|
Nu esti logat.
Interpretare analiza#1 2011-03-08 21:38:02
interpretare analizaBuna. Am rugamintea de a ma ajuta cu interpretarea analizei de secretie vaginala, stiu ca trebuie sa merg la medic , dar programarea doar peste o luna am putut sa o fac din cauza ca medicul meu e foarte ocupat si is foarte stresata .... Offline #2 2011-03-09 10:09:33
Re: interpretare analizae ft bun rezultatul, nu ai pt ce sa-ti faci probleme. poate flora vaginala ar tb putin refacuta, dar in rest esti ft ok. Offline #3 2011-03-09 10:37:38
Re: interpretare analizaAnca ...mersi mult pentru raspuns ....problema e ca nici nu stiu daca sa ma bucur. am sangerari la contact sexual de cateva luni, am facut tratament cu ovule cervugid 3 luni chiar daca medicul a zis ca nu e rana (m-a vazut de mai multe ori), nu stiu ce investigatii sa mai fac...o colposcopie??? ma gaandesc ca daca era rana care sa se vada doar la aceasta investigatie ar fi trecut cu ovulele... Offline #4 2011-03-09 13:49:47
Re: interpretare analizacred ca din alta parte vin sangerarile acelea. apar chiar numai dupa contactele sexuale? iei anticonceptionale? papanicolau ai facut? Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-03-09 13:50:05) Offline #5 2011-03-09 15:00:19
Re: interpretare analizaNu iau anticonceptionale, nu am luat niciodata , imi doresc enorm un copil, acum 1 an jumatate am ramas insarcinata insa am pierdut sarcina la 7 saptamani (oprita in evolutie). Papanicolau am facut in ultimele 3 luni de doua ori, de ambele dati rezulatul a fost bun CII, sangerarile apar doar dupa contact sexual si sunt de culoare rosu (diluata cu secretia partenerului), sau rozalii, simt si durere la penetrare profunda, lubrifiata sunt. acum stau sa ma gandesc daca sa fac si analiza la Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-09 18:33:35
Re: interpretare analizaRezultatul secretiei arata cam asa: Offline #7 2011-03-10 10:36:10
Re: interpretare analizaAlina, nu stiu ce sa zic... mai intreaba un doctor. Offline #8 2011-03-10 22:46:29
Re: interpretare analizaSunt disperata....astazi am reusit sa ajung la medic deoarece am avut dureri puternice de ovare....am spus asistentei ca e o urgenta si m-a primit. am ramas insa socata....medicul a zis sa merg la el in spital sa-mi faca biopsie de coll...off doamne stau si ma gandesc la ce e mai rau ...acum am usturimi puternice dupa ce am urinat si durere de ovare, l-am intrebat de ce e asa de drastic avand in vedere faptul ca papanicolau a iesit bine...i-am zis de clamydia ca si aia da sangerari la contact insa a zis ca nu crede ca am, de polipi ...a zis ca-i vedea daca erau ...ma bagat in sperieti rau de tot cu biopsia lui .....maine ma adun si caut un medic la cluj sau sibiu ...voi ce parere aveti ...doctoressa ma poti ajuta cu un sfat te rog...plsss Offline #9 2011-03-11 09:59:30
Re: interpretare analizanu cred ca e ok sa faci biopsie din moment ce papanicolau iese de clasa II, culturile au fost negative... eu una n-as face interventia asta. o colposcopie poti sa faci, aia nu e invaziva. usturimea la urinat si durerile abdominale pot fi si de la o infectie urinara. o ecografie ai facut? sau un sumar de urina. sfatul meu e sa mergi la alt doctor, vezi si o a doua parere. Offline #10 2011-03-23 17:12:25
Re: interpretare analizaBuna.....revin cu noutati, am schimbat medicul ca sa aflu a doua opinie, am fost la sibiu la spitalul militar astazi si dupa ce i-am aratat medicului rezultatele la urina (bune), pap CII, analiza de secretie (foarte buna)mi-a facut control si a zis ca nu e cazul de biopsie dar mi-a dat tratament cu ovule trei tipuri (Betadine, Gynil si Colposhopine cred ca asa ii zice ) ...doar atat. am intrebat eu de colposcopie dar a zis ca nu are sens sa o fac....am ajuns sa cred ca sunt batuta in cap cateodata (de unde atata lipsa de interes???)...poi am mai facut 3 luni tratament cu ovule si tot nu a trecut sangerarea aia dupa contact...parca sa mai agravat....nu inteleg de ce, desi analiza la secretia vaginala a iesit bine ...eu tot fac tratamente? Am eu ghinion ? Ce sa fac fetelor? ca de 4 luni tot fac tratamente cu ovule care mai de care ... Ultima oara a fost editat de Alina_O2006 (2011-03-23 17:19:53) Offline #11 2011-03-23 17:32:43
Re: interpretare analizaeu nu inteleg ceva, tu ai spus vreunuia din medicii la care ai fost cu ce problema te confrunti? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2011-03-23 22:37:59
Re: interpretare analizaalinda ...da am zis medicului toate problemele cu care ma confrunt, de la infertilitate...ne chinuim de peste 2 ani sa avem un copil, o sarcina oprita in evolutie cu complicatie dupa chiuretaj, sangerarile la contact care dureaza de cateva luni.....am fost la 3 medici de cand am sangerarile la contact si in afara de faptul ca am facut analize de secretie, pap, si tratamente cu ovule pe degeaba alte investigatii nu mi sau facut desi de fiecare data ....poate ca nu ma crezi am insistat sa facem investigatii in plus gen, clamydia, colposcopie, o histeroscopie, desi toate astea costa totusi am zis sa le fac pentru linistea mea. Daca stiti cumva un medic bun in cluj sau sibiu va rog sa ma ajutati. Ultima oara a fost editat de Alina_O2006 (2011-03-23 22:42:04) Offline #13 2011-03-24 14:04:21
Re: interpretare analizabuna!as dori si eu sa stiu daca rezultatul la analiza asta este bun:estradiol 21.1 f.foliculara:30-120pg/ml ovulatie:150-350pg/ml f.luteala:50-180pg/ml menopauza sub 60 Mentionez ca am facut analiza in a 3-a zi de sangerare.La testul papanicolau mi-a iesit frotiu usor inflamat.Este bine?Am 29 ani.multumesc Ultima oara a fost editat de lavinia81 (2011-03-30 15:13:40) Offline #14 2011-03-24 15:26:10
Re: interpretare analiza
daca vrei sa impusti mai multi iepuri deodata (adica sa vezi un pic si de ce nu ai mai ramas insarcinata dupa chiuretajul ala) poti merge in Sibiu la dr. Chicea la Polisano, atentie insa, am auzit ca e foarte solicitat si programarile dureaza mult. presupun insa ca stii ca multe femei pierd cate o sarcina fara sa aiba vreo problema medicala, nu inseamna ca ai neaparat probleme de fertilitate. dr Chicea insa e specializat pe probleme de fertilitate, face FIV, etc. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #15 2011-03-24 18:27:57
Re: interpretare analizabuna seara. as dori si eu o interpretare a acestor analize. as vrea si o a doua parere. multumesc anticipat Offline #16 2011-03-25 10:31:40
Re: interpretare analizaalinda ...multumesc mult pentru sfaturi ...nu ma opresc aici ...continuu cu investigatiile si nu ma las batuta pana nu gasesc un medic bun ...nu sunt genul de persoana care sa ingnore problemele de sanatate si nu concep sa primesc tratamente fara sa am un diagnostic concret. De Dr. Chicea am citit si eu pe forumuri ca ar fi un medic foarte bun, ocupat dar bun, dar apucasem sa-mi fac programare la Dr. Remus Maxim din sibiu. Am uitat sa-ti zic ,...i-am povestit si de incercarile mele de a avea un copil...mi-a recomadat sa folosesc teste de ovulatie si temperatura bazala , sa prestam in zilele fertile, i-am spus ca chestia asta o fac lunar de peste un an jumate...atunci a zis ca daca nu raman intr-o luna doua dupa ce fac tratamentul sa ma duc ca-mi face cateva sedinte de hidrotubatii. Eu stiu ca alea se fac in cazul in care la HSG apar trompele infundate. Eu nu am facut inca HSG desi am cerut si aici in Alba iulia si am tot fost amanata pe motiv ca nu merge aparatul, sau e aglomeratie in spital. Offline #17 2011-03-25 13:08:57
Re: interpretare analizaAlina_O2006, hai s-o luam pe rand: eu as zice (evident ca profan, nu sunt medic) ca tu ai doua probleme distincte: "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #18 2011-03-25 15:16:54
Re: interpretare analizamersi mult inca o data pentru faptul ca ti-ai gasit timp sa-mi scrii, sa-mi explici. Is convinsa ca doar un medic bun ma poate ajuta , dar crede-ma ca sfaturile tale au contat enorm pentru mine ...e bine sa stii ca mai exista persoane interesate sa raspunda la grijile si problemele altor persoane . Oricum o sa te tin la curent cu evolutia mea. Ultima oara a fost editat de Alina_O2006 (2011-03-25 15:18:08) Offline #19 2011-03-25 15:37:10
Re: interpretare analizan-ai pentru ce sa-mi multumesti, te ajut cu placere daca pot Ultima oara a fost editat de alinda (2011-03-25 15:47:04) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|