homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-39

#723 2011-04-01 11:14:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

poke, deci nu vrei sa stii dinainte ce va fi smile
dar ai dormit oleaca ieri, nu te-ai jucat rotfl2

angel puss, spor la treaba, abia astept diseara sa ne povestesti ce ati mai facut la casuta voastra

savannah, eu am luat doxiciclina 10 zile, cate 3 pe zi, si sotul meu la fel, plus biotics, liv si flucoric la inceput. am terminat tratamentul de aproape 2 sapt, pana acum nu am avut semne de candida, secretia a fost obisnuita, sper nici sa nu fac... dar mai ales sper sa scap de bacterie

green puss, am citit poza in loc de doza si cautam imaginea de zor lol

eu am tras o spaima groaznica, a batut la usa cineva apoi a inceput sa sune si s-a blocat soneria. 5 min a sunat intr-una, apoi s-a oprit singura. cred ca si cine a sunat s-a speriat ca m-am uitat pe vizor si becul de la vecinul din fata, care e cu senzor si se aprinde cand trece cineva prin fata usii, era stins, deci nu era nimeni...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 11:18:22)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#724 2011-04-01 11:16:02

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

n-am chef de nimic   cascat 
Onutza , frumi  hjarta  sar'mana pentru cafelutza

Ana, Sonia puss

.

#725 2011-04-01 11:16:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

onu lol
ba eu vreau sa stiu, doar ca noi vom face mobila cam prin iunie-iulie...si ar fi posibil sa stim, numai daca as fi deja gravi chicot

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#726 2011-04-01 11:18:16

mikado
Platinum member

hello coco, green  puss

Angel , sa ai spor!  puss

trebuie sa fac un tortulet si inca nu m-am urnit din loc chicot

.

#727 2011-04-01 11:20:31

Onutza23
Insomniac member

mika, asa am fost eu ieri, fara chef sa fac ceva. mi-a fost lene sa fac si mancare pt cina smile
e ziua cuiva de faci tort? de care faci?
eu azi as face o prajitura cu branza, ca am cumparat ieri in ideea ca fac coltunasi, dar e prea multa treaba la ei, mai bine prajitura smile

poke, ce mai bine cred ca e sa se potriveasca si la fetite, si la baietei. ca acum poti sa faci baiat si sa fie camera pt el, dar al doilea copil poate fi fetitza si tre sa schimbi. asa, o sa fie camera copilashilor asta, si cand cresc le faci camera de oameni mari tongue

m-a facut sa plag bebitza asta ca e bolnavior saracutul. si e atat de dulce! mi-e groaznic de mila de copiii care sufera de mici...

si ceva sa radeti, daca nu-l stiti inca http://www.booha.ro/urmareste?id=1529

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 11:22:53)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#728 2011-04-01 11:22:21

pokemon
Diamond member

tooort facut de mika. is sigura ca e opera de arta asa ca ma pregatesc http://s16.rimg.info/a35e30fa16a97ca4999068701c4e4315.gif
http://s14.rimg.info/071a9ccadc18a91bfae381b013c57025.gif

onu, eu vreau doar un copilas smile si de preferat ar fi sa fie fetita chicot ca baietel 'avem' deja smile
si camera lui o avem. va fi fosta mea camera, care are mobila albastra.
oricum, cred ca o vom face verde cu galben smile peretii albi si cu animalute pe ei, iar un perete va fi facut albastru si va avea pestisori desenati hjarta
pfiu, ce departe ma gandesc smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-04-01 11:25:17)

#729 2011-04-01 11:23:54

mikado
Platinum member

Poke  lol  sper sa ma pocneasca inspiratia ...as vrea sa-i fac ceva figurine din martzipan

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-04-01 11:37:20)

.

#730 2011-04-01 11:28:47

Onutza23
Insomniac member

iar cu specialitatile mika smile. sa-ti pocneasca inspiratia atunci si sa iasa un tortuletz minu minu rotfl2 (trebuia sa folosesc si eu neaparat cuv asta)
am gasit si eu ce prajitura sa fac  dance

mi-am amintit ca spuneati ca arata misto prajitura lui georgi, unde a postat-o?

am inteles poke. sa-ti dea DD ce bebe iti doresti tu cel mai mult!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 11:39:07)

#731 2011-04-01 11:41:14

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Onuta pai si de ce nu repeti analiza?big_smile
Pe mine iar ma streseaza mama lui iubi bang bang doamne cat de mult poate sa ma enerveze femeia asta grater grater
De fiecare data cand pleaca al meu,casuna pe mine..nu mai scap odata de ea definitivvvvvvvvvvvvvvv

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#732 2011-04-01 11:42:59

mikado
Platinum member

Poke , eu musai trebuie sa pictez camera bebelului cu avioane & hely  chicot http://talkinterior.com/11-cool-idea-de … rs-design/

Onutza, fac blatul apoi am sa-ti scriu si tie retetele pt ciorbita si gulas
aici gasesti praji lui Geo, dar vad ca nu a pus si reteta http://forum.anticonceptionale.ro/t3362 … agini.html

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-04-01 11:44:23)

.

#733 2011-04-01 11:44:14

Onutza23
Insomniac member

savannah, stau sa se faca 2 sapt de cand am terminat tratamentul, asa mi s-a spus si ziceau si fetele pe aici. marti am programare la doctor si le facem amandoi atunci
si tu esti cu soacra care da batai de cap. ce-i trebuie, ce are cu tine? ce ghinion pe voi fetelor. eu am avut noroc de una cu care vb la tel de 2 ori pe sapt si se poarta f frumos cu mine, nici n-as indrazni sa ma plang de ea

mika, nu-i nici o graba, fa-ti treburile linistita, ca e timp si de retete

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-01 11:46:28)

#734 2011-04-01 11:54:23

Savannah
Full member

Ea se crede o doamna..si ar vrea ca toate din jurul ei sa fie niste slugi pentru ea..M-a sunat azi dimi..si aveam telefonul in camera iar eu eram la baie,mi-am facut un dus..si cand am vazut apelul n-am putut sa o sun ca tocmai ce imi expirasera minutele(am cartela) si mai tarziu m-a sunat ft nervoasa ca vezi doamne nu vreau sa-i raspund la telefon,a inceput sa faca ca toate visele.
Al meu este foarte atasat de ea..(asta nu inseamna ca e snob dinala si cand exagereaza sa ii dea dreptate)Ea are un depozit cu alimente si ma bate la cap sa ma duc pe acolo sa ii fac treaba ca vezi Doamne ea isi rupe unghiile,ce sa spun.Daca ma duc odata dupaia ar vrea sa ma duc in fiecare zi.ca sa poata sta ea la cafea.Ma enerveaza faptul ca si el imi mai zice sa ma duc sa o mai ajut..si nu as avea nimic impotriva sa ma duc o data la saptamana,sa zicem..dar ea ar vrea tot timpul.Mai este si barfitoare in ultimul hal(o adevarata placere sa stai cu ea acklad  acklad ) Ma barfeste pana si pe mine..care inainte ma duceam s-o ajut..

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-04-01 11:56:05)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#735 2011-04-01 11:56:06

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

pup fetele pusspuss
Poke, tot Fabian a ramas deocamdata..mai vedem noi smile puss
incepusem sa scriu la toate dar din greseala am inchis pagina dumbom si acum nu mai tin minte tot rodnar
Almi,Dirida par imi pare rau, sper din suflet sa se rezolve! capul sus ca vin si zile mai bune ! puss
Mayya, supa

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#736 2011-04-01 12:01:43

Onutza23
Insomniac member

doamne savannah. ce povestiti voi de soacrele voastre eu am vazut doar in filme smile. a mea ma suna si eu de cele mai multe ori nu pot sa raspund. ba sunt la bucatarie si nu aud, la dush, sau vb la tel... asta e, nu stau cu tel langa mine. o sunt eu apoi si nu se supara niciodata, ca doar cum are ea casa ei o am si eu pe a mea si am treaba, mai ales ca 2 zile sunt non stop la serviicu. nu mai spun ca o sun de 2 ori pe sapt, iar ultimele 2 dati m-a sunat ea si eu n-am raspuns smile. i-am zis sa nu se supere, dar nu am timp cand sunt la munca sa mai stau cu ea la taclale, ca noi vorbim 20-30 min odata, si daca o sun in ziua libera, clar 3-4 zile nu mai dau nici un semn. asta-s eu si vad ca s-a obisnuit, din fericire smile

myla puss, iar la noi, ce ma bucur!

#737 2011-04-01 12:08:13

mylacik
Hero member

Onu puss intru de la cumnatu ca e la munca chicot
iar dau de soacre pe aici lol a mea e mai cuminte.. nu stiu pt cat timp forgetit
Savana, tu esti gravi acum..ce mai vrea de la tine? sa si le faca ..tu tre sa stai cu cracii in sus acum.. chicot

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#738 2011-04-01 12:10:34

Savannah
Full member

Onuta inseamna ca esti o norocoasa.
Eu daca as putea nu as mai vb niciodata cu ea..dar nu vreau sa ma cert cu al meu din cauza ei.
Inainte nu aveam nimic cu ea..dar mi-sa pus pata dupa ce a facut niste faze..si mi-sa taiat definitiv de ea..nici sa nu o mai vad.Iar al meu zice ca sunt eu rea si ca tin dusmanie.. spranceana
De sunat..de vreo 3 zile ma suna in fiecare zi..ca se apropie pastele si ar vrea sa ma duc sa o ajut..mi-a si zis.Dar nici nu vreau sa ma duc.

Myla lol  ..numai asa i-as face box  box
Si cand ma gandesc ca al meu vroia sa stam cu ai lui.. disperat  disperat

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-04-01 12:12:44)

#739 2011-04-01 12:14:45

pokemon
Diamond member

myla, savannah puss
savannah, sa stii ca nu e bine sa te certi cu soacra, mai ales daca al tau e ft lipit de ea...vezi si tu ca oricat te-ar iubi, tot tie ti-a zis ca esti rea si dusmanoasa, nu ei....incearca sa fii mai diplomata si sa zici ca ea, dar faci ca tine wink ii spui ca nu te simtit prea bine, da si tu vina pe sarcina si gata... si mai ales, nu o vorbi de rau in fata sotului. oricat de rea si barfitoare ar fi, e mama lui si o iubeste. si cu alta nu are cum sa o schimbe, asa ca nu ai decat sa faci in asa fel incat sa va intelegeti.

nah ca am mancat si m-a palit somnul! no gooood lol cum ar zice chinezii rotfl

#740 2011-04-01 12:23:14

Savannah
Full member

Poke..de certat nu ma cert cu ea..tin in mine de cele mai multe ori..Incerc s-o evit cat pot de mult..dar vad ca nu prea am sanse grater grater dar nu pot sa ma prefac ca vai ce mult o iubesc..mi-as dori sa vorbesc cu ea 1 data la saptamana si sa nu am tangente cu ea sad

#741 2011-04-01 12:24:30

mylacik
Hero member

Savana, te cred.. eu mai stau si cu ea (ca socru nu am ) dar eu nu ma cert cu ea cat se cearta al meu.. si ma bucur din suflet ca nu tine cu ea signof10

Poke, lol eu as dormi non-stop acum ..noaptea aproape ca adorm pe wc lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.