homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hotpan si/sau Dry Cooker

#1 2011-02-27 16:00:26

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Hotpan si/sau Dry Cooker

fetelor,

As vrea sa-mi comand un dry cooker si o tigaie hotpan, insa nu stiu exact daca parerile gasite pana acum pe net sunt de incredere (prea le ridica in slavi).
Voi aveti, folositi vreuna dintre acestea? Cum vi se par?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2011-02-27 16:03:19

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Hotpan si/sau Dry Cooker

eu am hot pan.. parere generala nu pot sa-ti dau fiindca nu l-am folosit decat o data.. am incercat sa fac pizza.. rezultatul? un dezastru, pe fund s-a ars, deasupra nu s-a copt. de lipit nu s-a lipit deloc.. la altceva nu l-am folosit... l-am primit cadou dar nu pot spune ca ma incanta sa stau cu el in priza si sa am grija sa nu se atinga de ceva ca sa nu sun pompierii..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-02-27 16:04:23

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

O prietena buna de-a mea are dry cooker si e si ea incantata de smile Si mie mi-a placut mancarea gatita asa. A facut aproape orice! Si cu o cantitate minima de ulei, o lingutritza parca... si nici aia obligatorie.
Si eu m-am gandit sa-mi iau smile

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#4 2011-02-27 16:19:09

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

si eu am dry cooker big_smile
e super...chiar se face repede mancarea si iese buna , are alt gust
numai in ea facem acum tot ce se poate gati la tigaie...
al meu sot e inebunit dupa cartofii gatiti in ea, daca n-au ulei sunt deliciosi big_smile
chiar isi merita banii!

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#5 2011-02-27 18:44:22

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

de dry cooker am auzit si eu numai de bine , cica e super buna  smile

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#6 2011-02-27 20:18:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Dry cooker! Si eu o sa imi iau luna ce vine.
Mai am si slow cooker si sunt tare incantata si de masina asta smile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#7 2011-02-27 21:46:46

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu le am pe amandoua big_smile..
De dry cooker sunt incantata adica, fac la el doar pui cu legume, si ies foarte bune..
Si hot pan`ul e ok big_smile.. adica am facut pui, peste, carne de porc. Ies foarte bune. Am facut si oua cu sunca prajita.
LE: omletele ies foarte bune si bine coapte pe hot pan. AAA, si am mai facut si legume. Si vinetele le-am copt.

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-02-27 21:47:52)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#8 2011-02-27 21:55:58

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Oki... multumesc pentru raspunsuri smile Cred ca o sa facem si noi o achizitie de genul... mai ales ca madculul e maniac sa fie totul cat mai dietetic

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2011-10-16 22:50:40

carmen_sof
Membru
Inregistrat: 2011-10-16

Buna, am si eu o mare rugaminte la voi, daca are cineva hartia de la dry cooker , are scrise niste retete pe ea sau nu stiu exact ce...mi-a dat-o o matusa sa o trag la xerox si am pierdut-o, daca ma puteti ajuta sa mi-o trimiteti si mie scanata sau facut o poza, v-as fi foarte recunoscatoare
Va mutumesc  smile

#10 2011-10-17 17:18:47

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

far_away a scris:

al meu sot e inebunit dupa cartofii gatiti in ea, daca n-au ulei sunt deliciosi big_smile

chiar nu se prind fara ulei? ies "fierti".. ? ca banuiesc ca, crocanti nu prea..

#11 2011-10-17 18:47:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mama are un Dry Cooker si zice ca e ok  nustiu
altfel eu va recomand calduros o tigaie cu invelis ceramic, e de vis, eu de cand o am o folosesc aproape zilnic, se si curata foarte usor... numai lucruri bune

#12 2011-10-17 22:08:23

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

vaaai, heim, ce bine ... cum cureti tigaia aia? ca pe mine ma innebuneste. noi avem una, e drept, de aia cu fund ondulat, am facut diverse chestii la "grill" si n-am mai reusit sa o fac alba in veci, e plina de urme de arsuri. Am incercat, cred, toate produsele de curatat din casa inclusiv Domestor, Triumf, doar Cif Cream nu, ca nu cred ca am. Mai lipsea sa pun Anitra WC  lol  Tu cu ce o cureti?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#13 2011-10-17 22:12:51

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Eu am primit cadou hot pan si am facut  carne de vita, cartofi, dovlecei care au iesit foarte bune. Daca vrei sa mananci mai dietetic si sanatos se merita. Se curata foarte usor.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2011-10-17 22:13:20)

#14 2011-10-18 19:54:22

heimdall
Diamond member

kathrynn a scris:

vaaai, heim, ce bine ... cum cureti tigaia aia? ca pe mine ma innebuneste. noi avem una, e drept, de aia cu fund ondulat, am facut diverse chestii la "grill" si n-am mai reusit sa o fac alba in veci, e plina de urme de arsuri. Am incercat, cred, toate produsele de curatat din casa inclusiv Domestor, Triumf, doar Cif Cream nu, ca nu cred ca am. Mai lipsea sa pun Anitra WC  lol  Tu cu ce o cureti?

doar cu apa si detergent, nu s-a lipit in veci ceva de ea
pe dinafara a ramas cu niste pete pe care nu le pot scoate, cred ca ies cu tot cu stratul de vopsea, dar interiorul ala ceramic e alb si curat

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-10-18 19:54:53)

#15 2011-10-18 20:13:34

kathrynn
Hero member

Merci, Heim, vad eu cu ce mai incerc. Parca mi-e ciuda ca desi e noua, arata in halul ala, zici ca o avem de ani de zile. Am lasat-o si 2 zile la inmuiat cu apa si detergent si degeaba  sad

#16 2011-10-18 20:15:27

heimdall
Diamond member

nu avea niste instructiuni despre cum s-o folosesti prima data ? nu mai tin minte, de obicei se zice sa le ungi cu putina grasime si sa le incalzesti inainte de a le folosi, daca nu faci asta se lipeste mancarea apoi... ceva de genul

#17 2011-10-18 20:43:34

kathrynn
Hero member

sincer, nu mai stiu ce scria ca o avem de cateva luni si ambalajul l-am aruncat. as putea sa ma uit la magazin ce scrie pe alta dar daca trebuia facut ceva la prima utilizare e cam tarziu.
dar faza e ca are stropi de mancare si pe margini si catre maner unde oricum n-as fi putut sa pun ulei sau o pregatesc in vreun fel la prima utilizare, tot mi-ar trebui un produs mai dur de curatare.

#18 2011-12-03 09:52:25

Corinne101
Membru
Inregistrat: 2011-12-03

As vrea sa adaug ceva la acest topic, care cred ca e important: exista mai multe tipuri de tigai dry cooker pe piata (mai ales pe cea online), insemnand ca, dincolo de diferenta de pret, exista o diferenta mare de calitate intre produse.
Un exemplu: tigaia dry cooker vazuta la tv costa 149 de ron (vine cu un mixer) - cunosc pe cineva care o are si care e f. multumita de ea. Mai exista tigai dry cooker Kaiserhoff si Grunberg (care din imaginile de pe site-urile online arata f. asemanator), care costa undeva intre 59 si 79 ron, sau chiar mai putin, depinzand de promotie (ba chiar le-am vazut vandute pe strada!).
Eu am tot cautat sa cumpar tigaia dry cooker originala, de la tv, dar nu voiam sa dau 149 de ron pe ea si nu aveam nevoie de mixerul respectiv. Stiam ca pretul este exagerat pt. a acoperi reclama la tv. Am cautat online peste tot, si am ramas confuza vazand cate tipuri de tigai existau online, si la ce preturi diferite. M-am decis la o oferta unde nu era mentionata firma producatoare si unde se spunea clar ca pretul initial era de 149 ron (ca la tv), iar pretul lor era de 68, deci am presupus ca e cea de la tv. Tigaia pe care am primit-o pentru cei 68 ron s-a dovedit a fi Kaiserhoff.
Cateva cuvinte despre aceasta tigaie: desi i-am facut "asezonarea" (sau cum se numeste procedura prin care o incingi inainte de folosire, si o ungi cu ulei) intocmai dupa instructiuni, tigaia respectiva arde mancarea in mod constant. Se lipesc carnea si cartofii mai ales de centrul tigaii, si nu e chip sa o curat perfect dupa aceea (avand in vedere ca nu pot folosi nimic abraziv, fiind teflon). Asadar, dupa cateva folosiri, tigaia e plina de urme de mancare si deja am inceput sa evit sa o folosesc pentru ca stiu ca rezultatul va fi acelasi de fiecare data - arsura, mancare lipita si chiar fum (singura metoda sa evit toate astea e sa adaug apa, deci sa fierb mancarea, ceea ce as putea sa fac in orice tigaie/cratita cu capac). De mentionat ca tigaia Kaiserhoff este subtire (spre deosebire de dry cookerul original), iar teflonul f. diferit de cel al tigaii originale - zici ca e de tabla.
Poate din acest motiv una din tigaile de ceramica mentionate in acest topic era in stare perfecta, iar cealalta nu se putea curata cu nici un chip. Am vazut o tigaie de ceramica in Cora zilele acestea si costa 249 ron. Daca va uitati online, o gasiti si la 68 ron - trageti voi concluziile.
Eu m-am ars (la propriu si figurat) cu aceasta tigaie Kaiserhoff, si ma gandesc serios sa re-investesc intr-una originala, desi ma doare sufletul de banii pierduti si de alegerea facuta.

#19 2011-12-03 15:42:20

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Mama are Dry Cooker si e multumita, ma tot indeamna sa-mi iau si eu dar nu ma pasioneaza. Intre Hot Pan si Dry cooker votez dry cook pentru ca Hot Pan merge cu electriocitate (sper sa nu gresesc)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.