homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenie sau iubire?ce alegi?

#1 2011-02-19 14:06:42

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

prietenie sau iubire?ce alegi?

povestea e simpla: un el si o ea, foarte buni amici, el face un pas sper mai mult, spre o relatie, ea ce alege?
- sa ramana la prietenie pentru ca asta ii ofera incredere si un sprijin moral la nevoie
- sa faca pasul spre o relatie in ciuda circumstantelor nefavorabile ce ii inconjoara, in speranta ca treburile vor merge

daca ea refuza mai exista sanse de prietenie sau relatia e distrusa complet?

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#2 2011-02-19 14:10:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: prietenie sau iubire?ce alegi?

pink,intrebarea mea e urmatoarea-tu il vrei mai mult decat prieten?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2011-02-19 14:15:30

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

sa incerc sa iti raspund si aici: daca intre voie exista o tensiune sexuala (indiferent daca este bilateral sau unilateral) prietenia cade din start..si atunci e pacat sa stricati si prietenia si o posibila experienta placuta..poate cine stie.. o relatie frumoasa...

parerea mea este ca nu se poate desface ceea ce s-a intamplat (sau mai degraba nu s-a intamplat) si atunci..eu in locul tau as merge inainte daca tot am comis-o (adica am trecut deja de granita prieteniei)

le: de retinut ca o relatie sau aventura cu un coleg de munca lasa un gust amar atunci cad se incheie pt ca vrei nu vrei tre` sa ii vezi moaca cand te duci la mk....intrebarea este: te crezi suficient de puternica sa faci fata?

le inca o data: eu asa am avut impresia...ca este un coleg de mk...daca am inteles gresit imi cer scuze puss

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-02-19 14:18:09)

#4 2011-02-19 14:16:58

pink_pop
Platinum member

imi este frica sa imi dau liber la imaginatie si fantezie ....stiu ca intre noi e nebunie, e o combinatie din toate, ne intelegem din priviri ....dar tot nu pot sa cred ca el, un tip extrem de hot, se poate uita la mine ....adik frica de un esec e mai mare decat orice alt sentiment
si mai mult decat atata, frica de a renunta la sprijunul moral pe care il primeam de la el, e mai mare decat sentimentul de singuratate ....fara iubit pot sa traiesc, dar fara amici nu

#5 2011-02-19 14:26:36

pink_pop
Platinum member

ai dreptate sleep ....ideea e ca tensiunea sexuala exista in fiecare din noi pentru ca suntem singurei de ceva timp iar chimia dintre noi e la alt nivel .... nu pot sa spun ca se rezuma la atractie fizica ....cel putin nu din partea mea .....imi place extrem de mult de el dar nu pot sa spun ca il degust din priviri ....
si cum ai spus si tu, imi este frica sa incerc mai mult stiind ca in caz de esec va trebui zilnic sa il vad la fata

Publicitate

loading...

#6 2011-02-19 14:41:36

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Dupa parerea mea, situatia nu e chiar asa de radicala, in sensul ca trebuie sa alegi intre prietenie si iubire si punct. Le poti avea pe amandoua in aceeasi relatie, problema e pe care dintre ele vrei sa o lasi sa domine. Daca veti deveni iubiti, asta nu inseamna ca vei pierde prietenia si sprijinul lui moral, ci inca vei avea de castigat. Si daca lucrurile nu merg cumva, ce te face sa crezi ca vei pierde sprijinul lui moral? Nu zic, va fi mult mai greu o perioada dupa aceea, dar se poate intampla sa nu va potriviti ca iubiti, dar sa puteti fi in continuare prieteni, mai ales ca ati inceput prin a fi prieteni inainte de orice.

Eu zic ca daca exista o oarecare atractie reciproca acolo, mai devreme sau mai tarziu tot va fi ceva mai mult intre voi (asta daca veti continua sa iesiti impreuna si sa petreceti timp impreuna in afara serviciului), iar faptul ca tu incerci sa impiedici acest fapt doar intarzie inevitabilul.

#7 2011-02-19 14:50:02

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

daca iti doresti ceva cu el eu zic sa incerci ... iar el daca este un barbat cu capul pe umeri va pastra relatia voastra de prietenie chiar daca cea de cuplu nu vi s-a potrivit, si probabil daca vei avea un esec din punctul de vedere al unei relatii de cuplu o sa va aduceti aminte de toata acesta "poveste" dintre voi cu zambetul pe buze

daca ea refuza mai exista sanse de prietenie sau relatia e distrusa complet?

daca el e un prieten adevarat, si tine la relatia de prietenie dintre el si aceea fata, atunci nu va renunta la acesta legatura doar pentru un refuz

#8 2011-02-19 14:52:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

pink, recent am trecut printr-o asemenea situatie smile deja cand "avansurile" din partea unuia sunt evidente nu mai e vorba de prietenie ...eu am avut o tentativa sa accept o eventuala relatie, dar am stiut sa ma opresc la timp si tot degeaba...prietenia era dusa deja pe apa sambetei nustiu

#9 2011-02-19 14:53:20

pink_pop
Platinum member

vb la modul general, lasand situatia mea la o parte, voi ce ati alege?
stiu ca barbatii au un mod mai diferit de a privi situatia: ori e alba ori e neagra ...daca nu merge atunci totul e sfarsit ...nu exista cale de mijloc
ati trecut prin situatii similare?

LE: vio, exact la asta nu vreau sa se ajunga

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-02-19 14:55:15)

#10 2011-02-19 15:01:11

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

care sunt circumstantele nefavorabile?
Eu zic... go for it smile
Stii tu... e o vorba: Sa regreti ce ai facut decat ceea ce nu ai facut!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#11 2011-02-19 15:01:30

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

aveam un amic cu care tot ieseam, pana cand el a vrut mai mult. chiar daca arata bine, eu totusi nu ma simteam atrasa de el si i-am zis din start ca vreau sa ramanem doar amici; si, din acel moment, nu am mai pastrat relatia de amicitie chiar daca eu as fi vrut. neutral daca a vazut ca nu vreau o relatie cu el, s-a indepartat de mine.
deci ma gandesc si eu ca fetele: sa mai fie doar doar amicitie intre voi, ca si pana cum, nu prea se mai poate de acum incolo. nustiu asa ca, mai ales ca iti place tipul, mai bine incerci sa te apropii de el smile , ca sa vezi cum va intelegeti ca iubiti; daca exista atractie din partea amandurora, are mari sanse sa fie bine big_smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-19 15:12:15)

#12 2011-02-19 15:08:23

pink_pop
Platinum member

love, sunt mai multe la mijloc, nu le mai enumar acum .... si cu privire la "go for it" asa am zis si eu data trecuta cand s-a intamplat similar (cu un alt tip) ca daca se mai iveste vreo oportunitate de genul nu mai refuz...si uite ca ceva tot ma tine in loc neutral ...e ceva acolo in creierasul meu care nu-mi da voie sa actionez din impuls fara sa gandesc situatia inainte

orangina, il vreau si nu-l vreau, asta e problema smile

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-02-19 15:09:03)

#13 2011-02-19 15:10:14

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Eu as incerca o relatie cu el (asta daca m-as simti atrasa de el, bineinteles) pt. ca ma gandesc asa: daca peste ceva timp o sa ma intreb " Ce-ar fi fost daca..?" si o sa regret ca nu am vrut sa am o relatie cu el?
Prietenie pura oricum nu prea mai exista intre voi, fiindca na, a intervenit atractia din partea a cel putin unuia din voi si eu personal sigur nu m-as simti in largul meu stiind ca amicul meu m-ar privi ca pe ceva mai mult decat ca pe o prietena.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#14 2011-02-19 15:23:13

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

lala20 a scris:

Eu as incerca o relatie cu el (asta daca m-as simti atrasa de el, bineinteles) pt. ca ma gandesc asa: daca peste ceva timp o sa ma intreb " Ce-ar fi fost daca..?" si o sa regret ca nu am vrut sa am o relatie cu el?
Prietenie pura oricum nu prea mai exista intre voi, fiindca na, a intervenit atractia din partea a cel putin unuia din voi si eu personal sigur nu m-as simti in largul meu stiind ca amicul meu m-ar privi ca pe ceva mai mult decat ca pe o prietena.

subscriu
iti spun din proprie experienta ca merita sa traiesti momentul si sa experimentezi, nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul tongue nu stiu daca mai retii povestea mea, eu nu regret nimic... desi nu am ramas cu tipul respectiv (e drept, gandire de 19 ani.. la 25 poate as face exact la fel) big_smile

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-02-19 15:24:39)

#15 2011-02-19 16:48:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

lasa-te dusa de val si fa ceea ce simti fara sa-ti fie teama....oricum nimic nu e sigur in lumea asta si cum a spus si love_t, daca e sa regreti e mai bine sa regreti ceva ce s-a intamplat decat ceva ce nu s-a intamplat wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#16 2011-02-19 18:07:22

pink_pop
Platinum member

usor de zis, greu de executat ...cel putin pentru mine ...

#17 2011-02-19 18:20:40

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Pai pink, stii ca mai e si vorba aia: Nu risti, nu castigi. Poate chiar el e lozul castigator si tu-l lasi sa-ti scape printre degete.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#18 2011-02-19 18:23:03

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

of.... serios acum.... nu rata asa sansa. daca nu incerci acum pt ca zici ca nu poti, ca nu esti pregatita, atunci cand o sa fii pregatita ? mereu exista un inceput, nu mai amana atat. data viitoare cand o sa iesiti, nu mai sta si te gandi ce s`ar intampla daca ai lasa lucrurile sa mearga mai departe etc, pur si simplu bucura`te de clipa si nu mai gandi in avans, serios ca gandirea asta in exces strica. deci dupa cum vezi majoritatea de aici spune : go for it ! si asta iti voi spune si eu smile sa nu ne dezamagesti tongue

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#19 2011-02-19 18:23:39

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

love_t a scris:

care sunt circumstantele nefavorabile?
Eu zic... go for it smile
Stii tu... e o vorba: Sa regreti ce ai facut decat ceea ce nu ai facut!

rock

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.