homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!-7

#115 2011-06-10 16:50:35

Bombonikaa
New member
Inregistrat: 2011-06-06

Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!

Fizica:Dureri de sinuzita,la rinichi indiferent cum stateam ma durerea continuu era insuportabil am stat toata ziua asa ,pe urma una de masea ,groaznica stateam pe pat si imi curgeau lacrimi fara voia mea..si tot cu maseaua (eu suport kiar ffff bn durerile) la dentist knd imi curata canalul la masea sunt niste dureri teribile,dar eu nu aveam nicio miscare a fetzei nu am scos niciun sunet de zicea doctorita k nu-i in regula de nu ma doare delok rotfl2, si asta s-a repetat de cel putin 10 ori k eu nu vroiam sa mi-o scoata si sa raman cu lok liber vroiam s-o repare,si de fiecare data suportam durerea aia..dar eu in timpul asta ma gandeam doar la momentul knd ies pe usa afara de la dentist adika atunci knd nu mai simt nicio durere..si ma deconectam de la clipa din prezent.(pana la urma am salvat maselutza majoreta )
Psihica:de fiecare data knd ma cert(ma gandesc ce greu mi-ar fi fara el)/certam cu iubitul,si parca mi se baga un cutit in inima cand zicea tu vrey sa ne despartim de faci asa? da am trecut deja fazele astea de multi ani acuma we are happy people hjarta

Ultima oara a fost editat de Bombonikaa (2011-06-10 16:58:36)

#116 2011-06-10 19:27:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!

WildChild11009 a scris:

Da, nu a mers. Scadea pana pe la 39 si jumatate de ora mai tarziu revenea la 40. Nu mai puteam...era oribil. Nu de febra mi-era, ci de starea tampita pe care o aveam... aveam si frisoane, si dureri de cap, efectiv ma durea orice, pana si cand se freca materialul hainelor de pe mine de pielea mea. Macar asa am scapat. smile

Auu ce nasoala e senzatia asta neutral  am patit si eu de cateva ori

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.