|
Nu esti logat.
Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?#1 2011-01-28 00:33:49
Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Buna seara! Offline #2 2011-01-28 08:51:08
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?nu este nimeni care sa ma poata lamuri? Offline #3 2011-01-28 16:09:35
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?In general negii, mai ales cei externi, nu sunt cu risc oncogen. (Tulpinile hpv cu risc oncogen se manifesta sub forma de anomalii in testul Papanicolau si pot sa nu dea deloc negi vizibili. O data descoperita o asemenea anomalie, ea se poate trata, nu inseamna ca faci cancer direct.) Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-28 17:05:28) Offline #4 2011-01-28 17:55:35
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?alunitele sunt alta problema total diferita de HPV. alunitele care in timp isi modifica forma, culoarea.. duc cu gandul la cancer de piele. cel mai bine mergi la dermatolog, ca e neg, alunita sau doamne fereste altceva, el va stii. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-01-28 23:56:45
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Am mers deja astazi la medicul ginecolog. Mi-a spus ca nu sunt alunite si le-a identificat ca fiind condilomatoza. A spus ca sarim peste Papanicolau si mi-a dat trimitere luni sa imi recoltez probe ptr. testul Hpv. Apoi, a spus ea, vom vedea tipul de radacini. Multumesc orangina, am citit pe internet toata ziua despre HPV, nu aflasem ca radacinile care dau negi nu sunt de risc oncogen. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-29 00:01:01
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Pai cel putin 90% din ele nu sunt cu risc oncogen. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-29 00:12:38) Offline #7 2011-01-29 00:05:14
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Eu,initial, am inteles doar ideea ca nu mai scapi de ele! si ca doar le tii sub observatie si ca, la o scadere a imunitatii, ele pot ataca organismul, ideosebi colul utererin. Offline #8 2011-01-29 00:11:12
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?da, nu scapi niciodata de virus. el ramane pentru totdeauna in corp.
nu e adevarat! nu e periculoasa "pentru ca a iesit la suprafata". ori sunt condiloame pe vulva/penis pe care le vezi, ori sunt in interiorul vaginului si nu le vede nici macar ginecologul uneori fiind foarte mici (se vad la video-colposcopie cel mai bine), ori sunt bubite mici pe penis care nici nu pot fi depistate cu ochiul liber - astea sunt chestii din pacate foarte raspandite printre persoanele active sexual si niciodata nu stii daca poti lua o forma de hpv cu risc oncogen Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-29 00:21:09) Offline #9 2011-01-29 00:12:50
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Am cerut si eu Papanicolau, dar a zis ca daca DEJA a aparut chestia asta ca alunita sa trec peste Papanicolau care poate sa imi arate ca totul e ok, si defpat sa nu fie, si sa fac o investigatie mai aprofundata, adica direct testul Hpv, ca sa vedem mai CLAR.Asa s-a exprimat. Offline #10 2011-01-29 00:19:11
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?nici nu are ce altceva sa le faca acelor condiloame, decat ca le va extirpa oricum indiferent ca sunt sau nu periculoase Offline #11 2011-01-29 00:23:17
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?De asta nu imi este teama.Oricum vroiam sa le scot, inainte sa aflu ca ele pot fi altceva decat alunite. Imi era teama de implicatiile virusului s,i inclusiv, de ideea asta ca am capatat ceva "pe viata". Multumesc pentru informatii si sprijinul acordat! Offline #12 2011-01-29 00:40:42
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Incearca sa nu te sperii asa tare, dupa cum ti-am zis este ceva foarte des intalnit (si foarte putine cazuri sunt periculoase). Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-29 00:42:11) Offline #13 2011-01-29 12:20:31
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Dana nu te speria asa de tare, majoritatea femeilor ajung sa aiba HPV, asta nu inseamna ca toate or sa faca cancer si or sa moara. Daca faci testul HPV si afli ce tulpini ai, tot vei ramane toata viata cu ele. Cel mai bine faceai Papanicolau-ul care arata daca are vreo implicatie genitala sau nu, daca a creat vreo modificare celulara sau nu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2011-01-29 12:31:25
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?
dana, eu una as merge la dermatolog sa aflu si el ce parere are, inainte de a cheltui sume importante de bani(asta deoarece condilomatoza veneriana(asa e numele ei intreg) e boala venerica si deoarece venerologia e parte a specialitatii numite dermato-venerologie iar medicii dermatologi vad mult mai multe astfel de cazuri si stiu sa faca diferenta mai bine decit cei de alte specialitati) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2011-01-30 00:39:11
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Intr-adevar se cheltuiesc o gramada de bani pe acest test. Dupa ce am discutat cu voi deja am inceput sa imi pun niste semne de intrebare. Doamna doctor care m-a consultat m-a indrumat spre testul hpv inainte sa imi dau jos pantalonii si sa ma vada, adica doar dupa ce i-am spus ca mi-a aparut o alunita care creste in zona dintre fese. Eu am sustinut-o pe a mea, cu testul Papa, dar dumneaei a spus ca poate sa fie irelevant. Acum nu stiu ce sa fac... ca luni deja imi facusem programare. As vrea sa merg la o alta doctorita, Kaci Amal, la care merge o buna prietena de a mea, si sa fac testul Papa. Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-01-30 00:41:16) Offline #16 2011-01-30 08:31:26
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Tulpinile de HPV de pe corp sunt diferite de cele care apar la nivel genital; iar dintre tulpinile de HPV genital, doar cateva tulpini pot ataca tesutul colului. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-30 14:19:36) Offline #17 2011-01-30 12:50:40
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?dar alunitele de pe corp mici si cafenii, care atarna, pot fi tot de la un hpv? Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-01-30 12:51:37) Offline #18 2011-01-30 12:52:38
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?
nu reusesc sa imi imaginez cum poate atarna o alunita mica, pune o poza Offline #19 2011-02-16 17:39:11
Re: Orice alunita/neg sau veruci/condiloame inseamna HPV?Dragele mele, tocmai am vorbit cu doctorita care m-a trimis la spital sa fac testul hpv si mi-a spus ca "din cate isi aduce aminte numele meu" este pozitiv! Dar ca, sa vin maine la spital si sa vedem.Va dati seama ca nu mai am liniste. Spuneti-mi va rog ce stiti ca se face in cazul acesta? Repet, nu mi s-a facut niciun test papanicolau inainte, la examinarea ginecologica colul uterin 'parea in regula". tot ce este suspect sunt acele 2 alunite (condiloame) dintre fese. Este posibil ca analiza sa fie gresita? Si , in cel mai extrem caz, daca testul de infectare cu hpv de risc onocogen este POZITIV, care sunt pasi care trebuie urmati?Va multumesc? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|