homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prefacutii - cum ne purtam cu ei?-5

#77 2012-03-27 06:32:07

roseblue
New member
Inregistrat: 2012-03-27

Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?

Legat de oamenii prefacuti,e greu de dat un raspuns clar.Mai ales ca problema ta(april) are mai multe ramificatii decat poate cuprinde titlul topicului.Sa stii ca depinde doar de tine daca ramai in acest stadiu sau evoluezi.Am citit tot ce s-a scris si din postarile tale am inteles ca esti inconjurata de persoane care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine din mai multe punte de vedere.Problema este la tine si depinde cum vrei s-o gestionezi,pt ca in cazul de fata ai doar doua posibilitati:
1)ignori pe toti cei din jurul tau si vei suferi toata viata
2)incerci sa te faci placuta,prin ceea ce esti.
Omul are nevoie de oameni.Oameni sunt peste tot in jurul nostru,buni,rai,falsi,drepti,timizi,etc,este absolut nefiresc ,avand 6 miliarde de oameni in jur, sa fim singuri.Esti singur doar atunci cand asa iti doresti sa fii.Cand refuzi sa oferi o particica din viata altora.
Daca spuneai ca te evita cateva persoane,era ok,dar cand deja majoritatea nu-ti cauta compania,inseamna ca problema e la tine.Si inca o chestie,pe care am "citit-o" printre randurile tale:nu esti sincera,nici macar cu tine.Vorbeai la un moment dat,despre X si G.Spuneai ca o placi pe G ,ca e ok.De ce nu recunosti ca uneori ai senzatia ca o urasti?De ce nu recunosti ca nu o placi?Poate nici X nu ar fi prietena ta ideala,dar te agati de ea de parca ar fi singura fata de pe pamant,singura cu care ai ras,singura pe care ai ajutat-o...Ai impresia ca iti datoreaza ceva,nu?Ei bine,nu!Pentru ca tu nu oferi nimic.Sau nu oferi constant,ci doar atunci cand ai tu chef,pentru ca tu esti tu,iar restul nu sunt demni de tine,desi ii invidiezi in cea mai mare parte a timpului.Crezi ca vei putea scapa vreodata de gheara ta din piept?Asa e,ca uneori te obosesti singura ?Iti faci rau singura si te autoizolezi,nu pentru ca ceilalti ar fi prefacuti,ci doar pentru a-ti induce "starea aceea"? wave

Ultima oara a fost editat de roseblue (2012-03-27 06:35:11)

#78 2012-03-27 10:14:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

roseblue, a trecut ceva timp de cand aveam problemele pe care le-am scris aici, deci nu mai e de actualitate treaba wink

si legat de faza cu G., nu pricep de unde ai scos-o ca o urasc...aa, stai, de fapt stiu, asta e si motivul pt care am facut tot posibilul sa-mi impartasesc cat mai putin problemele pe aici.
si, daca tot am deschis subiectul, cred ca am spus in vreo 5 posturi ca stiu ca problema e la mine. n-ai descoperit apa calda pt ca mi-ai spus asta acum smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2012-03-27 10:31:30)

bebe V., soarele si luna

#79 2012-03-27 14:20:06

roseblue
New member

Daca nu mai este de actualitate treaba,ne poti spune si cum te-ai "tratat"?Ai spus in multe randuri ca problema este,sau a fost,la tine,dar de si mai multe ori,dadeai vina pe ceilalti.Nu am intrat aici sa descopar apa calda,mi-am spus doar parerea,pe care puteai sa o ignori,din moment ce ti-ai rezolvat problemele smile.O zi frumoasa!

#80 2012-03-27 17:18:44

april sunset
Insomniac member

nu ti-am ignorat parerea pt ca nu-i vad rostul, iar din acest motiv eram curioasa de fapt ce voiai sa subliniezi/demonstrezi/arati cand ti-ai spus opinia. pt ca efectiv ai luat niste lucruri pe care le-am spus si le-ai bagat in postul tau ca si cum ar fi fost parerile tale. + ca ai spus total aiurea, dar foarte sigura, ca o urasc pe G. e ca si cum eu as spune acum despre tine ca nu-ti place sucul de portocale pt ca, mai demult, un chelner a varsat un pahar pe tine...asa-i ca n-are nicio relevanta? As fi de-a dreptul idioata s-o urasc pe G doar pt X o place si o vrea prietena - am mai spus asta, nu s-a inteles, am mers mai departe ca asta e.

m-am tratat dandu-i naiba pe cei cu care nu aveam efectiv nicio treaba. am lasat loc de "buna" si atat. m-am tratat citind carti de psihologie despre relatiile interumane. am incercat si inca incerc sa ma autoeduc sa nu-mi pese. nu-mi iese mereu, evident, dar nici nu ma las din incercat. m-am tratat incercand sa-mi fac noi cunostinte, sa profit sa ocaziile in care era vorba de iesit in grup pe undeva (chestie pe care n-o faceam inainte daca nu veneau oamenii care ma "interesau" pe mine). m-am tratat pt ca am invatat ca nu-s superwoman, nu pot fi pe placul tuturor, nu pot fi cum ar vrea altii sau cum isi imagineaza ca sunt de fapt. deci daca cineva e batut in cap si nu pricepe cum sunt nici dupa ce spun, nici dupa actiunile mele, il dau naiba si p-asta lol

bebe V., soarele si luna

#81 2012-03-27 21:40:18

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

april sunset a scris:

m-am tratat dandu-i naiba pe cei cu care nu aveam efectiv nicio treaba. am lasat loc de "buna" si atat. m-am tratat citind carti de psihologie despre relatiile interumane. am incercat si inca incerc sa ma autoeduc sa nu-mi pese. nu-mi iese mereu, evident, dar nici nu ma las din incercat. m-am tratat incercand sa-mi fac noi cunostinte, sa profit sa ocaziile in care era vorba de iesit in grup pe undeva (chestie pe care n-o faceam inainte daca nu veneau oamenii care ma "interesau" pe mine). m-am tratat pt ca am invatat ca nu-s superwoman, nu pot fi pe placul tuturor, nu pot fi cum ar vrea altii sau cum isi imagineaza ca sunt de fapt. deci daca cineva e batut in cap si nu pricepe cum sunt nici dupa ce spun, nici dupa actiunile mele, il dau naiba si p-asta lol

tummenupp  tummenupp  tummenupp  There you go! Zi ca nu ti-e mai bine acum!

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#82 2012-03-27 23:02:24

april sunset
Insomniac member

intr-adevar, kath, imi e mult mai bine acum  par

bebe V., soarele si luna

#83 2012-03-27 23:56:32

roseblue
New member

April  am fost foarte sigura de ce am afirmat pentru ca si eu am trecut prin aceeasi situatie ani la rand.Nu ti-am luat afirmatiile si le-am transformat in descoperiri personale,ani la rand am spus si eu ca problema e la mine,dar de fapt gandeam contrariul,nu eram sincera nici cu mine,nici cu ceilalti.In fine,imi cer scuze ca am intervenit,nu am stiut ca ti-ai rezolvat problemele,din moment ce nu era scris nimic de acest gen in cadrul topicului.Poate ai scris in alta parte,dar inca nu m-am familiarizat cu forumul.O seara frumoasa!

Ultima oara a fost editat de roseblue (2012-03-27 23:57:19)

#84 2012-03-28 12:22:40

april sunset
Insomniac member

am inteles, roseblue. insa, doar pt ca ai trecut prin aceeasi situatie ca mine, nu inseamna ca asa cum ai gandit/simtit tu am facut-o si eu.

n-ai de ce sa-ti ceri scuze, n-am mai scris nimic pt ca schimbarea s-a produs treptat si, asa cum am spus, am cam renuntat la a-mi spune problemele aici smile

bebe V., soarele si luna

#85 2012-03-28 17:10:46

pauna
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2011-11-24

prefacutii cronici (altfel intram toti in categoria asta) trebuie indepartati rapid si fara explicatii altfel nu o scoti niciodata cu ei la capat.

Cei mai buni zece ani din viaţa unei femei sunt între 28 şi 30.

#86 2012-03-28 19:46:08

april sunset
Insomniac member

intr-adevar, toti am avut, avem si vom avea momente in care vom fi prefacuti.
sunt curioasa, daca imi poti spune, cum e un "prefacut cronic".

bebe V., soarele si luna

#87 2012-05-08 20:04:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil mai prefacut decat oamenii normali lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#88 2012-10-26 08:40:10

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Scriu si eu aici pentru ca sunt niste lucruri care ma framanta de cateva zile in legatura cu o fata pe care am cunoscut-o in primul an la facultate,acum sunt ultimul an,deci am fost prietene destul timp pana acum cateva zile cand nu inteleg de ce a inceput sa se comporte foarte urat fata de mine. Nu zic ca nici inainte nu vedeam anumite rautati din partea ei, priviri pe ascuns care ma analizau,vorbe rautacioase,se uita parca cu invidie daca imi cumpar ceva de genul imbracaminte,dar m-am abtinut sa-i raspund asa cum probabil merita.Ceea ce m-a enervat a fost acum 4 zile cand fiind la facultate si vorbind ceva cu ea,pentru ca mi-am permis sa-mi spun parerea cu privire la un subiect neimportant a inceput sa tipe la mine.Am lasat-o in pace si am zis sa trec peste,desi nu i-am inteles reactia.Ieri insa,din nou acceasi atitudine la ea, a tipat la mine iar,o intrebam de ce se comporta asa si imi spunea: " taci naibii!", "scuteste-ma!",in conditiile in care niciodata nu am acceptat de la nimeni sa imi vorbeasca asa si la randul meu am respectat pe cei din jur.
Lucrurile au continuat cand in seara aceea la telefon a inceput sa-mi reproseze pana si cele mai banale lucruri ca: daca ma intalneam cu un baiat de ce nu o luam si pe ea cu mine?, ca m-a imprumutat cu bani cand am avut nevoie (bani pe care intr-o sapt maxim i-am inapoiat),ca nu ma uit ce fata am cand vin la facultate,ca ma mai suport?, ca ce imi doresc sa moara ea ca sa fiu eu fericita?. Toate lucrurile astea m-au socat si nu-mi dau seama ce motive are sa gandeasca asa? Nici prin gand nu mi-au trecut vreodata ideile astea si mi-ar placea sa stiu cand si de ce a strans ea ura asta fata de mine?

#89 2012-10-26 10:25:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu n-as mai incerca sa ma intreb care e problema si pur si simplu as evita-o... mi se pare de-a dreptul patologic un astfel de comportament la varsta voastra

#90 2012-10-26 13:53:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Invidia e mare, mai ales intre fete/ prietene, din pacate...am resimtit-o si eu de multe ori. Unele persoane asa sunt, sunt invidioase pe celelalte pt ca poate arata intr-un fel, sunt placute de ceilalti, au un iubit, ca au o relatie mijto, isi permit anumite lucruri etc. si cel mai important pentru ca ele nu au parte de asa ceva. Cel mai bine e sa te lipsesti de astfel de persoane pentru ca la un moment dat vor ajunge sa treaca de la invidie la fapte. Cum zicea si heim, un astfel de comportament e bolnav si provine din frustrarile personale.

#91 2012-10-26 13:54:52

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cand cineva se contrazice singur in aceeasi discutie, voi ii atrageti atentia? sau va faceti ca ploua? chicot

#92 2012-10-26 14:15:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

jean, depinde... daca ma intereseaza sau daca are relevanta in discutia respectiva
unii oameni fac asta in mod constant, deci cred ca degeaba le-ai atrage atentia... asa e modul lor de gandire smile

#93 2012-10-27 10:33:55

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Multumesc pentru sfaturi fetelor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.