homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diversificarea-2-40

#742 2011-06-09 16:06:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Diversificarea-2

dar laptele l-a baut? poate nu i-a fost foame.

si la noi a fost cu cantec azi. incerc sa-l obisnuiesc cu borcanele ca o sa avem o deplasare si nu i-a placut deloc sad

#743 2011-06-09 16:08:08

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Laptele l-a lins bang  bang  bang
240 ml

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#744 2011-06-09 16:10:29

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

O fi si el obosit si nu are chef de mancare, ieri ati fost plecati, azi l-ai pus in wrap, poate nu are chef pur si simplu si i-a fost mai usor sa suga din biberon... Bine ca a papat lapticul!
Nu te mai supara... puss Pupici de la gagici!

#745 2011-06-09 16:13:51

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

puss

Papu doar nu ii place!!!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#746 2011-06-09 16:53:46

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

la 10: 180 g piure de piersica  + 2 masuri cereale lins tot si parca mai vroia..san nu i-am mai dat
la 14: 100 g piure de morcov,patrunjel,dovlecel,ardei gras +2 masuri cereale +san la greu
czuky,i-ai dat pana la urma compot de cirese,eu nu i-am dat..azi am bagat piersica si e innebunit dupa ea..sa fie de la faptul ca eu in sarcina am mancat cantitati industriale?
pot sa-i dau si caisa si nectarina?ca prune inca nu au aparut..m-am gandit la piersica ca poate face si el cumva mai normal scaunul ca tare ma lupt cu constipatia lui
adinagrig,cum ai rezolvat constipatia anei?ca parca voi va mai plangeati pe aici

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

Publicitate

loading...

#747 2011-06-09 16:57:48

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

bua fetelor .. eu nu prea ma laud cu mesele ....

carnita papa numai separat, facuta firisoae mici - va imaginati cat papa, ca se plictiseste -
legumele iar cu figuri ... azi da, maine nu .. si tot asa sad

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#748 2011-06-09 19:17:05

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

ddunia da iam dat zeama doar chicot

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#749 2011-06-09 20:19:29

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

hai sa mai dam si noi raportul
mancam fructele fara prea mari comentari. papa cirese fff bine. i le combin cu banana, cu mar, cu piersica. de mere s-a cam saturat  big_smile

masa de pranz e dupa cum bate vantul. am ajuns la concluzia ca ii place mancarica de cartofi si mai nou papa bine combinatiile care au conopida. papa bine.. insemnand jumate de castron.. restul o lingura de iaurt, una de papa si parca parca papa mai bine si ea masa de pranz. la noi e problema mare masa de dupa-amiaza care o cam refuza  supa aseara de exemplu mi-a refuzat laptele si s-a culcat band ceai  cesafac

in alta ordine de idei.. azi m-am intalnit la plimbare cu o mamica care are baiat mai mare cu o luna ca daria. m-a intrebat cum papa si i-am zis ca na.. asa si asa.. la care ea: "pai cu al meu n-am treaba. mananca si cate 2 felii de paine cu pateu.. ii fac cate un sandwich cu margarina si salam care il mestec eu si il dau...etc" nu mai continui ca nu vreau sa va oripilez si pe voi cum am fost eu. doamne cata inconstienta.  bang sincer.. am ramas asa fara replica. i-am spus ca eu nu ii dau asa ceva copilului si incerc sa ii dau cat mai sanatos.. la care am primit replica ca de aia nu mananca ca nu-i dau mancare adevarata. asa ca.. eu sunt mandra ca papa si jumatea aia de castron insa stiu ca e ok si nu ii dau copilului salam care daca stau sa citesc ce contine mai ca nu ar trebui sa-l mananc nici eu dar un copil de nici un an bang  bang  bang

Daria Ioana - 06.08.2010

#750 2011-06-09 20:37:45

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mai exista asa mame?
credeam ca s-au dus o data cu epoca de piatra cesafac
nici nu stiu ce ma oripileaza mai tare....faza cu margarina (really, margarina???) si salamul cu pateu sau aia cu ''ii mestec eu'' nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#751 2011-06-09 21:23:19

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

vai sanca  wow  dar tu numai mame dinastea ai in juru tau? chicot

mai bine asa cum papa ea ca sigur e sanatos puss

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#752 2011-06-09 21:31:06

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

lasa ca am si eu din astea , care le dau cartofi prajiti cu branza, grater(, sunt imbracati maneca lunga si caciula in cap, ca dc ii dezbraca racesc instantaneu si le da antibiotic..etc

sa sti sanca ca al meu este ca o vacuta ,papa la vedeturi de nu are aere, fara salamuri, margarina si mai stiu eu ce vegeta, rar se intampla sa imi refuze mancare , care de multe ori nu are un gust f bun (brocolli sau spanac) , lui ii place
asa ca nu te lua dp alea "invatatte si atotstiutoare" ca atat cat papa tu sa fi impacata si multumita ca papa sanatos, ca sa nu zic eco:)

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#753 2011-06-09 21:37:04

sanca
Hero member

czuky..desi stau in ditamai orasul unde te astepti ca mamele sa aibe acces mai mult la informatii.. uite ca numa specimene de astea intalnesc! sincer.. eu nu-s genul care sa intru in polemici asa ca le las in pace. fiecare face ce-i mai bine pt copilul ei. cand imi zicea de paine cu margarina si salam.. tot ce mi-a putut debita mintea in acel moment a fost ca macar sa-i puna unt nu margarina aia infecta  chicot

oricum din experiente din astea ajung si eu sa fiu multumita cu cat papa daria. ca e jumate de castron.. e ok si ala dar macar papa ce trebuie pt un copil de varsta ei. nu sustin ca sunt eco in totalitate..desi acum primesc legume de la ai mei de la tara si sa zicem ca sunt mai eco.. insa macar sunt legume.. nu pateu, salam sau alte porcarii

Daria Ioana - 06.08.2010

#754 2011-06-09 21:44:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

nici nu stiu ce ma oripileaza mai tare....faza cu margarina (really, margarina???) si salamul cu pateu sau aia cu ''ii mestec eu'' nustiu

clar salamul si margarina... ailalta o fi primitiva, dar e inofensiva... in schimba asta neutral bang  skitarg

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#755 2011-06-09 22:46:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

doamne , sanca, chiar ca ne-ai oripilat...e adevarat ca faza cu margarina si salaml primeaza, dar nu mie rusine nici cu mestecatul, eu cand aud imi vine instrant sa vars,pe bune, am vazut cand eram mica la tara multe chestii din astea si nu le suport efectiv, nu suport sa mestece in gura mamei cu toti microbii de la ea, si sa-i dai copilului....

ddunia, noi cu constipatia ce sa zic, s-a cam reglat de la sine, dar asta dupa vreo 2 luni de diverisifcare, adica la incept de diversificare tot greu facea, dar incepuse sa faca si singura fara ajutor, la cateva zile, usor usor cand am inceput sa mancam de toate(de bebelusi, a nu se intelege cazul de mai sus) a inceput sa faca zilnic, uneori si de 2 ori pe zi.....e adevarat ca e uneori cam tare, si sunt cacareze asa stranse unele in altele (scuza-ti dar nu-mi vine altfel cum sa explic) dar e bine ca macar au ceva aliaj intre ele si nu sunt precum cele de caprita individuale asa ....inca odata scuze...

noi azi:
suc de morcov, mandarina si portocala amestecat cu cereale + suc simplu(1/2 de paharr pe care l-a devorat)
legume la abur cu carnita
iaurt de 150 gr cu restul de piure de la pranz
un bibe de 260 ml de lapte + inca 50 dupa....

fetelor voi ce caise si ce piersici dati la copii? eu cred ca ce e acum pe piata nu sunt de la noi ca nu aveau cum sa se coaca...sa fie aduse de pe la vecinii mai sudici cu vremuri mai claduroase?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-06-09 22:47:57)

9 ani de copilarie ....

#756 2011-06-10 08:34:59

sanca
Hero member

mda fetele si mie imi face scarba chestia cu mestecatul de catre mama. nu am facut si nu o sa fac niciodata asa ceva.  acklad

adina eu ii dau din import. nu am de unde sa ii cumpar de ale noastre. la noi si pietele sunt pline de pietari care au tot marfa din import. asa ca.. daca tot i-am dat mere din import.. de vreo 2 ori i-am dat si piersica. caise nu am cumparat.. pt ca am poftit anul trecut la caise cand eram gravida cam tot pe vremea asta si erau tare nasoale la gust. de piersici am fost tare multumita. zemoase, aromate.. nu f dulci insa daria prefera putin mai acrisor. acum au inceput sa se faca la curte la parintii mei una alta.. si ii dau cirese, visine de acolo. aaa si am primit si niste miniaturi de dovlecei tot de acolo si s-a apucat tata sa rareasca morcovii si mi-a dat o sacosica de morcovei micuti si cruzi si fff dulci la gust.

ca si meniu azi ii dau banana cu visine si putina branzica, iar la pranz morcov, cartof, brocoli si ou. dupa-amiaza si eu sunt in pana de idei. iaurtul de multe ori il papam la pranz asa ca imi raman cereale pt ca altceva ea nu accepta.

fetelor eu tot stau sa ma gandesc cum o sa fac cu mancarea in concediu. tinand cont ca va aveam 1 an si o luna ma bate gandul sa nu ma mai complic sa car de acasa.. si ce ne comandam noi sa ii dau si ei. o sa incerc sa imi comanda ciorbite de legume, sau pireuri cu carne de pui.. si ceva ceva tot o manca ea de la mine. ea borcane nu mananca deloc! mai completam cu iaurt. o sa imi duc fierbator de apa si ii fac cereale, mai o banana ca aia o mananca si daca o pisez cu furculita si eu zic ca ne putem descurca. oricum nu vom sta decat 7 zile. nu cred ca e tragedie.voi ce parere aveti?

Daria Ioana - 06.08.2010

#757 2011-06-10 09:05:48

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Sanca, la pranz avem acelasi meniu doar ca eu ii mai pun si smantana,

Eu zic sa nu te stresezi cu papa, asa am facut si eu in weekend. Am mers mult pe fructe, iaurturi, cereale si lapte. Daca nu accepta borcanele nu prea ai ce face. Numai sa ai groja sa fie mancarea ok.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#758 2011-06-10 09:08:56

Papucica
Insomniac member

Am vazut si eu ieri in parc o mamica cu bebe de un an si ceva caruia ii dadea croissant din ala de ii face reclama acum cu 2 creme! Manca ea si ii dadea si lui!
Eu personal as prefera sa nu pap in fata bebeului ceva ce nu e ok si pt el! Ar vedea la altii si poate tot ar cere dar macar nu m-ar vedea pe mine...

#759 2011-06-10 09:10:46

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

puss, legat de papa, acum cateva zile ma intalnesc cu o mamica si intram in vb....dupa o mica discutie imi zice..."a pai copilul meu mananca ciorba cu paine de la 3 luni jumatate", mie una nu prea mi se pare ok...dar e parerea mea, eu una nu i-as da la varsta asta.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#760 2011-06-10 09:20:36

Papucica
Insomniac member

Mie cateodata mi se pare ca unele mai si exagereaza doar ca sa se laude cu bebeul!  spranceana
A mea are aproape 5 luni si de abia mananca cerealele, daramite ciorba cu bucati de legume si paine! Mie personal mi se pare un pic exagerat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.