homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-50

#932 2011-04-02 11:36:55

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

neata mika puss

mayya, o sa vina si bebe. important e sa nu mai fiti stresati din cauza asta, psihicul are o pondere mare in reusita si voi trebuie sa va invatati sa nu mai stati cu stres

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#933 2011-04-02 11:37:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mayya, fiecare are modul lui de a fi!
eu nu pot sa zic nimic, pt ca lui iubi ii e ft bine la firma la care e si mai primim un pic de ajutor si de la ai mei si de la mama lui. probabil ca de asta nici nu ne-am stresat. acum imi pare rau doar ca in toamna eram angajata deja la o tv din oras, dar am renuntat pt ca eram in demersuri cu biroul nostru si am zis ca nu vreau sa ii incurc. si uite ca acum, dupa 7 LUNI noua nu ne-au iesit inca actele! e incredibil asa ceva si regret, ca acele 8-10 mil pe care le luam eu in plus, chiar daca nu erau mare lucru, macar ii puneam deoparte...niciodata nu sunt prea multi bani. dar am zis sa fiu om sa nu ii incurc, gandindu-ma ca va dura maxim 2-3 luni pana vom primi aprobarile cesafac asta e statul roman, care isi incurajeaza locuitorii....

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-04-02 11:38:47)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#934 2011-04-02 11:39:37

Onutza23
Insomniac member

poke, chiar asa, cat va mai amana cu actele, de ce ies asa greu?
ai dreptate cu banii, oricat de putini ar fi, tot sunt buni. din pacate banul nu ajunge niciodata...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#935 2011-04-02 11:43:22

pokemon
Diamond member

onu, pai au termen de 3 luni de zile sa te autorizeze si sa te aprobe. si dupa primele 3 luni, am sunat noi sa vedem ce se intampla si ne-au spus ca au schimbat actele care trebuie la dosar, tre' sa facem completare  skitarg  dar ei nu au sunat sa ne spuna ca nu e dosarul complet. si normal ar fi fost ca dosarul nostru, care a fost depus inainte sa bage ei acele modificari sa fie aprobat si apoi sa ne ceara completare.
dar ei l-au respins si gata!
si au schimbat si modul de autorizare si uite asa....dumnezeu stie...abia in toamna o sa ii dam drumul si ne putem astepta sa mearga, pt ca vara judecatorii au vacanta, deci nu are rost sa functionam nici noi.
si am amenajat spatiul, platim chirie si sta inchis cu cheia  roll

#936 2011-04-02 11:45:43

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mika puss puss neata

mykuta puss

poke puss aiurea cu actele, cabinet de mediere parca ziceai ca vreti sa va faceti nu? si al meu se gandea sa ma puna pe mine sa fac cursurile , sa fie acolo . tu ai facut cursurile ? sau sotul?

onutza stiu ca stresul dauneaza, dar cum sa scapi de el ? in tara asta nu vad cum ...

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-04-02 11:47:51)

Publicitate

loading...

#937 2011-04-02 11:50:39

pokemon
Diamond member

da, mayya...cabinet de mediere. iubi a facut cursurile, ca trebuie sa ai 3 ani de experianta in orice domeniu ca sa poti sa profesezi.\revin, ca plecam la tara!
pupici

#938 2011-04-02 11:53:29

mayya06
Insomniac member

poke goodluck va urez cu actele , la noi ar fi mai usor ca al meu are deja cabinet , e doar o formalitate

wave

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-04-02 11:54:21)

#939 2011-04-02 11:56:44

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

neata Onutza, Maya  puss  puss  par

.

#940 2011-04-02 11:58:57

mayya06
Insomniac member

mika cum te-ai distrat ieri ?

#941 2011-04-02 12:08:05

Onutza23
Insomniac member

poke, succes cu actele. si o zi frumoasa la tara!puss

#942 2011-04-02 12:12:18

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

terminai munca happydance fata de la timisoara nu vine,nu se simte bine

mika,poke si cine intra mai tarziu,un pup pt voi puss

la 3 ma intalnesc cu copiii mei la pizza smile

hugolina,bine ai venit goodluck

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-04-02 12:13:02)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#943 2011-04-02 12:14:23

mayya06
Insomniac member

sonia bine ca ai terminat

pizza drool drool

#944 2011-04-02 12:15:25

sonia30
Moderator

maya chicot

n-am mai scapat de ei-hai sa mergem la pizza,hai sa mergem la pizza chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#945 2011-04-02 12:16:00

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Maya, a fost frumi-frumi...am primit frezii  hjarta  hjarta  hjarta  si doau tricouri haioase, am papat+dansat , am facut planuri de vacanta  wink

trebuie sa fac curat...dar n-am chef ...ma doare capul desi nu am baut dect o gura di vin cat am dat noroc si ma doare si burtica...cred ca vin uratii bang

Sonish  puss

hugolina, deci ne-ai gasit  smile  bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-04-02 12:17:00)

.

#946 2011-04-02 12:19:51

sonia30
Moderator

mika,ma bucur ca te-ai simtit bine puss sa nu vina uratii rugaciune

onu puss tu ci faci ,esti la munci?

#947 2011-04-02 12:20:55

mayya06
Insomniac member

super mika

vacantaaaa supa

unde mergeti?

lasa mika poate nu vin uratii goodluck goodluck

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-04-02 12:21:20)

#948 2011-04-02 12:21:11

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

buna dimineata

off, greu, dar am recuperat. Acu sa vad ce-mi aduc aminte big_smile

onuta, am vazut ca esti f indecisa in provinta analizelor. Ti-as recomanda ceva, mai ales ca sunt din Iasi. In primul rand vreau sa-ti zic sa nu te grabesti sa le faci pe toate , stii tu graba strica treaba. Legat de spermograma, nu-ti recomand la Synevo (aici o fac cam superficial si nu au embriolog),iar la omini si la iscare au embriolog dar o fac in asa fel incat sa ajungi sa apelezi la serviciile lor - FIV, pt ca sunt centre de reproducere umana asistata. Stiu doar 2 locuri unde se face calumea, insa numai la unul au camera de recoltare, si anume la clinica unde e dr meu(la care nu mai vreau sa merg) si la tritest(dar aici nu au decat baie pt recoltare). La clinica medcenter unde am facut eu, o fac calumea, f detaliata si cu simtul raspunderii si costa 150 ron(include si testul MAR si spermocultura). La tritest (e un lab in care am incredere) nu au camera de recoltare , doar in toaleta care iti spun ca e f stramta si neconfortabila. Dar au aparat special care analizeaza sperma automat si costa 120 ron dar nu include testul MAr si spermocultura. Daca ai vreo prietena prin Iasi ai putea sa o recoltezi acasa si sa o duci rapid la lab eventual, daca sotul nu are inspiratie in baia lor. Aici eu nu am facut dar stiu de la pritene care au facut acolo si mi-au spus ca o fac f bine si-ti da si dvd cu felul in care se misca spermatozoizii etc. Eu daca renunt la medicul meu , clar nu mai pot face spermograma acolo, si daca o fi sa o repetam o sa optez pt Tritest. In plus daca te hotarasti pt tritest ai putea sa le faci si pe restul acolo, in felul asta sa nu te mai fatai in 10 locuri, si iti recomand lab, fac analize cu simtul raspunderii, iar rez le dau si ei pe net. Tu faci cum crezi, eu doar ti-am recpmandat. Au si site: www.tritest.ro parca, dar da un search pe google si-i gasesti.

In rest iti urez multa bafta la analize.

almi nu stiu ce am sa fac si la cine sa merg. Deocamfata ciclul asta e compromis, pt ca am si tratament de facut. Astept sa ne mutam si noi la casuta noastra, pt ca in 2 sapt ne luam bagajelul si ne mutam big_smile. Apoi voi mai vedea ce voi face, sunt inca in cautari de un dr bun, la care sa merg dar pt pap si secretii, dupa ce ne mai revenim si o sa reluam munca pt bebe am de gand sa merg la Chisinau. Am auzit de 3 medici f buni acolo, inca sunt in faza de informare sa ma hot la care voi merge. Asa cum am mai spus, deocamdata am de gand sa facem o pauza, pt ca sunt epuisata fizic si psihic.

elena nu stiu ce sa-ti recomand, dar pot sa-ti spun ca eu am amant initial sa avem un bebe si imi pare f rau, tocmai pt ca nu aveam casa noastra, stateam intr-o camera de camin unde nu erau deloc conditii sa cresti un copil. Ne-am mutat cu chirie, am inceput lucru pt bebe, am ramas imediat dar am pierdut sarcina, si de atunci vezi si tu cu cate probleme ne confruntam si bebe nu mai vine. Acum o sa avem casa noastra, avem amandoi servicii f bune, cu salarii nu exagerate, dar destul de decente care ne permit sa traim bine, excluznad ca in ultima perioada am avut multe cheltuieli pt ca ne-am cumparat casa, dar o sa ne revenim. Dar, avem de toate si ne lipseste un bebic mic, care sa ne umple casa de fericire. Eu nu as renunta la lucrul la bebe pt nimic in lume, mi se pare cel mai impostant pe lumea asta, banii se fac..vin si trec.

hugolina bine ai venit printre noi si sa stai cat mai putin pe aici, in sesnul ca sa treci rapid la burtici, dar nu inseamna sannu mai treci apoi deloc pe la noi tongue.

mukutza noi am mai discutat pe aici, frumos e cand intri intr-o casa sa saluti. Poate am sarit eu postul tau in care ai salutat (si in cazul asta imi cer scuze), dar chiar m-am uitat de 2 ori si nu am vazut. Eu sincer n-am inteles nimic din ce ai scris si la ce te referi. Sper sa nu te superi pe mine, dar cred ca nu sunt singura de aici care gandeste asa.

poke eu n-am intels pana la urma, voi aveti casa construita deja si acum o puneti la punct? sau urmeaza sa se construiasca acum. Ai zis ceva ca te muti in 2 sapt , si mi s-a parut cam imposiobil sa termini o asa de la 0 asa repede. Sa nu et superi ca te intreb, dar n-am inteles.

nu mai stiu cui am vrut sa scriu, imi mai aduc eu aminte pe parcurs big_smile

aaaa, nera, hihi, ti-ai vazut puiul, ce frumos tb sa fie  hjarta  Sa creasca mare mare si frumos...orice ar fi!

va pup pe toate

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-04-02 13:05:36)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#949 2011-04-02 12:23:52

sonia30
Moderator

diri,neata puss sa va fie bine in noua casuta si sa treaca toate problemele si sa apara bebe cat mai repede! goodluck

#950 2011-04-02 12:24:11

mayya06
Insomniac member

dirida puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.