homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diversificarea-2-80

#1502 2011-07-18 15:22:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Diversificarea-2

katami a scris:

blueeyes a scris:

Si cum faci? nustiu ii dai fructele primele, nu (ca ele energizeaza)?

pe vremea cand manca (aka a fost odata ca niciodata) baga tzatza dim, pe la 7, fructe pe la 9, tzatza pe la 11, mancare pe la 13-14, tzatza pe la 16-17, mancare pe la 19-20, somn cu tzatza la 21.30-22. orele, evident, aproximative, astea fiind intervalele. NU e cea mai fericita combinatie, dar, din cauza ca nu adoarme fara tzatza, cam asta iesea

De ce zici ca nu era cea mai fericita alternativa?  nustiu  Al meu tot asa face, tzitzi la greu!  tongue

I-am dat piersica pe la 2, ca atunci s-a trezit, deci legumele pe la 5 jumate, 6 o sa le dau  hmm

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1503 2011-07-18 15:31:57

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Eu am schimbat cerealele, dar tot putin papa dar macar deschide gurita si fiind facute mai lichide se duc pe gat in jos tongue oricum mai mult de 20-30 gr nu cred ca papa, azi incerc iar legume dar fara carnita si sa vad daca papa cesafac

LE: Cartof, dovlecel si ceapa, 3 lingurite  bang  bang  bang , o sa mai incerc dupa ce se trezeste  alcool

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-07-18 16:15:43)

#1504 2011-07-18 16:43:06

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Blue,cam asa decalat cu mesele si noi,sunt zile si zile...dar nu e bai ,principalul e sa pape smile
N-am mai scris pe aici ca mi-era teama sa nu ma bucur prea repede lol De vreo 3,4 zile papa si piticu meu legumele happy Asa dintr-odata.Am crezut ca nu e combinatia mea gustoasa si i-am luat borcanel...surpriza:l-a mancat.Apoi am continuat cu piure de lgume cu pui si azi piure de legume cu galbenus facute de mine.De fiecare data mi-a mancat aproape tot ce i-am facut-nu cantaresc si nici n-o s-o fac(aproximez doar)...sunt multumita ca mananca si nu se stramba sau isi face greata ca acum o saptamana,doua.
Deci,cu rabdare vor manca.Asa incet,incet...eu numai vreo 4 zile am incetat sa mai incerc cu legumele,in timpul asta i-am dat branzica calcica cu mar copt sau cu banana la pranz fiindca stiam ca-i plac.
azi la 11: cereale cu biscuiti Humana cu para
la 16:morcov,cartof,dovlecel,ardei gras rosu,1/2 galbenus blenduite cu o lingura de cereale (ca sa fie mai dulci)
A mancat aproape tot si dimineata si la pranz ...cand am vazut ca nu mai deschide gurita si nu mai are chef n-am mai insistat.
Si alta chestie pe care am descoperit-o azi  wow copilului ii place sa manance cu lingura obisnuita de adulti...am testat din greseala.Pana acum ii dadeam cu lingurita lui de silicon...Faza e ca isi ''maseaza'' cei doi dinti cu ea lol Oare ii dauneaza inoxul ala la dinti? cesafac

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1505 2011-07-18 16:44:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blueeyes a scris:

katami a scris:

blueeyes a scris:

Si cum faci? nustiu ii dai fructele primele, nu (ca ele energizeaza)?

pe vremea cand manca (aka a fost odata ca niciodata) baga tzatza dim, pe la 7, fructe pe la 9, tzatza pe la 11, mancare pe la 13-14, tzatza pe la 16-17, mancare pe la 19-20, somn cu tzatza la 21.30-22. orele, evident, aproximative, astea fiind intervalele. NU e cea mai fericita combinatie, dar, din cauza ca nu adoarme fara tzatza, cam asta iesea

De ce zici ca nu era cea mai fericita alternativa?  nustiu  Al meu tot asa face, tzitzi la greu!  tongue

I-am dat piersica pe la 2, ca atunci s-a trezit, deci legumele pe la 5 jumate, 6 o sa le dau  hmm

pt ca am impresia ca una dintre sursele pb lui sta in intervalele prea mici intre mese. cred ca are digestia fff lenta (ca mine bang ), daca nu ar tb sa ii dau tztaza ca sa adoarma (si eu am facut tampenia sa-l obiosnuiesc asa), cred ca ar manca/cere de mancare fff rar (vad asta acum, cand nu mananca decat ff ptuina mancare... sta 4-5-6 ore nemancat lejer... nu 2-3, si alea cu mancare solida). dar pt ca la el somn=tzatza (=MULTA tzatza bang ), daca vreau sa ii dau si eva de mancare, tre sa bag printre somnuri, respectiv tzatzosiri

nu stiu daca ai inteles ceva din ce am zis lol ideea mea e ca NU e niciun bai daca, printre mancaruri, vrea o gura de tzatzi acu, una peste 20 min etc. dar al meu abia ce manca mancare, la aprox 2 h baga si o portie de 1 h laptarit...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1506 2011-07-18 16:45:13

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

noi am sarit peste micul dejun ca nu a vrut la pranz a papat cateceva dar nu foarte mult din
dovlecel+cartof+morcov+ceapa+patrunjel+carne si restu am mancat eu chicot

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

Publicitate

loading...

#1507 2011-07-18 16:57:47

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Am inteles, kata par

La noi tzatzosirile de dupa mese sunt doar pentru hidratare, din cate observ eu, asa ca trebuie sa ma mulg, ca daca nu, explodez bang Nu stiu ce o sa fac cu atata lapte muls, ieri i-am bagat probioticul seara si nu a mancat decat jumate, azi din nou am 60 ml mulsi, si daca-i mai dau masa de legume, se mai aduna nustiu

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-07-18 16:58:16)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1508 2011-07-18 18:56:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

noi avem 4 zile cu lapte+ cereale ca singura masa diversificata.
si mananca cam 50-70 ml lapte/ masa...

Stef, poate se hotaraste si copilul meu asa, dintr-o data sa pape legumele desi pe de o parte imi dai sperante pe de alta am indoieli cat casa sad ma bucur pentru voi  par

#1509 2011-07-18 21:54:24

stefany
Sr. member

Garga, sunt convinsa ca si Stef va papa cat de curand si legume,si carnita si tot ce trebuie.Nu-ti mai zic de rabdare ,cred ca a ta e intinsa pana la maximum si inapoi dar ai sa vezi ca-si va reveni el si la obiceiuri mai bune rugaciune  puss
Si noi avem zile si zile,dar faza cu legumele a fost miracol...eu credeam ca nu-i plac deloc si uite surpriza.Dar i-am descoperit slabiciunea:ii place gustul dulce si ii pun cereale humana si in legume si in fructe,chiar si in branzica. Eu am incercat si cu cateva picaturi de lamaie sa-i dau legumele inainte dar n-a mers(nu-i fan acru).
Kata si eu l-am obisnuit cu tzitzi inainte de culcare hmm Dupa baita se mai joaca putin si cand il apuca somnul clar vrea tzitzi sa adoarma,asta chiar daca a mancat inainte cu o ora. A incercat sa-l adoarma si sotul...nici o sansa sad Nu cred ca mai pot sa-l dezobisnuiesc,nici nu stiu daca are sens...asta e: cat o sa alaptez tre' sa fiu acolo langa el cand vine vorba de somn tongue Dar o sa intervina diverse,de asta mi-e groaza.

#1510 2011-07-18 22:43:38

gargarita
Moderator

stef, te referi la humana cu orez si mar? daca mai cutia vrei sa te uiti tu te rog la ingrediente sa vezi daca contine vreo componenta a laptelui sau daca scrie sa nu fie consumat de sugarii cu alergie la proteina din lapte?
multumesc pentru incurajari  puss

ma intreb daca nu cumva mananca atat de putin si din cauza schimbarii laptelui... miroase ingrozitor... n-am avut tupeu sa-l si gust. niciodata n-a mancat asa de prost. daca ziua facea greva foamei macar seara si noaptea baga cate un bibe (aproape) plin.

#1511 2011-07-18 22:59:31

stefany
Sr. member

Garga eu am humana cu banane,cirese si lapte si humana cu lapte si biscuiti,ambele dupa luna a 6-a. La ingrediente nu scrie decat lapte degresat(plus celelalte ingrediente).Alte detalii legate de lapte nu da.. nustiu .Nu scrie ca ar fi nerecomandat bebeilor cu alergie la proteina din lapte.
Garga,se poate sa pape asa din cauza laptelui daca zici ca l-ati schimbat cesafac Ce lp ii dai acum?

#1512 2011-07-18 23:11:01

gargarita
Moderator

aaaa...deci e cu lapte, credeam ca e fara...
prost manca si inainte dar acum parca si mai prost. facem trecerea catre Aptamil pepti - lapte pt sugari cu alergie la proteina din lapte, ca sa vedem daca e vreo imbunatatire cu el sau nu.

#1513 2011-07-19 07:56:20

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

neata si aici,Aexia de cateva zile nu mai papa fructele si masa de la 17,cea de pranz foarte bine si cea de la 20 la fel,ma gandesc o fi interrvalul prea scurt intre mese (7 tatza,9.30-10 fructe, 13 supa,ciorba-14 tatza si somn,17 iaurt-cateva lg,20-20.30 cereale cu lapte,22 tatza si somn),nu stiu ce scuze sa-i mai gasesc? nustiu

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-07-19 07:56:54)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#1514 2011-07-19 08:42:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

stefany a scris:

Kata si eu l-am obisnuit cu tzitzi inainte de culcare hmm Dupa baita se mai joaca putin si cand il apuca somnul clar vrea tzitzi sa adoarma,asta chiar daca a mancat inainte cu o ora. A incercat sa-l adoarma si sotul...nici o sansa sad Nu cred ca mai pot sa-l dezobisnuiesc,nici nu stiu daca are sens...asta e: cat o sa alaptez tre' sa fiu acolo langa el cand vine vorba de somn tongue Dar o sa intervina diverse,de asta mi-e groaza.

nu stiu daca m-am facut inteleasa, eu -am nimic cu tzatzi la culcare, alaptez la cerere si sustin asta, o recomand. io NU ma plangeam de faptul ca tre sas fiu mereu langa el cand adoarme, ci de faptul ca, LA CRIS SI STIILUL LUI DE SUPT CATE 1-2 H CONTINUU, e greu sa intercalez mesele intre cele 3 reprize de laptarit pt somn.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1515 2011-07-19 09:43:13

stefany
Sr. member

katami a scris:

stefany a scris:

nu stiu daca m-am facut inteleasa, eu -am nimic cu tzatzi la culcare, alaptez la cerere si sustin asta, o recomand. io NU ma plangeam de faptul ca tre sas fiu mereu langa el cand adoarme, ci de faptul ca, LA CRIS SI STIILUL LUI DE SUPT CATE 1-2 H CONTINUU, e greu sa intercalez mesele intre cele 3 reprize de laptarit pt somn.

Tu te axai pe partea cu papa si eu am sustras din rasp tau numai partea cu somnul  :pucko:Da Kata stiu ,alaptatul la cerere presupune si tzitzi inainte de culcare si oricand vrea piciul. Si eu il alaptez la cerere(nici nu vad cum as putea altfel,adica la ore fixe sau dupa un program) Eu ma refeream la faptul ca el vrea tzitzi la culcare chiar daca nu ii e foame/sete...ce ma fac eu daca tre sa plec undeva si ptr el tzitzi e indispensabila ca sa poata adormi grater  Tu ai reusit sa pleci pe undeva fara Cris?Sau crezi ca e vreo sansa cat timp alaptam? lol Astea erau offtopic scuze!

#1516 2011-07-19 10:12:34

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

azi - doar lapte praf  ....   bang  bang

din pacate si al meu copil asociaza tzatza cu somnul si de fff multe ori nu accepta sanul, pt ca NU vrea sa doarma si se zbate si se ridica de la san si incepe sa se joace.. trebuie sa mulg ca sa ii dau laptele.

azi i-am dat doar lp din pacate pt ca nu am putut sa mulg nici 5 ml.. cred ca raman fara laptic din moment ce el nu mai suge decat seara la culcare  supa

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-07-19 10:14:23)

#1517 2011-07-19 10:15:29

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Nu mai vrea tzitzi? sad

Noi ieri am sarit peste masa de legume din motive de mama plecata pe la banci nesimtite  bang si nu a mancat deloc bine laptele la masa aia  neutral . Sa fi vrut legume?Sau sa fie doar o coincidenta (el fff rar refuza sau nu suge tot laptele).

L.E:acum am vazut ca ai completat rasp sad
LLE:Nu gasesc curcan de tara grater

Ultima oara a fost editat de mirik (2011-07-19 10:16:51)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1518 2011-07-19 10:27:06

Papucica
Insomniac member

Miri, eu din cate am vazut pe la TV se face reclama la Penes Curcanul, ei se lauda ca ar fi bio, incearca asa...

Pass, nu cred ca ramai fara lapte, atata vreme cat el suge chiar de e numai seara sau la somn, doar produci mai putin si de aia nu mai ai ce mulge...

Azi a papat si fata mea mai bine cerealele, ne-am uitat la RObotzi (vreo 5 episoade tongue ) si am facut pauze, timp in care eu dublam replicile alora, ca le stiu aproape pe toate! rotfl2

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-07-19 10:28:16)

#1519 2011-07-19 10:33:26

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

sunt terminata, a slabit iar..  supa  slabeste f mult intr-un timp prea scurt! de la 9 kg si ceva ( aproape jumate ) acum are 8400 , a slabit inca 100 g. da jos cate 100-200 g. constant. nu mai stiu ce sa fac  grater
il cantaresc la 3 zile si vad mereu mai putin

miri, nu mai vrea nimic  bang

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-07-19 10:34:04)

#1520 2011-07-19 10:39:32

Papucica
Insomniac member

Pass, dar e si cald rau acum, de abia mananc eu un amarat de iaurt si cereale, daramite ei saracutii, si oamenii mari slabesc vara, daca in rest e ok, se joaca si e ca de obicei nu ai de ce sa iti faci griji, incearca sa te linistesti ca te simte Sebi. Inteleg ca iti e greu dar ia-o mai usor...
A mea nu papa decat nitele cereale, 2-3 lingurite de legume asta daca am noroc... Ea de la Paste (aproape 3 luni) si pana acum abia a pus 300-400 grame...
Dr. lui ce zice de scaderea asta in greutate?

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-07-19 10:39:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.