Diversificarea-2-58
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
Re: Diversificarea-2
sa raportam...ce??? dimineata banana cu mango in 1000000 de reprize ca altfel le vomita la pranz un iaurtel acum la 17.00 orez cu carne dar nu f mult.. pe seara incerc gris cu lapte
sunt lipsita de forta de a ma mai supara
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
ally
cam 120 mar+ para dar cam cu pacaleli la morcov+ dovlecel a inceput sa planga cand i-am strecurat in gurita prima lingurita. deci fara legume azi.
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Si la noi azi a fost aiurea cu legumele, a plans la cateva lingurite... Cand bag cate o noua leguma parca papa altfel, dar doar in prima zi
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
azi a mancat
la 10 - cereale Humana cu 3 fructe si lapte ( 200 g ) la 14 - am bagat la steamer orez, carne de pui si apoi am blenduit pana a devenit crema si am pus 120 ml lapte praf sa o subtiez un pic, si a mancat f bine chestiunea asta ( 200 g ). apoi a vrut si un mar intreg ras la 18 - banana, branza calcica ( 200 g )
intre mese Sfanta Tzatza si suculet de portocala
Ultima oara a fost editat de passenger (2011-06-28 22:34:33)
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
ohoho, ce bine papa sebi, noi nici acum nu mancam atata, dar asta e...
fetelor cum sa fac pilaf cu carne de pui pt ea?????ca sa aiba si gust...nu dati cu parul stiu sa fac pilaf dar pt noi, cu putin prajeala, etc...voi cum il preparati? il mai blenduiti la final?
9 ani de copilarie ....
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
pass,ce lp folosesti?m-am gandit sa-i pun si eu lui albert lp HA in legume eu dk ii pun lui albert lp in mancare trebuie sa iau de la 6 luni,diresct,nu?nu din ala de la nastere?
Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-06-29 08:25:06)
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- Papucica
- Insomniac member
Neata, mamici!
Inainte sa ii dau legumele la pranz, avea 2 mese de cereale una dimi si una dupa-amiaza... Nu stiu daca sa ii pastrez cele 2 mese de cereale plus legumele sau doar 1 de cereale si 1 de legume... Oricum ca papa cereale sau legume mai mult de 40-50 gr nu papa
- ddunia
- Hero member
papu,cat mananca iulicica?ce cantitate de cereale?2 mese intregi de cereale,adik 150-200g la o masa?asta e masa intreaga parerea mea: aveti 5 lunite voi:da-i legumele la pranz, si in 2-3 saptamani baga fructele incet incet si cerealele in ele la masa de la 10 mi se pare extrem de mulr cereale dimineata,pranz legume si dupa masa inca o data cereale..ce te faci cand bagi fructele?4 mese?muuult dar asta e parerea mea si tu faci cum crezi mai bine
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- Papucica
- Insomniac member
Ddunia , mersic de raspuns... Nu papa o masa ca lumea, desi papa cereale de vreo luna nu papa mai mult de 50 gr, incerc sa ii cresc cantitatea fie si cu o lingurita si nu vrea... Asa ma gandeam si eu ca e cam mult... Ma gandeam ca la 6 luni dimineata la 9.30-10 sa ii dau cereale cu fructe...
- ddunia
- Hero member
da papu la 10 cereale cu fructe daca s-a obisnuit cu cerealele la pranz legumele si mai incolo pe la 7 luni ii dai si la 18 o masa in care sa bagi cereale dk vrei de ex noi papam la 18 cate putin compot in care bag cereale 1-2 lingurite
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina, eu pilaful il fac asa.
Fierb legumele impreuna cu orezul si la final mixez dar nu de tot, sa nu ajunga orezul la o consistenta cleioasa. Eu sincer sunt in pana de idei, nu mai stiu ce sa ii gatesc. Incerc zilnic ceva nou, sa pape si ea mai bine,
Astazi vreau sa ii fac paste cu branza si smanatana la cuptor.
Intrebare: avem voie sa le dam cas/ telemea?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
andrea eu ma gandesc ca telemeaua e mult prea sarata pt ei
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Exista telemea nesarata.....ma gandesc sa ii fac cu paste l cuptor, cred ca iasa mult mai buna decat cu branzica fagaras sau Napolact/Covlact
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
eu i-am dt lui cris telemea nomala
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- czuky
- Hero member
- Site
Andreed a scris:Exista telemea nesarata.....ma gandesc sa ii fac cu paste l cuptor, cred ca iasa mult mai buna decat cu branzica fagaras sau Napolact/Covlact
eu tot timpu am asociat telemeaua cu sarea bine de stiut
mamici cu copilasi mai problematici in ale mancarii,in cat timp ati reusit sa inlocutiti o masa total? si la voi puiutii au facut mofturi la carne? a mea pana acuma papa destul de oki,iar cum am bagat carna scoate afara mancarea
Ultima oara a fost editat de czuky (2011-06-29 13:26:00)
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- Papucica
- Insomniac member
A mea papa putin orice i-as da, fie cereale, fie legume Acum fierb legumele, oare daca le-as face la aburi as avea mai mult succes?
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
papu, e fix acelasi lucru din ptc asta de vedere, adica acelasi gust. eu i le fac la steamer mai nou si sunt la fel de "gustoase" pt mine insa lui ii plac mult oricum le-as face. al meu mananca supa si carne ceva de speriat, insa se stramba cand primeste chestii dulci ( cereale cu lapte, mar prea dulce etc ) . deci copilul meu prefera chestiile mai amare celor dulci. cum e posibil?? credeam ca va fi invers. fructele nu prea au succes la noi mananca dar pacalit, il tin ocupat cu jucarii si reviste, in schimb la supa sau orez cu carne e ok, mananca pe nerasuflate.
ddunia, eu am lapte praf milupa de continuare, de la 6 luni in sus. poti lua orice fel de lp peste 6 luni cred eu, nu stiu pt ca nu ma pricep la lp deloc.... eu prima cutie ochita in magazin am si cumparat-o
azi a mancat :
la 10 -> rabdari prajite, a refuzat cerealele azi. nici mar nu a vrut, nici para rasa.... insa a dat gata o tzatza. la 14 - supa crema de legume si carne de pui la 18 - ii dau orez fiert la steamer si un fruct sau branza calcica
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
dim para,banana,suc de portocala 100gr pranz piept de pui,morcov,cartof,telina,dovlecel,orez,ulei de masline 200 si ceva gr la 17 iaurt 21 cereale eu nu stiu ce jucarii sa-i mai dau,sau reviste,nu stiu cu ce sa o mai pacalesc,s-a plictisit de tot ce i-am dat si nu prea o mai tenteaza nimik,imi intoarce capul stramba din nas si daca-i dau carlige,sau cutia de cereale imi casca gura
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-06-29 16:23:52)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- czuky
- Hero member
- Site
fetelor voi cum faceti branza? si cand?inainte de a o servi sau cu o seara inainte ca sa se strecoare?pana dimineata?cum faceti? carne daca amintroduso trebe in fiecare zii?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|