Tu ce ai face?-2
- carmenP
- Full member
- Inregistrat: 2011-02-25
Re: tu ce ai face?
simone11 a scris:as vrea si parerea unui baiat de pe forum...
tocmai ai primit-o de la soulshard
- simone11
- Full member
- Inregistrat: 2011-01-06
carmenP a scris:simone11 a scris:as vrea si parerea unui baiat de pe forum...
tocmai ai primit-o de la soulshard
da, corect, asa este cand citesti printre lacrimi mesajele - si nici nu mai gandesti ca scrie sunt rau si drastic, nu rea si drastica:D uf
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Deuzza a scris:cum sa nu intelegi ce cauta la ea? e clar ca lumina zilei ,doamne... cine naiba s-ar duce asa un weekend pana in italia la o fosta/un fost iubit, doar asa, ca nu e nimic sa fim seriosi. vor sa petreaca un weekend impreuna, sa isi aminteasca de vremurile bune. tu ar trebui sa deschizi putin ochii
are dreptate deuzza, deschide bine ochii, daca nu era nimic te lua si pe tine
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
din punctul meu de vedere ai 2 optiuni: 1. ii spui sa ramana cu tine sau sa aleaga 1.1.decide sa nu plece 1.2.decide sa plece 2. ii spui sa se duca, dar sa stie ca nu vei mai fii pentru el cand se va intoarce
varianta 1.1. va ramane cu tine, dar se va gandi intotdeauna la ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi dus. poate o s-o uite sau poate in final va da vina pe tine ca e nefericit si indecis.
varianta 1.2. cand va ajunge in italia isi va da seama ca nu a uitat-o si se va impaca cu ea sau isi va da seama ce prostie a facut si se va intoarce fericit la tine
varianta 2. tu iti gasesti pe altu ceva mai matur si o sa uiti de el. pe de alta parte el probabil va vrea sa se intoarca la tine, dar isi va da seama ca a ratat sansa datorita bazaconiilor din capul lui.
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
carmen[b a scris:P]baieti sunt cu caru[/b]l,nu are sens sa plangi dupa un coate goale.Din punctul meu de vedere nu ar avea ce imparti cu fosta,i-as zice ca daca pleaca plecat ramane,sa ramana cu aia.Dar nu inteleg ce naiba cauta in Italia si de ce se duce la fosta?
si data viitoare cand o sa apara o problema cu altul tot asta trebuie sa ii spui? mi se pare mai normal sa incerce sa rezolve problema decat sa zboare din floare in floarea pana unul o intelege ce anume nu ii convine ei. eu sincer nu pot intelege de ce scrii si nu te duci sa vorbesti cu el! sa ii spui LUI ce nu iti place, ce te nemultumeste. numai asa va veti rezolva problemele. si in niciun caz mergand pe premiza: barbati sunt destui! intai vb cu el, vezi daca vrea o sansa de la tine...sau de la ea:)
- carmenP
- Full member
- Inregistrat: 2011-02-25
Jeniffer a scris:carmen[b a scris:P]baieti sunt cu caru[/b]l,nu are sens sa plangi dupa un coate goale.Din punctul meu de vedere nu ar avea ce imparti cu fosta,i-as zice ca daca pleaca plecat ramane,sa ramana cu aia.Dar nu inteleg ce naiba cauta in Italia si de ce se duce la fosta?
si data viitoare cand o sa apara o problema cu altul tot asta trebuie sa ii spui? mi se pare mai normal sa incerce sa rezolve problema decat sa zboare din floare in floarea pana unul o intelege ce anume nu ii convine ei. eu sincer nu pot intelege de ce scrii si nu te duci sa vorbesti cu el! sa ii spui LUI ce nu iti place, ce te nemultumeste. numai asa va veti rezolva problemele. si in niciun caz mergand pe premiza: barbati sunt destui!
avand in vedere ca 90 la suta dintre baieti sunt niste pramatii ce sens are,nu merge si e prost pa si la revedere,ete domne stam sa plangem
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
eu zic sa ii mai spui o data-pleaca sau ramane cu tine!nu o mai taragana.nu merita.lasa-l mile in urma.ce inseamna asta?i-auzi sa petreaca timp cu fosta.doamneeee,deschide ochii.ce atatea discutii.paraseste-l.eu o faceam din momentu cand imi spunea ca vrea sa petreaca timpu cu aia.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Madalina85
- Addicted member
carmenP a scris:Jeniffer a scris:carmen[b a scris:P]baieti sunt cu caru[/b]l,nu are sens sa plangi dupa un coate goale.Din punctul meu de vedere nu ar avea ce imparti cu fosta,i-as zice ca daca pleaca plecat ramane,sa ramana cu aia.Dar nu inteleg ce naiba cauta in Italia si de ce se duce la fosta?
si data viitoare cand o sa apara o problema cu altul tot asta trebuie sa ii spui? mi se pare mai normal sa incerce sa rezolve problema decat sa zboare din floare in floarea pana unul o intelege ce anume nu ii convine ei. eu sincer nu pot intelege de ce scrii si nu te duci sa vorbesti cu el! sa ii spui LUI ce nu iti place, ce te nemultumeste. numai asa va veti rezolva problemele. si in niciun caz mergand pe premiza: barbati sunt destui!
avand in vedere ca 90 la suta dintre baieti sunt niste pramatii ce sens are,nu merge si e prost pa si la revedere,ete domne stam sa plangem
aha. am inteles punctul tau de vedere...sunt curioasa cum ai ajuns la concluzia ca 90 % sunt pramatii...probabil pe premiza ai iesit de 2 ori cu el, nu ti-a convenit ceva...i-ai dat cu sutul si gata...e pramatie
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-03-01 21:02:39)
- sonia30
- Moderator
jennifer,eu nu inteleg de ce sa mai incerce cu el,in contextul in care el vrea sa petreaca un weekend cu alta
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
cum sa fie normal asa ceva? nu-i normal oricum ai da-o. vrea sa vada italia? sa se duca la hotel. vrea sa vada italia cu cazare gratis? sa te ia si pe tine. nu-i interzici sa se duca in italia, nu ii interzici sa iasa cu ea la o cafea, sa pastreze legatura cu ea.. nu accepta asa ceva in nici un caz. in primul rand pt ca nu e normal sa iti faca asa ceva, si in al doilea rand pt ca daca accepti sperand ca...orice... o sa vada ca ii merge, il obisnuiesti asa si o sa ai numai de suferit.
chestia cu dorm la ea in pat/camera/casa si nu facem nimic sunt vrajelile vrajelilor. si hai sa zicem ca nu face nimic (imposibil, dar nah, sa zicem.. de amorul artei), oricum prin gestul lui demonstreaza ca nu te respecta, ca nu respecta relatia si te cam ia "de proasta"...
Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-03-03 00:55:24)
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
ca sa raspund la intrebarea ta: l-as pune sa aleaga, eu sau fosta. nu spune nimeni sa nu tina legatura cu ea, dar de aceea exista telefoane, internet - suficient cat sa vada daca-i sanatoasa si voioasa...mai multe nu vad de ce l-ar interesa. + ca va avea ocazia s-o vada in vara in Ro, daca tot va veni ea aici, deci nu are niciun motiv sa se duca el in italia acum. sau, ma rog, are, dar asta nu va face deloc bine relatiei voastre.
V., soarele si luna
- Madalina85
- Addicted member
sonia30 a scris:jennifer,eu nu inteleg de ce sa mai incerce cu el,in contextul in care el vrea sa petreaca un weekend cu alta
nu zic sa mai incerce. dar intai poarta o discutie ca oamenii ii spune: mah idiotule tu te duci la aia, cu mine ai terminat-o. pe mine ma deranjeaza acest lucru!
in niciun caz te superi ca magarul pe sac il lasi in ceata(ala daca e mai nestiutor nici nu stie de ce te-au suparat) si il lasi ca deh...mai incerci si cu altii ... ca baieti suuunt...
- sonia30
- Moderator
da,asa da.credeam sa insiste ca fraiera degeaba.oricum nu merita.el vrea sa stea cu aia,deci...
- Madalina85
- Addicted member
CATEGORIC sa se duca ...daca insista cu weekendul cu tipa...ca doar nu se duce sa impleteasca ciorapi
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-03-01 23:00:51)
- simone11
- Full member
Emilya a scris:in primul rand mie mi se pare din start ca in relatia asta e fiecare cu aia a ma-sii, de fapt tu esti pentru amandoi si el este pentru el. Asta unu. In al doilea rand, din cate imi aduc si eu aminte, intr-o relatie la inceput cum e a voastra vrei sa stai tot timpul cu celalalt, sa petreci cat mai mult timp cu cealalta persoana, sa o ai aproape la fiecare ocazie mai importanta, nu dupa o luna de relatie sa zici "EU (a se retine, eu, nu noi, nu ce parere ai etc) plec sa fac revelionul in Italia (de parca zici ma duc pana la colt sa-mi iau tigari). Nici nu cunosc situatia in intregime si personajul in cauza, insa ori tu esti foarte implicata in relatia asta si pentru el nu esti decat o oricare alta (sa stii ca exista si posibilitatea asta oricat de dureros ar fi), ori baiatul are nevoie de o zguduire zdravana: daca vrea sa ramana cu tine sa tina cont si de parerea ta, ca asa mi se pare normal in orice relatie care se vrea a fi de lunga durata, ori daca nu sa se duca unde stie si la cine stie.
nu sunt eu pentru amandoi si el pentru el...asta pot spune sigur...altfel eram plecata de mult din relatia asta...s-a implicat si el si, tocmai de asta ma irita groaznic gandul de ce vrea sa plece acolo...
- simone11
- Full member
Wendy a scris:din punctul meu de vedere ai 2 optiuni: 1. ii spui sa ramana cu tine sau sa aleaga 1.1.decide sa nu plece 1.2.decide sa plece 2. ii spui sa se duca, dar sa stie ca nu vei mai fii pentru el cand se va intoarce
varianta 1.1. va ramane cu tine, dar se va gandi intotdeauna la ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi dus. poate o s-o uite sau poate in final va da vina pe tine ca e nefericit si indecis.
varianta 1.2. cand va ajunge in italia isi va da seama ca nu a uitat-o si se va impaca cu ea sau isi va da seama ce prostie a facut si se va intoarce fericit la tine
varianta 2. tu iti gasesti pe altu ceva mai matur si o sa uiti de el. pe de alta parte el probabil va vrea sa se intoarca la tine, dar isi va da seama ca a ratat sansa datorita bazaconiilor din capul lui.
varianta 1.1 tocmai de asta nu vreau sa-i impun sa ramana, pentru ca mai apoi sa nu mi se reproseze ceva.... am zis, daca vrea sa plece sa plece...am incredere in el si daca chiar zice ca nu se va intampla nimic, sa luam prezumtia de nevinovatie si nu se va intampla nimic... dar! si asta cred ca va trebui sa-i spun mai clar! nu imi poate cere sa fiu aici cand se va intoarce...nu am promis ca voi fi aici ca se va intoarce atunci cand i-am dat libertatea sa plece acolo...pentru ca nu stiu ce va fi in sufletul meu atunci...pot spune de acum ca sigur va durea, dar cat de mult nu pot spune...si daca doare de ce as mai fi apoi capabila sa-i vad privirea...?
- simone11
- Full member
Jeniffer a scris:carmen[b a scris:P]baieti sunt cu caru[/b]l,nu are sens sa plangi dupa un coate goale.Din punctul meu de vedere nu ar avea ce imparti cu fosta,i-as zice ca daca pleaca plecat ramane,sa ramana cu aia.Dar nu inteleg ce naiba cauta in Italia si de ce se duce la fosta?
si data viitoare cand o sa apara o problema cu altul tot asta trebuie sa ii spui? mi se pare mai normal sa incerce sa rezolve problema decat sa zboare din floare in floarea pana unul o intelege ce anume nu ii convine ei. eu sincer nu pot intelege de ce scrii si nu te duci sa vorbesti cu el! sa ii spui LUI ce nu iti place, ce te nemultumeste. numai asa va veti rezolva problemele. si in niciun caz mergand pe premiza: barbati sunt destui! intai vb cu el, vezi daca vrea o sansa de la tine...sau de la ea:)
Scriu...pentru ca aveam nevoie sa stiu ca nu sunt eu dusa cu capul si ca nu sunt singura care considera ca nu este corect sa plece in italia el spune ca nu mai vrea sa fie cu ea...ca e al meu...dar se mai gandeste daca pleaca sau nu...
- simone11
- Full member
o sa vad ce se mai intampla zilele astea si o sa discut cu el... ori acum, ori mai tarziu, ori cand ma va anunta ca s-a decis sa plece (sau nu) - insa e foarte ciudat, chiar il cred ca nu mai are nimic cu ea, altfel nu ar face atatea pentru noi...dar atunci de ce vrea sa plece? spun ca face atatea pentru noi...maine e concertul lui cotabita, si am o vaga banuiala ca vom merge...(cotabita reprezinta ceva pentru relatia noastra - e un simbol al inceputului),,,si altele nu stiu ce voi face, dar....si daca ii zic acum ca nu vreau sa plece si merg pe santaj emotional, renunta acum sa-mi faca pe plac si poate pleca intr-un alt weekend fara sa imi spuna....poate minti frumos data viitoare si tot iese ca el, daca chiar vrea sa plece ... nici nu stiu cum e mai bine, si ce e mai bine... o discutie o sa existe, apoi voi lasa lucrurile sa se intample de la sine...cred, si sper sa am taria sa fac asta
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
spune-i sa se puna in locul tau ca sa vada ca nu e corect ce face. ca tu il lasi sa se duca si ca e absolut alegerea lui, dar sa nu se astepte sa fie la fel cand se intoarce. chiar daca nu se va intampla nimic intre ei, vor fi flirturi, atingeri accidentale etc etc. sa nu cumva sa se intoarca la tine si sa ramana cu gandul la ea... eu in locul tau mi-as lua inima in dinti si i-as spune inainte sa plece: in momentul asta ne despartim, faci absolut ce vrei acolo.... cel mai probabil s-ar duce, si-ar aduce aminte de ce e fosta fostă si s-ar intoarce la tine cu flori.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|