|
Nu esti logat.
Ce se intampla cu donatiile noastre-2#20 2011-04-12 11:07:02
Re: Ce se intampla cu donatiile noastremie mi-a zis un puradel ca daca nu-i dau ma arde cu bricheta, si o si scosese la mine. De-aia nu-i suport deloooc !! Offline #21 2011-04-12 11:08:11
Re: Ce se intampla cu donatiile noastre
Eu povestea asta o stiam cu vamesii Au luat si ei exemplu ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #22 2011-04-12 11:18:32
Re: Ce se intampla cu donatiile noastretata a patit ceva amuzant acum cativa ani.. avea o toca de arab pe cap si eram prin piata.. a venit un puradel si intinde mana la tata si zice: "money, do you have money?" la care tati " 'te-n p...a ma-tii de aici " .. ce ne-am mai amuzat www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #23 2011-04-12 11:26:49Re: Ce se intampla cu donatiile noastreeu nu dau bani cersetorilor, nici mancare...am asistat la o faza in care o femeie i-a dat unui boschetar un corn de ala de patiserie si ala cand a vazut ce i-a dat l-a aruncat cat colo...niste nenorociti, sunt oameni in toata firea sanatosi care ar putea sa se duca la munca dar aleg sa stea cu mana intinsa la coltul strazii ... mai bine se dadea lege sa ii eutanasieze pe ei ca sunt mai rau ca maidanezii Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #24 2011-04-12 11:45:10
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreUnchiul meu lucreaza la politie, in cj. Si zicea ca sunt cativa tineri, care par studenti, imbracati decent, cu rucsacuri mari in spate, care stau in gara si autogari, si cer la oameni daca nu au 1 leu, ca nu le ajunge sa-si cumpere bilet sa mearga acasa, Si bineinteles ca oricine da. Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-12 11:48:43
Re: Ce se intampla cu donatiile noastresi in bucuresti sunt destui pe la gurile de metrou cu aceeasi varianta.. m-am oferit o data sa bag cartela mea sa treaca si s-a uitat asa urat ca de fapt nu am vrut sa-i dau bani.. de atunci m-am prins de teapa www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #26 2011-04-12 12:13:33
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreSi la mine a venit de cateva ori un tip sa-mi ceara bani de cartela pentru metrou. Dar era chiar bine imbracat, nici n-ai fi zis ca e plecat cu cersitul. Multi tineri au inceput sa practice genul asta de actiuni. Nici nu suntem Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-04-12 12:13:56) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #27 2011-04-12 12:19:50
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreAici in complex unde stau e un om batran la vreo 65-70 de ani care toata ziua sta cu mana intinsa. Initial am zis ca are omul o problema sau mai stiu eu ce si i-am dat de vreo cateva ori monezi. La un moment dat am observat ca nu mai dispare de acolo. Arata destul de bine, e bine imbracat, are mereu hainele curate si calcate, sunt in stare foarte buna, e curat, spatat si etc... Am renuntat sa-i mai dau. Bunica mea e la fel ca el dar sta la tara si se ocupa de o gospodarie, nu intinde mana. M-am gandit la bunica mea si la faptul ca mama face eforturi sa-mi trimita mie bani si eu ii dau la cersetori si lenesi. Nu mai dadeam d emult timp bani la cersetori dar omul asta m-a impresionat la inceput, ulterior mi-am dat seama ca e un sarlatan. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #28 2011-04-12 13:34:25
Re: Ce se intampla cu donatiile noastrece oameni nesimtiti! Offline #29 2011-04-12 14:29:32
Re: Ce se intampla cu donatiile noastre Eu am cerut o data 50 de bani la coada la abonament la metrou pt ca se scumpise si aveam bani fix Si baiatul mi-a dat 1 leu, am insistat sa-i dau restul si nu a vrut Offline #30 2011-04-12 14:32:03
Re: Ce se intampla cu donatiile noastrealexia Offline #31 2011-04-12 14:34:53Re: Ce se intampla cu donatiile noastreda alexia dar tu ai luat banii ti-ai luat abonementul si ai plecat de acolo, eu persoane cu "Doamna nu va suparati imi mai trebe un leu sa iau belet de tren sa plec acasa" le-am vazut acolo si dupa o ora si 2 ore cerand acel leu pentru bilet Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #32 2011-04-12 14:40:26
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreHeim, ce tare Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #33 2011-04-12 18:45:34
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreeram in tren cu al meu si vine un student la noi ca i s-a blocat cardul si are nevoie de bani pt bilet. ne-a intrebat unde coboram ca ne da banii cand ajunge acasa, ghinionul lui a fost ca el cobora cu o statie inaintea noastra. nu ca daca am fi fost din acelasi oras i-am fi dat, dar zic asa. in caz ca o mai fi nevoie, mentionez ca era bine imbracat, cu valiza calumea, ghiozdan de firma etc. V., soarele si luna Offline #34 2011-04-12 18:53:30
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreproblema e ca nu mai stim cand un om chiar are nevoie. Ma gandesc ca oricui chiar i se poate inampla sa i se fure portofelul, sau geanta si sa ramai fara un ban, telefon, nimic Ultima oara a fost editat de taisha (2011-04-12 18:55:36) Offline #35 2011-04-12 19:19:46
Re: Ce se intampla cu donatiile noastre
asta e lucrul care ma scoate din sarite! pt ca din cauza unor nemernici ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni de teama ca suntem mintiti. V., soarele si luna Offline #36 2011-04-12 19:25:45
Re: Ce se intampla cu donatiile noastremie mi-e mila cand ii vad pe aia cu animalele le tarnosesc peste tot legate cu o sfoara, arata alea deplorabil, molai, parca nu au viata, cred ca nici apa nu le dau, ce sa mai zic de mamcare. insa sunt escroci sentimentali pentru ca de mila pentru animal ii dai un ban. din pacate numai la animalul ala nu ajunge. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2011-04-12 21:05:33
Re: Ce se intampla cu donatiile noastremda...si eu o data am cumparat 2 carnati de la un magazin, pt ca in dreptul statiei de autobuz, statea in mijlocul strazii un caine cu o labuta taiata; masinile il ocoleau, dar m-am gandit ca de vine un nebun il face praf; si chem frumos cainele si vine un nespalat de tigan ca sa-i dau si lui... m-a si blestemat dupa aia ca nu l-am bagat in seama. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #38 2011-04-13 09:35:29
Re: Ce se intampla cu donatiile noastreFetele,nici eu nu sunt de acord cu cei care cersesc la coltul strazii...sunt oameni in toata firea ce pot merge la munca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|