|
Nu esti logat.
Am o problema?-3#39 2011-04-14 10:21:25
Re: am o problema?nu avem de ce sa radem, dimpotriva, e trist ce se intampla. reactia sotului tau e de-a dreptul revoltatoare: el nu recunoaste ca aveti o problema si nu-i pasa de parerea ta, de faptul ca esti nemultumita? si cum adica tu sa-i dai de cate ori vrea??!!! esti obligata sa faci asta, ai semnat cumva un act aditional la certificatul de casatorie sau cum? draga mea, am depasit de mult era in care femeia era sluga barbatului. esti egala in drepturi cu el, ai dreptul la fericire la fel ca el, deci nu te lasa umilita de un astfel de carcater. parerea mea e ca pt un asemenea om nu merita sa lupti. daca mergi la psiholog, fa-o pt tine pt ca traumele de care spuneai trebuie depasite, insa gandeste-te bine daca vrei sa iti petreci viata langa un om caruia nu-i pasa de doleantele tale. eu nu inteleg cum va intelegeti bine pe alte planuri, cand din ceea ce spui rezulta ca el doar se foloseste de tine. sper sa nu te deprim si mai tare, nu asta mi-e intentia. dimpotriva, trebuie sa iei atitudine pt a fi fericita. Offline #40 2011-04-14 11:18:26
Re: am o problema?eu sunt o persoana mai lasatoare dar am si eu niste limite...ma gandesc [zic eu] ca sunt femei mult mai chinuite[nu au ce pune copiilor pe masa..cu soti betivi si agresivi].si uite asa reusesc sa ma mai imbarbatez singura..FERICIREA..tot ce tine de copii..ma gandeam sa-i arat si lui ce s-a scris aici dar ma tem de o reactie nu prea favorabila... Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-14 11:23:51) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #41 2011-04-14 11:35:54
Re: am o problema?gandul ca sunt femei mai chinuite nu-i o consolare si un motiv ca tu sa nu te simti implinita, sa nu fii cu adevarat fericita. daca toata fericirea ta e legata de copii, atunci o poti avea si singura, dar mai ales langa alt barbat. unul care sa te respecte, aprecieze, sa ii pese de tine si sa iti iubeasca si el copiii - nu e imposibil de gasit. copiii au nevoie de un tata care sa le fie model, nu de unul care bea si se autosatisface in fata lor. poarta o discutie serioasa cu sotul tau, arata-i ca are anumite responsabilitati (nu doar drepturi), atat de tata cat si de sot. si daca nu pricepe nici de vorba buna, eu zic sa pleci si sa nu te uiti inapoi. gandeste-te ca ai o viata intreaga inainte, nu cativa ani. o viata in care vei trai cu un barbat indiferent, una in care vei sti doar de munca si copii. cunosc femei care au stat langa barbati ce au inceput sa bea din tinerete si la 60 ani ii adunau de prin santuri sau le zaceau in pat beti crita de dimineata pana seara. daca de pe acum are obiceiul asta, nu se prevede un viitor prea bun. decat daca reusiti tu si mama lui sa-l schimbati, sa-l aduceti pe calea cea buna. oricum ar fi, masuri trebuie luate. spre binele tau si al copiilor tai. Offline #42 2011-04-14 11:48:59
Re: am o problema?e usor de spus dar greu de facut...sa dau din lac in put???ce barbat crezi tu ca va iubi 2 copii straini??sau crezi ca m-as mai lega eu la cap cu un alt barbat???..pana la 60 ani ..e cale lunga...vor fi copii mari..el ii iubeste si le ofera de toate...mama lui ar vorbi oricand..doar ca n-o asculta..[nu stam la un loc cu ea ..] m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #43 2011-04-14 12:23:13
Re: am o problema?daca i-ar iubi si le-ar oferi "de toate", le-ar oferi in primul rand o educatie si un exemplu demn de urmat. copii nu au nevoie doar de mancare, haine, jucarii; au nevoie de un mediu sanatos in care sa creasca si de dragoste si atentie din partea ambilor parinti. Offline Publicitateloading...
#44 2011-04-14 12:29:35
Re: am o problema?multumesc mult ANCA90..sfaturile toate m-au ajutat..voi merge dupa sarbatori la un pshiholo si va voi scrie si voua raspunsul...poate problema mea va ajuta si pe altcineva sa ia decizii corecte..VA MULTUMESC TUTUROR.. m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #45 2011-04-14 12:51:25
Re: am o problema?nu ai pt ce. sper sa te ajute psihologul sa te decizi in a lua masurile corecte pt situatia ta. Offline #46 2011-04-14 19:20:56
Re: am o problema?Nu am timp si rabdare sa citesc absolut tot ce s-a scris. Dar vin cu o idee: What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #47 2011-04-14 21:01:06
Re: am o problema?"Apropos, copilul s-ar putea sa invete si singur, eu stiam sa ma masturbez ori de la 5 ani ori de la 6. Nu mai tin minte cat de des o faceam dar sigur nu mi-a stricat mintea." Simteai ceva? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #48 2011-04-14 21:13:51
Re: am o problema?
r. al meu se joaca la putza de pe la 2 ani ... dar nu ca simt ceva ci pentru ca se face mare Offline #49 2011-04-14 21:19:32
El nu spune ca se juca cu ea, spune ca se masturba ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #50 2011-04-14 21:25:28
Re: am o problema?dar poate ca el la varsta aia nu o lua ca pe un act de autostatisfacere sexuala ci ca pe o simpla joaca , si acum isi aminteste ca stia sa se joace cu mana inca de pe atunci .... Offline #51 2011-04-14 21:42:41
Re: am o problema?NIMENIALTU...am inteles eu atunci sa cel mic isi exploreaza organismul..dar m-a frapat faptul ca l-am prins dupa ce vazuse la tata lui ..de ce nu l-am prins inainte??...si nici acum nu-l mai prind[il urmaresc des]..nu asociez sexul cu ceva negativ..doar ma deranjeaza ca vrea prea des..stiu si eu ca e o necesitate importanta pt.el..si ceva normal pt.mine[4-5 ture/saptamana...pt.mine ar fi suficient nu seara de seara..si daca se mai scapa o tura in plus e formidabil pt. el] cat despre orgasm..nu ma deranjeaza cu nimic ca nu e.. vrea sa ma satisfaca..inteleg..atunci de ce face sex seara si se masturbeaza noaptea .???.de ce cand bea.. f.f..oboseste ..se da singur deoparte si se masturbeaza...sau ii ssss...pp... si-mi spune a doua zi ca nu mai tine minte??? Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-15 05:50:13) m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #52 2011-04-15 08:31:46
Cum a zis si corn, nu am asociat actul cu masturbatul, stiam doar ca imi place, nici macar nu aveam fantezii sexuale initial cel putin. Si cand ma apropiam de orgasm ma opream de frica sa nu fac pe mine ca senzatia care venea o asociam cu nevoia la wc. Si nu o faceam des, cred ca aveam si pauze de luni de zile. Insa intr-un final m-am "jucat" cand faceam baie si am mers pana la capat... am vazut ca nu fac pipi si cred ca de atunci mi-am dat seama ca sunt 2 chestii diferite. Cred totusi ca pana la 9 ani incepusem sa am niste fantezii si deja stiam ce fac. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #53 2011-04-15 10:55:21
Re: am o problema?cam asa ceva..eu sunt tapul care pica in apa ...multumesc si pt .sinceritatea cu care ai prezentat masturbarea ta..m-am mai linistit oarecum...va urez o zi buna.. m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #54 2011-04-15 19:40:15
Re: am o problema?Ca idee, la inceput aveam niste fantezii mai traznite ca sa le zic asa... si de care am uitat in timp si mi le-am amintit abia dupa ce o anumita partenera m-a initiat ca sa zic asa in anumite aspecte. Deci eu tind sa zic ca sexualitatea o ai de la varste mici (eu cel putin asa am avut-o) si se dezvolta de la sine. Nu ai dat detalii despre ce problema ai dezvoltat din cauza mamei tale si pp ca nu vrei sa dezvolti un pic pe tema subiectului aici. Dar daca zici ca a fost atat de puternic impactul ai putea sa te duci sa rezolvi problema asta macar pentru tine (daca nu pentru a-ti usura situatia in casnicie). Din cate inteleg sotul tau totusi tine la tine si la copii (cu toate defectele si tampeniile pe care le are/face), si tu tii la el si copii la fel de mult. Daca el e incapatanat si nu vrea sa mearga din orgoliu (aka prostie) rezolva-ti tu problema aceasta si doar doar o sa fie viata un pic mai roz. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #55 2011-04-15 21:00:34
Re: am o problema?mi-e cam greu dar fie....mama m-a facut de fata mare si m-a dat la casa de copii..am crescut apoi cu bunicii si de la scoala cu mama...aveam 14 ani cand s-a dat o vecina de gol...m-am schimbat total..si mi-am impus sa nu repet greseala..[asta am spus-o doar ca o paranteza si vreau sa ramaie asa].. m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos! Offline #56 2011-04-27 17:26:00
Re: am o problema?Buna. am si eu o problema, poate nu prea aproape de subiectul topicului dar am decis s-o postez aici. Deci, dupa ciclu (luna trecuta) am facut petting cu iubitul , a ejaculat pe burta, pe partea de jos...am sters imediat cu un servetel. Vreau sa cred ca nu are vre-o legatura dar dupa cateva zile am inceput sa observ niste pete maronii pe lengerie, apoi cateva picaturi de sange cu o consistenta gelatinoasa...acum au trecut vre-o 10 zile si nu inceteaza. Cantitatea e foarte mica adica nici nu am nevoie de absorbant. Va rog pe voi sa ma luminati si pe mine, poate s-a intimplat si la voi asa ceva ... Ce ar putea fi ? Ultima oara a fost editat de Orange (2011-04-27 17:26:52) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #57 2011-04-27 17:45:54
Re: am o problema?nu are legatura una cu alta. ai inceput sa iei anticonceptionale? daca da, poate fi spooting. expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|