|
Nu esti logat.
Am o problema?-2#20 2011-04-13 15:10:37
Re: am o problema?in primul rand nu cred ca cineva s-ar straui sa faca sex zilnic ca sa-si bata joc de cineva... nu prea e o solutie Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-13 15:11:16) Offline #21 2011-04-13 15:21:18
Re: am o problema?el spune ca e ceva normal...nu vreau sa fiu nici eu absurda..cred ca 2-3 nopti/saptamana daca ma lasa in pace[sa-mi incarc bateriile]..nu-i cer prea mult...cel putin cand e liber ..mai bea un pahar..ma simt..prea solicitata...daca-l refuz zice ca am pe altul... Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-13 15:23:51) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #22 2011-04-13 15:24:08
Re: am o problema?cu siguranta daca il intereseaza parerea ta ati putea ajunge la un compromis, cum spuneam, daca problema lui nu e de natura... medicala Offline #23 2011-04-13 15:30:04
Re: am o problema?am scris mai sus ca el nu poate sa stea langa mine fara sa i se s....cand se imbata se comporta ca si cum n-ar fi copiii acasa ..cat pot sa-i mai feresc..???nu pot mereu sa scot copilul cel mare afara..si cu cel mic ce sa fac..ei cresc... m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #24 2011-04-13 15:36:47
Re: am o problema?eu zic sa faceti cumva sa mergeti la un psiholog Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-13 15:42:33
Re: am o problema?intrebarea e ..vrea sa mearga...eu nu pot sa ma ridic la dorintele lui..i-am propus sa mearga ..poate e progblema de la mine ..dar este prea ...incapatanat...lui ii trebuie femeie...si ci asta ..basta..am citit despre SETIRIAZIS..nu se poate abtine ..dar ma vrea numai pe mine..se jura ca nu are pe alta...i-am spus ca ii trebuie o femeie care sa-i dea decate ori vrea ..dar sa dea si la altul daca eu sunt cuminte si nu-i multumit.. Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-13 15:46:55) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #26 2011-04-13 15:57:42
Re: am o problema?tu nu vrei sa accepti ca aveti probleme mari care nu se rezolva nicidecum cu gargara din asta ieftina. Offline #27 2011-04-13 16:04:35
Re: am o problema?Va ca s-a discutat mai mult pe aici... Poti sa cauti un psiholog bun, la care sa mergeti sub pretextul ca tu nu ai orgasm si ca vrei sa-ti rezolvi tramele din copilerie (sau chiar poti sa rezolvi asta), spunandu-i medicului problema inainte si astfel se in discutiile pe care o sa le aveti acolo dupe 2-3 sedinte sa "descoperiti" ca de fapt si el are niste probleme Ce zici? E o idee buna? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #28 2011-04-13 16:50:33
Re: am o problema?uneori ma gandesc la faptul ca eu sunt prea rece ..mi-a spus despre sex oral ..am acceptat in speranta ca va f]i mai ..rabdator dar parca e si mai infocat[nu era asa la inceputul casniciei..]..nu ma deranjeaza sa merg la psiholog..voi incerca ..multumesc tuturor ca i-ti fost alaturi de mine..mi-au fost de ajutor sfaturile voastre si am putut si eu sa ma descarc putin..kaereste...mi-ai scris sa pun cap la cap discutiile...la boala ceea se spune ca se simte complexat..cred ca am gasit o veriga slaba...nu se simte in largul lui ca are penisul mai mic..uneori imi reproseaza ca sunt in cautarea unei s....mai mari ...ii tot explic ca se inseala dar....o fi asta o problema chiar asa de mare pt. el??[ca pt. mine chiar nu are importanta acest lucru..vreau doar sa fie mai linistit!!!]] Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-13 17:26:01) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #29 2011-04-13 18:25:41
Re: am o problema?te-ai gandit sa-l pui sa scoata copiii in parc dupa-masa catre seara sa vezi daca dupa vreo 2 ore de alergat dupa ei pe acolo o sa mai aiba vlaga in el sa te asalteze cu propuneri sexuale? Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-13 18:26:08) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #30 2011-04-13 18:34:16
Re: am o problema?Wow... scuza-ma ca iti spun,dar se pare ca sotul tau are probleme mari. Ar fii ok ca un barbat sa isi doreasca seara de seara,nu vad nimic exagerat in chestia asta,dar daca vrea seara de seara,mai mult de o partida,da e exagerat. Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-13 18:34:43) Offline #31 2011-04-13 20:49:29
Re: am o problema?Nu ca i-as cauta o scuza, (si mie mi se pare deplasat faptul ca se autosatisface in fata copilului) dar daca nu isi da seama de asta? Cred ca nu realizeaza impactul psihologic pe care il poate avea mai tarziu asupra copilului. Zice ca e mic si nu stie el ce e aia si prin urmare se intampla ce se intampla... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #32 2011-04-13 21:21:19
Re: am o problema?www, ai MARE grija cu copiii! Ei la varsta asta invata prin imitatie - il vad pe tata mesterind la masina si se joaca si ei de-a reparatul masinii etc.. Daca ei incep sa il imite pe tata si "mesterind" la alte lucruri, tu trebuie sa ai o atitudine foarte diplomata. Ai scris mai sus ca ai facut "un scandal monstru" cand l-ai prins pe cel mare - sper din tot sufletul ca nu i-ai facut lui scandalul! Trebuie sa te gandesti ca pentru copil actiunea in sine nu are niciun fel de conotatie. Nu trebuie sa il iei tare, sa tipi la el, sa-i zici sa nu mai faca asa ceva niciodata, pentru ca il poti lasa cu alte sechele si mai mari. Cea mai buna tactica e sa incerci sa ii distragi atentia, sa ii dai altceva de facut fara a face mare tam-tam pe tema asta. Offline #33 2011-04-13 21:36:17
Re: am o problema?plimbatul copiilor prin parc???doar uneori duminica..,,un scandal monstru,, i-am facut sotului...ce vina avea copilul ca taica-su nu s-a ferit..copilului i-am explicat si eu cum am crezut de cuviinta ca nu e bine sa faca tot ce fac adultii[mai ales cand beau]....cu gradinita...i-am spus sotului ca va face copilul o trasnaie de-o sa-i fie rusine sa mai scoata capul pe usa... [mai ales ca multi il cunosc]... l-am intrebat daca acasa la parintii lui a vazut treburi de astea... m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #34 2011-04-13 22:23:43
Re: am o problema?initial vroiam sa-ti zic mai in gluma mai in serios ca multe femei poate vor d 2-3 ori/noapte si barbatul e obosit si tu te plangi.. dar lasand gluma la o parte, mie nu mi se pare deloc sanatos barbatul asta al tau.. sa te masturbezi in fata copiilor indiferent ca sunt baietei sau sunt mici mi se pare ... in multe feluri numai normal nu. discuta cu el, cu mama lui daca spui ca te asculta si bagati-i mintile in cap, daca nu, baga-i pastile in suc/ceai sa se calmeze (glumesc..dar e o solutie extrema) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #35 2011-04-14 07:13:05
Re: am o problema?
tu ai dezbatut aici o problema universala..va dati seama cati parinti inconstienti se ..f ...in fata copiilor si nu-si dau seama nici unul???..sau cate mame .realizeaza dar nu au ce face cand barbatul vine bat si cere???..si uite asa se intampla ce se intampla..[tata cu fiica...frati intre ei..minori abuzati..e.t.c.]..MIHA stiu si eu ca sunt femei mai active..uneori imi pare rau ca nu sunt si eu una dintre ele..m-ar fi scutit de multe certuri si as fi avut o casnicie perfecta[noi nu avem alte motive de cearta]..poate sunt pastile pt mine... Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-14 07:15:31) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #36 2011-04-14 09:36:09
De ce sa iei tu pastile cand ar trebui sa-si rezolve el problemele si cu sexul si cu bautul? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #37 2011-04-14 09:51:52
nu de pastile ai nevoie, ci de o viata sexuala normala (asta pe langa rezolvarea problemelor cu sotul). daca ti-ar face placere sexul, atunci ai vrea si tu mai des. nu rezolvi nimic daca iei pastile care sa-ti creasca libidoul; o sa vrei mai des si o sa fii nesatisfacuta, deci tot nemultumita. discuta serios cu sotul, mergeti impreuna la sexolog si rezolvati-va in primul rand problemele. Offline #38 2011-04-14 10:02:09
Re: am o problema?cand am scris prima data am crezut ca voi primi un raspuns..2..poate ca cineva ar fi ras de naivitatea mea..dar credeti-ma ca am plans si ieri si azi..am vorbit aseara cu sotul,..i-am spus sa mergem la un psiholog..spune ca nu are el ce cauta acolo..eu sa-i dau de cate ori vrea..pt.el este normal sa vrea asa des..cat despre copii nu a spus nimic..cred ca voi merge singura ..dar dupa sarbatori..si eu vreau sa se schimbe ceva.. m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|