homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !-2

#20 2011-04-15 00:21:04

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !

Tot ce a spus Karen e adevarat, sunt foarte multe metode sa te droghezi si sa tragi pe nas. Eu am vreo 5 colegi care fac asta zilnic, si adevarul e ca de vreo 9 luni decand fac ei asta, au ajuns intr-o dependenta. Si tin sa precizez ca fumeaza bonsai si alte tampenii in fiecare pauza. Mai baga si vreo 20 de tusine dizolvate in apa, si sunt "fericiti" pana a doua zi. Asa ca etnobotanicele sunt doar un apelativ mai elegant pentru tot ce a enumerat K. Si nu sunt mai puternice decat drogurile "normale", sunt doar mai distructive.

Si ca sa fiu ontopic si sa-i raspund fetei: Nu interactioneaza, decat daca ai vomitat in 4 ore de cand ai luat pastila !

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#21 2011-04-15 17:01:15

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !

Karren a scris:

ma lasa rece acest subiect si chiar cred ca multi exagereaza intr-o directie.
faptul ca "etnobotanicile" sunt mai puternice ca heroina e o aberatie totala. ca sa pleci din tara sa nu iei praf legal? de ce,nu poate lua din alta parte?
cei care au consumat odata sunt deja pierduti? aberatie. legalele nu sunt chiar ATAT de periculoase. pana si tantum rosa e drog! cred ca nimeni de aici nu stia ca accest tantum rosa pentru spalaturi vaginale se trage pe nas exact cum se trage cocaina. alt exemplu: prelandez (un halucinogen puternic), tusin (medicament gasit in farmacii,in cantitati mari fiind folosit ca drog). injectatul alcoolului. spirt tras prin paine. absinthe (foarte legal si foarte halucinogen disponibil cam in orice bar). Toate acestea sunt folosite ca droguri.

tine de constiinta fiecarui om aici. limitele.pana unde mergi si ce vrei defapt. de ce faci asta si daca esti ok cu viitoarele consecinte. cunosc foarte multa lume care la 15 ani faceau lucrurile enumerate mai sus si acum mai departe de alccool nu trec si nu a fost nevoi de nici o coma/criza/spitalizare sau un psiholog sa ii faca sa se opreasca. drogurile sunt la orice colt.

e usor sa vorbesti despre un fel anume de mancare din moment ce nu l-ai gustat. nu trebuie sa generalizam.

eu sunt de acord cu tot ce scrie aici smile  si nu cred ca daca am fumat marijuana sau beau un absinthe cand ies undeva ma considera cineva drogata... exact cum spune si karren, trebuie sa iti stii limitele smile e tot ce conteaza ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.