|
Nu esti logat.
Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?#1 2011-04-08 22:15:02
Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?* Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-05-16 18:18:52) Offline #2 2011-04-08 22:27:22
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?eu cred ca e nevoie ca cei care formeaza un cuplu sa semene, dar sa si difere in anumite privinte. si nu numai ca e nevoie, dar asa se si intampla. nu avem cum sa semanam in totalitate, dar nici nu putem fi diferiti 100%. V., soarele si luna Offline #3 2011-04-08 22:39:55
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Eu cred ca cine se intelege,se intelege si punct Nu stiu cata importanta au contrastele,asemanarile... importanta e chimia aceea dintre doua persoana,iar aceasta nu se stabileste in fctie de contraste/asemanari Offline #4 2011-04-08 22:50:57
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?referitor la titlu cred asa : contrastele se atrag pentru ca intervine acel ceva pe care tu nu-l ai si te atrage la celalalt ...intra si ceva pasiune..oricum e ceva acre tine de actiuni, gesturi.nu stiu sa explic mai profund Offline #5 2011-04-08 22:56:46
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?depinde cum va intelegeti Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-08 23:04:34
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?
depinde de multe lucruri. nu putem spune exact. V., soarele si luna Offline #7 2011-04-08 23:58:37
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?imi suna ceva de genul "te iubesc, dar nu te mai suport" Offline #8 2011-04-09 00:00:06
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?cata,e cumva capricorn baiatul tau? Offline #9 2011-04-09 00:15:24
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Mda. Eu am avut problema de genul asta cu un Capricorn. Se spune in general ca pestii sunt ffff complicati si ciudati si schimbatori,dar am ajuns la concluzia ca un capricorn e mult mai complicat....x1000 Offline #10 2011-04-09 00:28:08
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Nici eu nu ma omor,da am facut eu comparatia asta la un moment dat si am ramas asa,proasta Offline #11 2011-04-09 00:42:09
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Las` ca nu ma supar,merge si proasta aveam un prieten f bun care folosea expresia asta,o folosea in loc de "obsesie" sau cv de genul...u know. Offline #12 2011-04-09 06:36:16Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Cred ca e bine daca exista unele diferente. Oricum nu cred ca doi oameni pot fi leiti... ceva, ceva, tot au diferit unul fata de celalalt. Depinde insa daca diferentele astea fac lucrurile mai atragatoare si te fac sa il apreciezi pe partener si mai mult sau, din contra, te calca pe nervi si te fac sa-ti iei talpasita. Offline #13 2011-04-09 09:25:22
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?dar pana sa aveti planuri de nunta nu si-a dat seama ca "sunteti prea diferiti"? si daca te iubeste atat de mult pe cat spune, ar face ceva, nu si-ar permite sa te piarda pt ca sunteti diferiti. stiu ca sunt unele lucruri peste care nu se poate trece, anumite obiceiuri/comportamente, dar, de vreme ce stabiliserati cununia civila, ma gandesc ca, macar in mare, totul era ok. V., soarele si luna Offline #14 2011-04-09 11:09:07
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Mi se pare normal ca atunci cand ii spui cuiva ca e diferit de tine, sa-i spui si ce aspecte sunt diferite. Eu nu cred ca un om poate avea un comportament batut in cuie toata viata. Oamenii se schimba. Daca voi chiar va iubiti, ar trebui sa mai lasati de la voi, sa mai schimbati pe ici, pe colo, in asa fel incat traitul impreuna sa fie ok. E foarte clar ca el e atasat de tine, daca simte nevoia sa vorbeasca mereu cu tine, dar se pare ca e prea hotarat in decizia lui. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca te tine si pe tine pe loc, nu-ti poti continua viata cu altcineva. Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-04-09 11:09:48) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #15 2011-04-09 12:28:49
Se joaca cu tine ca o minge de ping-pong. sa-l iei l ao discutie serioasa si da-i un timp de gandire in ceea ce va priveste si daca raspunsurile lui sunt aceleasi eu una ar renunta la relatie. Acum ceea ce a fost si se petrece intre voi tu sti cel mai bine. Noi aici nu putem decat sa ne dam cu parerea dar vezi tu... lucrurile nu sunt asa cum par pt ca daca ar fi sa va luam pe fiecare separat am intelege total diferit lucrurile ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #16 2011-04-09 12:28:59
)))))))))) Offline #17 2011-04-09 12:30:09
adicaaa euuuu, daca sunt capricorn suuntt complicataaaa x1000?? ) Offline #18 2011-04-09 13:14:11
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Cred ca ambele teorii pot functiona. Depinde enorm de mult de cele doua persoane implicate in relatie si de modul in care aleg sa-si gestioneze problemele. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2011-04-09 13:22:43
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Bun... hai k am reusit sa citesc ce si cum Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|