homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere ac

#1 2011-03-03 21:18:59

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

intrerupere ac

Buna, dupa cum stiti am fost suspecta de rana pe col datorita sangerarilor din timpul contactelor sexuale. in urma analizelor pana mi-a iesit c1, nici o inflamatie, boala etc si dupa colposcopie a reiesit ca nu am nici o rana, ca sunt perfect sanatoasa.
Medicul mi-a spus ca sangerarile e posibil sa fie de la ac (iau mercilon de 2 ani) si sa fac pauza 1-2 luni sau sa le schimb. Zis si facut, joia asta trebuia sa incep un nou blister, dar am ales sa fac pauza, sa vad daca chiar este de la ele. Ieri am avut un contact, am sangerat din nou. Culmea e ca ma si dor foarte tare ovarele de cand cu pauza. Ma inghiontesc bine de tot.
sa fie de la pauza ac durerile sau de la o anexita, ca tot e foarte frig afara zilele astea...

si sangerarile de la ce sa fie? sau este prea devreme ca efectele ac sa dispara cu totul, dupa doar o saptamana si trebuie sa mai incerc si sa mai vad? lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2011-03-04 09:38:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: intrerupere ac

cred ca e prea devreme sa ne dam cu parerea daca sangerarile sunt sau nu de la anticonceptionale, cat despre dureri e posibil sa fie de la intreruperea lor deoarece in timpul pauzelor ovarele isi reiau functiile.

#3 2011-03-04 19:20:47

coraline
Addicted member

atunci sa mai incerc.... lol mai testez si vad daca mai sangerez. insa este exact la fel sangerarea.. teoretic nu ar avea de la ce sa fie, sunt clinic sanatoasa. numai sa nu fie microfisuri la intrarea in vagin si de aceea tongue
sper sa fie durerile de la ac-uri, nu la de anexita ca polidin nu se mai gaseste si daca il gasesc e 70 de lei grater grater si eu cu el imi potolesc ovarele.

insa ma inteapa tare de tot amandoua, nu incontinuu, pe reprize.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2011-03-04 19:48:52

coraline
Addicted member

orangina, chiar nu este. descopar sangerarea dupa ce se termina actul si ma sterg, sunt niste firicele de sange. nu este abundenta si nici nu apare in timpul contactului, sau este prea putina si nu o remarcam

#5 2011-03-05 16:48:05

coraline
Addicted member

orangina pana acum nu aveam ovulatie ca deh, ac-urile. acum doar de o saptamana ce am facut pauza, mai astept ovulatia sa vad daca sangerez si atunci. insa dupa absolut fiecare contact exista o sangerare. nu multa, firicele. insa exista

si astea se intampla de cateva luni bune. daca nu am contacte, nu sangerez decat la ciclu. o sa imi cumpar si lubrifiant, sa vad daca totusi nu or fi microfisuri pe care nu le simt. dar daca nici asta nu este, pur si simplu nu imi dau seama ce poate fi nustiu

Publicitate

loading...

#6 2011-03-06 15:58:25

coraline
Addicted member

pai si eu ma lubrifiez natural, dar un pic de ajutor e bun big_smile de la tine am si ideea, ma pun sa caut unul mai ok ca pret, eventual ala de la TIS in caz ca nu il folosim des sa nu ma oftic de banii dati lol

sper sa se termine o data cu sangerarile astea ca ma sperie rau cesafac

#7 2011-03-06 16:02:21

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

cora dar o eco intravaginala ai facut?

Sa nu te astepti sa te salut!

#8 2011-03-06 16:03:00

coraline
Addicted member

nu...chiar din aia nu. se vede ceva mai mult decat la o colpo?

#9 2011-03-06 16:07:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nu stiu..zic si eu...ceva e sigur ..ori de la ac..ori nu stiu..e sangerare din interior?dupa contact ia si tu repede o oglinda si vezi sa nu fie din zona perianala

Sa nu te astepti sa te salut!

#10 2011-03-06 16:14:21

coraline
Addicted member

o sa fac si asa, intr-adevar in interior chiar sunt ok, o fi la exterior nustiu

acum ca tot am abonamentul medical, voi face si o intravaginala, pentru linistea mea

#11 2011-03-07 13:44:05

ionela
Insomniac member

cor, scuze de offtopic, dar am citit ma de cva vreme intr-un pos de al tau ca ai folosit niste ovule pentru o mai buna lubrifiere naturala a vaginului...colpo...si nu mai stiu cum.
despre ce era vorba, sunt bune?

#12 2011-03-07 21:47:55

coraline
Addicted member

cred ca te referi la colposeptine... eu le-am folosit ca tratament la momentul respectiv, se folosesc mult pentru rani pe col, refacerea tesuturilor. nu cred ca duce la o mai buna lubrifiere, doar ca datorita estrogenului se reface mult mucoasa si asa se ajunge si la o lubrifiere buna.

#13 2011-03-08 14:11:10

ionela
Insomniac member

aha, ma gandeam ca is strict pt lubrifiere
ms de raspuns

#14 2011-03-11 19:28:23

coraline
Addicted member

cred ca sunt la ovulatie.... cred pentru ca au trecut ani buni de cand nu stau fara ac si nici nu stiu exact cum e manifesta lol am secretia mai grosuta, mai alba si mai densa. insa nu sangerez. si daca m-as lua dupa calendar as fi la jumatatea ciclului menstrual, deci ovulatie cred ca este. nu sangerez, totul este ok.

insa deja pe ten se resimt schimbarile grater eu care nu am avut probleme cu fata niciodata, deja am fruntea plina de brobonele grater am de ales, ori celulita, ori cosuri grater

cauzele sangerarii: insa neelucidate

#15 2011-03-11 19:39:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sigur nu e o coincidenta ? eu la ovulatie (pe vremea cand aveam) aveam cel mai curat si mai frumos ten posibil, datorita estrogenului, si pielea asa stralucitoare... si stiu ca e universal efectul asta
abia inainte de menstruatie se strica treaba
ma gandesc ca ai fost racita, ai luat tot soiul de medicamente si poate de asta

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-03-11 19:39:48)

#16 2011-03-11 19:41:11

geo90
New member
Inregistrat: 2011-03-11

buna.sper sa ma puteti ajuta.iau anticonceptionale yasmin .pe 25februarie am inceput blister ul deoarece p 18 am avut menstruatia.din cauza unor probleme d sanatate le am oprit dupa doar 2 pastile.si dupa vreo 3 zile mi? venit menstruatia din nou adica pe data de 3 martie.m?m speriat si am inceput p 4 sa iau anticonceptionale k si cum ar fi prima luna in care le iau.toate bune si frumoase pana astazi cand, desi am luat pastilele cum trebuie mi? venit iar menstra. sunt speriata deja.sa fie ceva grav?totusi suntem pe 11 si e sangerare abundentz nu doar sangerare specifica de la anticonceptionale.va rog daca i s a intamplat cuiva sa mi dea un sfat.

#17 2011-03-12 11:13:07

coraline
Addicted member

la rceala intr-adevar nu m-am gandit lol ca o fi coincidenta da, e posibil. poate nici nu sunt la ovulatie si mi se pare mie lol bine acum nu m-am umplut de cosuri, am ici si colo cate unul si pe frunte ca niste mici brobonele. eh om trai si om vedea daca se imprastie sau dispar. poate or fi de la raceala, s-o fi dat peste cap organismul

geo, dar te-ai jucat cu pastilele alea nu gluma. sunt hormoni, nu aspirina.. nu le iei si le intorci dupa cum vrei tu. nu se intrerupe blisterul decat daca ai de facut vreo operatie. e normal sa iti fi venit din nou menstruatia daca le-ai  intrerupt.
probabil te-ai dereglat de toata frumusetea daca ba le iei, ba nu, ba da le iau iar. mergi la medic cel mai bine

#18 2011-03-13 13:31:49

coraline
Addicted member

aparent nu ovulam...ci imi venea ciclul cesafac la 2 saptamani jumate

fara nici un simptom, nu m-au durut sanii, nu s-au umflat, doar ovarele ce ma inghionteau putin dar tot fac asta de 2 luni... pe nepusa masa a venit

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-13 13:37:02)

#19 2011-03-13 20:33:11

coraline
Addicted member

ok nu stiu daca e ciclu sau nu lol scurgeri maronii dar fluide, cu usoare cheaguri. s-au oprit acum vad.. nu a fost flux mare. sa vad zilele astea ce o face. ma gandeam ca le reincep de azi, dar nici nu stiu sigur daca e ciclu sau nu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.