Diversificarea-2-72
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Diversificarea-2
pass , sebi arata foarte bine, tu te iongrijorezi ca nu pune pe el o sapt, noi care nu pun pe ele poate si o luna ce sa mai ziceam, ....
ana a avut ultimele zile cu caldura cand efectiv nu-mi manca decat 3 lingurite din fiecare chestie, iar faza era ca din start nu deschidea gura ca sa guste, sa zic ca na nu-i place, o mai pacalesc si eu cu una alta, si mai papam , dar destul de putin, eu o las asa, cat vrea ea, asta e......dar fiecare face cum crede ca e mai ok pt copilul lui, daca tu consideri ca e necesar sa-i dai vitamine, atunci dai, e pt linistea ta sufleteasca.....
eu ma gandesc sa-i dau niste vitamina C dar asta numai dupa ce voi vorbi cu pediatra daca imi zice ca e cazul, ...ea nu mai suge acum si clar e mai predispusa la diverse....
noi azi am mancat asa: un bibe de 210 ml lapte dimineata: compot de piersica + pruna + un bicsuite : amncat putin pranz: supa de legume cu carnita + bors, facuta ca pt adulti, cu legumele taiate , asa i-am dat cu lingurita normala sa intre mai multa zeama, + putina painica la fiecare lingurita ca e innebunita dupa paine si daca o vede ca i-o pun in lingurita reusesc sa o fac sa desschida gura seata :3/4 dintr-un iaurt de 150 gr + cereale un bibe de 270 ml lapte
intre: un biscuite, o rondea de orez, + 2 muscaturi din piersica mea..
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
incerc sa nu ma stresez, fetele. sa vedem sapt viitoare ce arata cantarul ala, si sa vedem masa de dimineata cum o fi...
rux, eu nu vreau sa ia 1 kg pe luna, nu vreau copil obez. ci vreau sa ia 100 g pe saptamana, asa cum trebuie. sau macar sa nu mai scada, pt ca slabitul nu mi se pare in regula!! cum asa mananca prea diversificat? am schema o'harei pusa aici in topic, care e ca si a mamei mele. ii dau ce mananca si alti bebei de 6-7 luni de aici de pe forum. nimic in plus.
geo , eu am incercat sa ii fac pofta chiar cu mancarea lui. nu a mers, cum a simtit fructul a inchis gura pana cand l-am scos din scaunul lui.
andreuca, poate asa e, desi la inceput le manca ff bine. sa vedem cum evolueaza treburile ...
acum am terminat de facut iaurtul si maine dimi i-l dau. sper sa il pape!
Ultima oara a fost editat de passenger (2011-07-12 23:01:37)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Pass sa stii ca si Maria refuza fructele. Ea accepta doar banana, atat. In rest...cand le vede, nu imi deschide gura oricat de foame i-ar fi. Bine, noua fructele ne dau gaze asa ca.... Ce a mai mancat cat de cat au fost capsunile. Ai incercat sa le amesteci cu cereale?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
noi suntem mici si nu avem voie capsuni inca. cerealele nu le mai suporta, nu stiu de ce pt ca si astea ii placeau..
edit: s-a trezit si plange, revin cand mai apuc
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ok Pass....sper sa accepte si fructele
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
adinagrig a scris:pranz: supa de legume cu carnita + bors, facuta ca pt adulti, cu legumele taiate , asa i-am dat cu lingurita normala sa intre mai multa zeama, + putina painica la fiecare lingurita ca e innebunita dupa paine .
idem
ieri ia-m facut piticei un sufleu asa de legule in care am pus branzica de vaci ... esec total ... nu ii place, cum o simte (e putin inecacioasa) cum nu mai vrea sa pape ... mai mult de patru lingurite nu a luat
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Neata fetele Raportam si noi, de dimi tzati si masa de fructe: mango,avocado, para, putine cereale de biscuiti+br?nză= Papat tot. La amiaza fac orez, morcov,putin dovlecel, ceapa, frunze patrunjel,piept curcan Seara cereale Tzati cat cuprinde Ieri: -Tzati - fructe: măr,banana,caisa+iaurt natur - legume: ficatel, spanac,cartof,morcov,pt gust ceapa+frunze patrunjel+o lingurita de smantana -seara cereale - tzati ?nainte de somn - noaptea de doua ori tzati. Papat tot tot! Apa+ceai ziua+mai roade pe pufuleti(ii plac tare mult)si biscuiti si ii pun pe limba tot ce pap eu, adică dacă mă vede ii trebuie si lui si ii pun pe gurita si după nu mai are treaba.
Ultima oara a fost editat de LaviG (2011-07-13 10:54:29)
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
eu sunt no comment la faza cu pusul pe el pass,eu te inteleg ca te ingrijorezi ca scade bebe 100 g sau nu pune eu stiu ce inseamna sa pape beb si sa nu puna de la 6 luni nik sa se opreasca la 6400g asa fara motiv..eu plang zilnic..daca ar avea albert cat are sebi as fi de 100000000 ori linistita.iti spun cu mana pe inima
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Pass...si eu la fel.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ddunia
- Hero member
cami,tu parca ai zis ca nu i-ai facut nicio analiza lui tudi,asa e?..nu v-a recomandat dr sau nu ai vrut tu sa-l chinui?
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Inca nu am ajuns la dr cu "problema" asta cu greutatea. De fapt, am fost acu' cateva luni si mi-a zis ca-s...bolnava eu la cap. I-am facut doar analize de scaun. Tot ce se putea din scaun si au fost ok.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ddunia
- Hero member
ce as vrea eu un kg pe luna..macar 2 luni
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
off mamici cu bebei nepapaciosi
am si eu 2 intrebari: cat timp e ok sa tin mancarea congelata (legume cu carnita si fara)? - plecam in Turcia in august si nnuu stiu ce sa fac cu mancarea puiului ma gandeam sa-i fac de acasa, s-o congelez si apoi sa le transport in lada frigorifica. nu vrea borcanele; o sa am acolo tot felul e legume fierte, le pot pasa cu furculita, dar nu mananca intotdeauna neblenduite-tot incerc de 2 sapt si ba vrea, ba nu vrea.
si a 2 a intrebare: va povesteam ca se trez in jur de 10 si asta inseamna ca masa de fructe ar fi la ora 13, chiar 14 (pt ca dupa o ora de la prima masa, adoarme; vreo 2-3 ore).deci legumele ar fi la ora 17, ceea ce mi se pare tarziu. de vreo 2 zile i-am scos masa de fructe si ii dau intre mese, 2 caise si o para sau nectarine,etc pe care le decojesc si i le tin sa muste din ele. e foarte incantat, dar... o fi ok asa?
Mamica de Eric Andrei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
GeoGeo a scris:dc e pe san, chiar nu cred ca e mare bai ... kata , cris e slabut ?
nu are 11,4 kile la 1 an jum, 80-81 cm (vad azi exact, poate mai mult chiar), nu e copil de ala maaare, dar nici noi nu suntem, niciunul pana la 1 an a fost mult peste grafice si fff mancacis... de la 1 an a cam lasat-o moale... si de pe la 1 an si 2 uni a stagnat. desi inca bagam 3 mese zdravene in el, nu punea 1 gram. surpriza... de cand Nu mai mananca, a pus 200 g de rasu-plansu, ce sa mai crezi?
stef, are dreptate tatal tau
aliy, la 1 nu stiu sa raspund.... la 2 cred ca e ok, dc sa nu fie?
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
katami a scris:aliy, la 1 nu stiu sa raspund.... la 2 cred ca e ok, dc sa nu fie?
ms de raspuns Kata ...ai si tu dreptate, de ce sa nu fie? pana la urma mananca si fructe, si biscuiti intre mese, deci ... ute masa de fructe
Mamica de Eric Andrei
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
buna,greu mai reusesc sa intru dim banana si 2 caise pranz ciorbita cu carnita de gaina,la pranz zilnic mancam 200-250 gr la ora 17 iaurt si seara cereale mancam foarte greu,adica cu jucarii,linguri,polonice si toate cele,dar chiar si asa ma bucur ca papa
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-07-13 14:45:49)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
De la mine nu a papat nici o lingurita, de la taica-su a mancat cam 100 g
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|