homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39-142

#2680 2011-02-04 22:21:16

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-39

hello, hello!
am venit din vizita de la zanuta nostra. doamne, la 3 zile cand o vad face atatea progrese... o iubesc ca pe copilul meu.
sincer, mi se umplu ochii de lacrimi cand ma gandesc cum ar fi daca am reusi sa ii facem o verisoara (sau verisor, dar pereferabil verisoara) si sa fie diferenta intre ele de numai un an, sa reusim sa ne construim toti casuta in aceeasi curte, sa se balaceasca ratustele amandoua in piscina la 4-5-6 anisori hjarta ar fi viata perfecta!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2681 2011-02-04 22:24:13

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Pai Dylan e o tipa care are la avatar o pisica slabanoaga, cu fund mare si gat lung. Sotia lui Silvester  chicot
mai intra si ea din cand in cand,dar nu prea. acum a intrat sa ne spuna k e gravi in 5-6 sapt.

Noile aspirante nu s-au prezentat f mult, sau nu am vazut eu. m-a amuzat numele Dandana, k in operele lui Caragiale  chicot  Dandana= incurcatura. Sper sa nu intre in vreo incurcatura. Sau poate o cheama Dan Dana. Oricum  rugaciune  sa treaca repede la burtici.

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2682 2011-02-04 22:26:04

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Vrabi  puss merci, e bine ca tu ii ai pe cei dragi. Eu doar o singura bunica mai am in viata si soti meu la fel, dar el are ambii parinti. Chiar daca sunt departe de tine e bine ca ii ai, macar din cand in cand ii vezi, sti ca sunt acolo si asa e rostul in viata, iti lasi parintii si mergi cu sotul tau, macar esti in tara cu ei. smile Acum ai familia ta, il ai pe soti tau langa tine si in curand o sa fiti 3 sau 4. smile  puss  Tatal si fratele meu au murit cand eu aveam doar 5 ani, nici nu mi amintesc prea bine, dar asta e viata, ce sa facem. puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-02-04 22:31:38)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2683 2011-02-04 22:26:26

pokemon
Diamond member

eu m-am gndit ca sotul ii dan si ea dana big_smile

#2684 2011-02-04 22:33:23

AnaArc
Hero member

Poke ma bucur foarte mult pt tine ca nu faci bebe inca sa te stresezi ca noi ca nu vine imediat, etc... puss

Cris  puss  kram

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-02-04 22:36:04)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#2685 2011-02-04 22:33:32

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

vrabiutza a scris:

Pai Dylan e o tipa care are la avatar o pisica slabanoaga, cu fund mare si gat lung. Sotia lui Silvester  chicot
mai intra si ea din cand in cand,dar nu prea. acum a intrat sa ne spuna k e gravi in 5-6 sapt.

Noile aspirante nu s-au prezentat f mult, sau nu am vazut eu. m-a amuzat numele Dandana, k in operele lui Caragiale  chicot  Dandana= incurcatura. Sper sa nu intre in vreo incurcatura. Sau poate o cheama Dan Dana. Oricum  rugaciune  sa treaca repede la burtici.

vrabiutza ai un stil de a povesti / descrie... rotfl2

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2686 2011-02-04 22:36:35

vrabiutza
Sr. member

Ana, ai perfecta dreptate. Ma bucur si ii multumesc lui D-zeu k ii am si i-am avut atata timp. Imi amintesc k bunica-mea isi dorea mult sa ma vada mireasa. Uite k i-a dat D-zeu zile si m-a vazut. Speram sa-i fac si un stranepot.Poate, totusi o sa traiasca sa vada si stranepotii si de la mine si de la frate-meu.
Dar tatal si fratele tau au murit in acelasi timp? Scuze k te intreb! Ce s-a intamplat?
Si mama ta nu s-a mai recasatorit? De multe ori iti ia D-zeu un parinte, dar iti mai da si inlocuitori buni. Asta e soarta omului.
Poke, interesanta pereche. important e sa fie ttul ok.
Voi ati vazut ce descriere i-am facut lui Dylan?  rotfl2  rotfl2  cand am citit am ras cu lacrimi  rotfl2  rotfl2  rotfl2
cred k trebuie sa ma pun la somn, k incep sa o iau razna. k am terminat si de citit cursul. Sa ma vedeti maine  chicot  chicot  chicot

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2687 2011-02-04 22:36:43

AnaArc
Hero member

Va spun noapte buna tuturor si somn linistit! puss  wave

Vrabi povestea noastra e mai comlpicata sau nici nu stiu cum sa o numesc, trista, foarte tragica.  supa  Mi-e si greu sa povestesc. Deci mama mea s-a casatorit de 2 ori, prima data a avut un baietel, fratele care e in viata si cand acesta avea doar un an jumate tatal lui a murit, avea tumora pe creier, a stat 10 ani singura, apoi s-a casatorit cu tatal meu, a nascut un baietel si apoi pe mine, cand avem eu cam 5 ani jumate tatal meu, fratele meu cel care a murit si un vecin cu nepotul s-au dus sa taie niste papura sau ceva de genul pentru legat cocenii de porumb, v-am zis ca stau la tara, cred ca si tu ai zis ca esti de la tara deci ma inteleg, s-au dus undeva la cativa km de sat, sunt niste lacuri si fratele meu se juca cu nepotul vecinului si nu stiu ce s-a intamplat, cum s-a intamplat, numai Dumnezeu stie, fratele meu a ajuns in apa, atunci baiatul ala l-a strigat pe tatal meu si i-a spus ca fratele meu a cazut in apa, tatal meu a venit in fuga si din cauza ca era ceva distanta, era incalzit, speriat, cand s-a aruncat in apa a facut infarct pe loc si a murit, a apucat doar sa-l prinda pe fratiorul meu de 7 ani doar de mana. supa  grater  . Nu stiau sa inoate si s-au inecat amandoi pana a venit cineva sa-i salveze. grater  grater  supa  Deci pare ireal, dar din pacate foarte adevarat. Mama mea nu s-a mai recasatorit. Mi-e foarte greu cand aud pe altii spunand tata pt ca eu nu am cui spune. Era un tata super, toata lumea imi spune despre el numai lucruri frumoase, eu sunt leita el, fizic, comortament, temperament, tot. Asta e povestea mea despre taticul meu drag si fratiorul meu meu drag.  Stiu ca de acolo de sus din cer ei ai grija de noi mereu.supa  supa  supa   puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-02-04 22:53:00)

#2688 2011-02-04 22:46:35

vrabiutza
Sr. member

Ana, noapte buna si somnic pufos! puss
Cred k ma pun si eu la somn, k se pare k am luat-o razna.  rotfl2  rotfl2  rotfl2
A intrat Myla in viteza pe mess si i-am zis una alta, printre care i-am zis k al meu cand era la poarta sa vina dupa mine, pe mine m-a lovit ceva mare  rotfl2  rotfl2  rotfl2
Deci, o pun pe fata pe ganduri, sa stea cam 2 ore pe tron chicot

#2689 2011-02-04 22:49:37

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

ana noapte buna puss

pai da, vrabiutza draga, eu am vazut cum ai descris-o si am murit de ras... rotfl2  rotfl2  tocmai de aceea ti-am scris apoi...
sa stii ca de obicei ma inveselesc posturile tale...

fug si eu la somnic
va pup, noapte buna puss

PS: nera noapte buna tie si puiului tau, va pup pe amandoi puss puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2690 2011-02-04 22:52:29

AnaArc
Hero member

Vrabi am editat mai sus, ma pun acum in pat, ne auzim maine. puss

#2691 2011-02-04 22:58:35

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

cris puss puss iti trimit si tie niste pupici de molipsire puss puss puss
ana supa imi pare rau prin ce ai trecut :supa kram

ma pun si eu sa dorm ca asta-noapte m-am fatzait de pe o parte pe alta si n-am prea dormit... acu sper sa pot dormi... si dupa ce am luat utro m-a luat si ameteala de cap...

pupici pentru toate fetele puss puss noapte buna wave
sa imi tineti pumnii sa iasa bine beta rugaciune

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2692 2011-02-04 23:10:13

vrabiutza
Sr. member

Ana puss , mi sa facut pielea de gaina! Nu vreu sa ma gandesc ce greu v-a fost singurele! Sunt sigura ca de acolo de sus au grija de voi! E o poveste care te lasa fara cuvinte. Stiu ce zici. Imi pare rau k te-am facut sa-ti amintesti! par  par  par 
cris, am vazut ce ai scris, dupa ce am scris si eu. Dar am ras cu lacrimi cand am vazut ce prostii am sris. Dar ti-ai amintit de Dylan?
Ma pun si eu la somnic,iar maine mai intru sa va inveselesc! Ma bucur k va mai inveselesc!
Neruca  puss  iti tinem pumnii!  goodluck
Myla, puss   majoreta  majoreta  majoreta  Casa de piatra!
Noapte buna tuturor si multi pupici! puss  puss  puss

#2693 2011-02-04 23:58:12

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

nerama a scris:

cris puss puss iti trimit si tie niste pupici de molipsire puss puss puss
ana supa imi pare rau prin ce ai trecut :supa kram

ma pun si eu sa dorm ca asta-noapte m-am fatzait de pe o parte pe alta si n-am prea dormit... acu sper sa pot dormi... si dupa ce am luat utro m-a luat si ameteala de cap...

pupici pentru toate fetele puss puss noapte buna wave
sa imi tineti pumnii sa iasa bine beta rugaciune

Hello! Cam tarziu intru! Mie nici azi nu imi veni menstra, temperat constanta 36,9. Tare curioasa sunt sa vad ce se intampla! Succes in continuare Nerama si poate avem noroc anul asta de bebei: par  kram

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#2694 2011-02-05 01:17:05

pokemon
Diamond member

noapte buna si de la mine!
ana kram neru puss
va pup pi toati!

#2695 2011-02-05 07:22:16

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna dimineata , cafea la toata lumea  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2696 2011-02-05 08:09:19

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata  wave

angel, am voie azi 30 min la butoi?

ana, imi pare rau pentru tatal si fratele tau. O poveste trista sad
Si imi pare rau ca azi ne luam de manuta din cauza unei amintiri atat de neplacute. Dar poate DD ne rezerva altceva mai frumos la anu pe 5 feb.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2697 2011-02-05 08:10:00

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata angel si diri . Si cine mai este

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-02-05 08:11:28)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2698 2011-02-05 08:15:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata Cmin

Diri si tu vrei la butoi ? ufff hai ca 30 de minute te las puss dar sa iesi repede ca altfel vin cu biciul

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.