|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata?#1 2011-03-10 23:13:08
e posibil sa fiu insarcinata?fetelor...de 3 luni de zile i au anticonceptionale yaz,si pana acuma totul a fost in regula,spotting in primele zile...menstre 2-3 zile,cam maro-rosii,iar de curand am fost plecata in vacanta cu iubitul o saptamana,dar eu am continuat sa iau anticonceptioanale la aceiasi ora cum le luam in romania,eventual intarziam un sfert de ora,o juma de ora,o ora,dar le am luat...iar in a treia zi de pastila placebo,mi a venit menstra,ma tinut 2-3 zile ca de obicei(de la ultima menstra nu am mai avut contact sexual)...si azi(dupa aproape 2 saptamani de la ultima menstra) am niste secretii galbui-maronii..parca ramasite de menstra...dar putine...e posibil sa fiu insarcinata?sau sa fie vreo infectie?(adesea la inceputul contactului sexual ma doare,si apoi trece). Offline #2 2011-03-10 23:30:56
Re: e posibil sa fiu insarcinata?ti-am mai raspuns o data aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3410 … -fie-.html www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-03-10 23:58:03
Re: e posibil sa fiu insarcinata?ok mersi:) tin sa specific ca tin si o dieta mai drastica..poate si asta e un factor... Offline #4 2011-03-10 23:59:16
Re: e posibil sa fiu insarcinata?buna! acum o luna am facut avort si inca nu mi-a venit menstruatia, aseara am facut sex si el nu s-a terminat in mine...exista riscul de a ramane insarcinata chiar daca nu mi-a venit menstruatia? astept raspuns Offline #5 2011-03-11 01:00:22
Re: e posibil sa fiu insarcinata?
DA!! mi se pare incredibile mesajele astea ca al tau, asa ca ma abtin sa le mai comentez mai mult. Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-11 10:02:38
Re: e posibil sa fiu insarcinata?zanutzika, insarcinata puteai sa ramai si imediat dupa avort, nu e nevoie sa astepti o menstruatie ca sa fii fertila. deci da, poti fi insarcinata,mai ales ca folositi coitul intrerupt, care nu e o metoda sigura de contraceptie. Offline #7 2011-03-11 11:39:15
Re: e posibil sa fiu insarcinata?
Da. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-03-11 11:49:23
Re: e posibil sa fiu insarcinata?Buna. Am o nelemurire; menstruatia mi-a venit ultima oara pe 17.02.11 si in general vine la 26-28 zile; in 26 si 27 am avut contact neprotejat ( pt ca imi doresc f mult un ). Urmatorul ar trebui sa vina pe 17.03.11 dar aseara am avut o mica sangerare, mai bine zis o pata rozalie; fara dureri, fara simptome de menstr. Ce ar putea fi ? Offline #9 2011-03-11 12:24:31
Re: e posibil sa fiu insarcinata?Ar putea fi sangerare de nidare. Poti face un test saptamana viitoare daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-03-11 12:45:56
Re: e posibil sa fiu insarcinata?sper din tot sufletul sa fie. de un an ma tot chinui sa raman . in ianuarie si febr am luat branca ursului.... m-am gandit ca totusi e cam devreme sa-mi vina menst. si de obicei inainte de menst. am scurgeri maronii nu roz. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|