homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre sex

#1 2011-01-30 21:37:13

Elvis
New member
Inregistrat: 2011-01-30

despre sex

daca prezervativu a fost  folosit dar l`am spalat cu apa rece si calda si sa rupt in vagin este vreo sansa de o mare bucurie?

#2 2011-01-30 21:39:19

Elvis
New member

Re: despre sex

Si dupa aceste fata si`a dat cu apa rece in vagin, adica s`a spalat

#3 2011-01-30 21:47:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

in primul rand...cine te-a invatat sa faci economie in halul asta?
daca nu era rupt la a2a folosire si daca nu ai ejaculat ar trebui sa fie ok. asta depinde de cum ai varsat continutul..daca l-ai varsat, caci e posibil sa fi ramas juniori pe "fata" prezervativului.
un prezervativ se foloseste 1 singura data. citeste instructiunile inainte de folosire. sau mai bine, documenteaza-te in toate privintele inainte sa te apuci de sex.
nota pentru prietena ta: apa nu este o metoda de contraceptie

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-01-30 21:49:10)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2011-01-30 21:48:15

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

neutral vorbesti serios? cum sa speli bre prezervativul? normal ca te poti astepta la bucurii rotfl degeaba sa spalat smile

#5 2011-01-30 21:51:44

Elvis
New member

green_fairy a scris:

in primul rand...cine te-a invatat sa faci economie in halul asta?
daca nu era rupt la a2a folosire si daca nu ai ejaculat ar trebui sa fie ok. asta depinde de cum ai varsat continutul..daca l-ai varsat, caci e posibil sa fi ramas juniori pe "fata" prezervativului.
un prezervativ se foloseste 1 singura data. citeste instructiunile inainte de folosire. sau mai bine, documenteaza-te in toate privintele inainte sa te apuci de sex.
nota pentru prietena ta: apa nu este o metoda de contraceptie

pai a 2 a oara nu am ejaculat ca am simtit ca sa rupt..continutu zik ca nu mai era.. stiam doar ca apa cu clor de la robinet distrug spermatozoizii!

Publicitate

loading...

#6 2011-01-30 21:54:17

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Apa cu clor, eventual cu sare sau otet. Dumnezeuleee neutral Stiati ca la planning se dau prezervative GRATIS? Nu zice nimeni sa nu faci sex daca nu-ti permiti sa cumperi prezervative, exista n moduri de a face rost. Dar nu sa le folosesti de mai multe ori. Bine ca n-ati pus o punga de pufuleti in loc de prez. neutral

#7 2011-01-30 21:55:09

green_fairy
Platinum member

asa o fi insa sunt sigura ca la robinet curge mai multa apa decat clor. decat sa zici ca nu mai era continutul, mai bine ia pilula de a 2a zi pentru prietena ta. nu prea imi imaginez cum poti scoate continutul fara sa ajunga macar pe marginile exterioare.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2011-01-30 21:56:07

Elvis
New member

heart_breaker a scris:

Apa cu clor, eventual cu sare sau otet. Dumnezeuleee neutral Stiati ca la planning se dau prezervative GRATIS? Nu zice nimeni sa nu faci sex daca nu-ti permiti sa cumperi prezervative, exista n moduri de a face rost. Dar nu sa le folosesti de mai multe ori. Bine ca n-ati pus o punga de pufuleti in loc de prez. neutral

Ma rog nu e vorba de bani, dar mereu lumea vine cu rautati si aberatii..asa`s romanii..mai bine decat sa veniti cu completari prostesti mai bine a`ti da un sfat

#9 2011-01-30 21:58:08

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Pai ti-a dat cineva mai sus un sfat, cel mai bun de luat in considerare in momentul asta: pastila de a doua zi. Dar daca nu e vorba de bani, de ce riscati aiurea? Ati vrut sa vedeti de cate ori rezista? Aveti si voi grija, ce naiba, daca nu va doriti un copil. E mai usor si mai ok sa te protejezi decat sa ajunga prietena ta (Doamne fereste) la vreun avort. neutral

#10 2011-01-30 21:58:36

Elvis
New member

green_fairy a scris:

asa o fi insa sunt sigura ca la robinet curge mai multa apa decat clor. decat sa zici ca nu mai era continutul, mai bine ia pilula de a 2a zi pentru prietena ta. nu prea imi imaginez cum poti scoate continutul fara sa ajunga macar pe marginile exterioare.

Nu cred ca s`a lu`at si pe exterior..ca asa cum l`am clatit asa l`am si pus in aceiasi forma wink)

#11 2011-01-30 21:59:20

green_fairy
Platinum member

eu zic sa ia totusi pastila, mai ales ca s-a rupt si oricat de bine l-ati fi spalat or mai fi ramas juniori.
niciodata sa nu mai faci asa ceva si baga de cap ca in caz de accidente exista pilula de a2 a zi, nu apa.

#12 2011-01-30 22:00:32

green_fairy
Platinum member

cotinutul a iesit pe la baza, asta era ideea, plus ce am zis mai sus de rup smile voi faceti ce vreti smile sa cititi instructiunile daca ia prietena ta pastila smile

#13 2011-01-30 22:08:35

Elvis
New member

green_fairy a scris:

cotinutul a iesit pe la baza, asta era ideea, plus ce am zis mai sus de rup smile voi faceti ce vreti smile sa cititi instructiunile daca ia prietena ta pastila smile

ce treaba are baza cu capu prezervativului ca acolo sa rupt, ma rog..multumesc mult de sfaturi!

#14 2011-01-30 22:12:05

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

green iti spune ca nu puteai sa scoti continutul fara sa fi atins peretii exteriori ai prezervativului sau alte parti.

sincer nici macar nu stiu cum v-a trecut prin cap asa ceva...nici in 1000 de ani nu m-as fi gandit sa spal un prezervativ si sa il folosc inca o data

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#15 2011-01-30 22:21:17

Elvis
New member

maryahs a scris:

green iti spune ca nu puteai sa scoti continutul fara sa fi atins peretii exteriori ai prezervativului sau alte parti.

sincer nici macar nu stiu cum v-a trecut prin cap asa ceva...nici in 1000 de ani nu m-as fi gandit sa spal un prezervativ si sa il folosc inca o data

Normal ca nu sau atins .. mi`a venit si mie prin  minte asta atunci

#16 2011-01-30 22:25:20

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wow

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#17 2011-01-30 22:32:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

serios, nu te supara neutral e ca...nu trebea sa faci asa ! oricum, pastila de a 2 a zi...

#18 2011-01-30 22:41:40

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ca l-ai spalat cu apa calda, rece, calaie sau distilata, rezultatul e acelasi. nu omoara spermatozoizii, prezervativul dupa o folosire e compromis.
si nu te mai lua de fete, pana la urma aveai nevoie de ele pentru un sfat. ele ti l-au dat. nu mai face asta niciodata!!! poate sa se spele prietena ta si cu peria de sarma dupa contact, ca tot poate sa ramana insarcinata.
nu va mai riscati asa, mai ales ca fac pariu ca sunteti tineri si nu cred ca o sa ii faca placere prietenei tale sa zica acasa ca trebuie sa faca avort

nu ai microscop ca sa stii daca s-a atins sau nu vreun spermatozoid de marginile exterioare, s-a mai si rupt... nu stiu ce a fost in capul vostru.

sa ia pastila de a 2-a zis. ah si apropo, nici aceasta pastila nu e metoda de contraceptie. se ia de maxim 2 ori pe an. folositi prezervativele corect data viitoare (sa nu mai zic si de bts-uri acum..) sau sa treaca pe pastile contraceptive

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-30 22:43:04)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#19 2011-01-30 23:25:17

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Sfat: foloseste prezervativul o singura data!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.