homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie distrusa-7

#115 2011-02-08 14:51:38

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: relatie distrusa

Am citit tot topicul si o chestie nu am inteles-o de la pag 2: zici ca ai gasit pozele  in calculator. Dar ca nu stati impreuna, de aici rezulta ca nu folositi acelasi calculator. Acuma dilema mea e: ea si-a descarcat pozele la tine in calculator sau tu ai avut acces la calculatorul ei?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#116 2011-02-08 15:00:59

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu zic, ca el a umblat prin calc ei.... nustiu parerea mea. Iar daca ea a descarcat pozele pe calc lui...inseamna ca nu are nimic de ascuns nu? Ca doar nu se ducea cu ele daca il insela  nustiu  adik eu una nu as fi procedat asa  cesafac

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#117 2011-02-08 15:18:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am inteles ca el a umblat in calculatorul ei sa caute un film si a dat de poze...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#118 2011-02-08 15:25:02

fluturascrys
Hero member

coraline a scris:

eu am inteles ca el a umblat in calculatorul ei sa caute un film si a dat de poze...

tummenupp

#119 2011-02-08 15:29:25

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

eu nu am inteles altceva.. de ce esti atat de sigur ca pozele sunt facute acum un an ?

Publicitate

loading...

#120 2011-02-08 15:32:59

fluturascrys
Hero member

buna intrebare eli  tummenupp poate era scris pe fotografie  nustiu

#121 2011-02-08 15:33:26

kathrynn
Hero member

or fi cu data imprimata pe ele wink

#122 2011-02-08 15:35:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

oricum cand dai click dreapta si properties, iti arata data cand a fost facuta poza, cu ce aparat etc.

#123 2011-02-08 15:39:09

fluturascrys
Hero member

dremor a scris:

am 26 de ani.de crezi ca multe fete si-ar dori unul ca mine?

poate fata isi doreste altceva? pe cineva cu mai multa experienta de exemplu nustiu daca el este mai mic cu 3 ani decat ea, banuiesc ca ea la initiat in mai tot nu? spranceana  Daca imi poate spune cineva: de cat timp erau impreuna?  cesafac

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-08 15:39:46)

#124 2011-02-08 15:40:47

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

de 3 ani parca a zis

#125 2011-02-08 15:43:32

fluturascrys
Hero member

pai dupa 3 ani nu te desparti asa..pur si simplu. Trebuie discutata situatia totusi

#126 2011-02-08 15:57:27

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

da, dar  putea sa fie setata gresit data la care au fost facute pozele .
@orangina am unele poze la care data care apare la properties nu este cea corecta :-?
oricum , nu fi impulsiv , nu face ceva ce mai tarziu ai putea regreta, vorbeste intai cu ea, poate are o explicatie pentru pozele alea.

#127 2011-02-08 16:29:55

kathrynn
Hero member

Mie mi se pare foarte greu de crezut ca un om matur si cu scaun la cap e in stare sa anuleze o nunta fara sa-i spuna mai intai si intai viitoarei sotii, si sa anunte pe toata lumea, mai putin pe ea. Cum ar fi sa o sune cineva, inainte sa apuce el sa-i spuna si sa-i zica: "Vaai, tocmai am auzit ca ati anulat nunta. Ce s-a intamplat?" si ea: "Poftim? Nu, nu noi. Cred ca ai inteles gresit." "Ba daa, mai devreme am vb cu Dremor si mi-a zis."
Voi va puteti imagina sa va puna iubitul intr-o situatie mai penibila decat asta?

Plus ca o chestie de asta ori o faci in secunda in care vezi dovezile compromitatoare ca esti nervos si nu mai rationezi, ori o faci dupa ce vb cu ea si stabiliti ca s-a terminat totul. Da nu a doua zi dupa ce stai si cugeti si mai si zici ca o iubesti si nu vrei sa te desparti de ea.

#128 2011-02-08 16:40:21

rafaela
New member
Inregistrat: 2010-03-19

eu sunt de acord cu decizia lui;
chiar daca se vor explica si vor relua relatia, trebuie sa si-o bazeze pe alte coordonate;
in conditiile actuale, nunta iese din carti, nu te casatoresti constient ca poate sa repete escapa. dar poti sa ierti, dupa ce ai rupt-o si te-ai lamurit ca mai ai incredere sa o iei de la capat.

#129 2011-02-08 16:44:36

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Si mie mi se pare greu de acceptat felul in care ai decis sa rezolvi situatia.

Dremor, treci de la o extrema la alta.
Chiar daca hotararea este de neschimbat, ar fi trebuit sa ai mai intai, o discutie cu ea. Te-ai gandit, macar o secunda, ce vei face daca, prin absurd, nu te-a inselat? Cum vei drege busuiocul?

S-ar putea ca in acest caz, sa nu mai vrea ea sa mergeti mai departe.....Ce vei face atunci? Ai actionat sub impulsul nervilor.....
As vrea sa stiu explicatia ei!!!!!!

#130 2011-02-08 16:49:56

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

rafaela a scris:

eu sunt de acord cu decizia lui;
chiar daca se vor explica si vor relua relatia, trebuie sa si-o bazeze pe alte coordonate;
in conditiile actuale, nunta iese din carti, nu te casatoresti constient ca poate sa repete escapa. dar poti sa ierti, dupa ce ai rupt-o si te-ai lamurit ca mai ai incredere sa o iei de la capat.

El trebuie sa lamureasca ce s-a intamplat atunci mai intai. Daca a fost cu adevarat o escapada sau doar niste poze. Ca se tineau de gat sau de mijloc nu e cine stie ce. Daca erau poze cu ei sarutandu-se sau in ipostaze indecente atunci da, putea sa ia decizia pe care o considera el cea mai corcta. Si referitor la anulatul nuntii si mie mi se pare aiurea ca a anuntat pe toata lumea numai pe ea nu. Macar sa o sune si sa-i zica "draga am anulat totul pt ca am gasit niste poze cu tine care imi demonstreaza ca m-ai tradat si eu nu pot trai asa". Mie mi-e greu sa cred ca a facut asta big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#131 2011-02-08 17:02:26

kathrynn
Hero member

Da, si mie mi se pare de inteles anularea nuntii si chiar si despartirea de fata daca asa simte dar sa stie si ea totusi...

#132 2011-02-08 18:12:54

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

de acord, mi se pare si mie prea exagerat. doamne cate poze am eu cu baieti la gatul lor si ma jur ca nu am facut nimic cu ei..nici de pupat nu m-am pupat. pai trebuia sa imi iau omorul pentru acele poze...
si eu l-am prins pe gagicamiu cu niste sms-uri o data...ca a iesit scandal e logic, insa eu greseam. daca anulam tot (in caz de nunta) pentru ca eu eram convinsa ca m-a inselat?

pot spune ca da, te-ai pripit. deciziile la nervi nu se iau... daca cumva fata nu ti-a gresit, ti-ai dat singur foc la valiza

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#133 2011-02-08 18:38:10

kathrynn
Hero member

Parca vad ca e ceva ca in videoclipul lui Marc Anthony - I've Got you cand i se face lui cate o poza si e pusa in ziar scoasa din context si interpretata complet altfel - de ex. cand e la o masa in restaurant si gesticuleaza si trece o tipa prin spatele lui iar in poza se vede ca si cum i-ar pune mana pe fund.
Cine stie ce-o fi in spatele pozelor prietenei lui Dremor.

Dar oricum mi se pare foarte cusuta cu ata verde toata povestea asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.