homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tu ce ai face?-5

#77 2011-03-03 13:12:24

samy19
New member
Inregistrat: 2011-01-25

Re: tu ce ai face?

Poate ca ai dreptate si ca nu toti sunt la fel, dar sunt foarte rari acei baieti "altfel", iar atunci cand iubesti faci orice pentru ca persoana de langa tine sa se simta cat mai bine pentru ca asa suntem noi...

#78 2011-03-03 13:14:35

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

samy19 a scris:

Poate ca ai dreptate si ca nu toti sunt la fel, dar sunt foarte rari acei baieti "altfel", iar atunci cand iubesti faci orice pentru ca persoana de langa tine sa se simta cat mai bine pentru ca asa suntem noi...

sunt rari tocmai pentru ca fetele fac prea multe compromisuri fara sa primeasca nimic in schimb si intreb inca o data , in toate compromisurile astea mai e loc si de respect ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#79 2011-03-04 11:24:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

simone11 a scris:

Am fost la concert la cotabita....foarte frumos...si a fost atat de bine cu el acolo smile
dupa concert, l-am intrebat daca s-a hotarat ce face si mai pleaca in italia...raspunsul: se poate hotari oricand sa plece, chiar si in septembrie...l-am rugat sa se hotarasca pana maine si a luat-o ca pe un ultimatum...lui nu i se pare nimic aiurea, si nu se hotaraste pana maine
i-am propus sa mergem amandoi candva acolo si a zis ca da, e o varianta si asta;
insa la intrebarea de ce vrea neaparat sa mearga acolo - a ezitat; apoi cand am zis "pentru ea?" a raspuns "nu neaparat"
so?
probabil in weekend o sa mai aduc discutia si chiar ma gandeam sa printez raspunsurile voastre de pe forum, si sa-i arat ca nu sunt singura care gandeste ca nu este chiar normal ceea ce vrea el...gresesc daca ii arat discutia cu voi?
multumesc ca sunteti aici,
si scuze ca va bat la cap cu prostia asta, dar chiar vroiam doar sa stiu ca nu sunt eu isterica si gandesc prost; si e mult mai usor de vorbit aici cu voi decat cu un "prieten"

Eu zic sa vorbesti fff serios cu el... inca o data. daca merge in It, la revedere... daca nu... mai discutam.
cum adica nu neaparat? esti femeie matura, ai 27 de ani... nu mai esti de 15 ani sa fie prostita asa de usor. e clar pt ce merge el in Italia.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#80 2011-03-05 13:47:54

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Fetele, cred ca e de bine...deocamdata...
Am avut o discutie - scurta, dar foarte la subiect - si, nu am pus problema eu sau ea; pur si simplu i-am explicat ca mie una nu mi se pare corect sa plece, ca as vrea sa plecam amandoi...si cand ajungem acolo se poate intalni si cu ea 2-3 ore la o cafea, la o plimbare ceva de genul...dar, viziteaza Roma cu mine, si sta cu mine
i-am mai explicat ca ii face jocul ei daca pleaca acum...mi-a spus ca la asta nu s-a gandit ca ea s-ar putea sa mai aiba ceva intentii...totusi, o tine pe a lui - ca daca el nu vrea nu se intampla nimic!
si, ... a ramas ca mergem de Rusalii la Vatican (ca ar trebui sa fie frumos in perioada aia), prin Roma; sau chiar mai devreme daca putem, si sa ma ocup de cazare ...asadar, recomandari ceva cazare Roma? aproade de un metrou eventual..
Multumesc fetelor ( si baietilor) ca sunteti aici. M-ati ajutat enorm.
Sper sa fie bine in continuare...

#81 2011-03-06 13:06:55

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

cand ajungem acolo se poate intalni si cu ea 2-3 ore la o cafea, la o plimbare ceva de genul...Parerea mea e ca aici ai dat-o in bara....pai frate daca esti cu mine esti cu mn ce sa mai cautu tu la aia forgetit il apuca doru d ea?Altu nu poate s-o scoata la o cafea trebuie  el?Aminteste-ti si tu ca relatia lor s-a incheiat deci alte tangente nu vad dc ar mai avea cu ea,poate doar buna in caz ca o vede pe strada...Hai sa fim seriosi...Cauta pe net la agentii de voiaj parca :-? sigur vei gasi cv

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Publicitate

loading...

#82 2011-03-06 15:03:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai ce situatie urata ... sad urasc discutia despre foste!!! mai ales foste prietenoase !!! chiar acum 3 zile era sa il omor la propriu din cauza nenorocitei lui de foste al naibii de prietenoase si din cauza socializarii lui cretine.

nu frate, vrea la fosta, ramane la fosta. ce e asta merg esa o vada? sa vina ea aici, ce are? personal detesc femeile acestea care nu au strop de respect fata de relatia omului, ca ce chestie sta sa il invite? nu stie ca are pe cineva? vrea sa fie amica cu el, sa fie si cu tine, ca de aia sunteti un cuplu, un cuplu are prieteni comuni sau macar sa se cunoasca.

iar faca cu "nu neaparat" deja pune capac doamne...

nu mai scriu ca ma apuca nervii rau de tot, insa iti recomand sa ai multa grija.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-06 15:04:15)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#83 2011-03-06 23:00:53

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Mie mi s-ar parea culmea sa mai stai cu el dupa ce se intoarce de la aia, sincer. Nici daca era sora-sa nu cred ca ar fi insistat atat sa se duca s-o vada, auzi. Realizeaza ca omul asta clar are sentimente puternice pt femeia aia ca altfel NU PLECA DIN TARA "ca s-o vada". Sincer, nu vad unde e dilema ta, cum sa-i dai voie sa plece la aia??? Adica sa isi faca de cap cu acordul tau, Doamne. E evident ca tii mult la el de stai sa te gandesti ce sa faci cand raspunsul e evident si de bun-simt, care app lui ii lipseste cu desavarsire... Nu mai fii naiva, cum naiba sa nu se intample nimic daca se duce singur la ea, numai faptul ca insista atat sa se duca e CULMEA. Scuze daca am fost prea acida, dar gandeste-te bine si obiectiv.

#84 2011-03-06 23:46:32

simone11
Full member

e ok, nu ai fost acide...ideea este ca merge cu mine pana la urma...si nu vad nimic anormal, odata ce ajungem acolo, sa stea 2 ore la un cico cu ea...doar sunt amici acum...asta chiar nu mi se pare ciudat, mi se parea intr-adevar ciudat sa plece singur acolo sa o vada pe ea; dar asa, merg eu cu el acolo, cu mine sta acolo, cu mine se plimba acolo...chiar am gresit oare? sad nu vreau sa cred ca am gresit...
iar daca chiar am gresit, o sa vad acolo cum se comporta si asta este; macar stiu ce am vazut si stiu ca o termin pe ceva concret ...daca e sa o termin...desi nu as vrea asta, pentru nimic!

#85 2011-03-06 23:56:46

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Daca tot mergi si tu, de ce sa nu va intalniti toti 3? Are secrete fata de tine? Se presupune ca vrea sa vbeasca despre sanatate si vreme, deci nu inteleg de ce trebuie sa se vada doar ei 2. Poate foarte frumos sa va faca cunostinta si sa discutati toti 3, ca doar acum sunt amici. Daca in prezent e cu tine, se intelege ca si-au lamurit treburile sentimentale, deci nu mai au intimitati de-astea. Eu chiar n-as putea sa stau singura in timp c prietenul meu discuta chestiuni in privat cu fosta, mai ales dupa ce a insistat atat sa mearga in alta tara s-o vada. Dar faci cum consideri tu ca e bine...

#86 2011-03-06 23:57:11

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

simone11 a scris:

e ok, nu ai fost acide...ideea este ca merge cu mine pana la urma...si nu vad nimic anormal, odata ce ajungem acolo, sa stea 2 ore la un cico cu ea...doar sunt amici acum...asta chiar nu mi se pare ciudat, mi se parea intr-adevar ciudat sa plece singur acolo sa o vada pe ea; dar asa, merg eu cu el acolo, cu mine sta acolo, cu mine se plimba acolo...chiar am gresit oare? sad nu vreau sa cred ca am gresit...
iar daca chiar am gresit, o sa vad acolo cum se comporta si asta este; macar stiu ce am vazut si stiu ca o termin pe ceva concret ...daca e sa o termin...desi nu as vrea asta, pentru nimic!

dar daac nu ar fi fost ea oare ati mai fi mers tongue  ? unele atractii nu pot fi trecute cu vederea. si nici nu le poti pune punct daca nu s-au consumat. Daca iubitul tau are ce are cu ea, tu esti cam de umplutura in aceasta excursie

#87 2011-03-07 00:00:33

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Loveable a scris:

pe mine ma depaseste subiectul asta... nu-mi gasesc cuvintele pt ce as vrea sa spun...nu stiu cum as putea explica ceva ce e clar ca buna-ziua, se vede de la o posta.
cum adica mai simte ceva pt ce a fost ea, relatia lor?... pai f bine daca mai simte ceva. dar cum sa accepti sa fie cu tine si sa mai simta ceva? ok, sa zicem, accepti sa fie cu tine in timp ce el incearca sa o uite, ca nah, e ceva firesc sa mai tii la o persoana dupa ce te desparti, dar sa accepti sa fie cu tine.. si cu ea.. neutral
mai simte ceva pt ea, se duce la ea, dar nu vor face nimic.
in primul rand, am mai zis, chestia ca nu vor face e cea mai mare aberatie, si in al doilea rand.. pt tine ce conteaza? ca ar face sex cu ea sau ca inca mai tine la ea si face ceva in privinta asta, alimenteaza sentimentele pt ea...?
simte ceva pt ea, dar se duce sa vada italia lol
de fapt baiatul ti-a raspuns ca se duce si pt ea ("nu neaparat").. mai mult de atat...
repet.. ma depaseste...

subscriuuuuuuu!!!!!

#88 2011-03-07 00:13:58

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

mai e clar ca inca mai tine la ea...probabil se duce ca nu stie ce vrea ... si poate vrea sa vada cum ii e cu ea acum... si pe langa asta e firesc...ca vrea sa vada si italia...dar nu e asta motivu'
sincera sa fiu eu cred ca te tine pe tine ...pentru ceva ce nu o sa-i iasa acolo si o sa se intoarca la tine ca sa o uite pe ea in bratele tale...cam asa vad eu ...
zic sa fii tare ...si sa te tii pe pozitie...lasa-l sa se duca...oricum adevaru' iese la iveala si tu o sa stii pana la urma ce s'a petrecut acolo ...dar nu te da de ceasu' mortii si nu fi slaba in fata lui...

#89 2011-03-07 00:14:38

simone11
Full member

as fi de umplutura in momentul in care ea ar merge alea 3-4-5 zile peste tot cu noi... insa avand in vedere ca mai mult de 2 ore la o cafea cu ea nu vor fi...
ma simt umplutura la acea cafea; de aceea as si vrea sa fie singuri, sa discute ceea ce au de discutat - lucrurile nalamurite eventual...voi vedea acolo insa ce va fi...voi lua decizii spontan cred...pentru ca odata ajunsi acolo daca simt ca e ceva in neregula-bye;
asta simt acolo...alta solutie nu aveam...

#90 2011-03-07 00:19:12

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

si asa ...cel mai bine e sa vezi cu ochii tai... smile poate chiar nu e nimic

#91 2011-03-07 00:38:35

Madalina85
Addicted member

Jeniffer a scris:

simone11 a scris:

dar daac nu ar fi fost ea oare ati mai fi mers tongue  ?

kapitulation

de fapt EA va dicteaza acesata calatorie...  wink .

daca ea nu ar exista si nu ar vrea sa vorbeasca cu EA(ceva ce nu inteleg ce ) voi nu ati merge in Italia.

ca sa ma exprim pe romaneste coi mergeti acolo ca asa vrea C**** ei

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-03-07 00:39:18)

#92 2011-03-07 00:50:27

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Jen, esti pe mess ? big_smile

#93 2011-03-07 00:52:32

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

poate sunt eu nebuna , dar n-o sa inteleg treaba asta niciodata cu fostii/ fostele , nu exista intalniri , stat de vorba etc ...dar sa mai mearga si pana in italia dupa ca sa stea de vorba  roll  ce motive jalnice

..be the best ...fuck the rest smile))

#94 2011-03-07 01:10:20

Madalina85
Addicted member

_Summer_ a scris:

Jen, esti pe mess ? big_smile

offtopic eram dar nu te-am auzit  sad

#95 2011-03-07 08:21:31

simone11
Full member

De ce nu exista intalniri, stat de vorba cu fostii atata timp cat ramane o amicitie? Pentru mine lucrul asta e ok, cum spuneam: si eu am ramas amica cu fostii si mai vorbim, mai iesim la o cafea...ceea ce m-a intrigat pe mine a fost faptul ca vroia sa plece pana acolo sa o vada...insa acum, avand in vedere faptul ca mergem amandoi, e clar ca nu are nimic cu ea - cel putin eu asta cred acum...iar cu calatoria dictata de ea, nu stiu daca e chiar asa...noi oricum asteptam vremea buna - sa fie mai cald, soare, si sa putem iesi mai des in weekenduri pe undeva...aveam planuri de cluj, budapesta, etc...intr-adevar, nu ne gandisem la italia; dar daca tot s-a pus problema asa si am ajuns aici de ce nu?
eu una chiar m-am mai linistit, si sper sa nu fie doar linistea dinaintea furtunii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.