homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla cu donatiile noastre-2

#20 2011-04-12 11:07:02

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: Ce se intampla cu donatiile noastre

mie mi-a zis un puradel ca daca nu-i dau ma arde cu bricheta, si o si scosese la mine. De-aia nu-i suport deloooc !!

#21 2011-04-12 11:08:11

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Toriana a scris:

Legat de cersetori: imi povestea prietenul meu ca a venit unul la el si cand i-a spus ca n-are marunt sa-i dea, a inceput ala: "Lasa ca-ti schimb eu"  lol

Eu povestea asta o stiam cu vamesii big_smile Au luat si ei exemplu lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#22 2011-04-12 11:18:32

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

tata a patit ceva amuzant acum cativa ani.. avea o toca de arab pe cap si eram prin piata.. a venit un puradel si intinde mana la tata si zice: "money, do you have money?" la care tati " 'te-n p...a ma-tii de aici " .. ce ne-am mai amuzat
eu nu dau abni cersetorilor, cel mult le iau ceva de mancare daca ii vad amarati rau..  dar prefer sa ajut un batran pe strada care poate a fost cineva la viata lui (am vazut fosti profesori, fosti dr, care nu mai au de nici unele din varii motive) si sa-i iau ceva de mancare sau sa-i dau o apa daca ii e sete decat sa dau la cersetori bani
alta faza a fost cand mergeam cu tramvaiul si unu se tara prin tramvai si cersea.. un nene i-a dat cativa lei, altul la fel. cand s-a dat jos s-a dus la primul butic, sia luat o tuica si a facut vartej si a baut-o toata.. si omul care ii daduse cativa lei cica... "ia uite domne.. eu nu-mi permit sa-mi iau o bere dar asta si-a luat o tuica din banii mei"
cat despre donatii.. ce nu mai port din haine le dau pe la rude de la tara sau femeii de servici, la fel faceam si cu jucariile cand eram mica..am fost crescuta sa ma gandesc si la cei nevoiasi dar cand vad lichele pe strada ca cersesc mi se face scarba

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#23 2011-04-12 11:26:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu nu dau bani cersetorilor, nici mancare...am asistat la o faza in care o femeie i-a dat unui boschetar un corn de ala de patiserie si ala cand a vazut ce i-a dat l-a aruncat cat colo...niste nenorociti, sunt oameni in toata firea sanatosi care ar putea sa se duca la munca dar aleg sa stea cu mana intinsa la coltul strazii ... mai bine se dadea lege sa ii eutanasieze pe ei ca sunt mai rau ca maidanezii mad

De cateva ori atat am dat ceva de pomana cu toata inima, o data unor copii care se jucau prin fata portii si mi s-au parut asa dragalasi ca le-am dat cate un ou kinger s-au uitat aia ca la nebuni la mine (nu cerseau dar ii stiu ca sunt "din flori" si nu are nimeni grija lor). Altadata eram cu al meu la o covrigarie de unde ne luam noi covrigi de fiecare data. Observasem de ceva timp ca o batranica isi facea veacul de acolo dar statea pur si simplu, nu cerea, nici macar nu avea mana intinsa, statea si se uita la oamenii care luau covrigi. M-am gandit mult inainte, am zis sa nu o jignesc cumva, dar pana la urma i-am luat si ei 2 covrigi. Nu va zic cat mi-a multumit.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#24 2011-04-12 11:45:10

taisha
Hero member

Unchiul meu lucreaza la politie, in cj. Si zicea ca sunt cativa tineri, care par studenti, imbracati decent, cu rucsacuri mari in spate, care stau in gara si autogari, si cer la oameni daca nu au 1 leu, ca nu le ajunge sa-si cumpere bilet sa mearga acasa, Si bineinteles ca oricine da.
Si uite asa ajung sa stranga cateva milioane bune pe zi, in timp ce alti oameni rup din putinul lor ca sa faca o fapta buna

Publicitate

loading...

#25 2011-04-12 11:48:43

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

si in bucuresti sunt destui pe la gurile de metrou cu aceeasi varianta.. m-am oferit o data sa bag cartela mea sa treaca si s-a uitat asa urat ca de fapt nu am vrut sa-i dau bani.. de atunci m-am prins de teapa

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#26 2011-04-12 12:13:33

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Si la mine a venit de cateva ori un tip sa-mi ceara  bani de cartela pentru metrou. Dar era chiar bine imbracat, nici n-ai fi zis ca e plecat cu cersitul. Multi tineri au inceput sa practice genul asta de actiuni. Nici nu suntem  offtopic  smile

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-04-12 12:13:56)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#27 2011-04-12 12:19:50

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Aici in complex unde stau e un om batran la vreo 65-70 de ani care toata ziua sta cu mana intinsa. Initial am zis ca are omul o problema sau mai stiu eu ce si i-am dat de vreo cateva ori monezi. La un moment dat am observat ca nu mai dispare de acolo. Arata destul de bine, e bine imbracat, are mereu hainele curate si calcate, sunt in stare foarte buna, e curat, spatat si etc... Am renuntat sa-i mai dau. Bunica mea e la fel ca el dar sta la tara si se ocupa de o gospodarie, nu intinde mana. M-am gandit la bunica mea si la faptul ca mama face eforturi sa-mi trimita mie bani si eu ii dau la cersetori si lenesi. Nu mai dadeam d emult timp bani la cersetori dar omul asta m-a impresionat la inceput, ulterior mi-am dat seama ca e un sarlatan.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#28 2011-04-12 13:34:25

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ce oameni nesimtiti!
eu mor cand ii vad acolo necajiti sad inainte cand eram acasa tot timpul veneau pe la usa

#29 2011-04-12 14:29:32

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

offtopic Eu am cerut o data 50 de bani la coada la abonament la metrou pt ca se scumpise si aveam bani fix rotfl Si baiatul mi-a dat 1 leu, am insistat sa-i dau restul si nu a vrut lol
Deci... mai sunt si cersetori pe bune lol

#30 2011-04-12 14:32:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alexia rotfl
eu stiu pe cineva care a fost abordat de un aurolac langa un chiosc de bilete ratb si, enervat, i-a zis :"nu vezi ca n-am bani nici de bilet?" la care aurolacul a scos niste bani si i-a dat lol

#31 2011-04-12 14:34:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

da alexia dar tu ai luat banii ti-ai luat abonementul si ai plecat de acolo, eu persoane cu "Doamna nu va suparati imi mai trebe un leu sa iau belet de tren sa plec acasa" le-am vazut acolo si dupa o ora si 2 ore cerand acel leu pentru bilet

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#32 2011-04-12 14:40:26

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Heim, ce tare rotfl2

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#33 2011-04-12 18:45:34

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eram in tren cu al meu si vine un student la noi ca i s-a blocat cardul si are nevoie de bani pt bilet. ne-a intrebat unde coboram ca ne da banii cand ajunge acasa, ghinionul lui a fost ca el cobora cu o statie inaintea noastra. nu ca daca am fi fost din acelasi oras i-am fi dat, dar zic asa. in caz ca o mai fi nevoie, mentionez ca era bine imbracat, cu valiza calumea, ghiozdan de firma etc.

alta data eram cu tati in Tm. tocmai ce iesiseram dintr-o clinica si mergeam spre masina. apare dupa cateva secunde un tip de vreo 30 de ani si incepe "mi-e foarte rusine de situatia asta, dar v-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati cu niste bani ca in tren m-au jefuit unii si trebuie sa ajung nu stiu unde...". a fost atat de penibil! si mai ales ca a inceput cu scuze, e clar ca mintea. la fel ca primul si asta arata foarte bine.
niste milogi! mi-e o scarba de ei de nu pot sa spun box

bebe V., soarele si luna

#34 2011-04-12 18:53:30

taisha
Hero member

problema e ca nu mai stim cand un om chiar are nevoie.  Ma gandesc ca oricui chiar i se poate inampla sa i se fure portofelul, sau geanta si sa ramai fara un ban, telefon, nimic nustiu

O alta faza pe care a patit-o o prietena intr-un parc. A venit la ea un copil de vreo 6-7 ani bine imbracat, si a rugat-o sa-i dea sa sune 1 minut, ca s-a pierdut de maica-sa. A luat telefonul si a rupt-o la fuga  neutral

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-04-12 18:55:36)

#35 2011-04-12 19:19:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

taisha a scris:

problema e ca nu mai stim cand un om chiar are nevoie

asta e lucrul care ma scoate din sarite! pt ca din cauza unor nemernici ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni de teama ca suntem mintiti.

nu cred ca daca ti s-a furat ceva, stai prin parcari si opresti toti oamenii care trec pe langa tine. te duci naiba la politie. si daca tot ajungi acolo, ii rogi sa te lase sa dai si-un telefon vreunei cunostinte care te-ar putea ajuta.
chiar m-am gandit ce as face eu daca as ajunge singura intr-un oras unde sa nu cunosc pe nimeni. pai asta as face, m-as duce la o sectie de politie. sa zicem ca n-as gasi una. as ruga pe cineva sa-mi dea 1 min telu sa-i sun pe ai mei. nici nu l-as lua in mana, sa nu creada ca fug cu el, le-as spune sa-l puna pe speaker sa si auda toata conversatia. asta e maximul pe care l-as cere, 1 min sa-mi anunt parintii. si nu cred (daca ar fi oameni calumea) ca m-ar lasa apoi de izbeliste. n-ar fi mare lucru sa-mi spuna contul lor pt ca ai mei sa-mi trimita bani - dar asta n-as mai cere-o. oricum, as fi mult mai linistita daca ar afla ai mei pt ca as sti clar ca vor face ceva sa ma ajute

bebe V., soarele si luna

#36 2011-04-12 19:25:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mie mi-e mila cand ii vad pe aia cu animalele sad le tarnosesc peste tot legate cu o sfoara, arata alea deplorabil, molai, parca nu au viata, cred ca nici apa nu le dau, ce sa mai zic de mamcare. insa sunt escroci sentimentali pentru ca de mila pentru animal ii dai un ban. din pacate numai la animalul ala nu ajunge.

sa fiu a naibii de nu voi incepe sa ma plimb cu sticla de apa si pahare de unica folosinta si parizer, carnati dupa mine. si puradelul sa stea sa baleasca eventual, nu ii dau nimic.

eu nu dau cersetorilor, mai ales celor tineri.

alta faza este cu benzina. ca le mai trebuie 2-3 litri, ca tre sa ajunga nu stiu unde si nu au bani... cel 10-20 de lei cat sa bage in rezervor. se gasesc destui pe la benzinarii

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#37 2011-04-12 21:05:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

mda...si eu o data am cumparat 2 carnati de la un magazin, pt ca in dreptul statiei de autobuz, statea in mijlocul strazii un caine cu o labuta taiata; masinile il ocoleau, dar m-am gandit ca de vine un nebun il face praf; si chem frumos cainele si vine un nespalat de tigan ca sa-i dau si lui... m-a si blestemat dupa aia ca nu l-am bagat in seama.

am o mai mare satisfactie cand satur un caine si il vad ca da din coada desi abia se tine pe picioare, decat daca ajut un om mai mult sau mai putin "sarman".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#38 2011-04-13 09:35:29

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Fetele,nici eu nu sunt de acord cu cei care cersesc la coltul strazii...sunt oameni in toata firea ce pot merge la munca.
Dar aveti dreptate,asta-i Romania noastra...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.