homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-37

#685 2011-04-01 00:26:57

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

Noapte buna tuturor! sover

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#686 2011-04-01 00:28:19

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu incerc sa fac nani!
va pup si ne citim maine dimi!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#687 2011-04-01 00:28:56

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

noapte buna elena puss si poke puss

ma pun si eu la un serial poate vine somnul

sper ca ziua de maine sa fie mai buna rugaciune

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-04-01 00:29:23)

#688 2011-04-01 02:23:41

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Eu m-am intors..nu pot sa dorm sad
Almi,scumpo..daca ai stii cat de bine te inteleg..si eu..timp de 4 ani la rand am trecut prin asta..si al meu este departe de mine mai tot timpul,tot din cauza serviciului.Ma doare sufletul ca nu te pot ajuta..si nu pot face nimic sad sunt alaturi de tine.Sa dea Dumnezeu sa vina bebe odata sa se termine toate problemele si toate stresurile.. puss puss

Si eu stateam si ma gandeam ca am facut tot ce era posibil ca sa raman gravida,am fost la 5-6 medici in craiova..am facut analize..a iesit prolactina marita,am rezolvat cu asta mi-a iesit ureaplasma pozitiv..m-am luptat cu ea aproape 1 an de zile..dupa ce am rezolvat-o mi-a iesit e coli pozitiv..si de fiecare data cate ceva..plus ca mai erau si doctori care imi ziceau ca am nu stiu ce..dar defapt nu era asa..
Cand am ajuns la Sibiu am insistat sa fac FIV..nu mai vroiam sa incerc nimic..nici inseminari..nu mai vroiam nici sa astept cu toate ca sunt foarte tanara si eu..Am facut tratamentul de stimulare,punctia..si din 9 embrionasi am mai ramas doar cu 2..unul dintre ei fiind de calitate proasta..iar doctorul nu prea avea mare incredere ca va evolua.Atunci am simtit ca innebunesc..ma gandeam ca doar cu un embrion de calitate buna nu am sa reusesc(de obicei se transferau 3 ).Inainte de embriotransfer dr a spus ca nu se astepta ca ovocitele sa fie asa(adica de proasta calitate),ca graficul meu de dupa punctie..putea foarte usor sa fie confundat cu cel al unei femei de 35 de ani sau mai mult.De ce?asta nimeni nu poate sti.. Acum stau si ma gandesc ca daca si cu FIV..am avut sanse mici..cred ca pe cale naturaa nu reuseam niciodata.Nu am descoperit niciodata vre-o problema..doar mici infectii..gen urea,e coli..nici al meu nu a avut probleme.Deci sunt chestii pe care pur si simpul nu avem cum sa le verificam.. bang

Am scris un roman..

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-04-01 02:26:39)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#689 2011-04-01 08:16:29

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata,

m-ati facut sa plang la servici, asa impresionata am fost de povestile (si bune si rele) pe care le-ati scris.
almi te inteleg atat de bine si mi-as dori sa stiu un cuvant care sa ti-l spun ca sa iesi din gaura aia neagra in care te afli. Sincer nu-l stiu, mi-as dori sa-l stiu sad
Imi este frica si mie, am zis ca fac o pauza, dar dupa ce ai povestit tu mi s-a facut pielea gaina. Eu am facut in iunie ultimul pap si mi-a iesit normal (sau I cum se spune). De atunci am avut ureaplamsma pozitiva, candida si dupa ce am tratat ureaplasma, au iesit e-coli (app, savana, se pare ca firul povestii se aseamana putin cu al tau). Acum in spital, cand am facut colcoscopia aia (mi-a facut-o o dr rezisdent) a zis ca vede o zona afectata cu infectia usoara HPV. Cand am vrut sa-l intreb pe dr meu ce inseamna asta, pt ca efectiv m-a afectat, m-a repezit si a zis ca ce tot ascult ce zice orice dr din spitalul asta, ca eu am venit pt histero la el si asta o sa rezolvam deocamdata. A zis ca o sa repetam pap la urm ciclu si o sa vedem , dar sa nu ma sperii ca poate fi o alarma falsa, sunt multe tulpini HPV si doar cateva din ele sunt canceroase. Acum eu nu mai vreau sa merg la doctorul asta, mi-e frica ca nu cumva sa fi avut dreptate rezidenta aia (stiti voi uneori astia tineri si procopsiti sunt mai buni decat aia batrani, sunt mai atenti la ce fac pt ca altfel n-au nici o sansa sa se afirme).  Mi-e atat de frica sa nu am si eu ceva mai grav, dar nu stiu unde sa merg si ce sa fac. Daca stau asa, poate patesc ca almi, si din Pap I cine stie la cat ajung. Nu stiu ce sa fac....

mika, m-a impresionat atat de tare povestea, o citisem si eu. Si eu m-am gandit la homeopat, insa probabil si aici tb un dr bun, si eu nu am auzit de nici unul in Iasi. Nu stii la ce dr a fost tipa respectiva nu?

elena, unde stai in Iasi? Doamne ce ti se poate intampla. Si eu stau la parter acum la bloc, dar ma mut la casa in 2 sapt. Insa nu am patit nimic pana acum.

Savana, pupici pe burtica, asa ma bucur pt tine  hjarta

maya, daca zici ca deobicei nu e asa ciclul tau, inseamna ca ai un avort menstrual si de aia te doare asa. E bine macar ca ai eliminat singura si nu tb chiuretaj. Poate patesti ca madu, si ea aavut asa si urm ciclu a ramas iar si acu are burticuta mare.

va pup pe toate.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#690 2011-04-01 08:18:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna dimineata fetelor. azi nu prea e  nimeni matinal in afara de diri?tongue
va astept pe toate, am pregatit o cafeluta numai buna sa ne sara somnul si va invit pe toate! diri, daca nu confund, pt tine am o ciocolata calda! va pupacesc pe toate, azi se anunta frumos afara, si asa va doresc sa fiti toate, senine si bucuroase ca o zi de primavara mult-asteptata!puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#691 2011-04-01 08:29:36

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

neata fetele ...............
am intrat special pt ALMI care vada ca trece prin o perioada mai grea eu pot sa iti spun ca te inteleg perfect doar la ce e mai rau m-am gandit si am crezut atunci ca tot cerul cade pe mine cand am aflat ca am PAP 3 apoi am facut biopsie si asteptarea de 1 luna a fost lunga si grea cred ca tineti minte cat de exasperata eram mai ales ca un tampit cu ceva timp inainte de a face pap la buc mi-a pus diagnistic de cancer ovarian ..................si cu toate astea tin sa iti spun ca toate au iesit ok biopsia 1 fara probleme ,rana am cauterizat-o iar bebe a venit si el de asta tin sa te incurajezi sa nu pierzi speranta sa lupti pt ca ai pt ce ...............hai capul sus ca sigur v-a fi bine.
daca erai mai aproape de buc iti recomandam o dr ff buna pt probleme astea care mie mi-a zis de la inceput ca e o rana si sa nu imi fac griji dar eu am crezut ca daca ai PAP 3 mori si pana la urma s-a demonstrat ca a avut dreptate .............eu te pup dulce si ...........sunt aici oricand ai nevoie par  par  par  puss  puss
MIKA iar sunt la panada chicot  puss  puss  puss  puss
pup fetele .......toate si haide-ti odata dincolo ca sunt locuri calde care va asteapta puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de madutumic (2011-04-01 08:31:16)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#692 2011-04-01 08:36:25

Bogd@n@
New member
Inregistrat: 2011-02-10

va multumesc pentru raspunsuri...oricumacum astept ziua menstrei care este in data de 15 imi vine regulat la 30 de zile lunar.Sa speram ca si duphastonul ma va ajuta.ne dorim mult bebe...si speram ca ne va ajuta doamne doamne deoarece eu am doar 1 ovar pentru ca celalalt este extirpat chirurgical (operatie octombrie 2010)sad(si nah avem mai putine sanse:((acum iau duphaston din ziua 14 pana in ziua 25 si ovulatie am lunar verificata ginecologin ce 3 luni.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi."

#693 2011-04-01 08:42:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss  mornincoffee

sunt treaza de la 7 si ceva,nu mai putui sa dorm,am adormit tarziu si am dormit putin,s-a strans multa oboseala sad

almi,imi pare rau de tot.sper din tot sufletul sa iti iasa rezultatul bun si sa te vad iar optomista rugaciune  puss

elena :ce nebuni!as muri de frica

onu,v-ati impacat? wink

diri,sper sa fie bine si sa nu ai tot ce ti-a zis dr ala puss

geo scump rugaciune  kram

la 9 incep munca pana la 5,cu o ora pauza neutral mai am un pic pana la vacanta si inca o sapt fff grea disperat si plina

maya puss sa treaca durerea si sa apara bebe repede sa te bucuri goodluck si eu m-am bucurat pt o zi sad da ma voi bucura si mai mult cand o sa am un bebe mic in burtica hjarta

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-04-01 08:45:14)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#694 2011-04-01 08:55:34

Onutza23
Insomniac member

scuze ca am lipsit, am citit din urma

elena puss, chiar ca e nasol pt ca vin caldurile si e greu sa stai cu geamurile inchise noaptea. nu va puteti pune gratii la geam? aveti tamplarie normala? adica ma gandesc ca la astea termopan exista dubla deschidere si atunci le poti tine rabatate ca sa intre aer, si nici nu are cum sa intre cineva in casa. plus ca poti pune o plasa pt tantari, ca pe malul bahluiului vara cred ca se aduna cu miile de tantari, si ai fi mai in siguranta, nu mai pot bate in geam, dar si mai rau, ii auzi cand vorbesc smile. dar oricum e nasol, n-as putea locui in veci la parter. cand eram mica am stat o vreme si imi amintesc ca sub geamul nostru dormeau multi caini si latrau noatea si-mi era atat de frica. te admiri pt curajul tau! in ce zona stai in iasi?

almi puss, nu dramatizezi. e bine ca te-ai descarcat si ai scos din tine gandurile care te macina. daca le tineai pt tine bine nu-ti faceau, nici acum practic nu te ajuta cu nimic, dar te-ai mai eliberat de o povara. iti dau dreptate in tot, e greu sa gasesti un doctor la care sa ramai pana la capat, mai ales in situatia in care ai niste probleme ginecologice mai serioase. nici nu stiu ce sa-ti spun decat ca ai dreptate sa fii manioasa, orice as zice eu nu ajuta cu nimic. dar nu-ti pierde speranta scumpa, esti tanara, toate se pot rezolva. nu trebuie sa te gandesti deja ca cine stie ce ai, vorba doctorului, asteapta intai sa vezi cum iese pap-ul si secretia, apoi vei sti care e urmatorul pas de facut. eu iti doresc mult succes si multa incredere sa ai, ca se rezolva toate mai devreme sau mai tarziu! ma bucur ca te-ai deschis si ne-ai povestit ce gandesti, are dreptate poke, toate suntem egale indiferent de problema pe care o are. si eu am avut rana pe col, era cat o moneda, si am ajuns cu ea la doctor sangeranda, adica si la contact aveam dureri si sangeram. iar cand n-am mai putut m-am dus sa o tratez. prima doctora mi-a dat antibiotic si cervugid, asta la care am mers m-a tratat numai cu betadin si ovestine ovule(cate 20 in fiecare luna, deci practic aveam si eu vreo 3-4 zile in care lasam veverita sa se odihneasca, in rest menstra si ovule, plus ceai de galbenele. mi-a dat trimitere si am bagat si namol cald, mai spre sfarsit ca sa se cicatrizeze. am scapat de ea in aproape 2 ani si cand am facut pap-ul am tremurat de teama sa nu fie grav. totul se trateaza almi, o sa vezi ca ii dai de capat si-o sa te ajute DD sa ai puiutzul tau! puss

angel puss, probabil ca s-au adunat si la noi si suntem stresati acum ca se apropie analizele. el nu spune nimic, eu ma gandesc ca poate nu am scapat de lighioane. sau si mai grav, ca unul din noi a scapat, celalalt le are si atunci e si mai nasol pt mine. bine macar ca s-a hotarat cum sa faca analizele ca sa nu mai am inca un stres cu el. oricum a venit in pat si toata noaptea a dormit lipit de mine, iar spre dimineata m-a luat in brate, ma pupa, ma mangaia... i-a trecut supararea si mie daca ii trece lui, consider ca nu a existat niciodata. noi de obicei nu stam suparati, asa am zis de la inceput, indiferent ce e, ne spunem, vorbim si nu stam sa tinem la suparare. dar cand am vazut ca sta botos, il intreb ce are si zice ca nimic, plus ca ma si ignora cand vorbesc cu el, mi s-a zburlit parul in cap de ciuda

savannah puss, tu ce tratament ai luat pt ureaplasma? doamne cat te-ai chinuit cu ea, sper sa nu am atata ghinion, de obicei am scapat doar cu un tratament, sper sa nu inceapa ghinioanele acum...

mayya puss, diri cred ca are dreptate. eu stiu de la o verisoara de a mea care a ramas insarcinata, nu stia si a pierdut. imi povestea ca i-a venit menstra dar atat de abundenta, ca folosea pampersii nepotelului asa mult ii curgea, si la o ora trebuia schimbat. deci se poate sa fie avort menstrual. mergi la doctor cand iti trece menstra si afla ce s-a intamplat cu adevarat. mult succes sa ramai curand gravidutza!

diri, tu in cat timp ai scapat de lighioana?

bogdana puss, ce ai patit de ti-au extirpat un ovar? daca ne poti povesti...

madutumic puss

sonia, ne-am impacat fara cuvinte, numai cu pupici, ca na, altfel nu se poate deocamdata tongue. sa ai o zi usoara si sa treaca repede!puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 08:57:01)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#695 2011-04-01 09:24:46

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neata fete dragi, va pup pe toate, nu mai am cuvinte, nu mai stiu ce sa zic, ca si Diri nu m-am putut abtine sa nu plang cand am citit despre atatea probleme, pur si simplu nu imi gasesc cuvinte ca sa va incurajez pe toate, va doresc tuturor sa vina cat mai curand un maine colorat vesel si optimist cum scrie la semnatura lui Almi, il rog pe Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste tot, sanatate si o minune sa va dea cat mai curand. Sincer, nu stiu ce sa va mai zic, va inteleg cat e de greu si imi doresc din suflet sa fiti fericite, problemele de acum sa devina amintiri. Va pup pe toate si sunt alaturi de voi.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#696 2011-04-01 09:31:23

Onutza23
Insomniac member

neata ana!puss cum esti astazi?

#697 2011-04-01 09:35:59

AnaArc
Hero member

Te pup Onutza, azi sunt un pic mai bine.
Ce frumos v-ati impacat.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#698 2011-04-01 09:47:19

Bogd@n@
New member
Inregistrat: 2011-02-10

am avut un chist dermoid foarte mare si nu sa putut salva ovarul.m-am simtit rau,stari de voma ameteli si am plecat de indata la medic,mi-a depistat on chist dermid de 4.50/6.40 destul de mare:((si a zis medicul ca este nevoie de operatie urgent deoarece la urmatoarea menstra risca sa se sparga.sad(si asa am ramas cu unul singur.acum vreau bebe ginecologul ma sfatuit sa raman cat mai repede pentru ca o sarcina va fi benefica si pentru organism dar si e bine cat sunt tanara.mai ales ca ne dorim foarte mult:(Si in data de 28 eram la ovulatie constatata la eco.in data de 27 am avut contact dar fara ejaculare deoarece sotul sa iritat jos umpik...:(acum medicul a zis ca mai exista si acel lichid preejaculator si sanse sunt deoarece eram in plina perioada fertila.acum asteptam minunea:))

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi."

#699 2011-04-01 09:48:33

Onutza23
Insomniac member

ana, ma bucur ca te simti mai bine azi, s-o tii tot asa!
da, frumos mod de a-ti incepe dimineata, sa te trezesti pupata si stransa in brate hjarta

bogdana, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. sa va ajute Dumnezeu sa traiti curand minunea de a fi parinti!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 09:52:42)

#700 2011-04-01 09:56:29

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mai trag cu ochiul chicot

anuca si bebe puss neata

bogdana,imi pare rau.sa va ajute Dumnezeu sa apara bebe rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#701 2011-04-01 09:57:06

AnaArc
Hero member

Bogd@n7@ imi pare rau ca ai trecut prin astfel de experiente. Eu si sotul meu nu ne-am protejat in nici un fel niciodata decat coitul intrerupt (nici nu stiu daca asa se scrie) dar nici nu am ramas gravi in atatia ani. Sper la tine sa fie bebe, dar de ce nu a ejaculat in tine?

#702 2011-04-01 10:00:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
va pup pe toate si va imbratisez puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#703 2011-04-01 10:03:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

onu, de la primul tratament.

bogdana, e primul ciclul sub duphaston? Stii ca duphastonul se ia NUMAI dupa ovulatie? Daca tu ai ciclu de 30, clar nu ovulez mai deverme de z14...si e cam devreme in z14 sa incepi duphastonul. na, eu ti-am zis, tu faci cum crezi. Si repet, duphastonul NU ajuta sa ramai, el ajuta sa sustii o sarcina in caz ca ramai.

onu, v-ati impacat?

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.