homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?

#1 2011-04-08 22:15:02

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?

*

Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-05-16 18:18:52)

#2 2011-04-08 22:27:22

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?

eu cred ca e nevoie ca cei care formeaza un cuplu sa semene, dar sa si difere in anumite privinte. si nu numai ca e nevoie, dar asa se si intampla. nu avem cum sa semanam in totalitate, dar nici nu putem fi diferiti 100%.

cat despre ultima intrebare, nu, iubirea "de una singura" nu e de ajuns. de fapt, ea nici nu vine de una singura. cand intre 2 oameni exista iubire, exista si respect, intelegere, sprijin si multe altele, dar sa zicem ca astea sunt cele mai importante, din punctul meu de vedere. daca astea nu exista, nu putem vorbi de iubire, parerea mea smile

bebe V., soarele si luna

#3 2011-04-08 22:39:55

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu cred ca cine se intelege,se intelege si punct  lol  Nu stiu cata importanta au contrastele,asemanarile... importanta e chimia aceea dintre doua persoana,iar aceasta nu se stabileste in fctie de contraste/asemanari  nustiu

#4 2011-04-08 22:50:57

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

referitor la titlu cred asa : contrastele se atrag pentru ca intervine acel ceva pe care tu nu-l ai si te atrage la celalalt ...intra si ceva pasiune..oricum e ceva acre tine de actiuni, gesturi.nu stiu sa explic mai profund lol
iar cine se aseamana se aduna e vorba de gandire, poate, principii ...de asta cred ca sunt 2 lucruri diferite si cine le-a spus le-a spus bine

#5 2011-04-08 22:56:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

depinde cum va intelegeti

e normal ca 2 persoane sa semene din anumite pcte de vedere si sa fie diferite din altele. nu avem cum sa fim toti la fel.
totul este sa va acceptati unul pe celalalt, cu bune si cu rele, cu asemanari si deosebiri, sa va intelegeti, respectati etc

Publicitate

loading...

#6 2011-04-08 23:04:34

april sunset
Insomniac member

cata.cata a scris:

Credeti ca 2 persoane care seamana in unele privinte , in altele sunt foarte diferiti, continuand relatia mai mult se chinuie ?

depinde de multe lucruri. nu putem spune exact.
de exemplu, eu cu al meu suntem foarte diferiti...sau eram. lui ii placeau lucrurile noi, schimbarea, sa faca mereu altceva, eu ador rutina pt ca imi ofera siguranta, nu-mi place sa incerc lucruri noi. de la un timp, a inceput sa fie ca mine. nu pot spune din ce motiv, nu au fost evenimente care sa-l schimbe, dar e altfel acum.

daca vrei niste sfaturi care sa te ajute mai mult, ai putea sa ne spui cate ceva despre tine. pt ca intrebarile pe care le-ai pus pana acum nu ne permit sa oferim niste raspunsuri prea folositoare

bebe V., soarele si luna

#7 2011-04-08 23:58:37

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

imi suna ceva de genul "te iubesc, dar nu te mai suport"
asa am patit cu fostul smile il iubeam dar eram mult prea diferiti ca sa il pot accepta...imi ajungea pana in gat smile nu a inteles niciodata de ce am pus capat ..dar  nah

#8 2011-04-09 00:00:06

*joy*
Insomniac member

cata,e cumva capricorn baiatul tau?  lol

#9 2011-04-09 00:15:24

*joy*
Insomniac member

Mda. Eu am avut problema de genul asta cu un Capricorn. Se spune in general ca pestii sunt ffff complicati si ciudati si schimbatori,dar am ajuns la concluzia ca un capricorn e mult mai complicat....x1000  dumbom

#10 2011-04-09 00:28:08

*joy*
Insomniac member

Nici eu nu ma omor,da am facut eu comparatia asta la un moment dat si am ramas asa,proasta  rotfl2

#11 2011-04-09 00:42:09

*joy*
Insomniac member

Las` ca nu ma supar,merge si proasta  lol  aveam un prieten f bun care folosea expresia asta,o folosea in loc de "obsesie" sau cv de genul...u know.
eu zic de mandrul tau sa il iei si sa dai cu el putin de pereti si sa il intrebi  ce isi doreste smile  sa aveti o discutie serioasa si deschisa,fata in fata.  goodluck

#12 2011-04-09 06:36:16

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cred ca e bine daca exista unele diferente. Oricum nu cred ca doi oameni pot fi leiti... ceva, ceva, tot au diferit unul fata de celalalt. Depinde insa daca diferentele astea fac lucrurile mai atragatoare si te fac sa il apreciezi pe partener si mai mult sau, din contra, te calca pe nervi si te fac sa-ti iei talpasita.

In esenta, consider ca doi oameni dintr-un cuplu trebuie sa aiba aceleasi dorinte de cuplu, sa-si fixeze teluri impreuna, sa aiba acelasi tip de aspiratii in ceea ce-i priveste pe ei doi, caminul lor, familia lor etc. Ca fiecare are hobbyuri diferite sau anumite pareri asupra vietii care difera de ale partenerului e una, dar sa nu gandeasca precum un  tot unitar atunci cand vine vorba de ei doi e mai greu de  acceptat.

#13 2011-04-09 09:25:22

april sunset
Insomniac member

dar pana sa aveti planuri de nunta nu si-a dat seama ca "sunteti prea diferiti"? si daca te iubeste atat de mult pe cat spune, ar face ceva, nu si-ar permite sa te piarda pt ca sunteti diferiti. stiu ca sunt unele lucruri peste care nu se poate trece, anumite obiceiuri/comportamente, dar, de vreme ce stabiliserati cununia civila, ma gandesc ca, macar in mare, totul era ok.

mai exact, ti-a spus in ce privinte sunteti atat de diferiti? ce aspecte la tine il deranjeaza atat de tare? ti-a dat macar un motiv clar si serios pt despartire?

bebe V., soarele si luna

#14 2011-04-09 11:09:07

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Mi se pare normal ca atunci cand ii spui cuiva ca e diferit de tine, sa-i spui si ce aspecte sunt diferite. Eu nu cred ca un om poate avea un comportament batut in cuie toata viata. Oamenii se schimba. Daca voi chiar va iubiti, ar trebui sa mai lasati de la voi, sa mai schimbati pe ici, pe colo, in asa fel incat traitul impreuna sa fie ok. E foarte clar ca el e atasat de tine, daca simte nevoia sa vorbeasca mereu cu tine, dar se pare ca e prea hotarat in decizia lui. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca te tine si pe tine pe loc, nu-ti poti continua viata cu altcineva.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-04-09 11:09:48)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#15 2011-04-09 12:28:49

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

cata.cata a scris:

pai ... am avut de m am saturat eu de ele ..
raspunsul lui e acelasi . sunt asa si pe dincolo , extra super mega , dar nu ne potrivim...

Se joaca cu tine ca o minge de ping-pong. sa-l iei l ao discutie serioasa si da-i un timp de gandire in ceea ce va priveste si daca raspunsurile lui sunt aceleasi eu una ar renunta la relatie. Acum ceea ce a fost si se petrece intre voi tu sti cel mai bine. Noi aici nu putem decat sa ne dam cu parerea dar vezi tu... lucrurile nu sunt asa cum par pt ca daca ar fi sa va luam pe fiecare separat am intelege total diferit lucrurile big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#16 2011-04-09 12:28:59

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

BiancaElena a scris:

cata,e cumva capricorn baiatul tau?  lol

rotfl2))))))))))

#17 2011-04-09 12:30:09

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

BiancaElena a scris:

Mda. Eu am avut problema de genul asta cu un Capricorn. Se spune in general ca pestii sunt ffff complicati si ciudati si schimbatori,dar am ajuns la concluzia ca un capricorn e mult mai complicat....x1000  dumbom

punish adicaaa euuuu, daca sunt capricorn suuntt complicataaaa x1000?? rotfl2) tummenupp  visslar  visslar  angel

#18 2011-04-09 13:14:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Cred ca ambele teorii pot functiona. Depinde enorm de mult de cele doua persoane implicate in relatie si de modul in care aleg sa-si gestioneze problemele.

Eu am alta teorie - in viata nu trebuie sa-ti gasesti partenerul perfect, ci persoana aceea care sa aiba defectele pe care tu le poti accepta cel mai usor, sau defectele peste care poti trece.

Poate pe mine x-ulescu ma iubeste chiar daca am gura mare si critic tot ce prind, dar y-ulescu nu poate sa sufere asta si considera acest lucru un defect peste care nu ar putea trece.

Nu, iubirea nu este de ajuns, din nefericire... Iar in legatura cu situatia ta, cata, sincera sa fiu nu stiu ce sa-ti zic... Depinde la ce chestiuni de viata se refera prietenul tau. Oricum, modul in care a ales sa "rezolve" problema nu e tocmai oki. Azi ne luam, maine imi pica fisa ca, de fapt, mai bine nu...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#19 2011-04-09 13:22:43

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Bun... hai k am reusit sa citesc ce si cum lol
pai mie asta mi se pare o dovada imensa de imaturitate. Tare mi-e ca peste cativa ani (sau un anumit interval de timp) el o sa se cam dea cu capul de pereti, fiindca da, gandirea omului, ideile de viata se schimba in timp. Poate daca aveati 30 si ceva de ani fiecare as mai fi inteles (desi nici makr atunci).... dar la 20 si ceva de ani, pe bune acum... Pacat...
Cata, eu zic sa-ti vezi de viata ta... stiu ca el naibii de greu in situatia asta de cacao... dar daca el are idei dastea si-si schimba starea de la o zi la alta atat de drastic e mult prea riscant. In cateva luni cine stie ce o sa-i mai trazneasca? Hai sa ne impacam, si peste alti cativa ani o luati de la capat...

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.