homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie distrusa-8

#134 2011-02-08 18:45:24

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Re: relatie distrusa

kathrynn a scris:

Parca vad ca e ceva ca in videoclipul lui Marc Anthony - I've Got you cand i se face lui cate o poza si e pusa in ziar scoasa din context si interpretata complet altfel - de ex. cand e la o masa in restaurant si gesticuleaza si trece o tipa prin spatele lui iar in poza se vede ca si cum i-ar pune mana pe fund.
Cine stie ce-o fi in spatele pozelor prietenei lui Dremor.

Dar oricum mi se pare foarte cusuta cu ata verde toata povestea asta.

finally

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#135 2011-02-08 18:46:26

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai la aia ma gandesc si eu kathrynn.. stiu ca eu am fost la mare de exemplu cu niste prieteni si avem poze cu noi in costume de baie, ne mai luam in brate, mai radeam..pai cine ne vede zice ca am fost in cupluri, ca am fost cu altul, cand colo nu aveam nici o treaba.

sunt probe indirecte! ca si sms-urile de altfel.. aparentele pacalesc de multe ori. acum sa vedem, in seara sta se vad, sa vedem ce zice..

referitor la poveste... prefer sa imi abtin comentariile pentru mai tarziu, cand voi avea siguranta parerilor mele. am asa vaga impresia ca si daca fata nu l-a inselat, nu va recunoaste aici ... dar nu dau cu pietre inca

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-08 18:48:22)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#136 2011-02-08 19:29:32

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Din ce am citit eu, prietena lui i-a spus ca e acasa, dar ea de fapt era cu barbatul acela. Daca nu avea ceva de ascuns de ce l-a mintit? Imi pare rau pentru situatia lui, sper sa se lamureasca. Si va spun sincer ca nu este nevoie ca iubita/iubitul sa te insele, in momentul in care vezi ca este in  ipostaze mai aparte in  niste poze automat suferi. Am trecut si eu prin asta, nu ma ajuta cu nimic ca mi-a spus ca sunt niste amice.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#137 2011-02-08 20:51:11

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

dremor a scris:

am luat o decizie si aceea este ca ma despart de ea.
deja am sunat la restaurant am anulat rezervarea pentru nunta,i-am anuntat pe ai mei si prietenii grater

si daca se dovedeste ca a fost o simpla eroare de interpretare din partea ta ce te faci? si pana la urma indiferent de situatie logodnica ta trebuia sa afle prima acest lucru, ai facut un lucru foarte urat indiferent de motivele pe care le ai la baza

#138 2011-02-08 20:53:38

dremor
New member
Inregistrat: 2011-02-07

Buna seara

Am revenit sa va spun ce s-a intamplat
Ne-am intalnit in aceasta dupa-amiaza si am stat de vorba la o cafea,unde ea a recunoscut ca m-a inselat cu mai luti barbati si ca si-ar dori sa nu ne despartim din cauza asta.
I-am adus la cunostinta ca am anulat rezervarea de la restaurant pentru nunta si mi-a spus ca e mai bine asa ca nu se simte pregatita sa fie sotie.
Ne-am despartit definitiv si aceasta decizie este irevocabila indiferent cat de mult ma doare si ma raneste aceasta despartire.

Publicitate

loading...

#139 2011-02-08 20:54:06

sleeping_beauty
Addicted member

yoyolina a scris:

crystel23 a scris:

dremor a scris:

normal ar fii fost sa nu plece cu nimeni,asta era un lucru normal.

aici ai mare dreptate,mai ales ca spuneai ca nu i-a lipsit nimic in relatia voastra

asta din punctul lui de vedere.

subscriu

#140 2011-02-08 20:58:12

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu nu cred ca a fost o eroare,adica lucrurile mie-mi par cam clare din ce a povestit el insa nu sunt nici eu de acord cu modul in care a reactionat neutral Probabil insa ca a fost o reactie de razbunare...in niste momente de furie, intelese de altfel, dar totusi...nu asta era modalitatea de a rezolva problema.

#141 2011-02-08 21:00:37

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Imi pare rau pt tine dremor sad  decat sa stai in situatia asta, sa suferi in continuare si sa stai cu teama ca te va mai insela si altadata,mai bine suferi cateva luni si apoi incet incet uiti wink Viata merge inainte,nu merita sa te consumi pt absolut nimeni puss

hjarta hjarta

#142 2011-02-08 21:01:00

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

dremor a scris:

Buna seara

Am revenit sa va spun ce s-a intamplat
Ne-am intalnit in aceasta dupa-amiaza si am stat de vorba la o cafea,unde ea a recunoscut ca m-a inselat cu mai luti barbati si ca si-ar dori sa nu ne despartim din cauza asta.
I-am adus la cunostinta ca am anulat rezervarea de la restaurant pentru nunta si mi-a spus ca e mai bine asa ca nu se simte pregatita sa fie sotie.
Ne-am despartit definitiv si aceasta decizie este irevocabila indiferent cat de mult ma doare si ma raneste aceasta despartire.

Mda...ce spuneam...pozele alea daca nu trebuia sa le vezi nu le vedeai wink insa probabil au fost lasate acolo fix cu scopul asta.
Pare rau dar e mai bine asa...macar ai realizat cine e femeia care voiai sa-ti fie sotie neutral God  roll

#143 2011-02-08 21:11:41

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu si-ar dori sa va despartit dar dupa spune ca e mai bine ca ai anulat nunt pt ca nu se simtea pregatita sa fie soti? Ciudat asta. Sau o fi spus-o doar sa para ca e legata cat de cat de tine. Si care a fost motivul pt care te-a inselat?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#144 2011-02-08 21:13:38

dremor
New member

Am fost la ea acasa si i-am anuntat si pe parintii ei,acestia incepand sa planga cand au auzit ca ne despartim.
Acum mi-a ramas dificila sarcina de a anunta nasii ca nu o sa mai fie nici o nunta

#145 2011-02-08 21:15:47

dremor
New member

nu mi-a oferit un motiv exact,raspunsul ei fiind unul evaziv.

#146 2011-02-08 21:19:24

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

k?reste a scris:

Nu si-ar dori sa va despartit dar dupa spune ca e mai bine ca ai anulat nunt pt ca nu se simtea pregatita sa fie soti? Ciudat asta. Sau o fi spus-o doar sa para ca e legata cat de cat de tine. Si care a fost motivul pt care te-a inselat?

mai conteaza de ce  l-a inselat ... sau  poti sa inseli daca ai o scuza buna ?
eu nu inteleg altceva , de ce a fost deacord sa faca nunta cand ea nu se simtea pregatita sa devina sotie ?
iar in privinta faptului ca nu si-ar fi dorit sa se desparta de el datorita infidelitatii ei arata, dupa parerea mea, cat de credul si usor de "dus de nas" il crede ea pe el

#147 2011-02-08 21:19:41

Melita
Hero member

Tensionata situatie sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#148 2011-02-08 21:20:45

sleeping_beauty
Addicted member

eu zic ca e foarte important motivul asa ca raspunsul lui dremor referitor la motivul inselarii este unul nesatisfacator

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-02-08 21:21:10)

#149 2011-02-08 21:23:12

dremor
New member

pei a dat din umeri la intrebarea mea "de ce m-ai inselat?"

#150 2011-02-08 21:25:24

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Atat femeile, cat si barbatii, pot insela doar din curiozitate. Si sunt de acord cu ce zice BabyLove:

BabyLove a scris:

Imi pare rau pt tine dremor sad  decat sa stai in situatia asta, sa suferi in continuare si sa stai cu teama ca te va mai insela si altadata,mai bine suferi cateva luni si apoi incet incet uiti wink Viata merge inainte,nu merita sa te consumi pt absolut nimeni puss

#151 2011-02-08 21:27:46

Melita
Hero member

Am o prietena care i-a dat cu piciorul unui baiat cu toate ca se intelegea super cu el. La intrebarea mea din ce motiv mi-a raspuns scurt "prea imi facea toate poftele, prea era catel". Sa sti ca pt toate este un motiv, toate lucrurile se intampla dintr-un motiv.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-08 21:28:35)

#152 2011-02-08 21:33:10

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

k?reste a scris:

Am o prietena care i-a dat cu piciorul unui baiat cu toate ca se intelegea super cu el. La intrebarea mea din ce motiv mi-a raspuns scurt "prea imi facea toate poftele, prea era catel". Sa sti ca pt toate este un motiv, toate lucrurile se intampla dintr-un motiv.

dar prietena ta i-a dat papucii acelui barbat , in cazul de fata eu nu cred ca ea avea degand sa se desparta de el ... probabil daca el nu ar fi aflat ar fi facut nunta  si toate lucrurile s-ar fi desfasurat asa cum erau planuite initial.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.