|
Nu esti logat.
Shopping-ul - pasiunea mea - 4-4#58 2011-03-06 18:26:56
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4vezi sa nu te impiedici Offline #59 2011-03-06 18:42:28
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4) Offline #60 2011-03-06 20:04:02
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4Fetelor,cand am fost azi in Mall si nu mai era nici un fel de reducere la magazinele gen Zara,Bershka,Stradivarius...(( Strong reasons make strong actions! Offline #61 2011-03-06 20:07:20
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4mergi la mini prix, tone de produse bershkacu 60-70 de lei... asta vineri cand am fost eu ultima data Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #62 2011-03-06 20:20:53
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4
Sa speram ca mai au weekend-ul viitor Multumesc Strong reasons make strong actions! Offline Publicitateloading...
#63 2011-03-06 20:29:08
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4cu multa placere sigur au, aveam foarte multe si aduc marfa destul de des. eu lucrez langa cel de langa A1, deci in el am fost Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #64 2011-03-06 20:46:34
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4Si mie imi zicea o prietena ca a gasit hainele din Pimkie/Oviesse in MiniPrix sau IDM. Sincer,eu am zis "Eee lasa...Nu ma mai deplasez pana in Romana daca am Mall-ul cu reduceri aproape...",dar acum trebuie... Nu prea sunt de acord sa dau pe un tricou 60 lei Strong reasons make strong actions! Offline #65 2011-03-06 20:49:18
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4nici nu merita daca il gasesti mult mai ieftin in alta parte. pana la urma bershka, zara, stradivarius sunt acelasi lucru, aceesi firma si nu e cine stie ce calitate. cate nu mi-am cumparat de la firmele astea si s-au gaurit (bluzite, maieuri) pielea de la botine mi-a crapat.. sa dau atatia bani pe ele cand le pot lua mult mai ieftin si oricum nu ma duc mult, nu merita Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #66 2011-03-06 20:59:42
Eu mi-am luat odata un tricou foarte dragut cu un imprimeu din Zara. La a doua spalare s-a dus tot imprimeul Nu m-am ofticat,deoarece l-am luat de la reducere...De fapt toate tricourile pe care le am din Zara sunt luate de la reduceri si cam toate s-au stricat Asta-i firma... Strong reasons make strong actions! Offline #67 2011-03-06 21:28:51
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4da exact...firma proasta din cate stiu toate cele 3 sunt sub patronatul aceleasi firme. chiar ma doare sufletul de unele haine, chiar daca le-am luat ieftin, sunt frumoase si cand le vad cum se gauresc sau crapa.. imi pare rau. asta e, produse ca pentru romania scumpe si proaste Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #68 2011-03-06 21:33:14
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4Fete,ce calitate au produsele de la mini prix? Si pe unde prin buc gasesc? Offline #69 2011-03-06 21:36:49
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4Ai dreptateeeeee Si sa le cosi nu e estetic mai ales daca e intr-o zona care e la vedere Pe mine ma infurie GAP-ul In America daca ai haine de acolo esti cel mai sarac om,iar aici o haina cu reducere 20% e 150,poate chiar mai mult Recunosc eu nu mi-am luat niciodata vreo haina din GAP... Strong reasons make strong actions! Offline #70 2011-03-06 21:38:18
Singurul pe care-l stiu eu e in Piata Romana langa Mc.Donalds Strong reasons make strong actions! Offline #71 2011-03-06 21:43:07
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4si lacoste inafara nu mai inseamna nimic, stefanel la fel...s-au dus ca firma. si la noi costa de mori. asta e romanul snob, in europa de est se vinde un produs cat nu face. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #72 2011-03-06 21:45:06
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4Mie mi se par destul de bune hainutele de la ilotti(desi sunt ieftine);si ma gandeam ca probabil sunt la fel si cele de la mini prix Offline #73 2011-03-06 21:45:27
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4mai e in otopeni Sa nu te astepti sa te salut! Offline #74 2011-03-06 21:49:18
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4fetele dar ce le faceti de se gauresc? in viata mea nu mi s-a gaurit un tricou. imprimeul se mai duce...dar rar...dar de gaurit pe cuvant daca am patit vreodata Offline #75 2011-03-06 21:52:10
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4le spalam nu toate se gauresc, mie cel putin doar cele de la bershka mi s-au gaurit de zici ca am molii am mai avut una dar era chiar super proasta din idm, dupa prima spalare am scos-o franjuri. dar astealalte.... 5 bluze luate in aceeasi zi, toate au aceeasi problema. se gauresc. buuun pun o brosa, o fundita, un cacatel.. dar daca deja devin multe imi fac bluza cu imprimeu manual Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #76 2011-03-06 21:52:36
Re: Shopping-ul - pasiunea mea - 4nimic si mie mi se mai gauresc tricouri, si alui meu ... si nu avem molii sau ceva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|