homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-48

#894 2011-04-02 09:18:52

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

Onutza multumesc, te pup.

Cris pupici dubli si de la noi.

Va las ca imediat vine cumnata mea si nepotelul.
Pupici

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#895 2011-04-02 09:19:14

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

cris, ma rog sa se lase cu ochisori la tine!

legat de analize, ma gandesc sa le faca pe toate la synevo, desi pt spermograma m-au sfatuit fetele sa caut alt cabinet (de asta ziceam ca sunt in 2 locuri). daca iese proasta spermograma, o s-o repet in alta parte, altadata, sa fiu impacata. daca iese buna, sper sa fie cum zice pe buletinul de analize smile. la noi mai e un laborator in oras care vad ca face spermograma, e doar 30 lei?!
si daca vreau sa merg cu el la recoltare imi dau voie?smile
ce sa-i fac, el a ales sa le faca din sperma, nu cumva sa-i raneasca cineva odorul dintre picioare cand ii recolteaza secretie uretrala smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-02 09:24:19)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#896 2011-04-02 09:26:23

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata cascat

puss puss puss puss la toate fetele

far puss imi pare rau de urati , succces cu stimularea goodluck  eu nu stiu sa iti zic prea multe

ana si bebe puss puss multumim, la fel si tie iti doresc o sambata placuta

cris puss puss goodluck goodluck te asteptam cu vesti bune

onutza puss multumim de cafeluta, tare bine merge ca nu prea am dormit azi noapte si acu simt ca adorm pe birou

#897 2011-04-02 09:29:47

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

onutza sa stii ca mai grav decat a iesi o spermograma proasta, este sa iasa buna dar sa nu fie asa
sotul meu a facut prima spermograma la Medlife spital si a iesit buna, dupa care am stat linistiti inca vreo 2 ani ca de, stiam ca e buna...cand a repetat-o si a fost lucrata de un embriolog, n-a mai iesit deloc buna...ba chiar cam dezastruoasa la mobilitate si morfologie...apoi am aflat si noi ca daca nu e lucrata de un doctor EMBRIOLOG nu poti avea incredere...deci sfatul meu e sa va interesati daca puteti avea incredere in rezultat acolo unde veti face spermograma...e foarte important sa stii exact ce rezultat ai, indiferent care e acesta
eu cred ca te lasa sa intri cu el la recoltare, chiar nu vad de ce sa nu... smile abia il ajuti tongue

mayya, te pup, ma bucur ca esti mai bine puss kram

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-04-02 09:31:01)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#898 2011-04-02 09:32:23

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

almi, am citit ce ne-ai scris referitor la starea prin care treci  supa  stiu ca e greu si orice am zice noi nu te va linisti, decat un rezultat bun la PAP. Iti doresc sa vezi acest rezultat ca e bun si sa poti sa te linistesti macar din punctul asta de vedere goodluck  goodluck  goodluck  si  rugaciune Dzeu sa auba grija de tine/voi puss

maya, sunt sigura ca nu va dura mult pana vei vedea un nou test +..... goodluck si multa rabdare!o sa fie bine si sa speram ca o sa rasara soarele si pe strada noastra cat mai curand  par

cris, multu pt ca ma incurajezi puss sper sa fie bine  rugaciune ....tie iti doresc sa ai parte de seturi a cate 2 liniute, cat mai repede puss  goodluck  goodluck  goodluck

onuta, am citit pe mai multe forumuri unde se vb despre acest tratament de stimulare....in majoritatea cazurilor a dat rezultate....acum tot ce-mi ramane e sa sper... rugaciune sa fie bine

maya, ms si tie de incurajare kram

georgi, stiu ca e greu , si orice am zice noi nu te linisteste, dar sper sa te ajute mult faptul ca suntem alaturi de tine si orice ai zice/ face tu tot georgi a noastra draga ramai puss si  rugaciune

fete, nu mai stiu ce am citit, dar va pup pe toate de la a la z puss
revin mai tarziu pe la voi big_smile

pana atunci, pt fetele care cunosc putin acest tratament de stimulare cu Closti, cum se iau?2 pastile una dimi si una seara sau 2 pastile odata??? am uitat sa intreb dr sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Publicitate

loading...

#899 2011-04-02 09:38:49

Onutza23
Insomniac member

mayya neata puss. cum te simti, esti la serviciu? de ce n-ai putut dormi azi noapte?

cris, de asta vreau sa intru, sa-l ajut smile
eu as fi vrut sa fac spermograma la policlinica unde merg eu la gineco, dar sincer nu stiu cine o face... cred ca renunt la ea de tot si gata smile

am reusit sa citesc tot din urma

nera puss, abia astept sa-ti vad samburelul. care acush nu va mai fi un samburel smile
ce dulce esti, "sunt grasana si cu falci"? pai cum sa vorbesti nerucule asa despre tine? esti tu si esti ff frumoasa

sonia puss, ce de cumparaturi facurati (ca sa vorbesc si eu ca tine smile ) ieri

mika puss, ce bine arata tortuletzul tau! sigur a fost si f delicios, e din ciocolata ?!

poke puss, asa firma mai spun si eu. un cadou consistent la casatorie, felicitari pt ca stiu ca banutii sunt intotdeauna bineveniti, oricat de multi ai avea smile. sper sa nu te superi ca intreb, dar ce lucreaza sotul tau?
- cred ca ai dormit dusa azi noapte in bratele lui, dupa ce te-a epuizat toata tongue
- sa folositi cu placere aparatul foto
- unde ai poza cu caciula de craciunita? sa te vad si eu

angel puss, trebaluiti de zor la casuta. sa aveti spor ca sa prinda contur si sa iasa asa cum va doriti voi!

elena puss, unde ti-ai facut avatar cu poze?

garga, adica nu poate face toate analizele in aceeasi zi daca face 2 recoltari? totusi la ureaplasma si chlamydia de ce abstinenta, ca doar identifica niste bacterii. daca nu se poate altfel, o sa le faca pe toate la synevo si gata, cine se mai duce iar la iasi? of, asa m-am saturat, abia astept sa treaca. de aseara si pana marti dimineata e suficienta abstinenta zic eu, sunt 3 zile jumatate

almi puss, m-am lamurit acum cu analizele smile, nu m-as fi gandit nici o clipa ca pt urea si chlamydia trebuie abstinenta....

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#900 2011-04-02 09:47:14

mayya06
Insomniac member

onutza da sunt la munca, eu in general am probleme cu somnul si azi-noapte am dormit pe reprize, m-am culcat la 2 , m-am trezit la 4 si ceva, apoi la 7 si la 8 si 10 m-am enervat si m-am ridicat din pat ..si la munca ..asa sunt eu defecta la capitolul somn ( cum zice al meu )

#901 2011-04-02 09:49:48

Onutza23
Insomniac member

mayya, si eu cand dorm rau sunt terminata ziua. sau daca stau la serviciu peste rogram, si uneori stau mult, a doua zi nu sunt buna de nimic la serviciu. pana la cat lucrezi? eu abia la 4 intru smile

#902 2011-04-02 09:53:38

mayya06
Insomniac member

eu sunt obisnuita fara somn, 4 ani la rand m-am trezit la 4 de cam de 3 ori pe saptamana si rezist fara probleme , eu azi ies la 3 , program scurt de sambata

#903 2011-04-02 09:58:53

Onutza23
Insomniac member

macar atat. spor la treaba ca sa treaca repede ziua

#904 2011-04-02 10:01:30

mayya06
Insomniac member

mersi onutza , spor si tie puss

ce liniste pe aici , dorm fetele noastre big_smile

#905 2011-04-02 10:08:11

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

parfumel, puss eu nu mai stiu cum am luat Closti... cred ca 2 odata dar nu-ti pot spune sigur...nera a mai luat, poate stie ea..

onutza, nu stiu ce sa zic...puteti face  spermograma oriunde dar ti-am zis...decat sa ai un rezultat in care nu poti avea incredere, si mai rau te pune pe ganduri, mai bine nu mai faci
voi oricum inca nici nu ati incercat practic sa concepeti, nu trebuie sa va faceti griji puss

eu va las fetele, nu mai pot sta
va pup si va doresc un weekend placut puss  wave

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#906 2011-04-02 10:09:37

mayya06
Insomniac member

cris weekend placut si tie puss puss

#907 2011-04-02 10:13:24

Onutza23
Insomniac member

cris, nu-mi fac griji, o faceam doar pt ca recolta pt restul analizelor. dar cum in synevo nu am baza in ceea ce priveste spermograma si nici nu pot recolta in alta parte(pt noi acum tot ce conteaza e sa stim ca am scapat de lighioane), or sa ramana astea 2 si o spermocultura
weekend placut!puss

mayya, fetele noastre inca nu s-au trezit. si eu as mai fi dormit, dar a plecat sotul la pescuit si m-am dat jos din pat

#908 2011-04-02 10:19:21

hugolina
New member
Inregistrat: 2011-03-31

Neata fetelor, sunt noua pe site, ma primiti si pe mine ?smile Sunt o aspiranta la titlul de mamica ,ne-am hotarat de putin timp ca e timpul pentru un bebe, luna aceasta imi voi face analizele premergatoare dar pana atunci m-am hotarat  sa incep sa ma documentez iar aici am gasit cele mai multe informatii care ma interesau.Totodata imi place faptul ca sunteti foarte saritoare si dragute smile pupici:)

Ultima oara a fost editat de hugolina (2011-04-02 10:23:12)

#909 2011-04-02 10:27:55

mayya06
Insomniac member

buna hugolina si bine ai venit la noi , iti doresc sa stai cat mai putin la aspirante goodluck goodluck
poate ne spui mai multe despre tine sa ne cunoastem mai bine

#910 2011-04-02 10:29:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

eu muncesc pana la 2

onu chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#911 2011-04-02 10:30:26

mayya06
Insomniac member

sonia neata puss puss

spor la trebusoara si sa treaca repede

#912 2011-04-02 10:39:40

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

maya puss

trag cu ochiul la voi iar chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.