homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu prietenii la plaja

#1 2011-03-26 19:38:51

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

cu prietenii la plaja

Mai multe cupluri (2-3) merg impreuna la plaja, iar fetele decid sa se bronzeze fara sutien. Intre timp, un cuplu are un aparat un foto  si face cateva poze si fara intentii rele apare toate lumea in poze. Dupa ce pleaca de la plaja, celalte cupluri doresc sa primeasca pozele facute.

Intrebarea este ce ar trebuii sa faca cuplul care a facut pozele, sa selecteze doar pozele in care nici o fata nu apare fara sutien si sa le dea doar pe acelea sau sa dea toate pozele(in care toate cele 3 fete apar fara sutien) fara nici o selectare celorlalte 2 cupuri ?

Pentru barbati: Va deranjeaza daca prietena/sotia voastra apare fara sutien in pozele prietenilor cu care ati fost la mare ? Poate sa apara si fara intentie in cadru. Daca aveti poze cu prietena voastra si prietena prietenei voastre fara sutien la mare pe aparatul vostru, le dati prietenei prieteni voastre, stiind ca si prietenul ei le va vedea ? Va deranjeaza daca prietena/sotia voastra se bronzeaza fara sutien de fata cu alti amici ?

Pentru femei: Va lasati pozate fara sutien la mare de catre prieteni/amici ? Sau numai simpla prezenta a unui amic va influenteaza sa nu dati jos sutienul ?

Ca sa raspund ce am intrebat mai sus, nu ma deranjeaza daca prietena apare fara sutien in pozele de la mare care sunt facute de un amic.

Ultima oara a fost editat de spiridus7 (2011-03-26 19:39:43)

#2 2011-03-26 19:44:08

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: cu prietenii la plaja

Incep prin a spune ca nu fac topless, consider ca sanii si alte parti ale corpului trebuie sa mi le vada doar prietenul, dar e o alegere strict personala, nu judec pe cele care se expun astfel la plaja.

Consider ca odata ce decizi sa stai pe plaja fara sutien, esti constienta si iti asumi ca te vad cateva zeci/ sute de oameni. Si daca si prietenul e de acord si isi asuma, atunci de ce sa aiba ceva impotriva aparitiei in niste poze?

#3 2011-03-26 19:44:32

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Acum depinde ce fel de caractere au persoanele in cauza. Se pot supara ca au fost pozate asa,sau se vor amuza smile Depinde de fiecare in parte.
Si asa cum spune cineva mai sus,daca o femeie face topless,isi asuma riscul de a fii vazuta de o gramada persoane,inclusiv riscul de a fii prinsa in anumite poze.
Eu personal  raman fara sutien decat in fata prietenului meu   smile

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-03-26 19:46:12)

#4 2011-03-26 20:42:45

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

incepusem sa cred ca sunt singura ciudata care nu isi da sutienul jos decat in fata prietenului  chicot

ca sa raspund la intrebare, daca fata nu are retineri in a sta cu sanii dezgoliti in fata amicilor nu vad de ce ar fi impotriva pozelor...mi se pare deja sinonim cu ipocrizia...daca a decis sa faca topless atunci consider ca este destul e matura incat sa isi asume si riscul acesta, cat despre prietenul acesteia...la fel, atata timp cat este impreuna cu o fata care face topless inseamna ca nu il deranjeaza nici pozele, un tip care tine la intimitate nu va avea niciodata o partenera care nu are nici un fel de retineri in a-si arata expune partile intime in public

#5 2011-03-26 20:49:58

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu am fost pusa in astfel de situatii ( sa imi dau jos sutienul in fata altor prieteni )... deci nu stiu cum as reactiona lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#6 2011-03-26 21:01:03

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Atata timp cat ele au stat sa faca poze, nu inteleg de ce ar trebui sa deranjeze pe cineva.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#7 2011-03-26 21:35:28

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

Se poate sa apari in poza fara sa observi, sa ai atentia in alta parte in momentul cand se fac pozele. Si nici fotograful nu are intentia sa te fotografieze direct. E bine cand in astfel de cazuri, persoanele fotografiate se amuza nu se supara  big_smile

Ultima oara a fost editat de spiridus7 (2011-03-26 21:37:28)

#8 2011-03-26 23:55:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

love_t a scris:

Nu am fost pusa in astfel de situatii ( sa imi dau jos sutienul in fata altor prieteni )... deci nu stiu cum as reactiona lol

Subscriu. Dar daca as sti ca se fac poze, nu cred ca mi-as da jos sutienul. N-as vrea sa ma vad mai apoi pe site-urile de socializare si mai ales n-as vrea sa-mi vada toata lumea sanii. Pozele circula big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2011-03-27 13:20:14

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

De regula, daca faci topless intr-o zona foarte populata, mai mult ca sigur ca vei aparea si in pozele altor persoane care sunt pe plaja in momentul ala ca, na, e cool sa fotografiezi fete dezbracate smile deci daca faci asta, nu ai cum sa crezi ca faci topless doar pentru tine si prietenii tai, e un risc pe care ti-l asumi.

#10 2011-03-27 18:50:17

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

carmen_21 a scris:

love_t a scris:

Subscriu. Dar daca as sti ca se fac poze, nu cred ca mi-as da jos sutienul. N-as vrea sa ma vad mai apoi pe site-urile de socializare si mai ales n-as vrea sa-mi vada toata lumea sanii. Pozele circula big_smile

eu nu mi-as da jos sutienul nici daca as sti ca nu se fac poze lol cata dreptate ai cu site-urile de socializare!
de acord cu celelalte fete! doar iubitul imi vede sanii tongue

#11 2011-03-27 19:00:35

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

puffball a scris:

carmen_21 a scris:

love_t a scris:

eu nu mi-as da jos sutienul nici daca as sti ca nu se fac poze lol cata dreptate ai cu site-urile de socializare!
de acord cu celelalte fete! doar iubitul imi vede sanii tongue

si eu sunt de aceeasi parere  angel

#12 2011-03-27 19:06:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nu as face topless ever smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#13 2011-03-27 19:23:16

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

heart_breaker a scris:

Incep prin a spune ca nu fac topless, consider ca sanii si alte parti ale corpului trebuie sa mi le vada doar prietenul, dar e o alegere strict personala, nu judec pe cele care se expun astfel la plaja.

Consider ca odata ce decizi sa stai pe plaja fara sutien, esti constienta si iti asumi ca te vad cateva zeci/ sute de oameni. Si daca si prietenul e de acord si isi asuma, atunci de ce sa aiba ceva impotriva aparitiei in niste poze?

Subscriu. Nu fac topless din 2 motive: unul pt ca anumite parti ale corpului sunt rezervate doar iubitului meu si in cazul in care as trece peste asta, nu pot trece peste al doilea si anume motivele de sanatate.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#14 2011-03-27 22:25:57

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da chiar asa, de ce face lumea topless?

Ca nu stiu cum, dar aproape toate alea pe care le-am vazut eu in tatele goale pe plaja, aveau tate urate. Adica lasate, atarnate. Da n-ai vedea una cu sani frumosi, fermi si rotunzi sa faca topless. Tot alea fac care n-ar trebui. Si de aceea ma intrebam, pentru ca ma gandeam ca faci topless ca sa arati ceva frumos, altfel de ce te-ai plimba pe plaja si in apa tot asa? Doar daca esti convinsa ca ai sani faini.

Inteleg ideea de a sta topless la bronzat ca sa nu iti ramana urme de la sutien da nu inteleg de ce nu poti sa-l tii pe tine 5-10 min cat faci o baie.

Eu n-am facut niciodata, nu pt ca mi-ar fi rusine, ci in primul rand pt ca e periculos pt sani si in al doilea pt ca n-am ce arata  big_smile Imi dau bretelele la o parte, il las mai jos pe sani si gata.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#15 2011-03-28 05:29:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Kathrynn, cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare: in principal pentru a te bronza uniform. Eu am vazut ceva sani frumosi pe plaja (multi dintre ei siliconati) si am facut o singura data topless, cam vreo 15 minute asa... dar am stat numai pe burta lol Aveam asa o oarecare jena... nu ma simteam tocmai ok, chiar daca eram in Vama unde se presupune ca toata lumea care vine acolo e dezinhibata si nu te judeca nimeni.
In plus, am incercat sa intru asa in apa, dar la cat de murdara era... m-am razgandit rapid si am trecut la sutien smile

Eu insa nu inteleg femeile trecute de o anumita varsta (si aici ma refer in special la persoane care sunt sau care se indreapta spre varsta a treia) care fac asta. Aia mi se pare chiar dizgratios. Intre asta si o tanara cu sani nu tocmai extrem de reusiti o prefer de o mie de ori pe tanara!

#16 2011-03-28 07:18:50

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

LadyPink a scris:

Eu insa nu inteleg femeile trecute de o anumita varsta (si aici ma refer in special la persoane care sunt sau care se indreapta spre varsta a treia) care fac asta. Aia mi se pare chiar dizgratios.

M-ar enerva la culme daca mi-ar strica poza o baba cu figuri  diablo  disperat

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#17 2011-03-28 08:40:35

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

anul trecut am vazut pe plaja niste femei de vreo 50-55 de ani facand topless (aratau k Donatella,pielea toata lasata si zbarcita,dar sanii tari,pielea intinsa-silicon evident lol ).dar erau f. dizgratioase,nu mai zik k una si'a pus costumul de baie direct pe plaja si i'am vazut si alte parti neepilate  acklad  acklad  erau nemtoaice si cam 70% erau topless si toate erau trecute de 40 de ani  lol

#18 2011-03-28 09:22:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu mi se pare mare branza femeie care fac topless. Treaba lor pana la urma. ici dizgratioase nu mi  se par pentru ca pana la urma corpl fiecarei femei e frumos dintr-un anumit punct de vedere. In ciuda intelegerii mele, eu nu as putea face topless pentru ca sunt  persoan mai rivata sa zic asa. Oricum, despre cele cu sanii lasati va sun eu ca daca intrebi un barbat ce prefera o femeie cu sanii cat epenii dar lasati sau na cu sanii micuti rotunzi s fermi, va asigur ca marea majritate vor prefera sanii lasati.

Si ca sa raspund la intrebarea pusa mai sus. Dupa mie daca au stat la poze, si daca au stat tpless nu cred ca ar trebui sa le deranjeze ca pozele sa ramana pentru posterioritate la mai multe persoane.

#19 2011-03-28 18:38:09

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Monica999 a scris:

... va sun eu ca daca intrebi un barbat ce prefera o femeie cu sanii cat pepenii dar lasati sau na cu sanii micuti rotunzi si fermi, va asigur ca marea majoritate vor prefera sanii lasati...

ce bine ca nu fac parte din marea majoritate... dance  dance  dance

dar acum nu inteleg de ce faceti o tragedie din faptul ca unele fete prefera sa faca topless ....e treaba lor, sanii lor, iar babele care-si arata tatzele lasate sau dizgratioase ar trebui amendate pe plaja pe loc  acklad

pe de alta parte, ca e rau sau nu pentru sani ... e doar pentru faptul ca nu-i vede soarele niciodata big_smile, dar cu protectie maxima si in reprize scurte...poate fi, intr-o oarecare masura, benefic :)si nu numai pentru ochisorii iubitului sau a baietilor din jur....big_smile

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.