homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc- 10-80

#1502 2011-12-18 13:09:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Vreau sa slabesc- 10

heimdall a scris:

blue  applause nu pui si o poza ?

Hmmm, ma pui in dificultate, pentru ca desi e clar ca arat mai bine, tot grasa sunt  cesafac  Dar fie, desi nu am poze relevante, in care sunt singura si ma vad bine: http://www.lehel.ro/davidka/wp-content/ … %20056.jpg

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1503 2011-12-18 13:45:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

aici nu stiu pe cine sa admir mai intai  hjarta  hjarta oricum arati tare bine, si piticul iti seamana leit

#1504 2011-12-20 21:08:25

blueeyes
Platinum member

heim puss Pai numa piciul e de admirat in poza aia lol Eu is cam varza neutral (dar macar sunt sanatoasa)

patfierbinte      sjuk     

#1505 2011-12-20 21:11:45

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

blueeyes a scris:

heim puss Pai numa piciul e de admirat in poza aia lol Eu is cam varza neutral (dar macar sunt sanatoasa)

Si tu pe langa David smile
Ai slabit mult, Blue. Mai trebuie un pic la burta si la pulpe (exact ca si mine numai ca eu iau o pauza pana pe 3 Ianuarie si in pauza asta ma infund bine de prajituri smile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1506 2011-12-21 13:02:36

blueeyes
Platinum member

flower puss

La pulpe cred ca nu am ce sa fac mult, asa sunt eu construita, insa la burta bag tare electrostimulare, ma dor muschi despre care nici nu stiam ca exista lol (la burta, pulpe si fund)

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#1507 2011-12-24 20:06:24

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

fetelor, vreau si eu sa merg la sala incepand cu noul an tongue

insa momentan nu`mi pot permite abonamentul in care sunt asistata de un instructor. imi puteti spune, cele care merg la sala, ce exercitii ar trebui sa fac pt tonifiere? vreau un abdomen plat, coapsele si fesele tonifiate. ce aparate trebuie sa folosesc?

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1508 2011-12-25 13:20:20

heimdall
Diamond member

uite aici un link cu exercitii pe grupe de muschi pe care l-am mai dat : http://www.exrx.net/Lists/Directory.html
pentru abdomen sunt de baza... abdomenele smile la bancuta, mai sunt niste aparate in care aduci genunchii la piept si lucrezi abdomenul, o sa caut poze
pentru coapse aparatul cu care lucrezi si interiorul si exteriorul, presa tot pentru picioare, genoflexiuni cu gantere sau cu bara
evident ai nevoie si de ceva cardio pentru slabit, banda sau bicicleta

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-12-25 13:39:12)

#1509 2011-12-25 16:06:50

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

mersi, heim puss

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#1510 2012-01-02 15:32:30

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

vreau si eu sa slabesc cateva kile.. pt ca ma simt naspa neutral n-am avut niciodata corp de model, dar eram foarte ok cu el smile de vreo cateva luni asa, simt ca am pus pe mine putin si.. nu stiu, ma simt cat o vaca big_smile desi nu se vede asa tare..

problema e ca m`am gandit sa scot painea, dulciurile, berea, sucurile.. etc., dar nu`mi mai ramane nimic de mancat lol
        practic alimentatia mea consta in sandvisuri (implicit branza topita/cascaval si mezeluri neutral ), tartine, cina consistenta (ca atunci se aduna toata familia la masa si se combina frumos friptura cu cartofi prajti sau alte astea..), bineinteles multe dulciuri, chipsuri si ocazional fast food.. not proud. mic dejun foarte sarac (abia pot inghiti o felie de paine), iar pana la 3 4 cand ajung de la scoala mai mananc doar covrigi si beau cafea. mai bag 2 sandvisuri si imi tin de foame pana seara, la cina copioasa.. not proud at all.

chestia e ca, daca renunt la toate astea, ce mai mananc? nu pot manca verzituri toata ziua si nici dupa peste sau piept la gratar nu ma prea omor.
        cu apa la fel, mai ales ca e iarna.. beau cu chiu cu vai cateva cani (cred ca beau mai multa cafea si prostii gen 3in1, ciocolata calda & cappuccino)
        deci, daca are cineva propuneri despre cum as putea da jos relativ repede cateva kile (nu regim pe viata, o sa ma chinui eu dupaia sa le introduc treptat ca sa nu pun la loc foarte mult - vreau doar sa slabesc putin acum, sa ma simt din nou bine in pielea mea si apoi o sa incerc sa am mai multa grija la ce mananc..) ..sunt mai mult decat bine venite.
si in legatura cu sportul, as face ceva cardio or sth, dar nu stiu de unde sa incep nustiu

sorry ca m-am intins atat smile

If you take it personal, that's ok! wink

#1511 2012-01-02 16:04:11

heimdall
Diamond member

mananci carne, peste, oua, branza, cu multe legume alaturi, fructe (dar nu in exces), iaurt, nuci (alune, migdale) si seminte neprajite... sunt multe lucruri pe care le poti manca si sa nu fie fainoase sau dulciuri, ma gandesc ca ti-o placea ceva din toate astea
sport vrei acasa sau sa te duci la o sala ?

#1512 2012-01-02 16:13:50

vanilleeis
Hero member

pai si carnea n-ar trebui gatita cumva anume sau.. habar n`am. la mine in casa de exemplu nu se gateste foarte sanatos. gustos, ce`i drept, dar cu mult ulei, sare etc. si de obicei mananc cam..ce este. daca vreau sa slabesc tre' sa imi gatesc separat, intr-un anume fel, doar fiert sau la cuptor... etc? la dulciuri si fast food renunt, dar mancarea..'de baza', daca e scaldata in grasimi..tot nu e bine, cred.

la sala am fost, dar nu m`am putut tine decat vreo 2 luni, din cauza programului.  dar ce-i drept chiar se simtea, plus ca eram mult mai motivata decat acasa si chiar imi facea placere. acum insa as vrea sa fac acasa, nu pt musculatura, ci sa mai ard din grasimi. doar ca nu stiu cum sa incep, am mai incercat sa fac acasa, dar daca fac asa dezorganizat -mai o genoflexiune, mai un abdomen - renunt repede. mi`ar trebui un fel de program..

#1513 2012-01-02 16:51:36

heimdall
Diamond member

da, la cuptor, fiert sau chiar la gratar... ma gandesc ca nu e gateste doar prajit la voi
sari coarda daca ai unde smile e cel mai bine pentru ars grasimi

#1514 2012-01-02 16:58:03

vanilleeis
Hero member

hmm.. n-am loc de sarit coarda.
m-as apuca de un programel simplu de exercitii cardio.. stiu ca avea cineva pe aici filmulete nustiu o sa mai dau si pe la bazin...
cu mancarea in schimb, mai greu.. sa vad cat o sa ma tina..

#1515 2012-01-02 17:09:29

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

pai pur si simplu alege din ceea ce se gateste la tine ceea ce e cat de cat mai sanatos.
Si in loc sa mananci cand vii de la scoala branza topita si salam, mai bine mananca o bucata de branza, un ou fiert, fa-ti o salata etc
Sau seara, in loc sa mananci langa carnea aia cartofi prajiti, mananca niste fasole verde (din borcan), sau legume in general, salate.. nu-ti ia timp mult sa le prepari si e mult mai ok pt tine

#1516 2012-01-02 17:22:05

vanilleeis
Hero member

da, o sa ma straduiesc. mai revin pe aici..
multumesc heim, meliko smile

#1517 2012-01-02 18:11:40

vanilleeis
Hero member

inca ceva... e bine sa inlocuiesc zaharul cu pastilute dintr-alea de indulcitor? sau sunt la fel dpdv caloric hmm

#1518 2012-01-02 18:23:16

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

depinde despre ce indulcitor e vorba. Din cate stiu (sper sa nu vb prostii), aportul caloric e mai scazut, de asta se si gasesc in produse dietetice, in schimb nu sunt tare sanatosi. Sunt indulcitori care in cantitati mari pot provoca reacii adverse, alergii, dureri de cap etc.
Nu poti sa reduci pur si simplu cantitatea de zahar? Ca ma gandesc ca nu ai cum sa mananci cine stie cat.. decat ce iti pui intr-un ceai, cafea nustiu Mai bine il inlocuiesti cu mierea, nu e diferenta ca si calorii, dar macar e mai sanatoasa.
Si renunta la chipsuri, fast-food si ce mai ziceai mai sus. Ah, supele si ciorbele sunt f ok daca vrei sa slabesti si nu stii ce sa mananci smile

#1519 2012-01-02 18:27:22

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

salata bulgareasca, caesar, cu ton..sunt ok, zic eu, si bune. vita pe gratar (daca nu iti place piept de pui), chiftele din pui dar coapte in cuptor, sau din carne de peste. eu am facut, de exemplu, o rulada din ficat de pui: ficat fiert si taiat marunt, amestecat cu marar, patrunjel, oua fierte cubulete si un ou crud si toata chestia bagata la cuptor-asta in loc de sendvisuri..

Cap patrat cu minte-n colturi

#1520 2012-01-02 18:39:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu mi-am scapat de sub control greutatea sad Trebuie neaparat sa fac ceva insa nu stiu de unde sa incep. M-am gandit initial sa elimin painea, zaharul, fainoasele si cartoful din alimentatie, apoi sa diminuez portiile treptat ca sa nu fiu tentata sa cedez. Apoi dupa ce se termina sesiunea sa reincep sa merg la sala si sa aduc la minim consumul de carbohidrati cu ardere rapida.
De slabit stiu ca o sa slabesc iarasi insa nu vreau sa ma infometez iarasi ca data trecuta si sa ajung sa nu ma mai pot opri din mancat, vreau o "dieta" pe care sa o pot continua si dupa ce ajung la o greutate ok

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.