|
Nu esti logat.
Cum scapam de Pampershi?-5#77 2011-09-15 13:41:58
Re: Cum scapam de Pampershi?si noi am scapat de pampers asa de le o zi la alta a inceput sa spuna de cate ori e nevoie. Offline #78 2011-09-15 14:04:43
Re: Cum scapam de Pampershi?crssy, coco Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #79 2011-09-15 14:55:36Re: Cum scapam de Pampershi?Coco, bv! Eeee sunteti mai avansate ca noi... Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2011-09-15 15:01:17) Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #80 2011-10-23 15:15:12Re: Cum scapam de Pampershi?Nu mai da nimeni pe aici? Am gasit nise chilotei f interesanti, special facuti pt trecerea de la pampers la olita; au pe interior un material absorbant, care suporta o cantitate mica de shushu ( pt "accidente" sau pt copiii care scapa putin pipi in drum spre olita - ca Davidu meu ) si pe exterior au un material impermeabil, ca sa nu-si ude pantalonasii, dresul etc. Sunt scumpicei, dar pt ca sunt lavabili, cred ca merita; am comandat 2 buc sa vedem cum ne intelegem cu ei . Va dau link Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #81 2011-10-23 20:52:23
Re: Cum scapam de Pampershi?
ce-ai cu ele? Offline Publicitateloading...
#82 2011-10-23 21:36:18
Re: Cum scapam de Pampershi?Cris, exista si niste stickere care se lipesc in interiorul olitei si cand face pisu pe ele apare desenul. posibil sa fie distractiv. am vazut de curand pe un site, cu 19 lei. Offline #84 2012-09-01 00:14:40
Re: Cum scapam de Pampershi?noi de la 1 an si 6 luni am scapat, in prima luna i-am mai pus pampers doar noaptea, in timpul zilei lasat in chilot de bbc sau putza goala, ca tiganusii. cand ii venea sa faca pipi se tragea de puta si ii aduceam oala si o tineam sub puta, si facea cumintel. am avut si multe incidente, de genul face pipi peste sacul cu jucarii si se uita la mine sa vada ce reactie am, sau face pe covor desi i-am explicat unde e oala si ce treaba avem cu ea. dar important este sa nu va enervati daca face, al meu uneori facea numai pe langa oala intr-o perioada pt ca se incapatana sa tina el olita cu o mana in timp ce facea si evident nu nimerea, dar zambeam si il felicitam pt intentie desi mi se acrise sa spal atata shushu. nu l-am certat niciodata, am observat ca daca facea in alta parte decat oala se uita sa vada cum reactionez si m-am stapanit, i-am spus pe un ton neutru unde e wc-ul lui. niciodata nu am acordat asa mare importanta acestui lucru, nu m-am extaziat cand a facut unde trebuie, nu l-am recompensat si altele, dar nici nu m-am suparat cand a facut aiurea pe jos. sunt sigura ca daca dadeam atentie mai mare, nu imi iesea asa perfect. Offline #85 2012-09-01 07:57:14
Re: Cum scapam de Pampershi?pass Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #86 2012-09-01 08:39:36
Re: Cum scapam de Pampershi?asa kata, fara stres ca asta intarzie deprinderea la olita. asa l-as fi lasat si eu pana cand imi cerea el sa nu ii mai pun pampersul insa cand au venit acele calduri groaznice avea fundul ud sub materialul ala sintetic si de asta am aruncat baxul de pampers la cos, ma gandeam ce rau tre sa se simta el cu aia pe popou, cam cum am sta noi la 40 de grade cu always extra large zi si noapte non stop. asta a fost singurul motiv pt care am inceput sa il las in fundul gol, nu m-am grabit pt ca nu mai pot eu de dragul oalei de noapte. Offline #87 2012-09-01 10:03:06
Re: Cum scapam de Pampershi?la noi eu eram sigura ca-l "rezolv" in sarcina, aveam o vara la dispozitie. in casa statea in fundul gol si, 90%, se tinea pana ii aduceam olita. dar afara refuza complet chilotii, urla numai cand ii vedea si prefera sa faca pe el decat sa-l dezbrac. nu am insistat, dupa 2 tentative nereusite, i-am pus pampers afara. si cum noi suntem mai mereu afara, faptul ca mai nimerea un pipi la olita in casa nu era mai nik. asa am dus toata vara, si caldurile si la mare.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2012-09-01 14:01:24
Re: Cum scapam de Pampershi?Kata 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #89 2012-09-01 15:46:12
Re: Cum scapam de Pampershi?lucky,nerver say never... uite la noi Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #90 2012-09-01 18:37:17
Re: Cum scapam de Pampershi?o sa ajungem si noi candva in stadiul asta Rares Matei 22.05.2012 ,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ." Offline #91 2012-09-03 15:22:18
Re: Cum scapam de Pampershi?si noi suntem ca si scapati, la somn insa nu ma risc, inca folosim pampers 9 ani de copilarie .... Offline #92 2012-09-03 17:57:38
Re: Cum scapam de Pampershi?ce bine imi pare ca exista topicul asta ..boboaca mea refuza olita yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #93 2012-09-04 10:11:52
Re: Cum scapam de Pampershi?al meu se culca la 9 seara, face un pipi la oala chiar inainte de somn, si azi spre exemplu s-a trezit abia la 7 dimi si niciun strop de pipi, dar la prima ora face mult in oala. Oare e normal, acum ma intreb eu cand va citesc pe voi ca ziceti ca bebeii mai fac noaptea, la 1 an si aproape 9 luni sa tina atat si sa stea uscat? stiti ce am incercat? am facut o proba, i-am pus acum vreo 2 sapt. un pampers noaptea, pt ca in seara aia bause cam mult ceai si am crezut ca va face in pat. si culmea, la 3 dimi. m-a trezit el plangand, "pipi, pipi, oitza", si se tinea de puta prin pampers, dar nu facea, cum i-am dat jos pampersul la olita a facut imediat. deci acuma el refuza clar sa faca pe el, probabil nu s-ar suporta ud. si afara cand ii vine mai tare, striga pipi pipi si da repede din picioare pe loc, si daca nu sar imediat pt ca uneori abia ma misc cu burta asta, tot nu face, tine pana ii scot puta. o fi bine sa tina asa? Ultima oara a fost editat de passenger (2012-09-04 10:12:23) Offline #94 2012-09-04 10:20:59
Re: Cum scapam de Pampershi?eu as lasa-o fix in pace. va cere ea la un moment dat. chiar daca momentul ala e mai tarziu decat al altora... care-i graba? cris a renuntat la 2 ani si 7 luni, intr-o singura zi. io prefer asa de 1000 de ori decat sa-l frecangesc de la 6 luni la 1 an si ceva. da, scapa mai rpd ca varsta, dar nu si ca "frecus". relax Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #95 2012-09-04 10:25:53
Re: Cum scapam de Pampershi?pai da, relaxare!! pt ca ea te simte agitata pe subiectul asta si probabil de aia refuza. ia-o ca atare si daca chiar vrei sa renuntati la scutece fa-o asa natural, las-o sa faca pe ea si schimb-o de fiecare data, daca nu, vb lui kata, unde-i graba? eu am vrut neaparat sa scap de chilotii aia odiosi pt ca la noi a fost prapad de cald, aici unde locuim, apart. e pe partea cu soarele, fara niciun copac in jur, numai betoane incinse, sebi avea bubite pe fese, era ud in permanenta pt ca pielea nu respira.. si de asta am facut-o, altfel nu ma agitam deloc! eu n-am vazut copil de cls. 1 cu pampersi. si smecherasul prinsese gustul, ii placea la popoul gol si nu o data a fugit pe scari afara in fundul gol, daca ii puneam chilot pe el si pe ala il voia dat jos, ce sa mai zic de pamp0ers, numai cand il vedea fugea in baie si il arunca in cada deci a fost si dorinta lui. Ultima oara a fost editat de passenger (2012-09-04 10:28:42) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|