homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-36

#666 2011-03-31 23:25:40

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

somn usor, onu! puss
mayya, si eu zic la fel ca mika! va fi repejor urmatorul test II doar ca ala va fi adevarat! si cu siguranta te vei bucur cel putin la fel de mult!
si exact cum a zis si totul, important e ca s-a intamplat! vei reusi sa va tineti bebelacul in brate!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#667 2011-03-31 23:28:35

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Onu, pai nici nu stau singura in apartament.
Dar gandeste-te cum vom sta vara, cand e cald cu geamurile inchise noaptea, de frica sa nu intre cineva ( ca si stam cu fatza la raul Bahlui, si peste mal sunt niste case mai darapanate cu oameni nu tocmai prietenosi)
Si iti doresc somn usor puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#668 2011-03-31 23:30:35

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mayya, poke, savannah, mika, elena puss puss puss puss puss ce să zic.. aș avea multe de zis.. și nu-mi găsesc cuvintele.. stai și aștepți niște rezultate... ies aiurea rău.. faci tratamente.. faci tot ce se poate face și tot ce depinde de tine.. repeți analizele și constați că sunt mai nasoale după tratament dec?t ?nainte și că practic ?n loc să avansezi cu un pas măcar, faci doi pași ?napoi.. o iei de la capăt iar și iar și iar... și iar și de fiecare dată aceeași problemă: ba un doctor t?mpit care nu te operează bine, ba unul care te tratează după ureche.. ba altul care mai are puțin și te scoate ?n pumni din cabinet.. ba altul care te operează dar de fapt nu erai de operat.. sau mai grav.. uită de ce anume te operează.. din cauza LOR ajungem ?n stadiul ăsta.. Dumnezeu să mă ierte că-i condamn și că da, ?i judec, dar chiar nu se mai poate..
poate unora dintre voi un rezultat de tip 3 la Papanicolau li se pare o nimica toată.. vă spun sincer că mie mi s-a făcut rău.. nu m-a interesat să aflu dec?t cazul cel mai rău.. răspunsul medicului (care a fost sincer și săracul a văzut că m-am făcut din albă și mai albă.. ezita să-mi spună dar am insistat): ?facem tratament pentru acele celule ciudate care au ieșit la pap, apoi pentru candida, apoi repetăm papanicolau și secreția, dacă la papanicolau iese tot tip 3 trebuie făcut un chiuretaj fracționat (se ia secreție din col, uter, trompe care se trimite la biopsie) și acolo va ieși ce tip de celule sunt..? am ?ntrebat care este cel mai rău caz la acel rezultat și mi-a zis că pot ieși celule canceroase și ?n speranța că mă poate calma mi-a zis că nu este cazul să ne g?ndim at?t de departe... am simțit că pică cerul pe mine..  numai la asta mă g?ndesc de o lună de zile.. și tot ?ncerc să mă rup măcar pentru 2-3 săptăm?ni de g?ndul ăsta de a face un bebe pentru că dacă ajung să descopăr ce-i mai grav nu știu c?t poate să-mi reziste psihicul.. sunt om și cu siguranță voi claca...

v-am zis că veți spune că dramatizez.. supa

poke dacă eu aș ști că am doar o rană pe col, crede-mă că nu aș fi ?n starea asta..
acid folic am luat.. fără efect..

LE: elena ?mi pare rău că ați trecut prin așa ceva sad

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-03-31 23:34:03)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#669 2011-03-31 23:30:39

pokemon
Diamond member

elena, ce urat cesafac si eu am stat la parter, dar dormeam mereu cu geamurile deschise si nu am avut niciodata evenimente. din fericire!
abia astept sa ne mutam la tara si sa ne luam si 2 ciobanesti germani smile atunci nu o sa imi mai fie frica!
m-am dus si am mai dat o data cu cheia in usa lol acus mi-e frica big_smile

#670 2011-03-31 23:40:15

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

almi puss cata dreptate ai ..cat depre diagnosticul tau ..rugaciune sa fii cazul cel mai fericit.. si mai bine mai ceri o parere..si te cred ca esti speriata, oricine ar fi ..si nu dramatizezi deloc..reactionezi cat se poate de normal.

insist pe alta parere ..eu am trecut ca maica-mea prin aceeasi sperietura ..ca a fost la medic si i-au zis ca are cancer ovarian si de urgenta sa o opereze ..2 zile pana am ajuns la cluj cu ea am fost daramata ..acolo doctorul a ras si a aruncat la cos analizele de aici si a normal ca nu era cancer .. avea probleme cu un fibrom mai vechi dar nu cancer

deci stai linistita si ai sa vezi ca va fi bine, si iti vei tine copilasul mult dorit in brate

multa putere rugaciune

Publicitate

loading...

#671 2011-03-31 23:43:28

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Onutza, somn usor!  puss

Almisupa  ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de tine  rugaciune

eu merg la somn  wave  noapte buna!  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-03-31 23:47:46)

.

#672 2011-03-31 23:47:10

pokemon
Diamond member

almi, acum am citit!
sper din suflet sa fie totul bine!trebuie sa fie bine, gandeste pozitiv si fi sigura ca organismul tau este puternic puss
si nu uita...'drama' cu sau fara '' fiecareia dintre noi e la fel de importanta!
fie ca e vorba de o candida, o lipsa de ovulatie, o situatia ca a lui geo sau altceva...toate suntem egale si problemele noastre sunt la fel de importante par

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-03-31 23:54:11)

#673 2011-03-31 23:52:53

elena.plahatca
Addicted member

Almi, daca faci biopsia sa iasa un rezultat bun rugaciune
Cat despre doctori.....in Romania sunt foarte multi doctori incompetenti...nu stiu daca iti permiti dpdv financiar, dar in strainatate se poarta altfel doctorii si sunt mai bine pregatiti, dar nu generalizez..
kram

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#674 2011-03-31 23:54:13

mayya06
Insomniac member

noapte buna mika puss puss

#675 2011-03-31 23:55:08

Almi Ingerash
Addicted member

onuța somn ușor puss

mayya așa m-am săturat să schimb medicii ca pe chiloți.. ba mai mult cred că cel puțin 5 medici din Constanța mi-au văzut ?m?ndrețea?.. caractere diferite, metode de tratament diferite, idei diferite.. cel mai ok mi s-a părut medicul ăsta.. am luat-o logic.. cum s-a ajuns la pap 3 c?nd eu mereu am avut pap 2.. ghici de la ce am ajuns așa.. de la neglijența unei doamne doctor (?ncerc să fiu finuță să nu o bălăcăresc).. ?nainte să merg la ea fusesem la un medic super ?n Medgidia care mi-a zis că am o rană cam ur?țică pe col.. mi-a făcut pap care a ieșit tip 2 .. nu am mai mers la el pentru că era prea departe de mine.. plus de asta am stat cu 3 ore peste ora la care eram programată.. ?n fine.. am ajuns la această doamnă doctor care mi-a zis că nu am nicio rană pe col.. dispăruse așa ?n 3 luni.. din senin spranceana mi-a făcut iar pap și secreție.. am făcut tratamente ca t?mpita pentru candida.. de pap 2 nu mi-a dat nimic.. zic că am făcut tratamente pentru că au fost mai multe.. că doamna nu a avut inspirația să-mi facă o amăr?tă de antifungigramă de la ?nceput.. am făcut tratamentul potrivit și la primul control după tratament nu am mai repetat nicio analiză.. rana pe col tot nu mai exista.. c?nd am vrut să ne apucăm de bebe mi-a făcut eco și at?t.. mi-a aruncat rețeta cu duphaston și mi-a zis că ne vedem c?nd voi fi gravidă.. norocul meu a fost că mi-au deschis ochii fetele de pe forum.. altfel cred că ajungeam de mult la sapoca sad
așa că pentru că nu mi s-a prescris nimic pentru acea rană pe col pe care tuta asta nu o vedea, am ajuns la un pap mai grav.. iar m-apucă pl?nsul sad

mika kram

poke mulțumesc de ?ncurajare.. puss

elena puss mulțumesc.. sincer.. mi s-a luat și de mersul la medici.. fie ă sunt de aici fie că sunt din altă parte.. aș pleca pe Lună.. poate acolo nu sunt at?tea boli, at?ta lume rea..

geo sper că nu ești supărată pe mine sad ?mi pare rău dacă te-am supărat cu sugestiile mele supa

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-03-31 23:58:45)

#676 2011-03-31 23:56:39

elena.plahatca
Addicted member

Noapte buna Mika puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#677 2011-03-31 23:57:36

pokemon
Diamond member

noapte buna, mika puss
almi....imi pare asa de rau!

#678 2011-03-31 23:57:46

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Am revenit

Onutza , noaptea e un sfetnic bun , oricat ai zice ca sunteti calmi , de fapt amandoi sunteti stresati cu analizele, tratamentul si lipsa  sexinpat incearca sa te calmezi tu inainte sa incerci sa il calmezi pe el , te pup somnic pufos puss

Almi de multe ori e enorm de greu si sa spui ce ai pe suflet de teama sa nu fi judecata gresit sau sa se creada ca vrei atantie, iti zic ca si eu am simtit cateodata asa , dar cand ne invingem teama si reusim sa vorbim , atunci sufletul nostru se mai descarca putin , stiu ca povara cea mare tot voi o purtati in final , dar mai stiu ca aici sunt persoane care sufera o data cu voi , care stiu sa asculte , sa dea un sfat , sa descreteasca fruntile , cum i-am zis si lu Georgi , vorbeste cu noi , vom plange si vom rade impreuna

Elena sa sti ca si in strainatate daca nu ai buzunarul gros doctorii sunt la fel de incompetenti

Merg si eu la somn , va pup pe toate si maine sper sa va gasesc un pic mai optimiste puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-04-01 00:11:35)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#679 2011-04-01 00:10:26

elena.plahatca
Addicted member

Angel, de aceea am si zis ca nu generalizez...cunosc cateva persoane  care stau in strainatate si au avut experiente bune cu doctorii de acolo, s-au comportat frumos si au vindecat repede si bine problemele ( in italia, germania), dar probabil a existat si factorul noroc ...
Incompetenti sunt peste tot mai mult sau mai putin..

sa ai vise placute  sover

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-04-01 00:17:46)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#680 2011-04-01 00:10:34

Almi Ingerash
Addicted member

mika somn ușor puss

poke kram

angel ai perfectă dreptate.. doar că sunt momente (ca cele prin care trec eu acum) c?nd ai impresia că ceea ce simți poate afecta ?n mod negativ persoanele din jur.. e ultimul lucru care mi-l doresc..  să vă ?ncarc pe voi cu energie negativă... apoi dacă ?ncep să scot la iveală tot, mă apucă pl?nsul (ca acum) și nu vreau să fiu văzută de C.. noroc că am ochelarii la ochi și m-am așezat ?ntr-un oarecare unghi să nu mă vadă ca lumea la ochi.. ?ncerc să acopăr pata aia neagră din minte și suflet cu glume, indiferență față de bebeluși, haine deschise la culoare, culori vesele pe forum.. doar că ?ntre toate astea..pata neagră e prea intensă..
am fost azi ?n carrefour.. la fructe am văzut pe puțin 6 graviduțe.. am rămas șocată.. am vrut s-o trag pe mama de m?necă să-i spun ?uite, are burtică.. oare eu c?nd voi fi așa?? dar m-am lovit de prea multe ori de un răspuns puțin cam nasol din partea ei la astfel de sesizări, și mi-am ?nghițit cuvintele.. nici lui C nu-i mai arăt.. doar pe stradă din instinct c?nd trecem pe l?ngă o graviduță ?l mai str?ng de m?nă și apoi o spun (de parcă am senzor) ?scuze?.. știu că și pe el ?l doare.. nu vreau să mă vadă și pl?ng?nd că-l dau peste cap și trebuie să mai plece și la muncă pentru 2 luni supa

ȘI la toate astea se mai adaugă și plecarea lui.. răm?n toate ?n seama mea.. botez, probleme de rezolvat.. mers la gineco (cine știe de c?te ori voi mai merge sad ) ...

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-04-01 00:11:23)

#681 2011-04-01 00:15:10

mayya06
Insomniac member

off almi ..ce idioata .. asta nu e medic

ce sa iti spun decat multa sanatate si putere sa treci peste asta rugaciune

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-04-01 00:17:03)

#682 2011-04-01 00:18:06

pokemon
Diamond member

almisor puss
ce grea si urata e uneori viata! dar eu sunt sigura ca dup fiecare ploaie iese si soarele kram
imi doresc sa apara repede-repejor si la tine!

#683 2011-04-01 00:21:32

Almi Ingerash
Addicted member

mayya, poke din păcate asta e partea nasoală pe care de multe ori refuz s-o văd... și de mult mai multe ori refuz s-o recunosc și s-o povestesc..

vă pup dulce puss merg și eu la nani.. mă doare capul sad

#684 2011-04-01 00:23:39

mayya06
Insomniac member

almi bine ca ti-ai spus supararea si sentimentele , te-ai mai eliberat si sper ca o sa fii mai bine maine

noi suntem aici si te iubim si te sprijinim kram kram

noapte buna puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.