|
Nu esti logat.
Prefacutii - cum ne purtam cu ei?#1 2011-04-05 23:23:53
prefacutii - cum ne purtam cu ei?deschid acest topic mai mult din nevoia de a primi niste sfaturi V., soarele si luna Offline #2 2011-04-05 23:28:48
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Eu cred ca ar trebui sa nu dai importanta acestor chestii...cu timpul o sa ajungi sa intelegi ca lumea e asa,si trebuie sa te conformezi. Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-05 23:31:03) Offline #3 2011-04-05 23:40:53
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?april, nu te supara, dar perfectul simplu pe care il folosesti tot timpul mi se pare super obositor. Si eu sunt olteanca, dar macar cand scriu, renunt la el Offline #4 2011-04-05 23:48:54
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?imi pare rau sa te dezamagesc, dar ai sa cunosti in jurul tau foarte multe persoane prefacute si false. Vei avea de ales.. sa traiesti cu ele sau nu.. uneori e bine sa zici ca ele si sa faci ca tine, totusi, nu te poti izola de lume. La facultate e cum e, dar ce te vei face cand vei fi la un job care pe langa faptul ca va fi (poate) stresant vei mai trebui(poate) sa suporti fatarniciile celor de langa tine daca vrei sa continui sa lucrezi.. si (tot poate) te vor mai si "sapa" pe la spate ca sa le fie lor bine.. asa ca cel mai bine ar fi sa inveti sa te obisnuiesti cu asemea oameni, vei da de ei peste tot.. poate vei avea noroc si nu vei da peste ei, dar e bine sa ai si experiente de genul asta ca sa inveti sa-i recunosti si sa te feresti de ei sau sa traiesti cu ei www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-04-05 23:57:00
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?mi s-a mai spus aici ca ar fi mai bine sa renunt la perfectul simplu, dar...nu vreau nu o zic cu rautate, dar asa m-am obisnuit si nu vreau sa ma dezvat V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-06 00:02:50
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?april, daca te astepti sa gasesti oameni ca tine sau pentru tine o sa ramai singura toata viata... nu e nevoie sa fii prietena foarte buna cu toti, dar de o iesire din cand in cand sa stii ca merg si astfel de oameni....fii mai indiferenta si nu subiectiviza orice gest ...altfel o sa te infrunti cu situatii carora nu le dai de cap decat cu frustrari de sine Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2011-04-06 00:05:12) Offline #7 2011-04-06 00:03:27
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Mai aprili, facultatea care o faci te obliga si sa fii congruenta adica sa-i spui prietenei tale ce te deranjeaza. Explica-i ca nu intelegi cum se face ca acu o saptamana o barfea pe X si acum sunt prietene asa bune, care parte ai pierdut-o tu ?! Offline #8 2011-04-06 00:04:54
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Subscriu la tot ce au zis fetele inaintea mea! Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2011-04-06 00:05:59
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?
sunt perfect constienta de acest lucru! tocmai de aceea am hotarat sa deschid topicul pt ca stiu, imi e foarte clar ca nu pot sa-mi iau jucariile si sa plec atunci cand nu-mi convine de ceva. stiu ca trebuie sa invat sa-i accept asa cum sunt, dar in clipa asta mi se pare ceva 99% imposibil de realizat V., soarele si luna Offline #10 2011-04-06 00:10:13
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?eu zic sa incerci...incercarea moarte n-are ..1 data de 2 ori si tot asa...o sa'ti placa...sau nu neaparat, insa o sa poti suporta si un club, si un dans, o astfel de iesire Offline #11 2011-04-06 00:13:06
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Eu daca eram in locul tau , ma duceam si in poligonul de trageri daca ma chemau Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #12 2011-04-06 00:24:02
perfect constienta si de acest aspect! ideea este ca doar 2 colege m-au intrebat daca vin. am ajuns ieri la facultate cu X si Y a intrebat-o pe X daca merge in club. mie nu mi-a zis nimic, ca si cum "tu nici nu existi" nu-s paranoica deloc, credeti-ma! intentia ei a fost sa ma faca sa ma simt aiurea. n-a reusit atunci. dupa vreo 30 de minute m-a intrebat daca ies cu ele. i-am zis ca nu si a facut un botic asa "scump" si fals doar era clar ca ii este = cu 0 daca vin, dar numai asa de dragul actoriei V., soarele si luna Offline #13 2011-04-06 00:31:16
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Ok, April, dar ce ai vrea? Sa se milogeasca de tine sa vii? Eu nu zic ca a fost un botic fals, putea foarte bine sa fie o grimasa de politete, mult mai bina decat sa fi zis: "no, n-ai decat, mie mi-e totuna daca vii sau nu". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #14 2011-04-06 00:34:12
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?nici n-am pretentia sa se roage de mine! ca mi-ar placea e partea a 2-a V., soarele si luna Offline #15 2011-04-06 00:36:27
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Da ce nu am inteles eu prea bine: tie iti place de ele si vrei sa iesi cu ele? Sau nu iti place de ele dar vrei sa iesi cu ele ca sa nu te simiti singura? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #16 2011-04-06 00:39:52
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?nu-mi place de ele, dar nu vreau sa fiu singura. si nu stiu daca gresesc atunci cand ma indepartez de ele tocmai pt ca nu-mi sunt dragi deloc nu stiu ce ar trebui sa fac incat sa trec peste antipatii si sa "ma bag in seama", sa nu mai fie iar ca in liceu unde nu am fost apropiata cu adevarat de nicio colega V., soarele si luna Offline #17 2011-04-06 00:46:59
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?Atunci nu prea stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep deloc sa socializez cu persoane de care nu-mi place. Mai bine stau si tac si-mi vad de ale mele. Nu pot si nici nu incerc sa ma imprietenesc cu cineva care mi-e antipatic. Pot sa fiu amabila, draguta dar atat. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #18 2011-04-06 00:50:31
asta prefer si eu sa fac, dar in acelasi timp nu ma simt bine facand acest lucru...stiu ca-s dificila, nu reusesc nici eu sa realizez de fapt ce vreau V., soarele si luna Offline #19 2011-04-06 08:33:04
Re: prefacutii - cum ne purtam cu ei?eu nu am acum timp sa ma leg si de alte aspecte, poate o sa revin mai tarziu cu ele... nici nu am avut timp sa citesc decat primul tau post... insa ce pot sa iti zic e sa te imprietenesti cu cat mai multi colegi. nu trebuie sa fii prietena la catarama cu nimeni, dar sa te intelegi bine cu toti de la faculta, sa iesiti din cand in cand impreuna, sa socializati putin mai mult decat ceau ceau... pt ca persoanele cu care esti acum la faculta iti vor fi colegi "de breasla", vei avea nevoie de ei, si ei de tine, va veti invarti poate in aceleasi cercuri.. plus ca e cam singura perioada (daca mai e si asta) cand nu se fac neaparat prietenii bazate pe partea materiala sau pe statutul social... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|