Retete in imagini - 7-14
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
Re: Retete in imagini - 7
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
vino cu farfuria
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
ce bunatati
..be the best ...fuck the rest ))
- princ3s
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-10
Frigarui cu cartofi natur
piept de pui si pulpa de porc ardei rosu ceapa rosie ciupercute cartofi unt patrunjel Am taiat cubulete carnea si am tinut-o la marinat in urm. sare, usturoi pisat,cimbru,boia de ardei dulce,piper si oregano. am taiat si legumele am curatat ciupercutele le-am asezat pe bete si le-am pus pe gratar (pe aragaz ,gratar din fonta) Am taiat cubulete cartofi i-am fiert cu sare si cand au fost gata am scurs zeama si le-am pus putin unt deasupra si am acoperit oala cu o farfurie cand s-a topit i-am decorat cu patrunjel si am servit cu frigarui.
Ultima oara a fost editat de princ3s (2011-02-26 16:27:09)
Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+
- You_and_Me
- Diamond member
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
princ3s a scris:http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … c10987.jpg
piept de pui si pulpa de porc ardei rosu ceapa rosie ciupercute cartofi unt patrunjel Am taiat cubulete carnea si am tinut-o la marinat in urm. sare, usturoi pisat,cimbru,boia de ardei dulce,piper si oregano. am taiat si legumele am curatat ciupercutele le-am asezat pe bete si le-am pus pe gratar (pe aragaz ,gratar din fonta) Am taiat cubulete cartofi i-am fiert cu sare si cand au fost gata am scurs zeama si le-am pus putin unt deasupra si am acoperit oala cu o farfurie cand s-a topit i-am decorat cu patrunjel si am servit cu frigarui.
Tigaie de-aia de fonta? Sau gratar, gratar?
- princ3s
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-10
biggirlsdon.tcry a scris:princ3s a scris:http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … c10987.jpg
Tigaie de-aia de fonta? Sau gratar, gratar?
gratar din fonta,gratar gratar, am spus gratar pe aragaz:)) ptr. a nu se intlg pe gratarul ala din cuptor...scuze
asa arata gratarul ce este pe el nu-mi apartine
Ultima oara a fost editat de princ3s (2011-02-26 18:29:08)
Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
Asta e tigaia mea - gratar, whatever..
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Supa crema de broccoli, dovlecel si telina
Ingrediente: - un dovlecel - un buchetel de broccoli - jumatate de telina potrivita - 1 ceapa mica (am pus si jumatate de praz) - 2 catei de usturoi - supa vegetala 1 litru -patrunjel
Spalam legumele, dovlecelul si telina le taiem cuburi apoi tocam ceapa, prazul si usturoiul . Broccoli il desfacem in buchetele. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei(sau unt) , punem ceapa, prazul, usturoiul si le inmuiem 2-3 minute, apoi punem dovlecelul si telina. Turnam jumatate din cantitatea de supa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand legumele sunt aproape gata. Turnam restul de supa iar cand fierbe adaugam si broccoli, lasam sa fiarba acoperit 8-10 minute. Luam oala de pe foc potrivim la gust de sare si punem patrunjel tocat, apoi cu ajutorul blenderului transformam supa in crema. La final putem adauga un pic de unt sau ulei de masline, se paote servi cu , crutoane si seminte . Separat am oprit cate buchetele de brocoli pentru decor.
Ciuperci umplute cu piept de pui si legume
aceasi umplutura ca la clatitele , doar ca nu am pus ou si smantana, am pus un pic de marar si branza rasa
Clatite cu piept de pui si smantana
Ingrediente: Pentru clatite: 2 oua, 1 lingura ulei, 1 cana lapte, sare, piper, patrunjel verde tocat, faina Umplutura: un piept de pui, ardei gras rosu(de data asta am folosit china mix de la bonduelle), ceapa verde( eu am pus si praz) , sare , piper, 1 ou, 2 linguri de smantana
Se fac clatitele si se dau deoparte pana se pregateste umplutura. Umplutura: intr-o tigaie se pun: 1 lingura de ulei, pieptul de pui taiat cubulete , ardeiul gras, ceapa verde taiata marunt, o lingura de ulei , si se tin pe foc pana se inmoaie legumele iar puiul e gata . Se lasa sa se raceasca si se adauga oul impreuna cu cele doua linguri de smantana. Cu aceasta umplutura se umplu clatitele, se leaga cu fire de ceapa verde(sau fasiute de praz) se pun intr-o tava , se pune o bucatica mica de unt pe fiecare si se dau la cuptor pentru 10-15 minute . Se servesc calde cu smantana.
Ultima oara a fost editat de mikado (2011-02-27 21:58:35)
.
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- You_and_Me
- Diamond member
mika , arata delicios totul si imi plac farfuriile , si aranjamentul lor
- mikado
- Platinum member
.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
mika da' bine arata
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Mika, arata super toate!!! Clatitele alea mi se par cela mai tari!!! Pui si reteta pt clatite, te rog?
Fetelor!!! Help!!! vreau si eu o reteta TESTATA de tort cu ciocolata. Pretty please?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
love_t a scris:Mika, arata super toate!!! Clatitele alea mi se par cela mai tari!!! Pui si reteta pt clatite, te rog?
Mika si pentru mine, pe langa reteta de clatite (arata de nota 100) si reteta de supa, te rog!!!!!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- mikado
- Platinum member
.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|