|
Nu esti logat.
Tu ce ai face?-5#77 2011-03-03 13:12:24
Re: tu ce ai face?Poate ca ai dreptate si ca nu toti sunt la fel, dar sunt foarte rari acei baieti "altfel", iar atunci cand iubesti faci orice pentru ca persoana de langa tine sa se simta cat mai bine pentru ca asa suntem noi... Offline #78 2011-03-03 13:14:35
Re: tu ce ai face?
sunt rari tocmai pentru ca fetele fac prea multe compromisuri fara sa primeasca nimic in schimb si intreb inca o data , in toate compromisurile astea mai e loc si de respect ? un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #79 2011-03-04 11:24:30
Eu zic sa vorbesti fff serios cu el... inca o data. daca merge in It, la revedere... daca nu... mai discutam. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #80 2011-03-05 13:47:54
Re: tu ce ai face?Fetele, cred ca e de bine...deocamdata... Offline #81 2011-03-06 13:06:55
Re: tu ce ai face?cand ajungem acolo se poate intalni si cu ea 2-3 ore la o cafea, la o plimbare ceva de genul...Parerea mea e ca aici ai dat-o in bara....pai frate daca esti cu mine esti cu mn ce sa mai cautu tu la aia il apuca doru d ea?Altu nu poate s-o scoata la o cafea trebuie el?Aminteste-ti si tu ca relatia lor s-a incheiat deci alte tangente nu vad dc ar mai avea cu ea,poate doar buna in caz ca o vede pe strada...Hai sa fim seriosi...Cauta pe net la agentii de voiaj parca :-? sigur vei gasi cv Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#82 2011-03-06 15:03:19
Re: tu ce ai face?vai ce situatie urata ... urasc discutia despre foste!!! mai ales foste prietenoase !!! chiar acum 3 zile era sa il omor la propriu din cauza nenorocitei lui de foste al naibii de prietenoase si din cauza socializarii lui cretine. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-06 15:04:15) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #83 2011-03-06 23:00:53
Re: tu ce ai face?Mie mi s-ar parea culmea sa mai stai cu el dupa ce se intoarce de la aia, sincer. Nici daca era sora-sa nu cred ca ar fi insistat atat sa se duca s-o vada, auzi. Realizeaza ca omul asta clar are sentimente puternice pt femeia aia ca altfel NU PLECA DIN TARA "ca s-o vada". Sincer, nu vad unde e dilema ta, cum sa-i dai voie sa plece la aia??? Adica sa isi faca de cap cu acordul tau, Doamne. E evident ca tii mult la el de stai sa te gandesti ce sa faci cand raspunsul e evident si de bun-simt, care app lui ii lipseste cu desavarsire... Nu mai fii naiva, cum naiba sa nu se intample nimic daca se duce singur la ea, numai faptul ca insista atat sa se duca e CULMEA. Scuze daca am fost prea acida, dar gandeste-te bine si obiectiv. Offline #84 2011-03-06 23:46:32
Re: tu ce ai face?e ok, nu ai fost acide...ideea este ca merge cu mine pana la urma...si nu vad nimic anormal, odata ce ajungem acolo, sa stea 2 ore la un cico cu ea...doar sunt amici acum...asta chiar nu mi se pare ciudat, mi se parea intr-adevar ciudat sa plece singur acolo sa o vada pe ea; dar asa, merg eu cu el acolo, cu mine sta acolo, cu mine se plimba acolo...chiar am gresit oare? nu vreau sa cred ca am gresit... Offline #85 2011-03-06 23:56:46
Re: tu ce ai face?Daca tot mergi si tu, de ce sa nu va intalniti toti 3? Are secrete fata de tine? Se presupune ca vrea sa vbeasca despre sanatate si vreme, deci nu inteleg de ce trebuie sa se vada doar ei 2. Poate foarte frumos sa va faca cunostinta si sa discutati toti 3, ca doar acum sunt amici. Daca in prezent e cu tine, se intelege ca si-au lamurit treburile sentimentale, deci nu mai au intimitati de-astea. Eu chiar n-as putea sa stau singura in timp c prietenul meu discuta chestiuni in privat cu fosta, mai ales dupa ce a insistat atat sa mearga in alta tara s-o vada. Dar faci cum consideri tu ca e bine... Offline #86 2011-03-06 23:57:11
dar daac nu ar fi fost ea oare ati mai fi mers ? unele atractii nu pot fi trecute cu vederea. si nici nu le poti pune punct daca nu s-au consumat. Daca iubitul tau are ce are cu ea, tu esti cam de umplutura in aceasta excursie Offline #87 2011-03-07 00:00:33
subscriuuuuuuu!!!!! Offline #88 2011-03-07 00:13:58
Re: tu ce ai face?mai e clar ca inca mai tine la ea...probabil se duce ca nu stie ce vrea ... si poate vrea sa vada cum ii e cu ea acum... si pe langa asta e firesc...ca vrea sa vada si italia...dar nu e asta motivu' Offline #89 2011-03-07 00:14:38
Re: tu ce ai face?as fi de umplutura in momentul in care ea ar merge alea 3-4-5 zile peste tot cu noi... insa avand in vedere ca mai mult de 2 ore la o cafea cu ea nu vor fi... Offline #90 2011-03-07 00:19:12
Re: tu ce ai face?si asa ...cel mai bine e sa vezi cu ochii tai... poate chiar nu e nimic Offline #91 2011-03-07 00:38:35
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-03-07 00:39:18) Offline #92 2011-03-07 00:50:27
Re: tu ce ai face?Jen, esti pe mess ? Offline #93 2011-03-07 00:52:32
Re: tu ce ai face?poate sunt eu nebuna , dar n-o sa inteleg treaba asta niciodata cu fostii/ fostele , nu exista intalniri , stat de vorba etc ...dar sa mai mearga si pana in italia dupa ca sa stea de vorba ce motive jalnice ..be the best ...fuck the rest )) Offline #94 2011-03-07 01:10:20
eram dar nu te-am auzit Offline #95 2011-03-07 08:21:31
Re: tu ce ai face?De ce nu exista intalniri, stat de vorba cu fostii atata timp cat ramane o amicitie? Pentru mine lucrul asta e ok, cum spuneam: si eu am ramas amica cu fostii si mai vorbim, mai iesim la o cafea...ceea ce m-a intrigat pe mine a fost faptul ca vroia sa plece pana acolo sa o vada...insa acum, avand in vedere faptul ca mergem amandoi, e clar ca nu are nimic cu ea - cel putin eu asta cred acum...iar cu calatoria dictata de ea, nu stiu daca e chiar asa...noi oricum asteptam vremea buna - sa fie mai cald, soare, si sa putem iesi mai des in weekenduri pe undeva...aveam planuri de cluj, budapesta, etc...intr-adevar, nu ne gandisem la italia; dar daca tot s-a pus problema asa si am ajuns aici de ce nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|