|
Nu esti logat.
Intrerupere ac#1 2011-03-03 21:18:59
intrerupere acBuna, dupa cum stiti am fost suspecta de rana pe col datorita sangerarilor din timpul contactelor sexuale. in urma analizelor pana mi-a iesit c1, nici o inflamatie, boala etc si dupa colposcopie a reiesit ca nu am nici o rana, ca sunt perfect sanatoasa. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2011-03-04 09:38:21
Re: intrerupere accred ca e prea devreme sa ne dam cu parerea daca sangerarile sunt sau nu de la anticonceptionale, cat despre dureri e posibil sa fie de la intreruperea lor deoarece in timpul pauzelor ovarele isi reiau functiile. Offline #3 2011-03-04 19:20:47
Re: intrerupere acatunci sa mai incerc.... mai testez si vad daca mai sangerez. insa este exact la fel sangerarea.. teoretic nu ar avea de la ce sa fie, sunt clinic sanatoasa. numai sa nu fie microfisuri la intrarea in vagin si de aceea Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2011-03-04 19:48:52
Re: intrerupere acorangina, chiar nu este. descopar sangerarea dupa ce se termina actul si ma sterg, sunt niste firicele de sange. nu este abundenta si nici nu apare in timpul contactului, sau este prea putina si nu o remarcam Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-03-05 16:48:05
Re: intrerupere acorangina pana acum nu aveam ovulatie ca deh, ac-urile. acum doar de o saptamana ce am facut pauza, mai astept ovulatia sa vad daca sangerez si atunci. insa dupa absolut fiecare contact exista o sangerare. nu multa, firicele. insa exista Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-06 15:58:25
Re: intrerupere acpai si eu ma lubrifiez natural, dar un pic de ajutor e bun de la tine am si ideea, ma pun sa caut unul mai ok ca pret, eventual ala de la TIS in caz ca nu il folosim des sa nu ma oftic de banii dati Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-03-06 16:02:21
Re: intrerupere accora dar o eco intravaginala ai facut? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2011-03-06 16:03:00
Re: intrerupere acnu...chiar din aia nu. se vede ceva mai mult decat la o colpo? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2011-03-06 16:07:58
Re: intrerupere acnu stiu..zic si eu...ceva e sigur ..ori de la ac..ori nu stiu..e sangerare din interior?dupa contact ia si tu repede o oglinda si vezi sa nu fie din zona perianala Sa nu te astepti sa te salut! Offline #10 2011-03-06 16:14:21
Re: intrerupere aco sa fac si asa, intr-adevar in interior chiar sunt ok, o fi la exterior Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-03-07 13:44:05
Re: intrerupere accor, scuze de offtopic, dar am citit ma de cva vreme intr-un pos de al tau ca ai folosit niste ovule pentru o mai buna lubrifiere naturala a vaginului...colpo...si nu mai stiu cum. Offline #12 2011-03-07 21:47:55
Re: intrerupere accred ca te referi la colposeptine... eu le-am folosit ca tratament la momentul respectiv, se folosesc mult pentru rani pe col, refacerea tesuturilor. nu cred ca duce la o mai buna lubrifiere, doar ca datorita estrogenului se reface mult mucoasa si asa se ajunge si la o lubrifiere buna. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2011-03-08 14:11:10
Re: intrerupere acaha, ma gandeam ca is strict pt lubrifiere Offline #14 2011-03-11 19:28:23
Re: intrerupere accred ca sunt la ovulatie.... cred pentru ca au trecut ani buni de cand nu stau fara ac si nici nu stiu exact cum e manifesta am secretia mai grosuta, mai alba si mai densa. insa nu sangerez. si daca m-as lua dupa calendar as fi la jumatatea ciclului menstrual, deci ovulatie cred ca este. nu sangerez, totul este ok. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-03-11 19:39:33
Re: intrerupere acsigur nu e o coincidenta ? eu la ovulatie (pe vremea cand aveam) aveam cel mai curat si mai frumos ten posibil, datorita estrogenului, si pielea asa stralucitoare... si stiu ca e universal efectul asta Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-03-11 19:39:48) Offline #16 2011-03-11 19:41:11
Re: intrerupere acbuna.sper sa ma puteti ajuta.iau anticonceptionale yasmin .pe 25februarie am inceput blister ul deoarece p 18 am avut menstruatia.din cauza unor probleme d sanatate le am oprit dupa doar 2 pastile.si dupa vreo 3 zile mi? venit menstruatia din nou adica pe data de 3 martie.m?m speriat si am inceput p 4 sa iau anticonceptionale k si cum ar fi prima luna in care le iau.toate bune si frumoase pana astazi cand, desi am luat pastilele cum trebuie mi? venit iar menstra. sunt speriata deja.sa fie ceva grav?totusi suntem pe 11 si e sangerare abundentz nu doar sangerare specifica de la anticonceptionale.va rog daca i s a intamplat cuiva sa mi dea un sfat. Offline #17 2011-03-12 11:13:07
Re: intrerupere acla rceala intr-adevar nu m-am gandit ca o fi coincidenta da, e posibil. poate nici nu sunt la ovulatie si mi se pare mie bine acum nu m-am umplut de cosuri, am ici si colo cate unul si pe frunte ca niste mici brobonele. eh om trai si om vedea daca se imprastie sau dispar. poate or fi de la raceala, s-o fi dat peste cap organismul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-03-13 13:31:49
Re: intrerupere acaparent nu ovulam...ci imi venea ciclul la 2 saptamani jumate Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-13 13:37:02) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2011-03-13 20:33:11
Re: intrerupere acok nu stiu daca e ciclu sau nu scurgeri maronii dar fluide, cu usoare cheaguri. s-au oprit acum vad.. nu a fost flux mare. sa vad zilele astea ce o face. ma gandeam ca le reincep de azi, dar nici nu stiu sigur daca e ciclu sau nu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|