nera stiu...ca am facut toate 3 in aceeasi luna  IA ( in noiembrie) ... wink
pai trebuie sa resueasca mika la urmatoarea IA si va prind si eu din urma apoi, ca trebuie sa fac intai laparoscopia aia, sa vad ce reusesc cu trompele...
te cred ca stai cu grija, si eu as sta la fel...dar sa fii increzatoare, ok? ca e f important, transmite-i lui bebe o stare de bine si de liniste puss

vrabiutza puss multumesc kram
ai fost o scumpa ca mi-ai facut rezumat la ce s-a mai intamplat smile asa am aflat si eu repede de nera
daylin sincer chiar nu stiu cine e  nustiu  ... cred ca am imbatranit si uit chicot oricum sa ii dea Dumnezeu sanatate ei si bebelului

aa...si bun venit noilor aspirante goodluck

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-02-04 22:11:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.