homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fara orgasm!!!-8

#134 2011-04-18 20:23:13

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: fara orgasm!!!

imi cer scuze, n-am cum sa fiu serios cu prostia, e cat se poate de clar ca am glumit...

fucking perfect...

#135 2011-04-18 20:25:01

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

tu ceri seriozitate de la luis?  rotfl asteapta mult si bine  chicot

#136 2011-04-18 20:25:59

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ms pentru suport, Lady_Di24
nu stiu daca sa-ti dau un kiss sau nu...ma mai gandesc daca-l meriti

fucking perfect...

#137 2011-04-18 23:42:07

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

luisjota a scris:

vina mea e doar ca am exagerat putin, ca sa-si dea seama cat de ciudat este sa alerge dupa cai verzi pe pereti...

Cum sa fie cai verzi pe pereti???  rotfl2 EXISTA si daca se straduiesc o sa aiba tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#138 2011-04-19 11:34:48

ionelia.alina
New member
Inregistrat: 2011-03-01

eu am vrut un rsp....nu am vrut sa ma luati a asa in batatie de joc....si vad k in continuare o faceti.....grater....eu am crezut k altul e rostul acestui forum...si daia m-am inscris...dar vad k nu e asa.....

Publicitate

loading...

#139 2011-04-19 11:40:33

diana_24
Sr. member

Draga mea, ai primit si raspunsuri serioase, cu exemple ale fetelor care sunt in aceeasi situatie...se pare ca acele raspunsuri nu le-ai luat in considerare. neutral

#140 2011-04-19 11:48:42

ionelia.alina
New member

ba da...si le multumesc..sunt unlele nelamuriri  pt care am prm rsp.....dar nu-mi place...de ce  se face atata misto....nu inteleg...am tot citit k poate ma amuza si p mine cva dar  nu....
si gata  vreau sa punem PUNCT..... nu cred k a are rost sa continuam asa.....

#141 2011-04-19 11:52:50

diana_24
Sr. member

Eu stiu ca te-ar linisti o explicatie logica, stiintifica la ceea ce ti se intampla..insa nimeni nu ti-o poate da..asa cum eu m-am resemnat si am incetat sa caut raspunsuri...asta va trebui sa faci si tu la un moment dat
Nu te supara pe Luis, asa e el, mai "glumet"   roll

#142 2011-04-19 12:02:23

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

luisjota a scris:

eu va recomand la toate cele care nu aveti orgasm, sa incercati sa vi-l provocati singurele, cu degetele sau cu orice altceva...de preferinta ceva soft...
in momentul in care va veti cunoaste la perfectie si veti sti cum ajungeti, ce miscari sa faceti si ce zone trebuie stimulate ....veti sti sa aplicati ceea ce ati invatat singurele, cand sunteti in timpul "actului" cu iubitul vostru..

subscriu tummenupp

eu asa  am descoperit ca pot avea si orgasm "interior" chicot
[desi...nu mi s`a parut mare diferenta, dar macar m`am "linistit" oarecum.. stiu ca pot, deci nu il mai vanez lol ]

If you take it personal, that's ok! wink

#143 2011-04-19 12:03:29

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Ionelia.Alina,

Asa cum netul e plin de troli, si pe acest forum sunt unii carora le place sa se bage in seama...
Obijnuieste-te sa treci peste 'raspunsurile' la misto, in doi peri, peste barbati mascati sub pseudonime feminine, personaje ce se cred deosebit de spirituale...
Ca si in viata, trebuie sa distingi intre bine si rau, intre sfaturile bazate pe experienta, cultura, pe dorinta unora de a ajuta, cu o vorba buna macar - si tot felul de personaje cu un comportament ce lasa de dorit.
(M-am ferit sa ii numesc obsedati sexual, dementi, curvari - iesiti la agatzat pe forumuri, pentru simplul motiv ca trebuie sa criticam un anumit comportament, si nu omul!)

In ceea ce priveste lipsa orgasmului cel mare, mult asteptat si dorit, iti spun din propria-mi exeprienta: cand vei intalni o mare iubire, cand acel (norocos) barbat va fi Fat Frumos al tau, atunci te vei trezi la viata (sexuala) adevarata, chiar si dupa un simplu sarut!
Spunea cineva ca la femei organul sexual principal este creierul.
Apoi vine pielea... TOATA!

Nu cauta iubirea, nu cauta orgasmul perfect, trebuie doar sa fii deschisa, 'pe receptie', in termeni tehnici.

Pe de alta parte, sfatul unui coleg privind auto-satisfacerea, masturbarea, are efecte benefice. Pe langa faptul ca iti vei descoperi corpul, senzatii noi etc., orgasmul pe care ti-l provoci singurica iti face foarte bine, chiar daca nu e vaginal, chiar daca nu vine de la pct. G... ci e un orgasm micutz, simplu, clitoridian... Ai sa vezi ce placut este! Milioane de femei nu l-au simtit nici macar pe acela...

Crede-ma, ajunsa la orgasm singura sau cu ajutorul partenerului tau, clitoridianul este perfect!

Cu putina imaginatie si experienta din partea iubitului tau, acel "mic" orgasm clitoridian se poate transforma chiar si intr-unul multiplu - urmat, de ce nu?!, de orgasme vaginale, anale, orale - nu mai conteaza, ca nici n-o sa-ti mai dai seama in acele clipe cine, cum si unde se declanseaza...

Succes!

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-19 12:12:50)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#144 2011-04-19 12:08:36

diana_24
Sr. member

"vanatul" asta al orgasmului nu face bine..ca daca gandul iti e mereu acolo: trebuie sa am..cand voi avea? de ce nu am? etc. te incordeaza..si nu ai rezolvat nimic.

tummenupp mature_man

#145 2011-04-19 12:13:45

vanilleeis
Hero member

tocmai smile dar cand descoperi ca nu esti "defecta" si ca poti sa`l ai..nu te mai stresezi atat ca "de ce nu vine" ... cred smile

#146 2011-04-19 12:14:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pe mine ma enerveaza judecatile astea absolute emise de niste persoane care nici nu au cum sa fie in situatia respectiva (=barbati)
nu aveti decat sa cititi articole de specialitate si sa vedeti ca este absolut normal ca o femeie sa aiba numai orgasm clitoridian (adica obtinut si prin stimularea clitorisului, asta nu inseamna ca nu implica tot ceea ce implica un orgasm normal contractii ale vaginului etc., doar ca punctul de plecare e altul), si asta nu are legatura nici cu iubirea vietii, soarta, sf duh, barbatul potrivit, relaxarea si alte balarii
de asta ajung bietele fete sa se complexeze si sa nu mai aiba nici macar orgasmul ala nasol si insuficient si defect si cum i-oti mai zice, ca asteapta marele moment care nu mai vine

vanille, si daca nu descoperi, ce faci, te sinucizi acuma ca zice lumea pe un forum ca orgasmul tau nu e bun ?

#147 2011-04-19 12:16:11

ionelia.alina
New member

ths...smilesmile

#148 2011-04-19 12:18:27

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Diana_24, cata dreptate ai  applause
Pe nevasta-mea o inhiba simplul gand ca ne programam sa facem dragoste... sa zicem diseara, cand fetita nu-i acasa...
Ce orgasm?!!!!
Nimic, nici macar nu se mai uda... Devine un arici rotfl2

Multumesc!

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#149 2011-04-19 12:18:51

vanilleeis
Hero member

n`am zs asta nustiu smile am zis ca ar putea incerca sa si`l provoace singura ...
nush, eu am zs cum mi s`a intamplat mie.. si cine tine neaparat sa aiba ar putea intai sa incerce chestiile simple..inainte de a ajunge la psiholog/sexolog... nu ma refer la fetele care nu au dupa muuulti ani.. ci la cele care si`au inceput viata sexuala relativ recent [eu de ex, am un an si ceva..] si inca au tot timpul sa se descopere smile

a..si nici nu sunt de parere ca orgasmul clitoridian "nu e bun/valabil". ba din contra smile

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-04-19 12:19:54)

#150 2011-04-19 12:19:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta da, i-am zis si eu ioneliei, dar nu ne-a zis daca a incercat smile

#151 2011-04-19 12:23:49

diana_24
Sr. member

Heim, foarte adevarat ce spui.
Cum ii spuneam si Ioneliei, eu m-am resemnat, asta e. Sunt mai mult decat multumita de cel clitoridian.

Si normal MM. asa sunt si eu si cred ca multe femei sunt asa. Nu e acelasi lucru sa fii prins complet in ceea ce faci sau sa te gandesti la alte lucruri.

#152 2011-04-19 19:49:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

mature_man a scris:

In ceea ce priveste lipsa orgasmului cel mare, mult asteptat si dorit, iti spun din propria-mi exeprienta: cand vei intalni o mare iubire, cand acel (norocos) barbat va fi Fat Frumos al tau, atunci te vei trezi la viata (sexuala) adevarata, chiar si dupa un simplu sarut!
Spunea cineva ca la femei organul sexual principal este creierul.
Apoi vine pielea... TOATA!

Nu cauta iubirea, nu cauta orgasmul perfect, trebuie doar sa fii deschisa, 'pe receptie', in termeni tehnici.

Pe de alta parte, sfatul unui coleg privind auto-satisfacerea, masturbarea, are efecte benefice. Pe langa faptul ca iti vei descoperi corpul, senzatii noi etc., orgasmul pe care ti-l provoci singurica iti face foarte bine, chiar daca nu e vaginal, chiar daca nu vine de la pct. G... ci e un orgasm micutz, simplu, clitoridian... Ai sa vezi ce placut este! Milioane de femei nu l-au simtit nici macar pe acela...

Crede-ma, ajunsa la orgasm singura sau cu ajutorul partenerului tau, clitoridianul este perfect!

Cu putina imaginatie si experienta din partea iubitului tau, acel "mic" orgasm clitoridian se poate transforma chiar si intr-unul multiplu - urmat, de ce nu?!, de orgasme vaginale, anale, orale - nu mai conteaza, ca nici n-o sa-ti mai dai seama in acele clipe cine, cum si unde se declanseaza...

Succes!

MM, toate bune si frumoase in ce ai scris tu aici, daca nu ar fi un amanunt ESENTIAL  si anume acela ca nu esti femeie! Drept pentru care mi se pare nerealist sa-ti dai cu parerea, tu ca barbat, despre orgasmul femeii.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.