homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hotpan si/sau Dry Cooker-2

#20 2011-12-04 10:26:02

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Hotpan si/sau Dry Cooker

eu nu mi-am luat dry cooker, desi are mama si tot o lauda..
intr-adevar iese mancarea super, dar eu nu ma dau in vant dupa o astfel de tigaie.
eu mi-am luat un grill obisnuit de aragaz si o tigaie buna de la tefal... smile cu ele 2 fac minuni. carnea, chiar si legumele le fac la grill (zici ca toata ziua e vara) iar in tigaie, tot cu putin ulei, fac cartofi prajiti si ies yammi.

diferenta? am 2 lucruri misto, nu doar o tigaie. tongue

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#21 2011-12-23 09:15:23

iuly02
Membru
Inregistrat: 2011-12-23

a scris cineva mai devreme ca ca cumparat o tigaie dry coker online si nu de la tv.  asa am facut si eu si aceasi teapa mi-am luat. nu e buna de nimic,se lipeste mancarea. mama a cumparat de la tv si nu se lipeste,dar a costat mai mult. sfatul meu ..nu cumparati online..chiar daca i8n poze par indentice

#22 2011-12-23 11:48:39

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Si mama mea si-a luat Dry cooker si este foarte multumita de ea. Fratele meu i-a facut comanda, nu stiu cum, nu stiu de unde, stiu doar ca si-a luat-o si e extrem de incantata! lol

Ultima oara a fost editat de addicted (2011-12-23 11:49:31)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#23 2012-01-27 17:36:43

rejja
Membru
Inregistrat: 2012-01-27

Si eu raman la tigaie dry cooker, decand sotia mea a lua una, eu gatesc acasa smile Nici nu a fost scump, era 85 Ron, cred ca de pe http://www.tigaiedrycooker.com a luat.

#24 2012-07-22 20:01:33

tanardetanar
Membru
Inregistrat: 2012-07-22

Daca vorbim despre tigaia HOT PAN de la TOP-SHOP pot spune ca este departe de reclama care se face. Eu am probat, pe rand toate elementele din reclama si nu s-a verificat niciuna. Nu coace unitar ci arde mancarea din dreptul rezistentei, in timp ce la suprafata ramane necopt. Principiul prezentat nu e valabil, deoarece te obliga sa amesteci si sa intorci alimentele puse. Revoltator este ca reclama asigura cumparatorul ca daca nu este multumit de produs il poate returna fara justificare si-si primeste suma inapoi. Pentru cumparatorii din magazinele top-shop regula nu este valabila. ATENTIE cumparatori ai oricarui produs top-shop!!! Nimeni nu va spune la achizitionarea produselor ca nu se returneaza suma in cazul in care produsul nu corespunde. Se accepta un troc, schimb, cu alte produse de care probabil ca nu ai nevoie. Banii raman societatii MODENA STUDIO si clientul ramane pacalit de reclame TV, cu produse scumpe, de proasta calitate. Propun crearea unui grup de cei INSELATI de TOP-SHOP! Cei interesati pot trimite un mesaj la cititorul2009@yahoo.com, pentru a stopa aceasta HOTIE atat de mediatizata!

Publicitate

loading...

#25 2012-07-23 12:40:24

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Toata lumea  zice de Dry Cooker ca e  misto pt ca folosesti putin ulei si nu se lipesc alimentele. Fratilor dar la orice tigaie de teflon de calitate e asa. Si eu am o tigaie normala  la care nu folosesc deloc ulei, deci nu-mi trebuie dry cooker.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.