|
Nu esti logat.
Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !-2#20 2011-04-15 00:21:04
Re: Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !Tot ce a spus Karen e adevarat, sunt foarte multe metode sa te droghezi si sa tragi pe nas. Eu am vreo 5 colegi care fac asta zilnic, si adevarul e ca de vreo 9 luni decand fac ei asta, au ajuns intr-o dependenta. Si tin sa precizez ca fumeaza bonsai si alte tampenii in fiecare pauza. Mai baga si vreo 20 de tusine dizolvate in apa, si sunt "fericiti" pana a doua zi. Asa ca etnobotanicele sunt doar un apelativ mai elegant pentru tot ce a enumerat K. Si nu sunt mai puternice decat drogurile "normale", sunt doar mai distructive. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #21 2011-04-15 17:01:15
Re: Lupta cu noi impotriva etnobotanicelor !
eu sunt de acord cu tot ce scrie aici si nu cred ca daca am fumat marijuana sau beau un absinthe cand ies undeva ma considera cineva drogata... exact cum spune si karren, trebuie sa iti stii limitele e tot ce conteaza ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|