homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tu ce ai face?-4

#58 2011-03-02 10:45:13

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: tu ce ai face?

Mai nu stiu ce sa mai zic..sunt de acord si ce a scris Alexia...noi doar ne dam cu parerea...eu zic sa ai o discutie serioasa pt ca degeaba prespunem ce ar putea sa se intample.Spune-i ca te-ai gandit  la chestia asta si nu ti se pare normal ca sa te lase singura si el sa plece la fosta,intreaba-l daca poti sa vi si tu sau mai bine sa amane pana strangeti bani si mergeti la vara amn2..sau cel mai bine intreaba-l ce are de gand...Vad ca tu cam ti la el,nu cred ca lui i-ar fi convenit sa colinzi lumea cu fostu prieten si el sa stea acasa gandindu-se in fiecare clipa ce poti sa faci tu cu el...Intreaba-l daca mai tine la ea,daca ea ar zice sa fie din nou impreuna ar accepta..dar sa-ti zica sincer...
Am impresia ca ei doi s-au despartit din cauza asta nu?Adica ea s-a dus sa-si termine studiile si el nu a putut s-o urmeze?

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#59 2011-03-02 10:51:51

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Nu, nu din cauza asta s-au despartit...si zice ca nu s-ar mai impaca cu ea ...

#60 2011-03-02 10:56:11

Asd
Full member

Vorbeste cu el si decide-te ce vrei sa faci mai departe...Multa bfta! puss

#61 2011-03-02 23:24:32

simone11
Full member

Am fost la concert la cotabita....foarte frumos...si a fost atat de bine cu el acolo smile
dupa concert, l-am intrebat daca s-a hotarat ce face si mai pleaca in italia...raspunsul: se poate hotari oricand sa plece, chiar si in septembrie...l-am rugat sa se hotarasca pana maine si a luat-o ca pe un ultimatum...lui nu i se pare nimic aiurea, si nu se hotaraste pana maine
i-am propus sa mergem amandoi candva acolo si a zis ca da, e o varianta si asta;
insa la intrebarea de ce vrea neaparat sa mearga acolo - a ezitat; apoi cand am zis "pentru ea?" a raspuns "nu neaparat"
so?
probabil in weekend o sa mai aduc discutia si chiar ma gandeam sa printez raspunsurile voastre de pe forum, si sa-i arat ca nu sunt singura care gandeste ca nu este chiar normal ceea ce vrea el...gresesc daca ii arat discutia cu voi?
multumesc ca sunteti aici,
si scuze ca va bat la cap cu prostia asta, dar chiar vroiam doar sa stiu ca nu sunt eu isterica si gandesc prost; si e mult mai usor de vorbit aici cu voi decat cu un "prieten"

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-03-02 23:28:00)

#62 2011-03-02 23:28:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

printeaza si baga-i in ochi , sa nu rateze vreo postare  wink  poate asa isi da seama ca nu esti paranoica si ca el e suspicios de nehotarat  hmm

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#63 2011-03-02 23:32:51

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie situatia mi se pare clara. Inca mai simte ceva pentru fosta ca altfel nu strabatea 2000 de km asa de florile marului iar la intrebarea ta daca se duce acolo pentru ea puteau exista si alte raspunsuri care sa te lamureasca. Macar e sincer.".Nu neaparat" inseamna ca se duce si ptr ea.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#64 2011-03-02 23:33:42

simone11
Full member

nehotarat...nu stiu...eu chiar il cred ca nu s-ar impaca cu ea, (poate mai simte ceva, e normal sa existe inca o afectiune pentru ce a fost ea - cred) dar nu imi surade deloc ideea de a-l stii acolo singur cu ea...daca eu nu pot dormi acum, cand e aici si are ganduri de a pleca, barem sa fie acolo....

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-03-02 23:34:59)

#65 2011-03-02 23:38:17

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

simone11 a scris:

nehotarat...nu stiu...eu chiar il cred ca nu s-ar impaca cu ea, (poate mai simte ceva, e normal sa existe inca o afectiune pentru ce a fost ea - cred) dar nu imi surade deloc ideea de a-l stii acolo singur cu ea...daca eu nu pot dormi acum, cand e aici si are ganduri de a pleca, barem sa fie acolo....

da e normal sa simti "ceva" fata de o persoana cu care ai fost, nu e normal sa te duci in tara in care e ea asa de florile marului ... parerea mea e ca ai prea multa incredere.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#66 2011-03-03 00:15:17

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pai in 4 luni, de cand sunteti impreuna se presupune ca ar fi trebuit sa o uite, cel putin ca si femeie nustiu ori el vrea sa faca ceva ce putini barbati ar face-o pentru o iubita...nu mai vorbim de o fosta neutral E clar ca daca isi doreste sa plece sa se intalneasca cu ea ceea ce simte e destul de puternic. Vad ca tu te focalizezi doar pe faptul in sine: plecare insa parerea mea e ca altceva ar trebui sa te puna pe ganduri motivele dorintei lui de a pleca si automat sentimentele lui pentru tine. Pana la urma conteaza faptele nu vorbele care le indruga cineva. Eu in locul tau as fi acceptat de la inceput sa plece...si daca pleca imi dadeam seama ce poama am langa mine si dus ar fi fost smile iar faptul ca e asa sincer ma ingrijoreaza pe mine smile Poate tocmai asta e ideea sinceritatii lui, sa te faca sa te desparti tu de el altfel nu vad de ce un barbat ar fi debordant de sincer cu o chestie de genul asta lol Putea sa spuna ca pleaca la un prieten...chiar asa dragut sa fie !? lol

#67 2011-03-03 00:50:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pe mine ma depaseste subiectul asta... nu-mi gasesc cuvintele pt ce as vrea sa spun...nu stiu cum as putea explica ceva ce e clar ca buna-ziua, se vede de la o posta.
cum adica mai simte ceva pt ce a fost ea, relatia lor?... pai f bine daca mai simte ceva. dar cum sa accepti sa fie cu tine si sa mai simta ceva? ok, sa zicem, accepti sa fie cu tine in timp ce el incearca sa o uite, ca nah, e ceva firesc sa mai tii la o persoana dupa ce te desparti, dar sa accepti sa fie cu tine.. si cu ea.. neutral
mai simte ceva pt ea, se duce la ea, dar nu vor face nimic.
in primul rand, am mai zis, chestia ca nu vor face e cea mai mare aberatie, si in al doilea rand.. pt tine ce conteaza? ca ar face sex cu ea sau ca inca mai tine la ea si face ceva in privinta asta, alimenteaza sentimentele pt ea...?
simte ceva pt ea, dar se duce sa vada italia lol
de fapt baiatul ti-a raspuns ca se duce si pt ea ("nu neaparat").. mai mult de atat...
repet.. ma depaseste...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-03-03 00:56:35)

hjarta

#68 2011-03-03 06:25:45

Asd
Full member

Da...asa zic si eu...iar incepe cu abureli...sa-ti zica odata ce are de gand nu sa te tina pe tine ca si cum ai fi o proasta si interpretezi tu ce crezi si apoi sa-ti reproseze tie cn stie ce...Eu zic sa nu ii arati discutia cu noi deoarece mai mult ca sigur vor aparea discutii de genu ca nu ai incredere in el,ca in loc sa il crezi pe el te iei dupa sfaturile la altele pe care nu le cunosti si asa mai departe...Pt ce sa-i arati discutia?Are 29 de ani,daca face pe prostu e trb lui insa mai mult ca sigur stie ca ceea ce face si ce zice te raneste si ai dreptate.E de apreciat ca e partial sincer...Nu prea inteleg ce anume vrea el...poate un concediu cu celalta si apoi sa vina iar la tn?....Nu stiu ce sa zic...dar mi se pare aiurea sa stai sa suferi pe chestiile astea cand iti poti gasi o persoana care sa te respecte cu adevarat...Mai asteapta sfaturi poate iti raspunde un baiat...cred ca el ar vedea astfel situatia si ar intelege si ce vrea prietenul tau

#69 2011-03-03 08:07:24

simone11
Full member

deci...baieti, unde sunteti cu parerile ?

nici eu nu prea mai inteleg nimic...
doar a zis ca e o varianta si sa mergem amandoi...
stiu doar ca nu vreau sa-l pierd;
iar daca va pleca acolo, inevitabilul se va intampla;
orice compromis as face, sa spunem prin absurd, si as accepta, in timp incet incet (dupa ce se va intoarce) se va rupe tot ceea ce este intre noi...

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-03-03 08:29:11)

#70 2011-03-03 12:20:20

simone11
Full member

Multumesc pentru raspuns.
Probabil si eu, la cum eram inainte, si daca nu as tine atat de mult la el si nu mi-ar fi atat de drag...as fi spus stop in momentul in care imi spunea ca vrea sa plece acolo sa o vada...dar cum nu vreau sa il pierd, sunt asa...nehotarata...

#71 2011-03-03 12:26:50

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Random a scris:

atunci ramai asa nehotarata si priveste-l cum pleaca la fosta.

e dur ce ai zis dar ai foarte mare dreptate

Simone eu as vrea sa te intreb ce vezi tu cand te privesti in oglinda ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#72 2011-03-03 12:29:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

simone, daca il iubesti poti cel mult sa-i lasi timp de gandire sa se decida cu cine vrea sa fie si sa-si rezolve problemele cu fosta, daca le are... dar nu sa faca chestia asta in timp ce e cu tine
da-i o pauza macar, ca el in momentul asta nu are nimic de pierdut, deci nu are de ce sa se agite

#73 2011-03-03 12:33:02

simone11
Full member

da, e dur ...dar are dreptate ...off

ce vad eu in oglinda? in momentul asta... o mare fraiera, o mare proasta...
in 2-3 zile.saptamani o sa imi revin, si o sa ma vad din nou pe mine in oglinda ...sper

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-03-03 12:53:50)

#74 2011-03-03 12:38:53

angel_sweety
Platinum member

simone eu iti doresc ca orice decizie vei lua sa nu te faca sa intorci capul cand treci prin fata oglinzi , din contra sa fi mandra de tine , eu consider ca cel mai bun respect este respectul de sine

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#75 2011-03-03 12:56:25

samy19
New member
Inregistrat: 2011-01-25

Baietii astia ... Tot ceea ce fac si pe noi ne deranjeaza, ne doare, lor li se pare cat se poate de normal si nu vad motivul atitudinii noastre... Cred ca sunteti de acord cu mine. Simone curaj si sper ca decizia luata de tine sa fie cea corecta si orice ar fi tine-te tare.

#76 2011-03-03 12:59:13

angel_sweety
Platinum member

samy19 a scris:

Baietii astia ... Tot ceea ce fac si pe noi ne deranjeaza, ne doare, lor li se pare cat se poate de normal si nu vad motivul atitudinii noastre... Cred ca sunteti de acord cu mine. Simone curaj si sper ca decizia luata de tine sa fie cea corecta si orice ar fi tine-te tare.

eu nu sunt de acord cu tine , se zice cum iti asterni asa dormi , nu poti zice ca toti sunt la fel doar din cauza unora care nu dau doi bani pe sentimentele voastre , e vina voastra ca ii acceptati asa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.